herkese günaydın...
bugün aşure günü, bu güzel gün hürmetine burda kimin ne dileği ne sıkıntısı ne ihtiyacı varsa , Rabbim karşılığını versin , sıkıntılarımızı gidersin dualarımızı kabul etsin inşallah.....
güzel haberler duymak ve duyurmak dileklerimle.....
günaydın naniş, Allah kolaylık versin canım..
saol Semoşum benimm yaa inşallahh cümlemizin dualarını duysun Rabbimmm
Adacım bilmemben geçne sefer de testten bi gün önce gördüm ve...olsun ama bu kez kırmızı beni yıkamaz çünkü iğnbelerime başlarım hemen bendeee
günaydın canlar
Aşure günümüz kutlu olsunnnmübarek günler tutabilenler için oruç tutmanın dün bugün yarın çok sevap olduğunu hatırlatmak isterim.tutamıyorsak oruç tutanlara iftar ettirmek yada yoksul,yetim ihtiyaç sahiplerine sadaka vermek ,bugünlerde eve alışveriş yapmak bereketi arttırır büyük sevaptır dün gece hafif kan geldi regli olucam diyye ped koydum tık yok.yok olduğunu bile bile teste gidicem birazdan:44:hepinizii seviyorum.en makbul dua mümin kardeşinin diğer mümin kardeşine gıyabında ettiği duadır derler.dualarım hepinilzee hamişlerimizz,tedavide olanlarımızz,bekleyenlerimizz,umudu tüketenlerimizz,umud edenlerimizz,tüm dualarım da siz varsınız...
Adacım;ne kadar bekliycez tatlım netleşmesi için.mübarek günde ciğerimden dua ediyorum sanagözüm kulağım senden gelecek haberde...
Elifimm oh şöle arada ses ver bizee seni burada görmek bana güç veriooodevrem benim
Hulammmm bebeğimm zor hem iş hem güç hem bebişşş amaaa arada bekliyorum şöle ağız tadıyla sohbetimizi yapalımmm
Cicoşum nasılsın bugün tatlımgidicem kan vermeyee bugün.
Nanecim tatlım döndün işeee yoğun demişsin kolaylar gelsinnn
Devincimm annişim nasılsınn:)dün aşılama ile ilgili bi kaç forumda gezindem hangisindeydi hatırlamıom ama olmadı demişsiin çok üzgünüm yazmışsın okuyunca gözlerim doldurabbim sana ve ciciş yeğenimize sağlık versinnn
özlemmcim takip ettiğini biliorum sayfayı aklımdasın hep hep dualarda dilimdesinrabbim sana ve evladına sağlık versin mübarek günler yüzü suyu hörmetine
Semramusumm canım benim neden kan vermiosun?ver gitsin bak bende sonucu bile bile vericem birasdan
Espoirimmm bebişlerinle kendine çok dikkat et tatlımyormayın kendinizi baakalımm:)
imoje ve godescimm mübarek günler vesilemiz olsun inşallah evlatlarımıza kavuşmayaaa
Godescim tatlım ne yaptın eşinin iş mevzu noldu aklımdasın
Arkadaşlar çıkınca geç gelebilirim.karşı yakaya geçicez kaliba.gelir gelmez yazarım sonucumu
saol Semoşum benimm yaa inşallahh cümlemizin dualarını duysun Rabbimmm
Adacım bilmemben geçne sefer de testten bi gün önce gördüm ve...olsun ama bu kez kırmızı beni yıkamaz çünkü iğnbelerime başlarım hemen bendeee
günaydın devincim :) dr kontrolün bu cts miydi, doğru mu hatırlıyorum.. umarım çok çok güzel haberler alır, bukbukları duyar gelirsin canım..
bir daha böyle durgun durgun yazarsan da çok üzülürüm.. senin en mutlu olman gereken zaman, benim yüzümden gölgelenirse gerçekten çok suçlu hissederim bunu sakın yapma..
Günaydın canlar
Aşure günümüz kutlu olsunnnmübarek günler tutabilenler için oruç tutmanın dün bugün yarın çok sevap olduğunu hatırlatmak isterim.Tutamıyorsak oruç tutanlara iftar ettirmek yada yoksul,yetim ihtiyaç sahiplerine sadaka vermek ,bugünlerde eve alışveriş yapmak bereketi arttırır büyük sevaptır Dün gece hafif kan geldi regli olucam diyye ped koydum tık yok.yok olduğunu bile bile teste gidicem birazdan:44:hepinizii seviyorum.En makbul dua mümin kardeşinin diğer mümin kardeşine gıyabında ettiği duadır derler.Dualarım hepinilzee hamişlerimizz,tedavide olanlarımızz,bekleyenlerimizz,umudu tüketenlerimizz,umud edenlerimizz,Tüm dualarım da siz varsınız...
Adacım;ne kadar bekliycez tatlım netleşmesi için.Mübarek günde ciğerimden dua ediyorum sanaGözüm kulağım senden gelecek haberde...
Elifimm oh şöle arada ses ver bizee seni burada görmek bana güç veriooodevrem benim
Hulammmm bebeğimm zor hem iş hem güç hem bebişşş amaaa arada bekliyorum şöle ağız tadıyla sohbetimizi yapalımmm
Cicoşum nasılsın bugün tatlımgidicem kan vermeyee bugün.
