Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım burdayım ben evet böyle bir durumu açıkcası senden beklemiyorsum bu sefer daha poztifti herşey ve daha güzel olacagına inanıyordum hala pes etmiş değilim bu kan sonucuna kadar herşey olabilir rabbim büüyük verende Allah alanda Allah ona sıgınmaktan başka çaremiz yok..Şu aşamada sana neler yazsam neler söylesem anlamsız,ateş düştüğü yeri yakar bizler ne kadar etkilenirsek etkilenelim bu ateş bu acı senin acın bitanem...Seni hep düşünüyorum hep dua ediyorum canım elimden geleni bu birde son zamanlarda çok hassasım her an aglayabiliyorum...Kendine iyi bak canım dört gözle güzel hayırlı sonucunu bekliyor olacağım öpüyorum...

Adacım sen beni aglatacaksın şimdi sen prensesimle benim ugurumsun...Bunu kabul etmesende....
Hala daha senin hamile olmanı çok ama çok istiyorum bana yetişme şansın çok yüksek ben daha yolun yarısındayım ki,aynı anda hamile kalacagız dedim sana hep ben buna çokinandım bunu bil..Bebeğime kardeş istiyoruz ada diye ne çok baskı yaptım sana daha dün gibi aklımda baksana 5 ay olmuş..Çok şükürki sen bu aşamalara kadar sabrınla geldin canım fedakar anneciğim..Bende Seviyorum bitanem kızımla seni öpüyorurz teyzesi....Her an aklımdasın senden bahsederken eşime ,valdeme (biliyorsun o gün ikiside yanımdaydı)) hep transferden sonra poztifi haberi verdiğim kıymetli arkadaşım hande derim o gün beni yanlız bırakmadım asla unutmam..

Ben doktora öylesine 20 temmuzda gittim bu topicle 23 temmuzda tanıştım...23 temmuz cuma gunu yıllık izine çıkıyordum...Tedavıye başlayıp başlamamız belli değildi karar vermemiz gerekti aklımda bin tane soru vardı ve ilaç alınacaktı...10 gün istanbulda olmayacaktık aniden başladık ve bütün aşamalarımı burda paylaştım..Ben mutlu sona ulaşmak istiyorum daha yolum var ,ama tek değildim sizler hep yanımda oldunuz canım arkadaşım...Şimdi ben nasıl seni düşünmem ben hamileyim diye defter kapanacakmı yani aşk olsun...

ben ve savaşçı bebeğim senin ve karnındaki ablasının yüzünü güldürebilmek için çok uğraşıyoruz emin ol cicoşum. Allah dualarımızı kabul eder inşallah..

ah canım.. karşılıklı ağlaşıcaz şimdi.. ne kadar güzel yazmışsın, kendimi öyle zor tutuyorum ki şu anda.. sen bizim topicimizin uğurusun aslında.. ilk güzel haberimizsin, ilk göz aydınımızsın, tabi prensesin de.. sen de beni hiç yalnız bırakmadın Allah razı olsun.. hakkını hiç ödeyemem.. herşeyin hızla başladı ve su gibi ilerledi cicoşum. sabrınla, metanetinle aştın tüm engelleri.. dilerim ben de peşinden gelirim.. iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni kıymetli arkadaşım..

ben ve savaşçı bebeğim senin ve karnındaki ablasının yüzünü güldürebilmek için çok uğraşıyoruz emin ol cicoşum. Allah dualarımızı kabul eder inşallah..

Kuzum canım benim sana ve bebeğine yakışanda bu sonuna kadar savaşmak....Şavaşmadan elde edilen şeylerin kıymeti pek bilinmez....Sana ne dieyceğimi bilemediğimden kafanıda iyice karıştırmak istemediğimde dün uzak durdum...Elim heran siteye gittiğinde yok dedim....Senin kendi halinde kalmanı istedim açıkcası yaşadığın çok kolay bişey değil rabbim sabır versin..İnanki ben kendimi snein yerine koydum ve daha çok sabır dileidm senin için.....Anne olabilmeni çok istiyorum bitaneciğimmmmmmm benim.......

Sonuç kaçta belli olacak..

