bişey sorucam
şimdi ben tüp bebek tedavisindeyim
yumurtalarım biraz geç gelişti bence
neyse dün kontürolüm vardı dr 2 gün daha kullanırsın puregon dedi
e2 için kanda verdim bu arada kan sonucuna göre ilaçı ne kadar vuracağımı tel açıp söylüyorlar
hemşire aradı bugünde ilaç pazar çatlatma iğnesi dedi
ama dün benim en büyük yumoş 17mm di 14 15 10 böyle karışıktı nasıl olacak bu iş
anlamadım vallahi bu tüp bebeğe aklım ermedi benim bilgisi olan var mı böle mi oluyor
selam kizlar,bende gecmisi okuyamadim ama adanin pazartesi sonuc alcagni gördüm,canim insallah rabbim kalbine göre veriri vede herseyistedin gibi olur....
Dualarim seninle adacim...
Özlem ve Saricim sizlerin durumu nasil cinsiyeti belli oldumu bizim ufakliklarin??? bana cevabi lütfen özel mesaj olarak yazin cünkü buraya fazla giremiyorum gecmisi okumak icin en azindan özelden okur cikarim...
bu ara benim bebisler cok iyi ama kizim 1 hafta hastanede yatdi,yavrum cok fena gribe yakalandi onla birlikte bende yatdim ama simid bomba gibi hic birseyi yok herseyileri cok iyi...
Oglum cok ayri birsey yaaa anlatilmiycak bi duruma geldiler zaman ne cabuk gecti...
EN KISA ZAMANDA YENI RESIMLERINI EKLETCEM:::
hepinizi öpüyorumm
kızlar selam...geldim şimdi.nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. Gün lucrin ile uzun prot.ile 2. Ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdi geldiğim nokta bu arkadaşlar...hepinizi seviyorum mübarek cumalar yüzü suyu hörmetini Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsınn...
Günaydın kızlar...ben iyi değilim bugün..hatta cumartesiden beri iyi değilim..cumartesi sabah uyandığımda kahverengi akıntım oldu..doktoru aradım normal endişelenme dedi...o gün akşama kadar yattım..pazar sabahı gene aynı şey oldu...ve bu sabah gene aynı şey..çok korkuyorum...işleri toplamaya geldim izin alıp gidicem...
adacım seni merak ediyorum..ne zaman belli olacak sonucun?? inşallah güzel haberler verirsin bize...
Kızlar gidiyorum ben eve dua edin nolur bişey olmasın bebişime...adacım inşallah sen de ben de güzel haberlerle döneriz tatlım...
Canım benim geçmiş olsun bunada şükür rabbim beterinden korusun...Zamanla herşey rayına oturacak canım şimdi üzerine düşenleri yap tatlım olacagı varsa oluyor engellenmiyor malesef....Kistten korkma benimde kistim oluştu,hemde hamileyken düşük tehlikem oldu o yüzden ama kendiliğindne kayboldu ne çok korkmuştum bebegime zararı olacak diye..Allahıma şükürler olsun...
günaydın canlarım.. hepimize hayırlı haftalar olsun.. güzel haberler almak vermek kısmet olsun inşallah..
asumancım canım özledik seni çok.. benim kesin bir şey yok henüz maalesef değerim ikiye katlamıyor ve beklemekten başka çarem de yok..
cicoşuum ben testi pazar yaptırdım. cumadan sonra pazar yap demişti doktorum. şimdi küsüratı hatırlamıyorum ama 1210 dedi eşim. ben açıp soramıyorum yüreğim dayanmıyor, eşime arattırıyorum.. artıyor ama 2 katı artmıyor işte.. dr um yarın sabah gelin dedi. eğer dışgebelikse olacağım iğneden önce kan değerlerime bakılması gerekiyormuş. dualarınızı eksik etmeyin canlarım kesemizi görebilelim inşallah. stresten midem ağrıyor bugün inanın...
devinim hiç korkma, çok sık karşılaşılan bir durum yaşamışsın. kahve leke hemen herkesde oluyor. hatta iyice tutunuyor bebiş demek ki.. sen progestana devam et, işten izin alıp eve gitmen de çok iyi olur, yatar dinlenirsin tatlım. renk kırmızıya dönmedikçe sorun yok kuzucum. inşallah salı ben, çarşamba da sen harika haberlerle geliriz canım arkadaşım..
Günaydın kızlar...ben iyi değilim bugün..hatta cumartesiden beri iyi değilim..cumartesi sabah uyandığımda kahverengi akıntım oldu..doktoru aradım normal endişelenme dedi...o gün akşama kadar yattım..pazar sabahı gene aynı şey oldu...ve bu sabah gene aynı şey..çok korkuyorum...işleri toplamaya geldim izin alıp gidicem...
adacım seni merak ediyorum..ne zaman belli olacak sonucun?? inşallah güzel haberler verirsin bize...
günaydın canlarım.. hepimize hayırlı haftalar olsun.. güzel haberler almak vermek kısmet olsun inşallah..
asumancım canım özledik seni çok.. benim kesin bir şey yok henüz maalesef değerim ikiye katlamıyor ve beklemekten başka çarem de yok..
cicoşuum ben testi pazar yaptırdım. cumadan sonra pazar yap demişti doktorum. şimdi küsüratı hatırlamıyorum ama 1210 dedi eşim. ben açıp soramıyorum yüreğim dayanmıyor, eşime arattırıyorum.. artıyor ama 2 katı artmıyor işte.. dr um yarın sabah gelin dedi. eğer dışgebelikse olacağım iğneden önce kan değerlerime bakılması gerekiyormuş. dualarınızı eksik etmeyin canlarım kesemizi görebilelim inşallah. stresten midem ağrıyor bugün inanın...
devinim hiç korkma, çok sık karşılaşılan bir durum yaşamışsın. kahve leke hemen herkesde oluyor. hatta iyice tutunuyor bebiş demek ki.. sen progestana devam et, işten izin alıp eve gitmen de çok iyi olur, yatar dinlenirsin tatlım. renk kırmızıya dönmedikçe sorun yok kuzucum. inşallah salı ben, çarşamba da sen harika haberlerle geliriz canım arkadaşım..
Adacanım benim hayırlısı olsun bitanem..Yarın korktuğun şey başına gelmeyecek allahın izniyle canım...Sende bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle tüm kalbimle bunu diliyorum...
saol cicoşummm:)oldum bitti acımadı kiiiiiertesi gün Alese girim yanlız orda yamuldum birass 3 saat otur ottur buz gibi ilk okul sırasında ıyyykkkkk şimdi bekliom canım evde desolett kullanıorum vede antibiyotik 31 aralıkda gidince lucrin başlıycas kaliba bizim kız napıo bakalımm prensess hanımlar bugünlerde nasılllaarrr bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?