amaan yapma gitsin. ben de yapmadım tedavi sırasında. yardımcım var haftada bir geliyor onun yaptığı da yetiyor be cicoş. zaten ben normalde de yapmıyorum ama yardımcım memleketine gitti, 3 haftadır yok, sadece banyo ve mutfak temizliyorum geri kalan yerler nanay :)
birde moralim bozuyulo insanlara küçük bir yerde yaşıyorum herkes tanıyo hamilemisin bebek yokmu laflarına kızıyorum. bigün yine bu tür sorularla karşılaştımda
birde moralim bozuyulo insanlara küçük bir yerde yaşıyorum herkes tanıyo hamilemisin bebek yokmu laflarına kızıyorum. bigün yine bu tür sorularla karşılaştımda
selam kızlar nasılsınız
ben böyle sorulara çok ters cevaplar verdim her zaman ve vermeye devam ediyorum kotyocum. kimsenin derdi olmamalı bu. zaten ne çektiğimizi biz biliyoruz bir de bu sorular insanı çok çileden çıkarıyor. insanların da anlaması lazım olsa zaten görürsünüz anlarsınız yoksa yok işte, ne gerek var sormaya alsanaalsanasmile
selam kızlar nasılsınız
o da güzelmiş taksit taksit yine iyi ben bayadır hiç temizlik yapmıyorum tembellik diz boyu :))))) kolay gelsin şekerim :)
sarıcivciv .!.:Beticim kolay gelsin..çok yorma kendini....Sorma bende 10 gündür yoktum...Bu hafat sonu benimde yapmam şart...yarında doktora gideceğim..Acaba tedavi bitene kadar evde iş güç yapmasammı ne ev ?ok götürür vallahi..Yaz günü sıcak havasız kalıyor zati....
hoşgeldin bugüüüüü naber şekerim bugün nasılsın :)
dün eşimle konuştum dedim ben hiç iyi degilim hep aglıyorum çok negatifim dedim oda kızdı bu kadar emek verdik herşey kafada biter dedei tam 15 dakika hüngür hüngür agladım ay nasıl kendime geldim anlatamam
bugun dr um aramıs benı 16 da ama benım sırket hattı takılıydı tlf normal kullandıgım yoktu cok merak ettım...n dıyecek dıye ulasamdım hemsıresını aradım yarın 13 gıbı bılgılendırecegız dedı ıns kotu bısey yoktur sınırım bozuldu bıraz...
suzişko oh maşallah yap bakalım tatilini......bol bol alışverişte yap tatlım.....ben tatilden döndüm dün adet oldum....c.tesi dra gdieceğim.....çok heyecanlıyım...sen yaz fırsat buldukça bizler cevaplarız...boşyere nutuk atmamışsın tatlım ben demiştim ara sıra içiyorum diye..ama paket taşımam aksamları tek tük işte.....
Suzişko unut sigrayı sigara kaka eh bitti öldü yok....sositososito
sigara içen sedin degilmi devincan...yanlış ntuk attım senin yüsündenolumsuz düşünmek yok kızlar...pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsun...ben bu ay hamile kalcam mesela ... :))
aferim kız sana yıldız avcısı dediğin böyle olur işte..Patır patır kapacaksın yıldızları..Herşey gönlünce olsun...............İstemeyi bilmek çok önemlidir..Biz isteyelim hayal edelim ki gelsin....Olumsuzluğu üzerine çekme sakına...
“Üzülme” der Mevlana!İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
MEVLANA
betiii hoşgeldin şekerim..
ayyy suzim de gelmiş aşağıda ismini görüyorum yaşasııııın :)))))))))))
9 gun kaldı canım....ayyyyyyeyvahedigeldismile
canim ben 7 yillik evliyim ilk dönem esimin isi olmadindan dolayi(kendisi tr den gedli almanyaya) biz bebis istemedik,aradan zaman gecti ve bizde her yabanci bebek sevdimizda aslinda bebk istedimizin farkina vardik ve hadi bakalim islem basina dedik,denedik olmadi aylar yillar gecti ve doktor bize tüp bebek dedi,ilk denememizi almanyada yaptik olmadi negatif sonucumu aldim gün esim beni bu siteye üye yapti ve ben UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR sayfasini okumaya basladim ve ikinci tedavim icin ankara maya merkezini sectim bu sene 31.01.2010 da tr ye geldim ve bismillahhhhhh dedim start verdik,kismet türkiyeden hamile geri dönmekmis canim ve ALLAHA sükür ikiz gebelik olusdu bi kizim bi oglum oluyor teyzeleri...
bizdeki sorun sperm hareketsizli ve rahimin spermleri kabul etmemsiydi....
Asucum inşallah zamanı doldurursun vaktinde gerçekleşir dogumun tatlım...Çok az kalmış muizeleirne kavuşmaya rabbim cümlemizin gönlündekini versin....Tüpbebeğe erkek infertileis ile başvurunca şansın daha çok diye duymuştum.Ama bayanda sorun var ise dogal olarak iş uzayabilir..Sen gerçekten çok şanslıymışsın tebrik ederim tatlım..
Bebişlere ve kendien iyi bak...Türkiye gelirsin seneye yaza inşallah
Rabbim yardimci oldu canim yüzümüzü güldürdü diye düsünüyorum ,ALLAH kimsenin yuvasini meyvesiz birakmasin gercekten cok zor benim kayinvaldem yada esim aylesi diyelim bende sorun oldunu bilmiyorlar bile esim herzaman sakladi onlardan,rabbime binlerce sükür olsun beni mahcup düsürmedi onlarin yaninda....
büyük bi ihtimal seneye gelmem canim tr ye gelsemde 2 haftalina felan olur oda 11 ay gibi ...
suziiiiş, kotyoo, betiiii isimlerinizi görüyorum aşağıda ses veriiiiin :)
özcüm görüşürüz tatlım, kolay gelsin...
amaan yapma gitsin. ben de yapmadım tedavi sırasında. yardımcım var haftada bir geliyor onun yaptığı da yetiyor be cicoş. zaten ben normalde de yapmıyorum ama yardımcım memleketine gitti, 3 haftadır yok, sadece banyo ve mutfak temizliyorum geri kalan yerler nanay :)
hoşgelsin sefalar getirdin canım..Alalhım tez zamanda seninde yüzünü güldürsün canım..aglamak yok gülmek var..............aglayana ceza var bundan sonra.......Aglamayın lütfen Allahın gücüne gider...Derdi sıkıntıyı veren Allah Dermanınıda verecektir elbette azıcık sabır....anlaştıkolumunekankayizsmile
ay canım ben son 2-3 gün menagon kullanmıştım gonal f e ek olarak. o sırada böyle herşeye ağlıyordum ama durup dururken birden başlıyordum. eşim de garibim ne yapacağını şaşırıyordu. bir de kimyasal olduğunu öğrendiğim zaman 1 hafta boyunca iş yerinde evde yolda wc de aklına neresi gelirse her yerde gözlerim doluyordu.. ama geçiyor inan. şu an senin moralin çok önemli. neden bu kadar yıpratıyorsun kendini, negatif sonuç almadın, bebeğini kaybetmedin.. lütfen moral çok önemli artık toparla kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?