Adacım Allahın izniyle yarın hiçbişiciğimiiizz yok diyceksin işalllaahhhhdualarım seninle stres yapmaa minnoşumuzu üzme ttalım
Derin canım,vallahi kızım ve ben iyiyiz ama kızım bana kızgın sanıyorum...Ben onu çok yordum hafta sonu hep özür diledim...Misafirlerim vardı hafta sonu cumadan koşturmacalarım ve alışverim başladı eşimide beklemeden yaptım ondandan fırçayı yedim aldırış etmedim ama cuma akşamı kızım sol tarafımdan bir vurdu eyvah kızım düştü dedim yere egıldım ve kaldım öle eşime söyleyemedim neyseki geçti..Birde dün aksam sagımdan oldu...Çok yol yürüdüm gezdim onada tepki verdi benim kız..Belimin agrısına bile aldırış etmiyorum artık...Canım yanıyor ama umursamıyorum...Kızım için deger diyorum...Ben çok aktifim çevremde kızıyor azıcık otur diyorlar..Hamilesin dikkat et diyorlar ama farkında olmadan oradan onu alıyorum oraya koyuyorum egılıyorum derken belımın agrısından ölüyorum ama tınlamıyorum onu bile artık alıştı bunyem...Düşünkü kuşum bel agrısından gece 4 de uyanıyorum saga don sola don derken uykusuz vazıyette sabah 7 de ayaktayım...Onada cevabım hazır varsın uykusuz kalayım,kızım dogunca zaten uyuyamıycam alıştırma yapmış oluyorum diyroum kendı kendıme..
Oh oh maşallah kurtuldun kistten desene sevindim canım cım...Hdi bakalım yeni yılda tedaviye başlayacaksın hayırlı olsun...Yeni yıl hepimize ugurlu gelsin inş..
ah cicoşum birtanem, Allah razı olsun.. inşallah dediğin gibi olur.. o kadar endişeliyim ki heyecanımı bile fark edemiyorum, öyle donuk donuk duruyorum..
Sendende Allah razı olsun canım arkadaşım benım...Yarına kadar hepimiz iyi düşünelim iyi olsun..İyiyi çekelim sana dogru bitanem...Bu bekleme süreci insanı en çok yıpratan zaman dilimi bana göre insanın psikolojisi çok yıpranıyor...İnşallah bebeğin seninledir canı gönülden dua ediyorum arkadaşım...Bütün bu çektiklerinden sonra derin bir oh çekersin....Psikolojini saglam tut lütfen...
cicoşum kendini çok kısıtlamaman harika birşey ama biraz dikkat et ne olur. ne kadar zorluklarla kavuşuyoruz bebeklerimize, o yüzden birazcık daha temkinli olmakta fayda var.. varsın evin daha az temiz olsun, 2 kap yerine 1 kap yemek olsun ama sen ve kızın sağlıklı olun. gerisi çok boş tatlım benim..
canım arkadaşım benim iyi ki varsın, iyi ki varsınız. siz de olmasanız ben ne yapardım, bu zamanlar nasıl geçerdi hiç bilmiyorum. Rabbimden dileğim, bu günlerimizi aman ne günler geçirdik ama bak hepsi boşunaymış çünkü sen benimlesin bebeğim diyerek anmak.. inşallah bu da nasip olur.. mümkün olduğunca iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen başaramıyorum..
Bak beni ne güzel anlamışsın canım arkadaşım...Ben kendimi kısıtlarsam üzerine çok titrersem başına bişey gelebilir allah korusun..Sakınan göze çöp batarmış ya öyle bizler haklısın çok zor elde ettik ve ediyoruzda ama herşeyi incelersem hep detaycı olursam inan bana ben çok daha fazla yıpranırım bu zamana kadar yıprandık zaten rabbim büyük ona emanetiz ben her gece aylardır yatarken böyle derim zaten Allahım bebeğim Ben ve Eşim sana emanetiz sana sıgınırız bizi koru yarabbim derim...
