Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Adacım Allahın izniyle yarın hiçbişiciğimiiizz yok diyceksin işalllaahhhhdualarım seninle stres yapmaa minnoşumuzu üzme ttalım

inşallah derincim inşallah.. elimden geldiğince sakin durmaya çalışıyorum, hatta bıraksanız aylarca uyuyabilirim.. vücudun savunma mekanizması işte.. bu kadar strese kendini kapatmak istiyor..

cicoşum kendini çok kısıtlamaman harika birşey ama biraz dikkat et ne olur. ne kadar zorluklarla kavuşuyoruz bebeklerimize, o yüzden birazcık daha temkinli olmakta fayda var.. varsın evin daha az temiz olsun, 2 kap yerine 1 kap yemek olsun ama sen ve kızın sağlıklı olun. gerisi çok boş tatlım benim..

ah cicoşum birtanem, Allah razı olsun.. inşallah dediğin gibi olur.. o kadar endişeliyim ki heyecanımı bile fark edemiyorum, öyle donuk donuk duruyorum..

Sendende Allah razı olsun canım arkadaşım benım...Yarına kadar hepimiz iyi düşünelim iyi olsun..İyiyi çekelim sana dogru bitanem...Bu bekleme süreci insanı en çok yıpratan zaman dilimi bana göre insanın psikolojisi çok yıpranıyor...İnşallah bebeğin seninledir canı gönülden dua ediyorum arkadaşım...Bütün bu çektiklerinden sonra derin bir oh çekersin....Psikolojini saglam tut lütfen...

canım arkadaşım benim iyi ki varsın, iyi ki varsınız. siz de olmasanız ben ne yapardım, bu zamanlar nasıl geçerdi hiç bilmiyorum. Rabbimden dileğim, bu günlerimizi aman ne günler geçirdik ama bak hepsi boşunaymış çünkü sen benimlesin bebeğim diyerek anmak.. inşallah bu da nasip olur.. mümkün olduğunca iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen başaramıyorum..

Bak beni ne güzel anlamışsın canım arkadaşım...Ben kendimi kısıtlarsam üzerine çok titrersem başına bişey gelebilir allah korusun..Sakınan göze çöp batarmış ya öyle bizler haklısın çok zor elde ettik ve ediyoruzda ama herşeyi incelersem hep detaycı olursam inan bana ben çok daha fazla yıpranırım bu zamana kadar yıprandık zaten rabbim büyük ona emanetiz ben her gece aylardır yatarken böyle derim zaten Allahım bebeğim Ben ve Eşim sana emanetiz sana sıgınırız bizi koru yarabbim derim...
Kendi kendimi teselli ediyorum artıkın ben...Kızımla çok değiştim
...

Güzel yürekli arkadaşım herşeyin en iyisini haketdiyorsun hatta ve hatta anne olmayı çok hakediyorsun...Rabbim sınıyor...Bizim elimizden bişey gelmiyor..Yanlızca sana destek olabiliyoruz....İnşallah öyle olucak bu günlere gülerek bakacagız.....Rabbim dualarımızı geri çevirmesin amin...

bu konuda seni her zaman takdir ettim biliyorsun cicoşum. hiç üstüne düşmedin, ne tedavi sırasında ne de hamileliğinde. inşallah sonuna kadar böyle gider.. ama yine de azcık rahat dur, kızı da yorma bak sonra yiyiyorsun tekmeyi, anne biraz rahat dur da uyuyalım diye :)))))))

inşallah derincim inşallah.. elimden geldiğince sakin durmaya çalışıyorum, hatta bıraksanız aylarca uyuyabilirim.. vücudun savunma mekanizması işte.. bu kadar strese kendini kapatmak istiyor..

