kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..
Caım benim bayağı zor süreçlerden geçmişsin.umarım inşallah bebeğin sana bu günlerini unutturur.
canım çok zor süreçler yaşamışsın, Allah bundan sonra hep yüzünü güldürsün,inşaallah bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın. bebişini sağlıkla kucağına alıp, bize hep güzel anlarını yazarsın inş.canımmm
kızlaarrr çok şükürr
değerim 147,99
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisiniz.
Biz allaha sükür iyiz.
Agrilarim sancilarim kalmadi diyebilirim. çok rahatim ilk 2 aya bakarak halen sislik vardi sanci agri derken birsey kalmadi. Insallah meleklerim iyidir.
Onlari özledim ilk ultrasondan baya zaman geçti 29 araligi sabirsizla bekliyoruM.
Hasure ayi canim çekti kizlar tûrkiye'de olsamda yesem.
Yapanlar allah kabul etsin.
kızlaarrr çok şükürr
değerim 147,99
adacımm doktora ne zman gıdıcen??
espicim sıkıntılarının geçmesine çok sevindim.. umarım herşey böyle güzel güzel yolunda gider arkadaşım..
kızlaarrr çok şükürr
değerim 147,99
melocum yarın sabah kan testi vereceğim tekrar kısmetse. onun sonucuna bağlı ne zaman gideceğim.. bana dua edin ne olur..
Sagol arkadasim. Darisi basina. Ne zaman tekrar kan vereceksin ?
kızlar cicoş niye yok bugün, bilginiz var mı ?
merak ettim onu :44: :44: :44:
MAŞALLAH CANIM MAŞALLAHHH.kızlaarrr çok şükürr
değerim 147,99
kızlar ya aşk olsun hiç bir yazdığıma cevap alamıyorum
canım yıldız avcısı yol arkadaşlarım..
kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun canlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..
adacım beni ılk yazdıklarını okudugumda neler hıssettıysem sımdıde aynı seylerı hıssedıyorum ve aglıyorum canım..
sen boyle ınanclı ve kararlı oldugun surece mınıgınde senı bırakmıcak Allahın ıznıyle ınanıyorum. bu gece ozellıkle sana dua edıcem canım. ınsallah yarın guzel haberını alıcaz.. sana ve bebegıne ınanıyorum ben. orda bır yerde senı sıkı sıkı tutan mınıgının varlıgına ınanıyorum..
bu sefer guzel olucak hersey, bu sefer uzuntuler bıtıcek..yıldızın ve sen parlıcaksın..
canım benim, savaşcı annem.. ağlıyorum dediğin anda ben de ağlamaya başladım.. buraya kadar dayanılıyor demek ki.. biri acıyan yarana şefkatle dokununca fark ediyorsun ne kadar çok acıdığını.. Allah razı olsun senden de meleğinden de.. inşallah yarın seni ve haberimi bekleyen tüm dostlarımı mutluluktan ağlayarak selamlarım, ve sizin de üzüntüden değil mutluluktan ağlamanıza neden olurum.. hatta biliyor musun, hiçbirimiz mutluluktan da olsa ağlamayalım, mutluluktan kahkahalar atalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?