kız adacan walla ağlıcam sankı he o kadar guzel seyler konusulmus kı sabahtan berı bu mubarek cuma gunu ınsallh herseyın hayırlısı olsn oncelıkle ama aksamda demstm ya o guzel yuregn samımıyetnnn ınsallh senı bulacak..!degerın pazaretesıye kadar daha da ıyı olur yıldızın sennle kalır ınsallh tatlım..bu arada hayrlı cumalar dılıyorum herkese..!
Bilmezmiyim kuşum ah ne gelirse Allahtan..Elbette yüzünüzü güldürecek evinizi bebeğinizle taçlandıracak bunu canı gönülden diliyorum...Bu inancını hiç yitirme canım arkadaşım hep böyle kal rabbim mükafatını verecek...
canım benim amiin, Allah razı olsun. Rabbimden istedikçe, inancımızı kaybetmedikçe her zaman umut var biliyorum cicoşum. bebeğim annesiyle kalmak için bu kadar çaba harcıyorsa bana da dua etmek ve asla umudu kesmemek gerek değil mi..
canım senin de tam 2 kat olmasa da baya yükseilmiş benim ilk gebeliğimde ilk testim 192 ikncisi 370 çıktı tam 2 kat değildi ama iyiydi. canım bence bebeğin seninle inşallahdeğerin 2 katından bile fazla artmış zeynepcim.. benim 2 kat artmıyor, sıkıntım ondan yoksa az da olsa çok da olsa 2 kat arttıktan sonra elbette sıkıntı yapmam.. hatta şu durumda bile yapmıyorum ki, sadece endişe ediyorum, benimle kalacak mı bilemediğimden. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin canım..
Kızlarrr günaydıın ya da tünaydın
Adacım Bende şimdi okudum ay kalbim çıktı yerinden sen değerini yazana kadar bence herşey yolundaaAllahın izniyle harika harika harikaaaa Az kaldı deriiiiiib:)bir oh çekmenee dualarım seninleeee
Cicoşummm canım benim şimdi açtım dünden başlıym olanları anlatmaya 13 de kan verdim.2 saatet ararız dediler.Bende eşimle arkadaşlarla evvelden yaptığımız plandan dolayı karşıya geçtik.arkadaşlar bilmiodu ççok eski 2 çift arkadaşımıs onlara da anlattık paylaşmış olduk.onların zoruylaa 3 de aradım0.3 çıktı değerim.yani negatifve negatifi aldıktan yarım saat sonra şakır şakır kırmızılar geldi saolsunlar.hayır 3 saat önce glese boş akn vermicem ki doktorum bana bugün olmazsan regli bu iş tamam hayatım son gündü artık olman gereken dedi.ve de negatif alınca oldum. hayır delik deşik oluorum bişi diil dün doktoruma şimdi bugün negatif alınca ne zaman gelcem ikinciye dedm bana bi sonuç alalım niye böle yapıosundedi.bende regli olacağımı bildiğimi söledim.netekim ben haklı çıktım hiç istemezdim ama...Birazdan kontrole çıkıcam.şimdi hazırlanıorum.adacanbı ve sizleri merakımdan hemen bi girdim.çok yoğuun bir kırmııızıı var ki sormayın.muayene nasıl olur bilmem hehehe:) ikinciye bugün uygun görülürsemmm başlıyorum kızlar.Selametlee
Adacım Bende şimdi okudum ay kalbim çıktı yerinden sen değerini yazana kadar bence herşey yolundaaAllahın izniyle harika harika harikaaaa Az kaldı deriiiiiib:)bir oh çekmenee dualarım seninleeee
Cicoşummm canım benim şimdi açtım dünden başlıym olanları anlatmaya 13 de kan verdim.2 saatet ararız dediler.Bende eşimle arkadaşlarla evvelden yaptığımız plandan dolayı karşıya geçtik.arkadaşlar bilmiodu ççok eski 2 çift arkadaşımıs onlara da anlattık paylaşmış olduk.onların zoruylaa 3 de aradım0.3 çıktı değerim.yani negatifve negatifi aldıktan yarım saat sonra şakır şakır kırmızılar geldi saolsunlar.hayır 3 saat önce glese boş akn vermicem ki doktorum bana bugün olmazsan regli bu iş tamam hayatım son gündü artık olman gereken dedi.ve de negatif alınca oldum. hayır delik deşik oluorum bişi diil dün doktoruma şimdi bugün negatif alınca ne zaman gelcem ikinciye dedm bana bi sonuç alalım niye böle yapıosundedi.bende regli olacağımı bildiğimi söledim.netekim ben haklı çıktım hiç istemezdim ama...Birazdan kontrole çıkıcam.şimdi hazırlanıorum.adacanbı ve sizleri merakımdan hemen bi girdim.çok yoğuun bir kırmııızıı var ki sormayın.muayene nasıl olur bilmem hehehe:) ikinciye bugün uygun görülürsemmm başlıyorum kızlar.Selametlee
tabikide canım benim bebeğin çok şavaşcı 41 kere maşallah
ee sana çekmiş belli sende dediğim dediksin
canım arkadaşım hep iç huzurunu rahat bırak...
