Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Sağol canım sanada hayırlı cumalar olsun inşallah...İnşallah canım dualarımız adcan için pazartesi umutla bekliyoruz..

canım benim amiin, Allah razı olsun. Rabbimden istedikçe, inancımızı kaybetmedikçe her zaman umut var biliyorum cicoşum. bebeğim annesiyle kalmak için bu kadar çaba harcıyorsa bana da dua etmek ve asla umudu kesmemek gerek değil mi..

tabikide canım benim bebeğin çok şavaşcı 41 kere maşallah
ee sana çekmiş belli sende dediğim dediksin
canım arkadaşım hep iç huzurunu rahat bırak...

Derin canım nerelerdesin sen canım merak ediyorum seni msninde kapalı...İyimisin herşey yolundamı güzelim....Hu hu hu

Kızlarrr günaydıın ya da tünaydın

Adacım Bende şimdi okudum ay kalbim çıktı yerinden sen değerini yazana kadar bence herşey yolundaaAllahın izniyle harika harika harikaaaaAz kaldı deriiiiiib:)bir oh çekmenee dualarım seninleeee

Cicoşummm canım benim şimdi açtım dünden başlıym olanları anlatmaya 13 de kan verdim.2 saatet ararız dediler.Bende eşimle arkadaşlarla evvelden yaptığımız plandan dolayı karşıya geçtik.arkadaşlar bilmiodu ççok eski 2 çift arkadaşımıs onlara da anlattık paylaşmış olduk.onların zoruylaa 3 de aradım0.3 çıktı değerim.yani negatifve negatifi aldıktan yarım saat sonra şakır şakır kırmızılar geldi saolsunlar.hayır 3 saat önce glese boş akn vermicem ki doktorum bana bugün olmazsan regli bu iş tamam hayatım son gündü artık olman gereken dedi.ve de negatif alınca oldum.hayır delik deşik oluorum bişi diildün doktoruma şimdi bugün negatif alınca ne zaman gelcem ikinciye dedm bana bi sonuç alalım niye böle yapıosundedi.bende regli olacağımı bildiğimi söledim.netekim ben haklı çıktım hiç istemezdim ama...Birazdan kontrole çıkıcam.şimdi hazırlanıorum.adacanbı ve sizleri merakımdan hemen bi girdim.çok yoğuun bir kırmııızıı var ki sormayın.muayene nasıl olur bilmemhehehe:)ikinciye bugün uygun görülürsemmm başlıyorum kızlar.Selametlee

canım senin de tam 2 kat olmasa da baya yükseilmiş benim ilk gebeliğimde ilk testim 192 ikncisi 370 çıktı tam 2 kat değildi ama iyiydi. canım bence bebeğin seninle inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun ve bebeğine umarım kavuşursun

Canım ne diyeyim ki tek teselli edecek laf bumu onuda bilemiyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun..insan ne kadar kafama takmıyorum da dese bir beklenti içinde oluyor kendine itiraf edemesede..
Hadi bakalım bugün drdan güzel haberlerle bu arada bak kırmızılar sekmeden geliyor bunada şükür..Beklemek zorunda kalmayacaksın...Biraz kendine zaman tanısan iyi olacak gibime geliyor..

tabikide canım benim bebeğin çok şavaşcı 41 kere maşallah
ee sana çekmiş belli sende dediğim dediksin
canım arkadaşım hep iç huzurunu rahat bırak...

canımsın.. içim rahat.. Allah'ınt akdiri, Ol dedikten sonra önünde kim durabilir ki.. vaktim zamanım gelmiştir inşallah cicoşum ..

Güzel haberler bekliyorum sizlerden kızlar sirkelenin lütfen....İlk güzel haberi adacan pazartesi verecek öyle umud ediyorum...

canımsın.. içim rahat.. Allah'ınt akdiri, Ol dedikten sonra önünde kim durabilir ki.. vaktim zamanım gelmiştir inşallah cicoşum ..

ya sen bu hızla ilerledikçe ooooo koçunu ve seni kim tutabilirki tutabilene aşk olsun vallahi....
Duaya ve rabbime sıgınmaya devam edelim...Alalhım istemeyerek yada bilmeyerek isyan ettiysek affet..Sende benim canımsım biricik arkidişim benim...Senin için herşeyin en güzelini diliyorum...

canım benim.. ne denir ki.. inşallah bu defaki tüp denemende Allah yüzünü güldürsün.. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün, bu yolda boynu bükük bırakmasın..

inşallah hiçbir sorun çıkmaz da bugün başlarsınız tedavine derincim

Güzel haberler bekliyorum sizlerden kızlar sirkelenin lütfen....İlk güzel haberi adacan pazartesi verecek öyle umud ediyorum...

değerimin katlanmadığını fark ettiğimiz gün Allahım dedim ben ne günah işledim de beni böyle cezalandırıyorsun.. sonra tövbe ettim cicoşum, vardır bunda da bir hayır dedim.. çok güzel şeylere vesile oldu bu durum, inancımı daha da kuvvetlendirdi, eşimle bağımızı daha da güçlendirdi, sizlerle dostluğumu pekiştirdi, bir de bebeğimin ne kadar inatçı olduğunu gösterdi.. o beni bırakmadıkça ben de ona inanmaktan vazgeçmeyeceğim söz

cicoşşş sen iş yaparken miden bulanıyor muydu??sabahtan beri o kadar ıvır zıvır işlerle uğraştımki yaptıkça kusasım geldi...yemek kokusundan değil evraklardan midem bulandı...eve gidip yatmak istiyorummm...

derincimm üzme kendini..inşallah tüp bebek denemen güzel sonuçlanır...

işte bu arkadaşımmm...ben de hep senin yanında olacağıma söz veriyorum....

oy senin küçük gıdıklanma bulantılarını da mı başlatmış benim canım arkadaşımın çok güzel tatlım maşallah

işte bu arkadaşımmm...ben de hep senin yanında olacağıma söz veriyorum....

canım benim bilmez miyim.. her anımda yanımdaydın zaten Allah razı olsun..

Valla adacım normal bulantı değil bu...iş yoğunlaştıkça benim midem bulanıyor boş kaldıkça geçiyor...yoksa henüz yiyecek içecekten bulanmadı midem..bi de öğlen keçiboynuzu kahvesi içiyordum o midemi bulandırdı...yani anlayacağın süreklilik arz eden bir durum yok...:))

böyle böyle başlasın sonra devamı gelir ne de olsa devincan.. gerçi bu beddua gibi oldu ama varlıklarını bir şekilde hissetmek çok güzel değil mi..

adacım
canımmm cok rahatladım duyuncaa
lutfen sende rahatla artık bırazcık evet ıkı katı degıl ama yınede supeeer bır deger bu...ınsallh pazartesı tam duymak ıstedıgın rakamı duyucaksın...
mınıgınde sen gıbı bak, kararlı...masallh ona
Allahım neolur adacımla bırlıkte bızım yuzumuzu guuldur

elifcim ben de gelmeni bekliyordum. Allah razı olsun senden, amin. dün ben çıkmak üzereyken çok güzel moral oldun, içimi aydınlattın.. değerim evet 2 katı olmasa da yükselmiş, umarım düşmez ve böyle devam eder. inanmak istiyorum benimle kalacağına, beni bırakmayacağına. sanırım pazar günü yapılacak olan testte belli olur durumumuz. dualarınızla inancınızla geldik bu günlere, devamı da gelir inşallah..

derincim canım hadi hayırlısı
ikinci tüpe hemen başlayabilceksin dimi??bak bu guzel ıste...
ınsallh olucak busefer cnm arkdasım...
dularm senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…