şu aralar neyi nasıl istersen öyle yap canım...Bekleme süreci çok zor hemde çok zor..Yaşamayanlar inanki bilemezler....

arkadaslarım pazar sabah 6 da cok sıddetlı kanamam oldu saat 10 a kadar hıc durmayan kıpkırmızı bı kanama.. agla agla bı hal oldum hemen doktorumu aaradık hastanede bulustuk. bebek yasıyor kalbı atıyor sımdılık bısey yok dedı. bazen bu kanamalar olabılır dedı. ama kanama gıbı degıldı kızlar sankı vucudumdakı kan bosaldı sakır sakır pedlere sıgmadı kan. heryer battı...
varmı daha once boyle seyler yasayan yada etrafında boyle seyler duyan???cok moralım bozuldu..Allahım hamıslerımızın hepsının bebeklerını bagıslasın bıze...dıgerlerımızıde tez vakıtte hamıs yapsın...dualarınızı beklıyorum

canım Allah esirgesin.. bebeğin seninle olduğunu okuyunca derin bir oh çektim. Rabbim onu senden ayırmasın.. neden bu kadar kanama olmuş peki bir açıklaması var mı canım.. senin için dua edeceğim arkadaşım, inşallah bir daha tekrarlanmaz..

elifcim çok geçmiş olsun güzelim...Hamilelikte herşey olabiliyor duyuyoruz...Allah yardımcın olsun çok şükürki bebeğin saglıklıymış canım benim...Senin bünyesel farklı bir durumun varsa ondan bile olabilir...Dikkat et kendinie canım bol bol istirat et canım...

Allah razı olsun canım cicoşum.. inanın benim için çok şey yapıyorsunuz.. desteğiniz olmasa, ben ne halde olurdum düşünmek istemiyorum. inşallah cicoşum inşallah bu günleri de atlatırız ve bebeğim benimle kalır sağlıkla inşallah..

adacım bısey demedı dr oluyor bazen boyle moralını bozma dedı. ama oyle sıradan bır lekelenme degıldı yanı. hıc bılmıyorum elımızde hıcbısey yok dr unda elınde bısey yok ıste...Allahım omur verırse yasıcak kucagımıza almak nasıpse alıcaz...
sende benım dualarımdasın cnm hıc merak etme

Canım sağol,biliyorsun bu bile biraz da savunma mekanizması....Üstüne düşersen hep tersi olur eşimle benim bugüne kadar neyi istediysek özen gösterdiysek plan yaptıysak hep ama hep tersi çıktı çuvalladık hep...Artık pes etmişdim tedavi olurken bile demiştim bizde bu kısmetsizlik varken tutmaz olmaz derken bebeğim bizimle oldu ve eşim dediki gördün mü bak demekki üzerine titremiycez ve çok istemiycez o zaman olmuyor...Kızımın sayesinde bunuda ögrendik...

Bugünleri atlatacağız inan buna...Yeterki sen gücünü kaybetme canım arkadaşım...İnancınla ayaktasın tatlım,hep böyle devam et...Biz hep yanındayız canım arkadaşım
...

ah canım inşallah yapısal bir durumdur cicoşun dediği için. bir daha da tekrarı olmaz inşallah.. Allah razı olsun biliyorum dualarını hiç eksik etmedin, sen de benim dualarımdasın, inşallah bebeğine hiçbirşeycik olmayacak Allah ın izniyle canım..

Bugünleri atlatacağız inan buna...Yeterki sen gücünü kaybetme canım arkadaşım...İnancınla ayaktasın tatlım,hep böyle devam et...Biz hep yanındayız canım arkadaşım
...

Allah hepinizden razı olsun canım.. birazdan arayacağım yarın saat 09.00 için randevu alın demişti eşime.. hayırlısı olur inşallah..

elifcim duha suresini oku bol bol. çok güzel bir sure.. 3. ayetinde diyor ki "Rabbin seni terketmedi ve sana darılmadı da".. ben okuyunca içime ferahlık geliyor, çünkü Rabbim hiçbirimizi terketmez biliyoruz..

gunaydın herkese
herkese hayırlı bır hafta dılıorum
ADACIGIM senın sonucuna bakmak ıcın gırdım kacta belli oluyor
ınş hayırlı haberlerlen geleceksın

ELIF VEDE DEVIN melegınız sızınlen korkamayın cok sukur

1. Kuşluk vaktine andolsun,

2. Karanlığı çöktüğü vakit geceye andolsun ki,

3. Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da.

4. Muhakkak ki âhiret senin için dünyadan daha hayırlıdır.

5. Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın.

6. Seni yetim bulup da barındırmadı mı?

7. Seni yolunu kaybetmiş olarak bulup da yola iletmedi mi?

8. Seni ihtiyaç içinde bulup da zengin etmedi mi?

9. Öyleyse sakın yetimi ezme!

10. Sakın isteyeni azarlama!

11. Rabbinin nimetine gelince; işte onu anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…