böyle böyle başlasın sonra devamı gelir ne de olsa devincan.. gerçi bu beddua gibi oldu ama varlıklarını bir şekilde hissetmek çok güzel değil mi..
valla adacan midemin bulanmasına sevineceğim hiç aklıma gelmezdii....
cicoşşş sen iş yaparken miden bulanıyor muydu??sabahtan beri o kadar ıvır zıvır işlerle uğraştımki yaptıkça kusasım geldi...yemek kokusundan değil evraklardan midem bulandı...eve gidip yatmak istiyorummm...
derincimm üzme kendini..inşallah tüp bebek denemen güzel sonuçlanır...
değerimin katlanmadığını fark ettiğimiz gün Allahım dedim ben ne günah işledim de beni böyle cezalandırıyorsun.. sonra tövbe ettim cicoşum, vardır bunda da bir hayır dedim.. çok güzel şeylere vesile oldu bu durum, inancımı daha da kuvvetlendirdi, eşimle bağımızı daha da güçlendirdi, sizlerle dostluğumu pekiştirdi, bir de bebeğimin ne kadar inatçı olduğunu gösterdi.. o beni bırakmadıkça ben de ona inanmaktan vazgeçmeyeceğim söz
elifcim ben de gelmeni bekliyordum. Allah razı olsun senden, amin. dün ben çıkmak üzereyken çok güzel moral oldun, içimi aydınlattın.. değerim evet 2 katı olmasa da yükselmiş, umarım düşmez ve böyle devam eder. inanmak istiyorum benimle kalacağına, beni bırakmayacağına. sanırım pazar günü yapılacak olan testte belli olur durumumuz. dualarınızla inancınızla geldik bu günlere, devamı da gelir inşallah..
Tabikide vardır hayır bitanem...Güzel günler gelecek bekleyelim ve görelim..Yeterki hep beraber olalım değilmi?İyiki burda birbirimizi bulduk canım..sonuna kadar inan adacım.......Karşılığını göreceksin canım arkadaşım..Bebeğin seninle kalmak için direniyor baksana yavrucak demekki geç tutunmaya başlamış şimdide size kendini gösterebilmek için var olmaya çalışıyor minik mercimekyerim ben onu...
canımm ne demek sen her zaman moral verıyosun bıze.. bızı burda bırlestırdın, yalnız olmadıgımızı gorduk daha rahat atlattık yasadıklarımızı..
bu gece kalktım ınankı ılk once sana dua ettım... dualara devam edıyoruz ınsallah daha da arttırarak..
ısrarla istiyoruz Rabbimden, nolusun Allahım bagısla bebegını arkadasıma dıye.. ne diyor Rabbım dua edın duanızı kabul edeyım dıyor.. bızde o kapıyı sonuna kadar zorluyoruz...
niyet hayır akıbet hayır demısler bızım nıyetımız hayırdan yana senın ıcın.. ıyı olacagına ınanyoruz canım..
sımdı hıcbıseyı dusunme , kendını bı bosluga bırak... elını karnına koy ve onu sana emanet edıyorum Allahım de. tamamdır ıste o zaman.. ben boyle sıkıstıgımda , yıne ara ara kanamam oldugunda boyle dıyorum. onu sana emanet ettim .. o zaman bı rahatlıyorum.. Ondan daha ıyı kıme emanet edebılırımkı dıyorumm..
Kizlar hepinize hayirli cumalar.
Geçmisi tam okuyamadim. Artik is yerinden fazla giremiyorum.
Ama hepiniz aklimdasiniz.
Adacim degerin yükseldi adina çok sevendim. Allah tamamini erdirsin.
valla devincanım güler misin ağlar mısın bir hayat yaşıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin..
Geldim kuşum geldim yarın misafirim geliyorda plan yapıyordum tatlım..
Mide bulantın sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir güzelim..İllaki yeme-içmeden kaynaklanmazki...