Aglama lütfen sonuç ne olursa olsun koçun seninle tatlım....Koçunun etkilenmesini istemiyorum...
Ben bile agladımğım zaman kızımdan özür diliyorum...Çünkü biz nasıl etkileniyorska onlarda bizden etkileniyorlarmış onlara bunu yapmaya hakkımız yok...Onları mutlu,huzurlu ve neşeli ortamalrda büyütelim demi...Sende şuanda hamilesin....Elimden geldiğince hep yanında olacağım kıymetli arkadaşım...Bende seni iyiki tanışım canım benim burda artık bebeklerimizin sayesinde can yoldaşı olduk kopamıyoruz birinin derdi inanki digerinide etkiliyor...Arkadaşıma ve Eşime senin sonuçlarını söyledim anlattım...Onların bir duası bile önemli canımcım..

Bu arada özümden haber varmı ya ??? Amiyo sentez yapılacaktı hafta sonuna dogru demişti..Hala hatsanede yatıyordu...Mübarek cuma günün adına rabbim bebeğine saglık versin inşallah..

kızlar bu topik duygusal bir güne başlamış.toparlanın bakalım.adacım netice ney ben anlamadım.çıkmadımı henüz sonuç.bende sabah verdim 11 gbi çıkacak.allah yüzümüzü güldürsün.

Hulacım,Espicim,Elifcim,İmoje,Esra,nanelim,meloş semroşş,,devin ve ismini sayamadığım kızlar umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım...Hepiniz Allaha emanet olun..Tedavide olan arkaşdalarıma bol bol hayırlar diliyorum hamiş olanlara ise saglıklı bebekler ve dogumlar diliyorum..

Son düzenleme:
kızlar bu topik duygusal bir güne başlamış.toparlanın bakalım.adacım netice ney ben anlamadım.çıkmadımı henüz sonuç.bende sabah verdim 11 gbi çıkacak.allah yüzümüzü güldürsün.

Amin canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.Mübarek cuma günü adına adacımda,Derincimde ve Sende Çok güzel haberler verirsinzi bize inşallah..Herşey güzel kalbinize göre olsun....

canım benim yüzümden girmediğini tahmin ettim dün.. ben de olsam aynısını yapardım sanırım.. insan böyle bir durumda teselli etmek bile istemiyor.. sadece uyuyuo uyanıp herşeyin yoluna girdiğini görmek istiyor.. dediğin gibi inşallah Rabbim sabır ve selamet versin.. kimse benim durumumu yaşamasın isterim, herkesin işi su gibi gitsin. ama biliyor musun bugünüme de hamdolsun. en azından bebeğim içimde biliyorum.. ne kadar zamanımız varsa artık onu kendime ve o minicik meleğe zehir etmek istemiyorum..

birazdan arar eşim, sonucu hep o soruyor benim yüreğim dayanmıyor ki..

Rabbim ikimiz için de bekleyen herkes için de hayırlısını versin semracım..

Amin canım arkadaşım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bu şükredişlerini ve dualarını rabbim görüyor handecim ya biliyorum ben seni çok güzel mükafatlandıracak bunun sonunda var güzel günler ben öyle görüyorum...Rabbim bir dert veriyorsa sebebi vardır ve o derdin arkasından sana güzellerini sunarak sevindiri. Herkesin dediğine göre annelik başka bir duymuş hepimiz yaşayalım inşallah daha kucagıma almadığım için ben yorum yapamayağım..Tabiki şuanda hisslerim farklı am ao zamanki daha değişik oluyormuş..

Heyecanlandım...

masamda bir sürü işim var,ama canım arkadaşımın güzle haberini almadan işlere başlayamıyorum bu saat oldu...

masamda bir sürü işim var,ama canım arkadaşımın güzle haberini almadan işlere başlayamıyorum bu saat oldu...

canım o zaman seni daha fazla bekletmeyeyim.. 2 gün önceki değerim 456 bugünkü değerim 740.. eşim benden önce doktorumu aramış ve onunla konuşmuş.. pazartesiyi bekliyoruz.. mükemmel bir sonuç değil ama umudumuzu hemen kesmeyelim bekleyelim demiş emre amcası... Rabbim beni ve eşimi sınıyor.. isyan etmiyorum asla.. buna da çok şükür hamdolsun, en azından hala benimle kalmak için savaş verdiğini biliyorum.. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah..

ya kuzum sen delimisin 740 süper bnece ...kaçıncı günki bu....ay bence hiç içini bozma

bekleyecek bişey yok allahın izniyle hamilesin canım.arkadaşımın değeri 420 idi 2 gün sonra 700 ve sonrası katladı .şuan 2 aylık bebeği var.maşallahh sanada

canım benimm bak dün 600 sınırından bahsediyordun...o sınırı geçmişsin tatlım...artık olumlu düşün lütfen...kendini de bebişini de üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…