Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

maşallah canım iyiye gidiyor herşey vallahi çok sevindim..Savaşcı koçuna helal olsun...Ben annemle kalacagım diyor başkad abişey demiyor hep böyle devam eder allahın izniyle inşallah..Yüreğine su serpildi canım arkadaşım taze annecikk bu cuma günleri hep ugurlu geliyor yine bir cuma ve güzel haber ben çok sevindim..Devamı böyle gelir inşallahla...

semracımm saatin 11.00 olmasına bişey kalmadı ..inşallah sen de güzel bir haber verirsin bize...derinin bu saate kadar çoktan gelmesi lazımdı merak ettim valla...mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah...

canım benimm bak dün 600 sınırından bahsediyordun...o sınırı geçmişsin tatlım...artık olumlu düşün lütfen...kendini de bebişini de üzme...

size söyledim canlarım, zaten sonuna kadar (bu birkaç gün sonra da olabilir, ömür boyu da) umudumu yitirmeyeceğim, bebeğimden de vazgeçmeyeceğim, o benim için savaşıyorsa, ben de onun için dua edip bekeleyeceğim sabırla.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

canım benim iyi mi dersin.. inşallah iyidir, inşallah daha da iyi olur. tek diyeceğim buna da şükür, çok şükür.. hamdolsun bu günümüze.. birşeyler oluyorsa, inançla, dualarla oluyor.. hepinizden de meleklerinizden de Allah razı olsun.

Son düzenleme:

Allah sendende razı olsun kuzum benim ugurum,cuma gününe inan bak...Bebeğine güveniyorum ben seni bırakmayacak..Dualarımıza devam edeceğiz sen rahat ol...Sabırla minnoşunu bekle üzme tamammı? Güzel bir hafta sonu geçirin anne-ogul diyesim geldi..İçimden...Sen koş dedin ya hep ondandır belki..Allah söyletiyor olabilir..

Bekle bekle iyi olucak gör bak neler olucak canikom benim....Bende iyiye dogru gidiyorsun.Olumsuzluk olsaydı doktorun uyarırdı...

Bekle bekle iyi olucak gör bak neler olucak canikom benim....Bende iyiye dogru gidiyorsun.Olumsuzluk olsaydı doktorun uyarırdı...

canımın içi arkadaşım, sen ve prensesin de bizim uğurumuz olun olur mu.. nedense benim de içimden oğlum demek geçiyor.. ama her ne ise benimle kalsın yeter.. Rabbim devamını güzel etsin inşallah

Kızlar malesef negatif.şimdi kist mi var peki?

semracım hayırlısı olsun canım.. zaten çok umutlu değildin değil mii.. illaki kist olması gerekmiyor. benim tüp bebek tedavisinden sonra adet düzenim 54 güne çıkmıştı.. yani düşün 6 ay içerisinde neredeyse 4 defa regl olabildim.. kistim de yoktu. inşallah senin de yoktur..

semracım bunu hayırlısı olarak kabul etmekten başka çare yok geçmiş olsun cnm sakın çok fazla dert edip kendini sıkıntıya sokma 2.için uğraşmaya başla durumun varsa tabi,negatifi gören herkese kist var demak yanlış olurkendine dikkat et cnm dualarını eksik etme..

adaege azminden dolayı seni önce tebrik ediyorum sana yakışanı yapıyorsun,değer ikiye katlanmamış olabilir ama çok yüksek bi değer maşallah,ptesimi tekrar deniyeceksin,herşeyin başında hayırlısı olsun cnm hayırdan öteye geçilmez,sana tavsiyem kurandan meryem suresini okuman ben okuyunca çok rahatlıyorum arapça bilirsen arapça oku türkçede varsa elinde türkçe oku cnm dualarını sakın eksik etme..

çok teşekkür ederim desteğin için canım.. katlanmıyor ama bir şekilde devam etmeye çalışıyor. ben onu ilk gördüğüm anda, benim onu istediğim kadar o da beni istiyor demiştim.. bu düşüncemin doğruluğunu kanıtlıyor bebeğim.. kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz, dilerim kalbimden geçen olsun.. meryem suresini hep okuyorum Allah kabul etsin inşallah. rahatlatıyor dediğin gibi, insanın kalbine huzur veriyor. ben dünden beri duha suresini de okuyorum, orada diyor ki "Rabbin seni hiç terk etmedi, sana darılmadı da..." yüreğimi ısıtıyor bu ayet..

Semoş canım hayırlısı olsun be güzelim..Rabbim ol derse olucak mücadeleye devam tatlım...
Kist varmı diye düşünme şimdi...Doktorun muayene etmeden kendin yorumlama lütfen..
Unutma kisti olupta hamile kalan veya hamile olan çok insan var....Kist vss bahane...Rahat ol canım bol bol dua et canım...

canım değerlerin gayet iyi bence neden stres yapıyosunki. benim 11. gün değerim 63 13. gün 152 ben bile stres yapmıyorum ki

Mübarek muharrem ayındayız tatlım Allah dualarını kabul etsin kalbine gönlüne göre versin inşallah..Duaların ve yalvarışlarınla sen bu sınavı layıkıyla vereceksin kuşum...

canım değerlerin gayet iyi bence neden stres yapıyosunki. benim 11. gün değerim 63 13. gün 152 ben bile stres yapmıyorum ki

değerin 2 katından bile fazla artmış zeynepcim.. benim 2 kat artmıyor, sıkıntım ondan yoksa az da olsa çok da olsa 2 kat arttıktan sonra elbette sıkıntı yapmam.. hatta şu durumda bile yapmıyorum ki, sadece endişe ediyorum, benimle kalacak mı bilemediğimden. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin canım..

Mübarek muharrem ayındayız tatlım Allah dualarını kabul etsin kalbine gönlüne göre versin inşallah..Duaların ve yalvarışlarınla sen bu sınavı layıkıyla vereceksin kuşum...

çok şükür inancımız çok kuvvetli cicoşum. Rabbimize sığınıyoruz, o en güzelini verecektir elbet.. hayırlısını diliyorum, inşallah yüzümüz güler canım arkadaşım..

kız adacan walla ağlıcam sankı he o kadar guzel seyler konusulmus kı sabahtan berı bu mubarek cuma gunu ınsallh herseyın hayırlısı olsn oncelıkle ama aksamda demstm ya o guzel yuregn samımıyetnnn ınsallh senı bulacak..!degerın pazaretesıye kadar daha da ıyı olur yıldızın sennle kalır ınsallh tatlım..bu arada hayrlı cumalar dılıyorum herkese..!

melocum Allah razı olsun. inşallah azimle direnmeye ve benimle kalmaya devam eder bebeğim.. sana da hayırlı cumalar arkadaşım..

çok şükür inancımız çok kuvvetli cicoşum. Rabbimize sığınıyoruz, o en güzelini verecektir elbet.. hayırlısını diliyorum, inşallah yüzümüz güler canım arkadaşım..

Bilmezmiyim kuşum ah ne gelirse Allahtan..Elbette yüzünüzü güldürecek evinizi bebeğinizle taçlandıracak bunu canı gönülden diliyorum...Bu inancını hiç yitirme canım arkadaşım hep böyle kal rabbim mükafatını verecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…