Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincim test yaptınmı tatlım?? seni merak ettim bugun belli olacaktı.. inşallah sende güzel haberlerle gel arkadaşım..

derin bi ohhhhhh çekebilirim dime kızlarr haketim ama
saat 2ye doğru aldım mutlu hbrimi ve duyar duymaz hemen eşime dedim yürü memoriale gidiyoruz dr umla görüşmek istiyorum gittik dr tabi değerin katlanmış olmasına çok sevindi 4 gün sonra yine tekrarla dedi 3 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi,sahi kese görmeden falan hiç bahsetmedi aklıma geldi şimdi,oradan geldim arkadaşıma söyledim hemen oda beni bırakmadı hemen geliyosun gittim ona anca evime gelebildim rabbim bu mübarek günde beni çok mutlu etti dileğim herkesi mutlu etsin....
zeynepela cnm benim hbrleşelim aynı günde aldık hbrlerimizi
bu arada herkese çok teşekkür ederim benim için yazıp tebrik ettikleri için çok sağolun kızlar...

o artık hamiş işallah sağlıklı bişekilde devam eder...

canıım beniiim senin o koç gibi :)) minnoşun warya o kadar şanslı o kadr güzel bı melek ve yıldız oalcak kı ınsallh yarın ıyı haberler alacaksın..senı cok sewıyoruzzz..haberlerını beklıyoruz.sende allha emanet ol tatlımmm..samımıyetın ve guler yuzun hıc eksık olmasın ınsallhh tatlım..:))cok öpüyorum :)

Canım benim ;değerlerimiz benziyor bende artış durulunca panik olmuştum.Hatta hatırlarsan doktorum gebeliğin riskli yerde ne olduğu belli değil devam etmesiçok zor ihtimal demişti. Ama bak koca 3,5ayı geride bıraktık canım. Anne olmayı ençok hakeden insanlardansın sen güzel kalpli arkadaşım, allahım dualarımı kabuledecek ve allahın iziniyle meleğine kavuşacaksın adacım .

canım dualarımız seninle ;yazını okuyunca trasfer günümaklıma geldi. Banada vermişlerdi bebbişimin resmini gecelerce resmi bağrıma basmıştım, komik amaresimden bebeğimin kokusunu almaya çalışmıştım. Allahım dualarımızı geriçevirmesin canım

adacim canim arkadasim yazini okuyunca tuylerim diken diken oldu.. inan bana taaa derinlerden hissediyorum bence bebegin seninle.. me gobususunde sana tutunma mucadelesi veriyor.. aylardir senin sicakligini bekliyordu.. bence karamsar olma seninle birlikte gobusunde.. uzme yigenimizi.. seni bizlerde seviyoruz. kocaman optum tatlim..

Ada günaydın...kaç gündür kendi derdimden senin testini unutmuştum işe gelirken aklıma geldin birden dedim adanın bebişi nasıl acaba:) ben inanıyorum seninle....sakın üzme kendini....darısı başımıza..
benim işler çok karıştı Allah hayır etsin

günaydın güzel yıldız avcılarım, can yoldaşlarım. hepimize hayırlı cumalar olsun..

işe gelmeden önce sabah 06:15'de verdim kanımı, hayırlar olsun diyerek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

bu vesileyle bana verdiğiniz destek için, yanımda olup, benimle birlikte endişelenip, benim için dua ettiğiniz için sizlere minnet borcum var. Allah hepinizden razı olsun...

melocum, imocum güzel dilekleriniz için, dualarınız için sonsuz teşekkürler..

Allah sevinmeyi ama en önemlisi hayırlısını versin bacım

edutcum Allah razı olsun, beni unutmamışsın.. evet testi verdim, sonucum hayırlıdır inşallah.. Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum. inşallah senin de işlerin birden çözülür ve su gibi ilerler arkadaşım..

inşallah bacım...inşallah

canım benim yaa...sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın...dualarım ve buradaki herkesin duası seninle...inşallah bebişin bırakmayacak seni canım...Allah hakkında hayırlısını versin güzelim..

canım benim yaa...sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın...dualarım ve buradaki herkesin duası seninle...inşallah bebişin bırakmayacak seni canım...Allah hakkında hayırlısını versin güzelim..

canım benim.. sen benim için çok özelsin biliyorsun.. aynı zamanda aynı acıları sonra aynı heyecanları, mutlulukları, endişeleri yaşadık.. bebeğim ve ben beraber mi devam edeceğiz, ayrılacak mıyız meçhul ama inan haberini aldığımdan beri kalbim senin için, seninle birlikte attı heyecanla, mutlulukla.. belki ikimiz birden devam edemeyeceğiz ama varsın önce sen sonra ben olalım, yeter ki topic imizin uğuru bizim dostluğumuz hep devam etsin..

