Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Gözün aydin herzaman tebrik ediyorum.
Biz inanmistik degerin yükselecegine.
Allah yüzüne bakti. Allah tamamini erdirsin.

Caım benim bayağı zor süreçlerden geçmişsin.umarım inşallah bebeğin sana bu günlerini unutturur.

evet semracım süreç zordu ama sanırım bitti o zorlu süreç...şimdi bebişim olacak inşallah...ve inşallah buradaki herkes bu mutluluğu yaşar...

aminn canımm..darısı başınıza olur inşallah...

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

tebrikler...Allah tamamına erdirir inşallah...

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisiniz.
Biz allaha sükür iyiz.
Agrilarim sancilarim kalmadi diyebilirim. çok rahatim ilk 2 aya bakarak halen sislik vardi sanci agri derken birsey kalmadi. Insallah meleklerim iyidir.
Onlari özledim ilk ultrasondan baya zaman geçti 29 araligi sabirsizla bekliyoruM.
Hasure ayi canim çekti kizlar tûrkiye'de olsamda yesem.
Yapanlar allah kabul etsin.

espicim sıkıntılarının geçmesine çok sevindim.. umarım herşey böyle güzel güzel yolunda gider arkadaşım..

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

çok sevindim canım, meleğin sıkı sıkı tutunup bırakmasın seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
darısı hayırlısıyla Adacanın başına olsun, inşaallah o da hamileyim değerim yükseldi her şey gayet iyi gidiyor diye yazacak, ben inanıyorum, inşaallah meleği sıkı sıkı tutunup bırakmasın onu da....

melocum yarın sabah kan testi vereceğim tekrar kısmetse. onun sonucuna bağlı ne zaman gideceğim.. bana dua edin ne olur..

aşkk olsn cnmmm etmez mıyızz ınan sennle bırlıkte wakıt sayıyoduk bılıosn ne kadar bekledık haberını senı..ama ınan kı dularımızda sennle ve bu yoldakı herkeslee..bu mubarek gunde herkesın gonlünde ne warsa o olsun cnmm:)

canım yıldız avcısı yol arkadaşlarım..

kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..

transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..

Allah'a emanet olun canlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..

adacım beni ılk yazdıklarını okudugumda neler hıssettıysem sımdıde aynı seylerı hıssedıyorum ve aglıyorum canım..
sen boyle ınanclı ve kararlı oldugun surece mınıgınde senı bırakmıcak Allahın ıznıyle ınanıyorum. bu gece ozellıkle sana dua edıcem canım. ınsallah yarın guzel haberını alıcaz.. sana ve bebegıne ınanıyorum ben. orda bır yerde senı sıkı sıkı tutan mınıgının varlıgına ınanıyorum..
bu sefer guzel olucak hersey, bu sefer uzuntuler bıtıcek..yıldızın ve sen parlıcaksın..

canım benim, savaşcı annem.. ağlıyorum dediğin anda ben de ağlamaya başladım.. buraya kadar dayanılıyor demek ki.. biri acıyan yarana şefkatle dokununca fark ediyorsun ne kadar çok acıdığını.. Allah razı olsun senden de meleğinden de.. inşallah yarın seni ve haberimi bekleyen tüm dostlarımı mutluluktan ağlayarak selamlarım, ve sizin de üzüntüden değil mutluluktan ağlamanıza neden olurum.. hatta biliyor musun, hiçbirimiz mutluluktan da olsa ağlamayalım, mutluluktan kahkahalar atalım inşallah

inşallah canım inşalah.. biz hepimiz seni çok seviyoruz..sen bize zor günerimizin her aşamasında yoldaşlık ettin moral verdin akıl verdin...Rabbim senin yüzünü güldürsün cnım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…