Kendi kendimi teselli ediyorum artıkın ben...Kızımla çok değiştim...
inşallah derincim inşallah.. elimden geldiğince sakin durmaya çalışıyorum, hatta bıraksanız aylarca uyuyabilirim.. vücudun savunma mekanizması işte.. bu kadar strese kendini kapatmak istiyor..
arkadaslarım pazar sabah 6 da cok sıddetlı kanamam oldu saat 10 a kadar hıc durmayan kıpkırmızı bı kanama.. agla agla bı hal oldum hemen doktorumu aaradık hastanede bulustuk. bebek yasıyor kalbı atıyor sımdılık bısey yok dedı. bazen bu kanamalar olabılır dedı. ama kanama gıbı degıldı kızlar sankı vucudumdakı kan bosaldı sakır sakır pedlere sıgmadı kan. heryer battı...
varmı daha once boyle seyler yasayan yada etrafında boyle seyler duyan???cok moralım bozuldu..Allahım hamıslerımızın hepsının bebeklerını bagıslasın bıze...dıgerlerımızıde tez vakıtte hamıs yapsın...dualarınızı beklıyorum
arkadaslarım pazar sabah 6 da cok sıddetlı kanamam oldu saat 10 a kadar hıc durmayan kıpkırmızı bı kanama.. agla agla bı hal oldum hemen doktorumu aaradık hastanede bulustuk. bebek yasıyor kalbı atıyor sımdılık bısey yok dedı. bazen bu kanamalar olabılır dedı. ama kanama gıbı degıldı kızlar sankı vucudumdakı kan bosaldı sakır sakır pedlere sıgmadı kan. heryer battı...
varmı daha once boyle seyler yasayan yada etrafında boyle seyler duyan???cok moralım bozuldu..Allahım hamıslerımızın hepsının bebeklerını bagıslasın bıze...dıgerlerımızıde tez vakıtte hamıs yapsın...dualarınızı beklıyorum
Güzel yürekli arkadaşım herşeyin en iyisini haketdiyorsun hatta ve hatta anne olmayı çok hakediyorsun...Rabbim sınıyor...Bizim elimizden bişey gelmiyor..Yanlızca sana destek olabiliyoruz....İnşallah öyle olucak bu günlere gülerek bakacagız.....Rabbim dualarımızı geri çevirmesin amin...
adacım bısey demedı dr oluyor bazen boyle moralını bozma dedı. ama oyle sıradan bır lekelenme degıldı yanı. hıc bılmıyorum elımızde hıcbısey yok dr unda elınde bısey yok ıste...Allahım omur verırse yasıcak kucagımıza almak nasıpse alıcaz...canım Allah esirgesin.. bebeğin seninle olduğunu okuyunca derin bir oh çektim. Rabbim onu senden ayırmasın.. neden bu kadar kanama olmuş peki bir açıklaması var mı canım.. senin için dua edeceğim arkadaşım, inşallah bir daha tekrarlanmaz..
bu konuda seni her zaman takdir ettim biliyorsun cicoşum. hiç üstüne düşmedin, ne tedavi sırasında ne de hamileliğinde. inşallah sonuna kadar böyle gider.. ama yine de azcık rahat dur, kızı da yorma bak sonra yiyiyorsun tekmeyi, anne biraz rahat dur da uyuyalım diye :)))))))
Allah razı olsun canım cicoşum.. inanın benim için çok şey yapıyorsunuz.. desteğiniz olmasa, ben ne halde olurdum düşünmek istemiyorum. inşallah cicoşum inşallah bu günleri de atlatırız ve bebeğim benimle kalır sağlıkla inşallah..
adacım bısey demedı dr oluyor bazen boyle moralını bozma dedı. ama oyle sıradan bır lekelenme degıldı yanı. hıc bılmıyorum elımızde hıcbısey yok dr unda elınde bısey yok ıste...Allahım omur verırse yasıcak kucagımıza almak nasıpse alıcaz...
sende benım dualarımdasın cnm hıc merak etme
Bugünleri atlatacağız inan buna...Yeterki sen gücünü kaybetme canım arkadaşım...İnancınla ayaktasın tatlım,hep böyle devam et...Biz hep yanındayız canım arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?