canımsın.. içim rahat.. Allah'ınt akdiri, Ol dedikten sonra önünde kim durabilir ki.. vaktim zamanım gelmiştir inşallah cicoşum ..
Güzel haberler bekliyorum sizlerden kızlar sirkelenin lütfen....İlk güzel haberi adacan pazartesi verecek öyle umud ediyorum...
ya sen bu hızla ilerledikçe ooooo koçunu ve seni kim tutabilirki tutabilene aşk olsun vallahi....
Duaya ve rabbime sıgınmaya devam edelim...Alalhım istemeyerek yada bilmeyerek isyan ettiysek affet..Sende benim canımsım biricik arkidişim benim...Senin için herşeyin en güzelini diliyorum...
değerimin katlanmadığını fark ettiğimiz gün Allahım dedim ben ne günah işledim de beni böyle cezalandırıyorsun.. sonra tövbe ettim cicoşum, vardır bunda da bir hayır dedim.. çok güzel şeylere vesile oldu bu durum, inancımı daha da kuvvetlendirdi, eşimle bağımızı daha da güçlendirdi, sizlerle dostluğumu pekiştirdi, bir de bebeğimin ne kadar inatçı olduğunu gösterdi.. o beni bırakmadıkça ben de ona inanmaktan vazgeçmeyeceğim söz
cicoşşş sen iş yaparken miden bulanıyor muydu??sabahtan beri o kadar ıvır zıvır işlerle uğraştımki yaptıkça kusasım geldi...yemek kokusundan değil evraklardan midem bulandı...eve gidip yatmak istiyorummm...
derincimm üzme kendini..inşallah tüp bebek denemen güzel sonuçlanır...
işte bu arkadaşımmm...ben de hep senin yanında olacağıma söz veriyorum....
Valla adacım normal bulantı değil bu...iş yoğunlaştıkça benim midem bulanıyor boş kaldıkça geçiyor...yoksa henüz yiyecek içecekten bulanmadı midem..bi de öğlen keçiboynuzu kahvesi içiyordum o midemi bulandırdı...yani anlayacağın süreklilik arz eden bir durum yok...:))
canım o zaman seni daha fazla bekletmeyeyim.. 2 gün önceki değerim 456 bugünkü değerim 740.. eşim benden önce doktorumu aramış ve onunla konuşmuş.. pazartesiyi bekliyoruz.. mükemmel bir sonuç değil ama umudumuzu hemen kesmeyelim bekleyelim demiş emre amcası... Rabbim beni ve eşimi sınıyor.. isyan etmiyorum asla.. buna da çok şükür hamdolsun, en azından hala benimle kalmak için savaş verdiğini biliyorum.. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah..
adacım
canımmm cok rahatladım duyuncaa
lutfen sende rahatla artık bırazcık evet ıkı katı degıl ama yınede supeeer bır deger bu...ınsallh pazartesı tam duymak ıstedıgın rakamı duyucaksın...
mınıgınde sen gıbı bak, kararlı...masallh ona
Allahım neolur adacımla bırlıkte bızım yuzumuzu guuldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?