Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım ne mutlu sanaki bebeklerine kavuştun yakın zamanda da kucağına alacaksın inşallah... Belki biliyorsundur ben de Maya'da tedavi gördüm ve sonrakini de orada devam edeceğim... O kadar yazılan olumsuz şeye rağmen ısrarla herşeye karşı durman benim bu kararı almamda etkili oldu... İnşallah ben de senin gibi buradan göbüşüm dolu olarak çıkarım....

mecburdum canim onun yaninda kalmaya benim aylem almanyad o ankardayken gitip otelde kalmak olmazi aslinda isterdim ama olmaz tabiki ))
Insallah hepiniz hamileyim diye bagircaksiniz her duamda sizlerde varsiniz ve ayreten dogma giderken büyük bi listeyle gircem dogum yerine teker teker isimlerinizi söylicem:)

bırkac gundur boyleyım canımaslında cok pozıtıf bır kızım bennnn ozurdılerım senınde canı sıkmak ıstemezdım....hıc dusunemedım pardon canım...

:lepi:kaçacagız şeker kaçak olucaz sen onları düşün..özcancım ne özürü saçmala be yaaaa işte pozitifliğini sergi bakalım hadeeeeeeeeeeezemuszemuszemuszemus

Allah razı olsun asumancığım inşallah bizlerde anne olalım.......Teşekkürler..Sende inşallah bir avazda kurtulursun....Güzel haberlerini bekliyoruz..

canim benim insallah rabbim seninde ve diger isteyen herkesin gönlüne göre verir,senin tedavi döneminde silamda mayada tedavi olmustu,takip etdim yazilarinizi.
canim ben hic bir zaman baskalarin dedinle karar vermedim vede hic pisman degilim bana negatif alsan gene maya gidermisin diyenler oldu ve benim cevabim EVET cünkü ben gercekten cok memnun kaldim bunu benim bi cikarim felan var diye demiyorum,nasil bi cikarim ola bilcekki benim onlardan,benim icin sadece önemli olan tedavimi istedim gibi sonuclamalariydi ve rabbime binlerce sükür olsun istedim oldu...
Kimsenin dedini aldirma bak biz tedaviye basladimizda kk den 5 kizla basladik ve sadece 1 tanesi negatif aldi madem kötü bi yer niye diger 4 hamile kaldi???
sen kimsenin dedini takma ALLAH yardimcin olsun cnaim

eşin de iyi bir insanmış, seni de çok seviyormuş Allah ondan razı olsun. bence de söylemeye gerek yok, insan ister istemez suçlayıcı olabiliyor. ben sadece anneme anlattım durumu, transfer sonrası annem bize gelip bana baktığı için babama da söyledik, aklına başka şeyler gelmesin diye. eşimin ailesine anlatmadık, ben istemedim. boşu boşuna bilip de üzülmesinler diye. kimyasal gebelik geçirdiğimde 2-3 hafta hep çok üzgündüm kayınvalideme halimi yanlış anlamayın bir düşük yaşadım diye açıklamak zorunda kaldım.. zaten bence çok özel bir konu kimseye açmak zorunda değiliz...

inşallah darısı başımıza olsun asucum, bizim de önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolsun...

Evet canım silamla birlikte oradaydık... Ben de herkesin dediğiyle hareket etmem zaten ben oradan çok memnun kaldım ben pozitif sonuç alamadım ama yine de orada devam etmeye kararlıyım...

bırkac gundur boyleyım canımaslında cok pozıtıf bır kızım bennnn ozurdılerım senınde canı sıkmak ıstemezdım....hıc dusunemedım pardon canım...

ikiniz de çok pozitif avcılarsınız şekerler. zaten avcı olmanın ilk kuralı pozitif olmaktır. ne demiştik pozitif düşün testte pozitifi gör :)

Bir doktor, hemsiresi ile bulusmalara baslar. Bu bulusmalardan kisa birsure sonra, hemsire gelir ve hamile oldugunu soyler. Fakat Doktor, bu olayikarisinin duymasini istemediginden, hemsireye bir miktar para verir veitalyaya gitmesini ve cocuk dogana kadar orada kalmasini ister. Hemsire, "Bebegin dogdugunu sana nasil haber verecegim? " diye sorar.Doktor da ;"Bana hemen bir kart gonder ve arkasina "spagetti " diyeyaz. Ben durumu anlarim. Baska bir aciklama yapmana gerek yok" der.Hemsire parayi alir ve ucaga binip italyaya gider.Alti ay kadar sonra,bir gun doktorun karisi evden arar ve doktora ;"Sevgilim, bugun postadan senin adina Italya 'dan postalanmis ilgincbir kart geldi. Fakat ne anlama geldigini anlayamadim..." der"Peki karicigim, ben aksama eve gelince sana gerekli aciklamayiyapacagim" der doktor ve telefonu kapatir.O aksam doktor eve geldiginde; karti alir okur ve kalp krizinden olduguyere duser. Acil yardim ve tibbi mudahelelerin sonunda doktor kendine gelirve biraz rahatladiktan sonra acildeki doktorlar adamin elinde hala sikisikiya tuttupu karti alir ve okurlar..."Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade...nasıl ama...

tabi ki öyle arkadaşlar kimse kimsenin dediğine bakmamalı. bakın ben kimyasal gebelik geçirdim yani olumlu olmadı sonucum ilk denememde. ama catdog benim doktorumla ilk denemesinde pozitif sonucu aldı. yani bu şans işi, doktorun tecrübesi bir yana Rabbim Ol demeli önce... ben şimdi emre beyi kötüleyebilir miyim, aslaa. hatta ondan başkasıyla denemeyi hiç istemem. asucum yani seni anlıyorum ben, kendini savunmana hiç gerek yok. herkesin beklentisi, kriteri farklı, sen sıkma canını :)

biz birini bulmak için bu kadar çabalarken tek seferde 2 erkek 2 kız bebek amanin akannehir

ama çok yaratıcı bir kadınmış hemşire, iki sosisli delikafadulden

:dance::dance:süper ya ne kadar hızlı bir doktormuş...

suziiiiş, kotyoo, betiiii isimlerinizi görüyorum aşağıda ses veriiiiin :)

özcüm görüşürüz tatlım, kolay gelsin...

canım buradayım ama arada bir de biraz temizlik yapıp oturuyorum geri .. Taksit taksit temizlik :roflol:

canım buradayım ama arada bir de biraz temizlik yapıp oturuyorum geri .. Taksit taksit temizlik :roflol:

Beticim kolay gelsin..çok yorma kendini....Sorma bende 10 gündür yoktum...Bu hafat sonu benimde yapmam şart...yarında doktora gideceğim..Acaba tedavi bitene kadar evde iş güç yapmasammı ne ev ?ok götürür vallahi..Yaz günü sıcak havasız kalıyor zati....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…