Kagıt kokusunu unutmayalım lütfen herkes hissedemeyebilir ama hamileler hissedeler her ince kokuyu dahi...Ben koku duymadan yok yere çaydan nasıl olduysa tiksindim mesela...Dışarıda yemek yiyeylim dese eşim en basiti çorba bile dense midem kalkıyor hala düşün...Bulantılarım sözde geçti..Tabiki ilk başlardaki bana hayatı beter etmişti..Sokakta yolda giderken midem kalkmıştı mesela rezil olmuştu millet yardıma gelmişti....İşyerimde çalışırken durup dururken bulantım oluyordu bende evden çanta getiriyordum içinde meyve ve kendı yaptıgım yemek olan bulantıyı hissetmeyeyim diye saat başı agzıma bişeyler tıkıyordum..Her sabah Ögürmekten kan geliyordu ama bişey çıkmıyordu sadece sarı su çıkıyordu...Yanımda yemeden bahsedilmesin istiyordum koku duymadanda bulantın olabiliyor..İlginç haller bunlar güzelim herşey olabilir hamilesin artık alış :))))
Adacim ben senin adina seviniyorum cunku bebisin seninle ve senin gibi mucadele veriyor.. Allah simdiden tamamina erdirsin... Degerinin yukselmesi onun seninle oldugunun kaniti zaten.. hersey rayina girecek sen bol bol bebisinle konus o tutunma cabasi icinde bi begenecegi yer bulsun hah tamam diyecek ben buraya bi 9 ay yerleseyim :) icini ferah tut... minnosun seninle...
yaa bi çarşamba gelseydii..inan çok rahatlayacağım..dün gece bir rüya gördüm..hala aklımda...ben merkeze kan vermeye gitmişim gene..hemşire siz hamilesiniz niye geldiniz diyo..ben de emin olmak istiyorum hala oradalar mı diye diyorum...sonra evde oluyorum biranda ve doktorum arıyor..o da neden gene kan verdin diyor ben de yok gibi hissedemiyorum diyorum..doktor peki çoğul gebeliğe hazırmısın diyor bana ben de ikiz demi diyorum..doktorum üçüz diyor ...orada uyanmışım :)) allahım hepimize öncelikle hamileliği sonra da sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin...normal yollardan hamile kalsaydım bu kadar gergin bu kadar kaybetme duygusu içinde olacağımı sanmıyorum...ama şimdi sanki bebişim orada pamuk ipliğiyle duruyormuş gibi geliyor...çok gerginim...ya ben böyle değildim...ne kadar karamsar oldum yaa...
valla cicoşumm normal insanlar gibi bir mide bulantısı falan yaşasam gam yemiycem de ne olduğumu anlamadım ben de...minicik bir belirti bile mutlu ediyor beni..ama belirti gidince de çok ümitsiz ve mutsuz oluyorum..off off geçsin artık şu 4 gün yaaa
canım yol arkadaşlarım, sevgili dostlarım..
tüm kalbimle size umutlu haberlerle dönmek istiyorum pazartesi günü, Rabbim bunu bana nasip etsin diye dualar ediyorum. benimle birlikte atıyor kalpleriniz, dualarınız benimle biliyorum. Allah hepinizden razı olsun.. ben elifin dediği gibi bebeğimi Rabbime emanet ettim, Rabbim de bebeğimi bana bağışlar inşallah..
hepinizi çok seviyorum, Allah a emanet olun..
kızlar nerdesınız kımseler yok?????
selam canım nasılsın.ivi topiğinde yazışıyoduk hetırlarsan benim ilk denemem olumsuz sonuçlandı müthiş bir hayal kırıklı oldu.sen nasılsın neler yaptın?
hatırlamaz mıyım canım :S uzuldm ama ınsallh hayırlısı olsn ıkıncısını dusunuyo musun?ben aynıyım daha bişey yapmadım beklemedeyım yanı suan..
düşünüyorum bu sefer farklı protokol uygulayacağını söyledi emre bey geçen sefer uzun protokoldü bu sefer kısa protokol hayırlısı olsun hepimiz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?