ulen delüler, annem, kocam, dr um ağlatamadı ama siz ağlatcaksınız şimdi beni aaaaa :)) iyi düşünelim iyi olsun herşey değil mi.. iyi ki varsınız.. kısmetimde ne varsa o olacak, ben ne yaparsam yapayım.. bunu biliyorum ve bu defa daha güçlü olmaya çalışacağım..
Adacım tebrik ederim :)) Biz burda aylarca neler okuduk imkansız dediğimiz değerler nasılda normale döndü inş herşey çok güzel olacak :))
Sen bunları düşünüpte kendini strese sokma dualarımız seninle cnm
Insallah bebegin sana ve hayata tutunmaya devam edecek ...
Rabbim cok büyük ...
Her sekilde imtihan ediliyoruzz ...
Bu imtihandan insallah güzel sonuclarla cikmanizi diliyorum ..
Dualarim seninle ve minik bebisinlee ...
Adacım Rabbim bebişini sağlıkla sana bağışlasın inşallah.Birçok insanın yaşadığı sıradan bu mutluluğu Rabbim bizlere dirhem dirhem yaşatıyor.Var bizimde bir ayrıcalığımız sabır!..
Burdaki tüm arkadaşlar gibi bende herşeyin güzel gelişeceğine yürekten inanıyorum..
Adacim gözûn aydin hamilesin
Degerin gÜzel çikti yavas yavas yükselicek ama bebegin seni birakmicak inaniyoruz biz.
Dualarimiz halen seninle canim.
Kendine ve bebisine iyi bak.
adacım inşallah gebeliğin normal bir gebeliktir değerini okuyunca aa ne güzel dedim yüksek yüksek tabi benimkinin yanında (42,64),,,
değer katlanmadan giderse dış gebelikmi oluyo bu konuda pek bilgim yok
bende yarın yaptıracağım bakalım inşallah allahımdan diliyorum katlanmış bi değerle karşılaşalım diye,inşallah seninde hamileliğinde bi sorun olmadan bebişini alırsın kucağına,
Allahım bizlere yardım etsin bebişlerimizi bizlere göndersin inş..dualarımızı eksik etmeyelim..
seni tebrik ederim canım.. değerine takılma lütfen.. önemli olan kaç olduğu değil, gün aşırı 2 ye katlaması.. inşallah kat kat artar değerlerin..
canlarım biliyorum hepiniz benden haber bekliyorsunuz, geciktim kusuruma bakmayın lütfen..
bende durumlar biraz karışık.. değerim 400 civarı.. ne çok sevinmemiz gerek değil mi.. ama olmuyor işte çünkü ben pazar günü de dayanamayarak test yaptırdım, onda çıkan değer 202 idi sevinçten havalara uçtum desem yalan olur.. önceden bir kimyasal deneyimim olduğu için hemen sevinemedik sizlere de söylemedim erkenden sevinmeyelim diye.. bu testi salı günü tekrarladık 354 çıktı ne yazık ki 2 ye katlamadı, dr um bugün yine yaptırmamı istedi ve 454 çıktı işte.. sağlıklı olmayan bir gebelik gibi görünüyor.. kimyasal olabilir, boş gebelik olabilir, hatta dış gebelik bile olabilirmiş.. Allah'ın işi belli mi olur belki de normal bir seyre dönermiş.. üzülmüyorum inanın sadece şaşkınım.. bişi de diyemiyorum.. yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor inanın.. çok isterdim burada haykırmak, sevinçten ağlamak, sizlere ben de anne oluyorum canlarım demek.. sonuç ne olacak bilemediğim için şimdilik susuyorum sadece.. sizleri çok seviyorum...
canlarım biliyorum hepiniz benden haber bekliyorsunuz, geciktim kusuruma bakmayın lütfen..
bende durumlar biraz karışık.. değerim 400 civarı.. ne çok sevinmemiz gerek değil mi.. ama olmuyor işte çünkü ben pazar günü de dayanamayarak test yaptırdım, onda çıkan değer 202 idi sevinçten havalara uçtum desem yalan olur.. önceden bir kimyasal deneyimim olduğu için hemen sevinemedik sizlere de söylemedim erkenden sevinmeyelim diye.. bu testi salı günü tekrarladık 354 çıktı ne yazık ki 2 ye katlamadı, dr um bugün yine yaptırmamı istedi ve 454 çıktı işte.. sağlıklı olmayan bir gebelik gibi görünüyor.. kimyasal olabilir, boş gebelik olabilir, hatta dış gebelik bile olabilirmiş.. Allah'ın işi belli mi olur belki de normal bir seyre dönermiş.. üzülmüyorum inanın sadece şaşkınım.. bişi de diyemiyorum.. yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor inanın.. çok isterdim burada haykırmak, sevinçten ağlamak, sizlere ben de anne oluyorum canlarım demek.. sonuç ne olacak bilemediğim için şimdilik susuyorum sadece.. sizleri çok seviyorum...
cnm benim hiç üzülme rabbim hakkında hayırlısını versinn. daha önceki tedavimdede bende böyle sonuc almıştım hatta benimki daha kötüydü ilk 108.160.241.493.ve 4 gün sonra 1.779 olmuştu sonradan dzenli katlamıştı ama bu seferde kalbi atmıyordu sende üzülme hiç rabbim ol dedikten sonraa herşey olur kaderinde kıs*****de varsa bu bebek senin ömründe olaksa herne olursa olsun olurr dedimyaa rabbim ol dedikten sonraabence senin durunmun benimkinden daha iyimiş şuanda iste 2 tedavimde hamileyim çok şükür bu hafta sonu kalb atışlarını duyacam allahımın izniyle inşş rabbim bu yolda kimsei yarım bırakmasınn allahım herkesin kucagını doldursun ama gör bence 2 gün sonra tekrar katlamış olcaksen içini ferahh tutt dua et
Canım benim niye sevinemiyorsun bence sevinmelisin ben değerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini yaşayan biri olarak değerlerinin gidişi kesinlikle bunların hiçbirine benzemiyor... Dış gebelikte değer genelde bu kadar yüksek başlamaz ve değerin 2 kata yakın katlamış tam 2 kat olmak zorunda değil... Sen böyle şeylerle kafaı yorma tatlım bebişi de annesi gibi inatçıysa seni bırakmaz bu güzel günlerinin de üzülerek geçirme... İkinizi de kooocaaamman öpüyorum....
adacim kesinlikle bettycime katiliyorum belkide ikizdir kim bilebilir ki... degerlerin katlanarak devam etmis.. hic simdiden uzulme tatlim.. bebegin seninle bence...
Adacım canımmm; sakın olumsuz düşünme .Biliyorsun benimde tek transfer oldu ve bölündü.Bir taneboş gebelik bi tane normal gebelikoluşmuştu ve değerlerim pekte düzenli artmadı. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin canım. İnanıyorumki melegin seninle tatlım,seni çokkkk seviyorum
adacım ben dış gebelik geçirdim adetimden 10 gün geçmişti.değerim 120 idi.doktorlar hemen üzerinde durdu zaten.geç yumurtlama yada dış gebelik dedi.nitekim dış çıktı.senin dış gebelik olması mümkün değil yani.
bu arada benim 3 gün adetim gecikti.sağ tarafımda ağrılar başladı hasarlı tüpüm.ne yapacağım bilemiyorum.sinirlerim çokk bozuk.kan vermeye bile korkuyorum.
günaydın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?