Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın elifcim. güzel dualarına yürekten amin..

bugün ne oldu biliyor musun, face sayfamı açtım, arkadaşlarımdan biri "tek umudum var şimdi bir ayette gizli" başlıklı birşey paylaşmış. açtım öylesine bakayım diye.. "Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı" diyormuş o ayet.. okuyunca sanki içimde bir umut ışığı parladı.. ne bileyim rahatladım sanki biraz da olsa.. dünya dualarla dönüyor, biliyorum Rabbim beni de bırakmadı..

Günaydın canlar

Aşure günümüz kutlu olsunnnmübarek günler tutabilenler için oruç tutmanın dün bugün yarın çok sevap olduğunu hatırlatmak isterim.Tutamıyorsak oruç tutanlara iftar ettirmek yada yoksul,yetim ihtiyaç sahiplerine sadaka vermek ,bugünlerde eve alışveriş yapmak bereketi arttırır büyük sevaptırDün gece hafif kan geldiregli olucam diyye ped koydum tık yok.yok olduğunu bile bile teste gidicem birazdan:44:hepinizii seviyorum.En makbul dua mümin kardeşinin diğer mümin kardeşine gıyabında ettiği duadır derler.Dualarım hepinilzeehamişlerimizz,tedavide olanlarımızz,bekleyenlerimizz,umudu tüketenlerimizz,umud edenlerimizz,Tüm dualarım da siz varsınız...

Adacım;ne kadar bekliycez tatlım netleşmesi için.Mübarek günde ciğerimden dua ediyorum sanaGözüm kulağım senden gelecek haberde...

Elifimm oh şöle arada ses ver bizee seni burada görmek bana güç veriooodevrem benim

Hulammmm bebeğimm zor hem iş hem güç hem bebişşş amaaa arada bekliyorum şöle ağız tadıyla sohbetimizi yapalımmm

Cicoşum nasılsın bugün tatlımgidicem kan vermeyee bugün.

Nanecim tatlım döndün işeee yoğun demişsin kolaylar gelsinnn

Devincimm annişim nasılsınn:)dün aşılama ile ilgili bi kaç forumda gezindem hangisindeydi hatırlamıom ama olmadı demişsiin çok üzgünüm yazmışsın okuyunca gözlerim dolduRabbim sana ve ciciş yeğenimize sağlık versinnn

Özlemmcim takip ettiğini biliorum sayfayı aklımdasın hep hep dualarda dilimdesinRabbim sana ve evladına sağlık versin mübarek günler yüzü suyu hörmetine

semramusumm canım benim neden kan vermiosun?ver gitsin bak bende sonucu bile bile vericem birasdan

Espoirimmm bebişlerinle kendine çok dikkat et tatlımyormayın kendinizi baakalımm:)

imoje ve godescimm mübarek günler vesilemiz olsun inşallah evlatlarımıza kavuşmayaaa

Godescim tatlım ne yaptın eşinin iş mevzu noldu aklımdasın

Arkadaşlar çıkınca geç gelebilirim.karşı yakaya geçicez kaliba.gelir gelmez yazarım sonucumu

Derinnnn canımmmm günaydın, hoşgeldinnn
ben bugün aşure günü olduğunu unutmuştum, iyi ki hatırlattın....
Allah dualarımızı kabul etsin, inşaallah bu mübarek günler hürmetine bizlerin evlat hasretini dindirsin...
sende inşaallah adet olmazsın da hamileyim diye müjde verirsin inşaallah

ay derincan o tutunma lekelenmesi mi yoksa :)) ne kadar harika ne kadar süper olur ya hadi inşallah canım benim.. duaların için Allah razı olsun.. ben de önce sizler için, sonra kendim için dua ediyorum inanın. Rabbim kabul etsin inşallah..

saol Semoşum benimm yaa inşallahh cümlemizin dualarını duysun Rabbimmm

Adacım bilmemben geçne sefer de testten bi gün önce gördüm ve...olsun ama bu kez kırmızı beni yıkamaz çünkü iğnbelerime başlarım hemen bendeee

canım benim bu defa güzel sonuçlansın inşallah..

dış gebeliğimi çağrıştıryo.nekadar geç yaparsam biyandan iyi bana.yoksa değer 1500 ü bulana kadar bekliyoruz.o süreçte ölüm bana.neyse canım sen şimdi bizi düşünme bir an önce git vede Böyle gel.

seni böyle morali yüksek gördüğüme çok sevindim canım, inşaallah hiç bişi keyfini neşeni bozmasın....
hayırlısıyla tez zamanda bebişine kavuşursun inşaallah

slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..

canımm benim bu sıra böyleyim...senle ilgisi yok...ama senden gelecek güzel bir haberle çok çok çok mutlu olacağım doğru :))kontrolüm 22 aralık çarşamba...inşallah bukbukları duyarım da inanabilirim hamile olduğuma...eşim çok cins olduğumu söylüyor...hamilesin işte nie böylesin diyor....ama ben hala inanamıyorum..belkide sürekli midemin bulanacağı,,, canımın sürekli bişeyler isteyeceği bir hamilelik düşünüp te bunları henüz yaşamadığımdandır ...

derincimm iyi dileklerin ve duaların için sağol tatlım...inşallah dualarımız kabul olur bu mübarek günde...bugün kan verecekmişsin...inşallah pozitif çıkar ve sağlıkla kucağına alabilirsin tatlım...evet kk ile ilk tanışmam bir aşılama döneminde oldu...umutlarımın ilk kez yıkıldığıı bir zamandı...bugüne kadar çok kötü zamanlardan geçtim..ilk kez çocuğumun olmayacağını söyleyen doktor bunun nedeni olarak benim yumurtalık kanseri olmamı göstermişti...hemen 2 yumurtalığımı da alacaktı..ama olmaz dedim başka doktora gidicem dedim ve iyiki de gitmişim..kanser olmadığımı ama çok sayıda kistimin olduğunu öğrendim..ameliyat oldum..kistlerimle beraber yumurtalığımın da biri alındı...artık hamile kalabilirdim.. 6 ay kadar yumurta takibi denedik olmadı sonra 2 kere aşılama yine olmadı..sonra bir tüp bebek ...yine olmadı..derken ümitsizce başladığım 2.tüp bebek denemem ve hem de dondurulmuş embriyo transferi ...imkansız hamile kalamam diyoken ve hiçbir belirti yaşamamışken hamile olduğumu öğrendim...ve sanırım bunca şeyden sonra bu yüzden hala inanmakta zorlanıyorum..

aminnnn elifcimm..dualarımız kabul olur inşallah...

canlarım ıyı gunlar herkese ettıgınız guzel dualarınız ınsallh kabul olur bu mubarek gunde kımın ne ıstegı warsa hayırlısıyla olsun ınsallh..

Caım benim bayağı zor süreçlerden geçmişsin.umarım inşallah bebeğin sana bu günlerini unutturur.

canım çok zor süreçler yaşamışsın, Allah bundan sonra hep yüzünü güldürsün,inşaallah bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın. bebişini sağlıkla kucağına alıp, bize hep güzel anlarını yazarsın inş.canımmm

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…