Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım illaki bir bildikleri vardır. sen içini rahat tut 2 güne gerekli büyüklüğe gelirler

selam kizlar,bende gecmisi okuyamadim ama adanin pazartesi sonuc alcagni gördüm,canim insallah rabbim kalbine göre veriri vede herseyistedin gibi olur....
Dualarim seninle adacim...
Özlem ve Saricim sizlerin durumu nasil cinsiyeti belli oldumu bizim ufakliklarin??? bana cevabi lütfen özel mesaj olarak yazin cünkü buraya fazla giremiyorum gecmisi okumak icin en azindan özelden okur cikarim...
bu ara benim bebisler cok iyi ama kizim 1 hafta hastanede yatdi,yavrum cok fena gribe yakalandi onla birlikte bende yatdim ama simid bomba gibi hic birseyi yok herseyileri cok iyi...
Oglum cok ayri birsey yaaa anlatilmiycak bi duruma geldiler zaman ne cabuk gecti...
EN KISA ZAMANDA YENI RESIMLERINI EKLETCEM:::
hepinizi öpüyorumm

hosgeldın canım cııvcıvın kızı olacak ınşşşş
herkes ıı cok sukur
sızınde ıı olmanıza sevndım cok optum senı ve bebıslerı

ya devincim seninde gözün aydin tatlim insallah sonuna kadar hayirlisiyla devam edersin bulantinda gecer canim...
Adacimmmmmmmmmmmmmm canimmm benim senin icinde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim biraz oludum rabbim ne kadar büyük insallah hep güzel seyler okurum arada olsada saricim seninde kizin olcakmis insallah tebrik ederim,özlem canim sanada gecmis olsun hayatim iyi bak kendine ve bebisimize...

Günaydın canlarım hepiniz için hayırlı ve mutlu bir hafta olmasını diliyorum...

Asumancım evet tatlım prensesim olucak bitanem...Sağol Allah razı olsun bitanem....Senin kızın içinde çok geçmiş olsun canım..Vallahi zaman su gibi geçiyor allahım evlatlarınla sana saglıklı ve mutlu uzun yıllar nasip eylesin güzelim...Kendinize iyi bakın benim için Dilan ve Dermanı öp,kokla tatlım...Görüşürüz.

Adacanım bitanem kan verdin mi ???? Saat kaçta belli olucak hafta sonu aklımda hep pazartesi vardı...Hayırlı haberlerle gel canım arkadaşım...

Canım benim geçmiş olsun bunada şükür rabbim beterinden korusun...Zamanla herşey rayına oturacak canım şimdi üzerine düşenleri yap tatlım olacagı varsa oluyor engellenmiyor malesef....Kistten korkma benimde kistim oluştu,hemde hamileyken düşük tehlikem oldu o yüzden ama kendiliğindne kayboldu ne çok korkmuştum bebegime zararı olacak diye..Allahıma şükürler olsun...

Günaydın kızlar...ben iyi değilim bugün..hatta cumartesiden beri iyi değilim..cumartesi sabah uyandığımda kahverengi akıntım oldu..doktoru aradım normal endişelenme dedi...o gün akşama kadar yattım..pazar sabahı gene aynı şey oldu...ve bu sabah gene aynı şey..çok korkuyorum...işleri toplamaya geldim izin alıp gidicem...
adacım seni merak ediyorum..ne zaman belli olacak sonucun?? inşallah güzel haberler verirsin bize...

günaydın canlarım.. hepimize hayırlı haftalar olsun.. güzel haberler almak vermek kısmet olsun inşallah..

asumancım canım özledik seni çok.. benim kesin bir şey yok henüz maalesef değerim ikiye katlamıyor ve beklemekten başka çarem de yok..

cicoşuum ben testi pazar yaptırdım. cumadan sonra pazar yap demişti doktorum. şimdi küsüratı hatırlamıyorum ama 1210 dedi eşim. ben açıp soramıyorum yüreğim dayanmıyor, eşime arattırıyorum.. artıyor ama 2 katı artmıyor işte.. dr um yarın sabah gelin dedi. eğer dışgebelikse olacağım iğneden önce kan değerlerime bakılması gerekiyormuş. dualarınızı eksik etmeyin canlarım kesemizi görebilelim inşallah. stresten midem ağrıyor bugün inanın...

devinim hiç korkma, çok sık karşılaşılan bir durum yaşamışsın. kahve leke hemen herkesde oluyor. hatta iyice tutunuyor bebiş demek ki.. sen progestana devam et, işten izin alıp eve gitmen de çok iyi olur, yatar dinlenirsin tatlım. renk kırmızıya dönmedikçe sorun yok kuzucum. inşallah salı ben, çarşamba da sen harika haberlerle geliriz canım arkadaşım..

günaydınlaaar.herkese hayırlı bol iyi haberli bir hafta diliyorum..adacım bugün testin vardı kaçta alıcaksın sonucunu..hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

Kızlar gidiyorum ben eve dua edin nolur bişey olmasın bebişime...adacım inşallah sen de ben de güzel haberlerle döneriz tatlım...

