[ı]canım yıldız avcısı yol arkadaşlarım..
Kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. Bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. Olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. Heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. Bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. Ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. Transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. Hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. Hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
Transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. O andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. Ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun canlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..[/ı]
Allah razı olsun jaluse cum.. aklım karmakarışık, üzülemiyorum bile.. bekliyorum sadece.. inşallah Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım... darısı bekleyen herkesin ve benim başıma..
ah betüşüm ah.. diyorum ki eşime ne günah işledim de Rabbim beni bununla sınıyor.. asla isyan etmiyorum ama çok dardayım.. nasıl geçecek bu günler..
bilmiyorum ki imocum.. artık hiçbir şey bilmiyorum.. öylesine inanmış, öylesine bağlanmıştım ki.. salı gününden beri bebeğimle konuşamıyorum bile..
benim de tutunduğum tek dal bu olmuştu hulacım.. böyle olduğunu sanmıyorum ama kendimi buna inandırmak istiyorum.. meleğim, minnoşum benimle olsuni doğru yere tutunmuş olsun beni bırakmasın istiyorum.. çok şey mi bu.. senin değerlerin nasıldı, benimkilere benziyor muydu?
canım yıldız avcısı yol arkadaşlarım..
kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun canlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..
günaydın güzel yıldız avcılarım, can yoldaşlarım. hepimize hayırlı cumalar olsun..
işe gelmeden önce sabah 06:15'de verdim kanımı, hayırlar olsun diyerek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
bu vesileyle bana verdiğiniz destek için, yanımda olup, benimle birlikte endişelenip, benim için dua ettiğiniz için sizlere minnet borcum var. Allah hepinizden razı olsun...
melocum, imocum güzel dilekleriniz için, dualarınız için sonsuz teşekkürler..
Ada günaydın...kaç gündür kendi derdimden senin testini unutmuştum işe gelirken aklıma geldin birden dedim adanın bebişi nasıl acaba:) ben inanıyorum seninle....sakın üzme kendini....darısı başımıza..
benim işler çok karıştı Allah hayır etsin
edutcum Allah razı olsun, beni unutmamışsın.. evet testi verdim, sonucum hayırlıdır inşallah.. Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum. inşallah senin de işlerin birden çözülür ve su gibi ilerler arkadaşım..
canım yıldız avcısı yol arkadaşlarım..
kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun canlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..
canım benim yaa...sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın...dualarım ve buradaki herkesin duası seninle...inşallah bebişin bırakmayacak seni canım...Allah hakkında hayırlısını versin güzelim..
Canım benim ;değerlerimiz benziyor bende artış durulunca panik olmuştum.Hatta hatırlarsan doktorum gebeliğin riskli yerde ne olduğu belli değil devam etmesiçok zor ihtimal demişti. Ama bak koca 3,5ayı geride bıraktık canım. Anne olmayı ençok hakeden insanlardansın sen güzel kalpli arkadaşım, allahım dualarımı kabuledecek ve allahın iziniyle meleğine kavuşacaksın adacım .
canım dualarımız seninle ;yazını okuyunca trasfer günümaklıma geldi. Banada vermişlerdi bebbişimin resmini gecelerce resmi bağrıma basmıştım, komik amaresimden bebeğimin kokusunu almaya çalışmıştım. Allahım dualarımızı geriçevirmesin canım
canım benim.. sen benim için çok özelsin biliyorsun.. aynı zamanda aynı acıları sonra aynı heyecanları, mutlulukları, endişeleri yaşadık.. bebeğim ve ben beraber mi devam edeceğiz, ayrılacak mıyız meçhul ama inan haberini aldığımdan beri kalbim senin için, seninle birlikte attı heyecanla, mutlulukla.. belki ikimiz birden devam edemeyeceğiz ama varsın önce sen sonra ben olalım, yeter ki topic imizin uğuru bizim dostluğumuz hep devam etsin..
adacım sen de benim için çok özelsin bunu da sen biliyorsun..birazdan sonucunu öğreneceksin...ve aldığın sonucun seni mutlu etmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam...biliyorum sonuç istemediğimiz gibi de çıkabilir...ama bu yola senle devam etmeyi çok istiyorum....ne yemeli ne içmeli hangi gün hangi teste gitmeli bunları sen araştır bul benle paylaş istiyorum...seni çok seviyorum güzel arkadaşım...hayırlı haberlerle gel inşallah..ve unutma...
"bir şey olmuyorsa;ya daha iyisi olacağı için olmuyordur...ya da olmaması gerektiği için olmuyordur" Allah bebeğinin ve senin yardımcısı olsun...
Günaydınlar,
Adacım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım...İnşallah bugün mübarek günde bizlere o güzel müjdeyi vereceksin inanıyorum...Bebeğin seninle maşallah degerlerin yolunda bak gör canımcım...Dışarıda çok güzel lapa lapa kar yagıyor tatlım.Senin haberinle heryer bembeyaz olacak saf ve temiz tıpki bebeğin gibi.Rabbim eşinle seni sınıyor canım bu sınavınızı en iyi şekilde yıkılmadan verebilirisiniz inşallah dualarım seninle kuşum...Bebeğinle birlikte allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?