Son düzenleme:

Allah razı olsun hulacım.. dediğin gibi olmuş olsa benim de.. Allah dan umut hiçbir zaman kesilmez biliyorum.. ben de meleğime sıkı sıkı sarılıyorum şimdi, öğrendiğim ilk iki gün vazgeçmiştim neredeyse ama şimdi ı ııh.. sıkı sıkı sarılıcam ben de ona, nereye kadar giderse, oraya kadar..

derincim sonucunu merak ediyoruz tatlım. inşallah hakkında hayırlısı neyse o olmuştur.. gönlümüz hep pozitiften yana tabi..

cicoşuuuum nerdesin sen.. benim durumum seni çok etkilemişti biliyorum.. ama lütfen gel...

adacım sen de benim için çok özelsin bunu da sen biliyorsun..birazdan sonucunu öğreneceksin...ve aldığın sonucun seni mutlu etmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam...biliyorum sonuç istemediğimiz gibi de çıkabilir...ama bu yola senle devam etmeyi çok istiyorum....ne yemeli ne içmeli hangi gün hangi teste gitmeli bunları sen araştır bul benle paylaş istiyorum...seni çok seviyorum güzel arkadaşım...hayırlı haberlerle gel inşallah..ve unutma...

"bir şey olmuyorsa;ya daha iyisi olacağı için olmuyordur...ya da olmaması gerektiği için olmuyordur" Allah bebeğinin ve senin yardımcısı olsun...

Günaydınlar,

Adacım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım...İnşallah bugün mübarek günde bizlere o güzel müjdeyi vereceksin inanıyorum...Bebeğin seninle maşallah degerlerin yolunda bak gör canımcım...Dışarıda çok güzel lapa lapa kar yagıyor tatlım.Senin haberinle heryer bembeyaz olacak saf ve temiz tıpki bebeğin gibi.Rabbim eşinle seni sınıyor canım bu sınavınızı en iyi şekilde yıkılmadan verebilirisiniz inşallah dualarım seninle kuşum...Bebeğinle birlikte allaha emanet olun....

Allah razı olsun canım can yoldaşım.. ne kadar çok istediğini, hatta neredeyse benim kadar istediğini tüm kalbimle biliyorum.. biz birbirimize hamileliğimizde de can yoldaşı olmayı çok istedik.. dilerim Rabbim temiz kalplerimize göre verir. ama olur da olmazsa, yani bebeğimle yollarımız ayrılırsa bile, ben senin için ne yenir, ne içilir, ne zaman ne testine gidilir hepsini ama hepsini araştırır, yeğenimi en güzel şekilde büyütmene elimden gelen katkıyı sağlarım biliyorsun. herşeyden önemlisi karnındaki mucizeyi çok ama çok severim, ona hiçbirşey veremesem sevgimi veririm, biz böyleyiz hepimiz bunun için birlikteyiz değil mi..

Derincim sende kan verecektin sonucunu merak ediyorum canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin şekercim..Allaha emanet olun..

canım benim, ilk gözağrım canımın içi.. seni çok merak ettim ama aramak da istemedim. sesini duysam bütün içimdekileri döküp çok ağlayacaktım ve seni daha da üzecektim... bunu yapmaya içim el vermedi.. benim de sen doğum yapmadan önce sana yetişip hamile kalmamı çok istediğini biliyorum. bunu her fırsatta hissettirdin ve söyledin can arkadaşım.. biliyor musun eğer bebeğim benimle kalmaya devam edecekse sizin emeğiniz de o kadar büyük ki.. tüm dualarınız için Allah sizden razı olsun.. hakkınızı helal edin.. seni çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…