Devincim hiç merak etme Allahın izniyle hiçbişicikler olmayacakkkkdualarım seninle.yat dinlen şöle bi ama stres yokkkkbebişimizi germe sakın

Kızlar gidiyorum ben eve dua edin nolur bişey olmasın bebişime...adacım inşallah sen de ben de güzel haberlerle döneriz tatlım...

canım lütfen korkma.. Allah bebeğini sana bağışlasın. gör bak hiçbirşeycik yok.. lütfen kendine sıkıntı yapma ve bol bol dinlen..

saol cicoşummm:)oldum bitti acımadı kiiiiiertesi gün Alese girim yanlız orda yamuldum birass3 saat otur ottur buz gibi ilk okul sırasında ıyyykkkkkşimdi bekliom canım evde desolett kullanıorum vede antibiyotik 31 aralıkda gidince lucrin başlıycas kalibabizim kız napıo bakalımm prensess hanımlar bugünlerde nasılllaarrr bakalımmmmm

Adacım Allahın izniyle yarın hiçbişiciğimiiizz yok diyceksin işalllaahhhhdualarım seninle stres yapmaa minnoşumuzu üzme ttalım

Devincim tatlım korkulacak bişeyyok olur böyle akıntılar benim hala oluyor kahverengi akıntım ve aferdersin ama sumuksu bir sıvı gelıyor bazende pek önemsemiyorum artık....kanama olmadıgıo sürece sorun değil biliyorum birde bu aya kadar 2 kez pembe lekelenmeleirm oldu onlar için bil edr rahat ol demişti..

canlarım bu arada bu sabah arabadan inince caddeden karşıya geçecekken öyle bir üşüdüm ki bütün vücudum titredi ve sırtım bacaklarım ağırdı kasılmaktan (birden sıcaktan soğuğa çıkınca öyle oldu) bişi olmamıştır dimi, yani kasılmak iyi değil derler ya.. ay artık herşeyi takmaktan aklımı oynatacak duruma geldim..

Adacanım benim hayırlısı olsun bitanem..Yarın korktuğun şey başına gelmeyecek allahın izniyle canım...Sende bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle tüm kalbimle bunu diliyorum...

Adacanım benim hayırlısı olsun bitanem..Yarın korktuğun şey başına gelmeyecek allahın izniyle canım...Sende bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle tüm kalbimle bunu diliyorum...

ah cicoşum birtanem, Allah razı olsun.. inşallah dediğin gibi olur.. o kadar endişeliyim ki heyecanımı bile fark edemiyorum, öyle donuk donuk duruyorum..

Derin canım,vallahi kızım ve ben iyiyiz ama kızım bana kızgın sanıyorum...Ben onu çok yordum hafta sonu hep özür diledim...Misafirlerim vardı hafta sonu cumadan koşturmacalarım ve alışverim başladı eşimide beklemeden yaptım ondandan fırçayı yedim aldırış etmedim ama cuma akşamı kızım sol tarafımdan bir vurdu eyvah kızım düştü dedim yere egıldım ve kaldım öle eşime söyleyemedim neyseki geçti..Birde dün aksam sagımdan oldu...Çok yol yürüdüm gezdim onada tepki verdi benim kız..Belimin agrısına bile aldırış etmiyorum artık...Canım yanıyor ama umursamıyorum...Kızım için deger diyorum...Ben çok aktifim çevremde kızıyor azıcık otur diyorlar..Hamilesin dikkat et diyorlar ama farkında olmadan oradan onu alıyorum oraya koyuyorum egılıyorum derken belımın agrısından ölüyorum ama tınlamıyorum onu bile artık alıştı bunyem...Düşünkü kuşum bel agrısından gece 4 de uyanıyorum saga don sola don derken uykusuz vazıyette sabah 7 de ayaktayım...Onada cevabım hazır varsın uykusuz kalayım,kızım dogunca zaten uyuyamıycam alıştırma yapmış oluyorum diyroum kendı kendıme..

Oh oh maşallah kurtuldun kistten desene sevindim canım cım...Hdi bakalım yeni yılda tedaviye başlayacaksın hayırlı olsun...Yeni yıl hepimize ugurlu gelsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…