Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

birde moralim bozuyulo insanlara küçük bir yerde yaşıyorum herkes tanıyo hamilemisin bebek yokmu laflarına kızıyorum. bigün yine bu tür sorularla karşılaştımda

amaan yapma gitsin. ben de yapmadım tedavi sırasında. yardımcım var haftada bir geliyor onun yaptığı da yetiyor be cicoş. zaten ben normalde de yapmıyorum ama yardımcım memleketine gitti, 3 haftadır yok, sadece banyo ve mutfak temizliyorum geri kalan yerler nanay :)

iyi fikir tuttum şekercim.sallıycam sanırım...Ben anne olabilmeye çalışıyorum önce bu göreve ulaşayım temizliğe bakarız...bayanssulusmile

birde moralim bozuyulo insanlara küçük bir yerde yaşıyorum herkes tanıyo hamilemisin bebek yokmu laflarına kızıyorum. bigün yine bu tür sorularla karşılaştımda

ben böyle sorulara çok ters cevaplar verdim her zaman ve vermeye devam ediyorum kotyocum. kimsenin derdi olmamalı bu. zaten ne çektiğimizi biz biliyoruz bir de bu sorular insanı çok çileden çıkarıyor. insanların da anlaması lazım olsa zaten görürsünüz anlarsınız yoksa yok işte, ne gerek var sormaya alsanaalsanasmile

dün eşimle konuştum dedim ben hiç iyi degilim hep aglıyorum çok negatifim dedim oda kızdı bu kadar emek verdik herşey kafada biter dedei tam 15 dakika hüngür hüngür agladım ay nasıl kendime geldim anlatamam

kotyocum boşver takma....çevrenin lafına sözüne bakarsak işimiz iş..Ben pek sallamıyorum....Banada diyorlar ee artık çocuk yapın 5 sene oldu rahata alıştınız. Vssss Arkadaş çevremizin var bebekleri...Bizde yok yanlızca...Olur inşallah...Bende inadına geziyorum egleniyorum çocuk ya gezin diyorlar..Geçen arkadaşım geldi oo dedi kararmışsın tatilde dedi..Sende gittin kararsaydın dedim..Hemen cevap ee çocuk var bizde gölgede duruyoruz devamlı nasıl kararıyım diyor..oda senin sorunun dedim...

en iyisini yapıyosun arkadaşım insanlar gerçekten üstüne vazife olmayn işlere karışmaya bayılır

selam kızlar nasılsınız

hoşgelsin sefalar getirdin canım..Alalhım tez zamanda seninde yüzünü güldürsün canım..aglamak yok gülmek var..............aglayana ceza var bundan sonra.......Aglamayın lütfen Allahın gücüne gider...Derdi sıkıntıyı veren Allah Dermanınıda verecektir elbette azıcık sabır....anlaştıkolumunekankayizsmile

o da güzelmiş taksit taksit yine iyi ben bayadır hiç temizlik yapmıyorum tembellik diz boyu :))))) kolay gelsin şekerim :)

Sorma canım ya ben de çok tembelim bugünlerde.. 2 haftadır ben de tembel tembel oturuyordum... Ayakları uzat oh ne rahat ama iş başa düştü yoksa yakın zamanda eşim isyan bayrağını açacaktı....

Canım tedaviden sonra hiç yapamazsın bence şimdi bir an önce yap sonraya bırakma... Ben normalde okula giderken haftada bir kadın geliyor temizliğe. Ama şimdi evde olunca kendim yapıyorum bu yüzden tembelliğe alışmışım zor geliyor.. Tedaviye başlayınca da kendim yapmayacağım

ay canım ben son 2-3 gün menagon kullanmıştım gonal f e ek olarak. o sırada böyle herşeye ağlıyordum ama durup dururken birden başlıyordum. eşim de garibim ne yapacağını şaşırıyordu. bir de kimyasal olduğunu öğrendiğim zaman 1 hafta boyunca iş yerinde evde yolda wc de aklına neresi gelirse her yerde gözlerim doluyordu.. ama geçiyor inan. şu an senin moralin çok önemli. neden bu kadar yıpratıyorsun kendini, negatif sonuç almadın, bebeğini kaybetmedin.. lütfen moral çok önemli artık toparla kendini...

İyi günler Yıldız savaşcıları:))savaşçılar çünkü zor bebişler bunlar.kıymetli veletler olacaklar:))

ayy geçmişi oku oku oku bi hal oldum herkese bi cevap yazmak istedim nerdeyse.))

adajanımmm geçmiş olsun.eylül öncesi diş tedavin mutlaka bitmeli...agrısıda pek bi zordur.
öz jan 9 gün su gibi geçecek sende öncü birliktesin ..eylül öncesi bize moral olacaksın:)

kızlarrr farkında mısınız?hayatımızın önemli bir kesitinde karşılaştık ve birbirimizde iz bırakacak arkadaşlıklar yaşayacagız...

okurken heyecanlandım ama sayfalarda ilerledikçe bi şey olmadıgını rutin bir arama oldugunu duyunca rahatladım..
ne heyecanlı bir dönem degil mİ?

:)))nutuk atmak ruhumuza işleşmiş.))
ayy cnm senin tedavi başlıyor mu civcivcan.
ben her akşam yada arada geçmişi okuyup yazacagım hiç kaçırırmıyı muhabbeti:)
benim tatil agutos sonu bitiyor(

Suzişko unut sigrayı sigara kaka eh bitti öldü yok....sositososito

evet pisss kaka:)

olumsuz düşünmek yok kızlar...pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsun...ben bu ay hamile kalcam mesela ... :))
sigara içen sedin degilmi devincan...yanlış ntuk attım senin yüsünden
Positive olmak çok önemli..düşünce gücü.
başarabilene ne mutlu.arada tökezliyorum.

patır patır dogurcaz inşallah...hahahahay

“Üzülme” der Mevlana!İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

MEVLANA

çok güsel söz gerçeken....

betiii hoşgeldin şekerim..

ayyy suzim de gelmiş aşağıda ismini görüyorum yaşasııııın :)))))))))))

9 gun kaldı canım....ayyyyyyeyvahedigeldismile

adajanımmm hoşbuldum yok kankimmm.

canım saglıkla gelsin bebişlerin.

civcivcan dogru söylüyosun erkek infertilesinde daha kolay sonuç alınabiliyor.
kadındaki sorun süreci hem uzatıyor hem de başarı şansı düşük.
Allaha sıgındık rabbim ol derse olacak inşallah.

kimseyi meyvesiz bırakmasın...
aminnnnnnnnnnnnnnnn
suziiiiş, kotyoo, betiiii isimlerinizi görüyorum aşağıda ses veriiiiin :)

özcüm görüşürüz tatlım, kolay gelsin...

Aynı kafadanmışız :lepi:

sagol canım yok ama dün agladım rahatladım eşimede söz verdim daha aglamak yok zaten isyen etmiyorum sitemde haşa ALLAHTAN GELENİ KULAMI ŞİKAYET EDEYİM

bugulll geçmişi okuken gördüm tedavi yarım kalmış çok üzüldüm bunda da vardır bi hayır..
nedir son durum ???

ya canım ne bilim işte ben tedaviye ilk başladıgımda çok pozitifdim ama ara verilince böyle oldum ama pozitif olmak için elimden geleni yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…