Derin canım,vallahi kızım ve ben iyiyiz ama kızım bana kızgın sanıyorum...Ben onu çok yordum hafta sonu hep özür diledim...Misafirlerim vardı hafta sonu cumadan koşturmacalarım ve alışverim başladı eşimide beklemeden yaptım ondandan fırçayı yedim aldırış etmedim ama cuma akşamı kızım sol tarafımdan bir vurdu eyvah kızım düştü dedim yere egıldım ve kaldım öle eşime söyleyemedim neyseki geçti..Birde dün aksam sagımdan oldu...Çok yol yürüdüm gezdim onada tepki verdi benim kız..Belimin agrısına bile aldırış etmiyorum artık...Canım yanıyor ama umursamıyorum...Kızım için deger diyorum...Ben çok aktifim çevremde kızıyor azıcık otur diyorlar..Hamilesin dikkat et diyorlar ama farkında olmadan oradan onu alıyorum oraya koyuyorum egılıyorum derken belımın agrısından ölüyorum ama tınlamıyorum onu bile artık alıştı bunyem...Düşünkü kuşum bel agrısından gece 4 de uyanıyorum saga don sola don derken uykusuz vazıyette sabah 7 de ayaktayım...Onada cevabım hazır varsın uykusuz kalayım,kızım dogunca zaten uyuyamıycam alıştırma yapmış oluyorum diyroum kendı kendıme..
Oh oh maşallah kurtuldun kistten desene sevindim canım cım...Hdi bakalım yeni yılda tedaviye başlayacaksın hayırlı olsun...Yeni yıl hepimize ugurlu gelsin inş..
arkadaslarım pazar sabah 6 da cok sıddetlı kanamam oldu saat 10 a kadar hıc durmayan kıpkırmızı bı kanama.. agla agla bı hal oldum hemen doktorumu aaradık hastanede bulustuk. bebek yasıyor kalbı atıyor sımdılık bısey yok dedı. bazen bu kanamalar olabılır dedı. ama kanama gıbı degıldı kızlar sankı vucudumdakı kan bosaldı sakır sakır pedlere sıgmadı kan. heryer battı...
varmı daha once boyle seyler yasayan yada etrafında boyle seyler duyan???cok moralım bozuldu..Allahım hamıslerımızın hepsının bebeklerını bagıslasın bıze...dıgerlerımızıde tez vakıtte hamıs yapsın...dualarınızı beklıyorum
Allah hepinizden razı olsun canım.. birazdan arayacağım yarın saat 09.00 için randevu alın demişti eşime.. hayırlısı olur inşallah..
Bizim prensesin annesi çok yaramazzztatlım yorulma sen yinede maşallah senin bünyen kuvvetlidir gördük ya o öğürtülerinle bile nası mücadele ettin mide bulantısından kimse yemek yemeyi başaramazken sen inadına yedin prensesimizee çook iyi baktın.belinin ağrısı çok normal vücudun sana sellektör yakıyor az yat dinlen anacım diyeee ben cmt kisti aldırmak için doktorumun yanındaydım hamiş bi kız aradı belim çok ağrıyo vs diye.doktorumda tatlım vücudun sinyal verio yat bel ağrısı olur ama artarsa dinlenmen gerekli.bol bol poponu büyütme hakkını kullan dedii çok ttalı bi kadın dedim ben hamiş olursam meraktan hergün ararım sizziiii oda bana sen buraya taşınırsın gibime gelio dedii düşün bu kist oluşumunun bile stres boyutu varmış bana aşırı baskı altında olduğunda zaten ilaçlarla içine ettiğimiz hormonlarını iiice dengesizleştirirsin dedi.bu stres herşeyin başı anacaım.o yüzden no stress no çok iş yapmak.hafif hafiff az azz İnşallah tatlım yeni yıl bize yenii bi bebişş olaraktan gelirrr
Hayırlısı olsun canım..Alabildinmi randevunu...Yarın keseyemi bakılacak kuşum..İnşallah o minicik mercimek kadar keseyi görürsünüz canım derin bir oh çekeriz hep beraber...
Merhaba arkadaslar yemege gitmeden size bir selam vermek istedim.
Umarim hepiniz iyisiniz.
Elif geçmis olsun bebegin yasiyor kalbi atiyor insallah birsey olmaz allah korusun.
Devincim sende merak etme hepimizde oluyor o kahverengi lekelenmeler bende yine oldu cumartesi'den beri ve halen devam ediyor.
Adacim insallah senin içinde hersey yolunda gider içini ferah tut.
Cicim seninde masallahin var sana hayranim aktif arkadasim seninde kizin hyperaktif olur bu gidisle
Bana gelince dedigim cumartesi çok akintim oldu kahverengi tabii koktuk hastene yolunu tuttuk allaha sükÜr meleklerim iyiler. Artik hareket etmeye basladilar birisi yerinde hiç durmuyor digeri çok sakin utangaç diyebilirim arkasini döndu doktor incelemek istediginde.
Insallah hep böyle devam eder.
canım hoşgeldin. sana da geçmiş olsun bu h.sonu akıntı, kanama yaşamış hamişlerimiz aman hayırlar olsun..
ben de yarını bekliyorum espicim, bakalım ne olacak. inşallah dış gebelik değildir diyorum, inşallah sağlıklıdır diyorum.. aklımdan başka hiçbirşey geçmiyor..
ınş adacıgım kotu seler gcrme aklından
yarın ınş ıkımız ıcınde gusel olsun
bnde kan tahlılıne falan gıdıcem
adacım hayırlı haberlerını alırız ınsallh elıfcım cok gcmıs olsn.canlarım cok dıkkat edın kndınıze aman yarabbım allhım sızı ve tum hamılelerı korusun ınsallh..
Insallah iyi geçecek canini sikma.
Bugün kan verdin degerin çikti mi ? Ne zaman ultrason'a gideceksin.
Bu hafta sonu hepimiz akinti yasadik aslinda kan olmadigi sürece korkacak birsey yok diyor doktorlar ama rahat edemiyorsun.
canım benim inşallah Allah senden razı olsun.. inşallah yarın sizinle güzel haberleri paylaşmak nasip olsun bana..
ınş adacıgım kotu seler gcrme aklından
yarın ınş ıkımız ıcınde gusel olsun
bnde kan tahlılıne falan gıdıcem
Canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...Görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?