canim ben 7 yillik evliyim ilk dönem esimin isi olmadindan dolayi(kendisi tr den gedli almanyaya) biz bebis istemedik,aradan zaman gecti ve bizde her yabanci bebek sevdimizda aslinda bebk istedimizin farkina vardik ve hadi bakalim islem basina dedik,denedik olmadi aylar yillar gecti ve doktor bize tüp bebek dedi,ilk denememizi almanyada yaptik olmadi negatif sonucumu aldim gün esim beni bu siteye üye yapti ve ben UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR sayfasini okumaya basladim ve ikinci tedavim icin ankara maya merkezini sectim bu sene 31.01.2010 da tr ye geldim ve bismillahhhhhh dedim start verdik,kismet türkiyeden hamile geri dönmekmis canim ve ALLAHA sükür ikiz gebelik olusdu bi kizim bi oglum oluyor teyzeleri...
bizdeki sorun sperm hareketsizli ve rahimin spermleri kabul etmemsiydi....
canım ya tedavi sırasında kayınvalidende kaldın demek. eyvah eyvah başlı başına moral bozukluğu kaynağı bir durum ama çok şükür sen üstesinden gelmişsin. isimleri çok beğendim adlarıyla yaşasın yavruların inşallah.
ben bir taneye de razıyım inşallah kısa zaman da burdan hamileyim diye bağırmak ve devamını getirebilmek nasip olur bana ve tüm yıldız avcılarına.
bırkac gundur boyleyım canımaslında cok pozıtıf bır kızım bennnn ozurdılerım senınde canı sıkmak ıstemezdım....hıc dusunemedım pardon canım...
mecburdum canim onun yaninda kalmaya benim aylem almanyad o ankardayken gitip otelde kalmak olmazi aslinda isterdim ama olmaz tabiki ))
Insallah hepiniz hamileyim diye bagircaksiniz her duamda sizlerde varsiniz ve ayreten dogma giderken büyük bi listeyle gircem dogum yerine teker teker isimlerinizi söylicem:)
Canım ne mutlu sanaki bebeklerine kavuştun yakın zamanda da kucağına alacaksın inşallah... Belki biliyorsundur ben de Maya'da tedavi gördüm ve sonrakini de orada devam edeceğim... O kadar yazılan olumsuz şeye rağmen ısrarla herşeye karşı durman benim bu kararı almamda etkili oldu... İnşallah ben de senin gibi buradan göbüşüm dolu olarak çıkarım....
Rabbim yardimci oldu canim yüzümüzü güldürdü diye düsünüyorum ,ALLAH kimsenin yuvasini meyvesiz birakmasin gercekten cok zor benim kayinvaldem yada esim aylesi diyelim bende sorun oldunu bilmiyorlar bile esim herzaman sakladi onlardan,rabbime binlerce sükür olsun beni mahcup düsürmedi onlarin yaninda....
büyük bi ihtimal seneye gelmem canim tr ye gelsemde 2 haftalina felan olur oda 11 ay gibi ...
canim benim insallah rabbim seninde ve diger isteyen herkesin gönlüne göre verir,senin tedavi döneminde silamda mayada tedavi olmustu,takip etdim yazilarinizi.
canim ben hic bir zaman baskalarin dedinle karar vermedim vede hic pisman degilim bana negatif alsan gene maya gidermisin diyenler oldu ve benim cevabim EVET cünkü ben gercekten cok memnun kaldim bunu benim bi cikarim felan var diye demiyorum,nasil bi cikarim ola bilcekki benim onlardan,benim icin sadece önemli olan tedavimi istedim gibi sonuclamalariydi ve rabbime binlerce sükür olsun istedim oldu...
Kimsenin dedini aldirma bak biz tedaviye basladimizda kk den 5 kizla basladik ve sadece 1 tanesi negatif aldi madem kötü bi yer niye diger 4 hamile kaldi???
sen kimsenin dedini takma ALLAH yardimcin olsun cnaim
bırkac gundur boyleyım canımaslında cok pozıtıf bır kızım bennnn ozurdılerım senınde canı sıkmak ıstemezdım....hıc dusunemedım pardon canım...
Bir doktor, hemsiresi ile bulusmalara baslar. Bu bulusmalardan kisa birsure sonra, hemsire gelir ve hamile oldugunu soyler. Fakat Doktor, bu olayikarisinin duymasini istemediginden, hemsireye bir miktar para verir veitalyaya gitmesini ve cocuk dogana kadar orada kalmasini ister. Hemsire, "Bebegin dogdugunu sana nasil haber verecegim? " diye sorar.Doktor da ;"Bana hemen bir kart gonder ve arkasina "spagetti " diyeyaz. Ben durumu anlarim. Baska bir aciklama yapmana gerek yok" der.Hemsire parayi alir ve ucaga binip italyaya gider.Alti ay kadar sonra,bir gun doktorun karisi evden arar ve doktora ;"Sevgilim, bugun postadan senin adina Italya 'dan postalanmis ilgincbir kart geldi. Fakat ne anlama geldigini anlayamadim..." der"Peki karicigim, ben aksama eve gelince sana gerekli aciklamayiyapacagim" der doktor ve telefonu kapatir.O aksam doktor eve geldiginde; karti alir okur ve kalp krizinden olduguyere duser. Acil yardim ve tibbi mudahelelerin sonunda doktor kendine gelirve biraz rahatladiktan sonra acildeki doktorlar adamin elinde hala sikisikiya tuttupu karti alir ve okurlar..."Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade...nasıl ama...
ALLAHA sükür canim ya darisi isteyenlere olsun adaegecim
kizlar bana müsade hepiniz öpüldünüz
Bir doktor, hemsiresi ile bulusmalara baslar. Bu bulusmalardan kisa birsure sonra, hemsire gelir ve hamile oldugunu soyler. Fakat Doktor, bu olayikarisinin duymasini istemediginden, hemsireye bir miktar para verir veitalyaya gitmesini ve cocuk dogana kadar orada kalmasini ister. Hemsire, "Bebegin dogdugunu sana nasil haber verecegim? " diye sorar.Doktor da ;"Bana hemen bir kart gonder ve arkasina "spagetti " diyeyaz. Ben durumu anlarim. Baska bir aciklama yapmana gerek yok" der.Hemsire parayi alir ve ucaga binip italyaya gider.Alti ay kadar sonra,bir gun doktorun karisi evden arar ve doktora ;"Sevgilim, bugun postadan senin adina Italya 'dan postalanmis ilgincbir kart geldi. Fakat ne anlama geldigini anlayamadim..." der"Peki karicigim, ben aksama eve gelince sana gerekli aciklamayiyapacagim" der doktor ve telefonu kapatir.O aksam doktor eve geldiginde; karti alir okur ve kalp krizinden olduguyere duser. Acil yardim ve tibbi mudahelelerin sonunda doktor kendine gelirve biraz rahatladiktan sonra acildeki doktorlar adamin elinde hala sikisikiya tuttupu karti alir ve okurlar..."Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade...nasıl ama...
canım buradayım ama arada bir de biraz temizlik yapıp oturuyorum geri .. Taksit taksit temizlik :roflol:
canım buradayım ama arada bir de biraz temizlik yapıp oturuyorum geri .. Taksit taksit temizlik :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?