Nanecim tatlım döndün işeee yoğun demişsin kolaylar gelsinnn
Devincimm annişim nasılsınn:)dün aşılama ile ilgili bi kaç forumda gezindem hangisindeydi hatırlamıom ama olmadı demişsiin çok üzgünüm yazmışsın okuyunca gözlerim dolduRabbim sana ve ciciş yeğenimize sağlık versinnn
Özlemmcim takip ettiğini biliorum sayfayı aklımdasın hep hep dualarda dilimdesinRabbim sana ve evladına sağlık versin mübarek günler yüzü suyu hörmetine
semramusumm canım benim neden kan vermiosun?ver gitsin bak bende sonucu bile bile vericem birasdan
Espoirimmm bebişlerinle kendine çok dikkat et tatlımyormayın kendinizi baakalımm:)
imoje ve godescimm mübarek günler vesilemiz olsun inşallah evlatlarımıza kavuşmayaaa
Godescim tatlım ne yaptın eşinin iş mevzu noldu aklımdasın
Arkadaşlar çıkınca geç gelebilirim.karşı yakaya geçicez kaliba.gelir gelmez yazarım sonucumu
herkese günaydın...
bugün aşure günü, bu güzel gün hürmetine burda kimin ne dileği ne sıkıntısı ne ihtiyacı varsa , Rabbim karşılığını versin , sıkıntılarımızı gidersin dualarımızı kabul etsin inşallah.....
güzel haberler duymak ve duyurmak dileklerimle.....
canlarım ıyı gunlar herkese ettıgınız guzel dualarınız ınsallh kabul olur bu mubarek gunde kımın ne ıstegı warsa hayırlısıyla olsun ınsallh..
canlarım ıyı gunlar herkese ettıgınız guzel dualarınız ınsallh kabul olur bu mubarek gunde kımın ne ıstegı warsa hayırlısıyla olsun ınsallh..
Caım benim bayağı zor süreçlerden geçmişsin.umarım inşallah bebeğin sana bu günlerini unutturur.canımm benim bu sıra böyleyim...senle ilgisi yok...ama senden gelecek güzel bir haberle çok çok çok mutlu olacağım doğru :))kontrolüm 22 aralık çarşamba...inşallah bukbukları duyarım da inanabilirim hamile olduğuma...eşim çok cins olduğumu söylüyor...hamilesin işte nie böylesin diyor....ama ben hala inanamıyorum..belkide sürekli midemin bulanacağı,,, canımın sürekli bişeyler isteyeceği bir hamilelik düşünüp te bunları henüz yaşamadığımdandır ...
derincimm iyi dileklerin ve duaların için sağol tatlım...inşallah dualarımız kabul olur bu mübarek günde...bugün kan verecekmişsin...inşallah pozitif çıkar ve sağlıkla kucağına alabilirsin tatlım...evet kk ile ilk tanışmam bir aşılama döneminde oldu...umutlarımın ilk kez yıkıldığıı bir zamandı...bugüne kadar çok kötü zamanlardan geçtim..ilk kez çocuğumun olmayacağını söyleyen doktor bunun nedeni olarak benim yumurtalık kanseri olmamı göstermişti...hemen 2 yumurtalığımı da alacaktı..ama olmaz dedim başka doktora gidicem dedim ve iyiki de gitmişim..kanser olmadığımı ama çok sayıda kistimin olduğunu öğrendim..ameliyat oldum..kistlerimle beraber yumurtalığımın da biri alındı...artık hamile kalabilirdim.. 6 ay kadar yumurta takibi denedik olmadı sonra 2 kere aşılama yine olmadı..sonra bir tüp bebek ...yine olmadı..derken ümitsizce başladığım 2.tüp bebek denemem ve hem de dondurulmuş embriyo transferi ...imkansız hamile kalamam diyoken ve hiçbir belirti yaşamamışken hamile olduğumu öğrendim...ve sanırım bunca şeyden sonra bu yüzden hala inanmakta zorlanıyorum..
aminnnn elifcimm..dualarımız kabul olur inşallah...
derincimm iyi dileklerin ve duaların için sağol tatlım...inşallah dualarımız kabul olur bu mübarek günde...bugün kan verecekmişsin...inşallah pozitif çıkar ve sağlıkla kucağına alabilirsin tatlım...evet kk ile ilk tanışmam bir aşılama döneminde oldu...umutlarımın ilk kez yıkıldığıı bir zamandı...bugüne kadar çok kötü zamanlardan geçtim..ilk kez çocuğumun olmayacağını söyleyen doktor bunun nedeni olarak benim yumurtalık kanseri olmamı göstermişti...hemen 2 yumurtalığımı da alacaktı..ama olmaz dedim başka doktora gidicem dedim ve iyiki de gitmişim..kanser olmadığımı ama çok sayıda kistimin olduğunu öğrendim..ameliyat oldum..kistlerimle beraber yumurtalığımın da biri alındı...artık hamile kalabilirdim.. 6 ay kadar yumurta takibi denedik olmadı sonra 2 kere aşılama yine olmadı..sonra bir tüp bebek ...yine olmadı..derken ümitsizce başladığım 2.tüp bebek denemem ve hem de dondurulmuş embriyo transferi ...imkansız hamile kalamam diyoken ve hiçbir belirti yaşamamışken hamile olduğumu öğrendim...ve sanırım bunca şeyden sonra bu yüzden hala inanmakta zorlanıyorum..
dualarımız kabul olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?