Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Bizim prensesin annesi çok yaramazzztatlım yorulma sen yinede maşallah senin bünyen kuvvetlidir gördük ya o öğürtülerinle bile nası mücadele ettinmide bulantısından kimse yemek yemeyi başaramazken sen inadına yedin prensesimizee çook iyi baktın.belinin ağrısı çok normal vücudun sana sellektör yakıyor az yat dinlen anacım diyeeeben cmt kisti aldırmak için doktorumun yanındaydım hamiş bi kız aradı belim çok ağrıyo vs diye.doktorumda tatlım vücudun sinyal verio yat bel ağrısı olur ama artarsa dinlenmen gerekli.bol bol poponu büyütme hakkını kullan dediiçok ttalı bi kadın dedim ben hamiş olursam meraktan hergün ararım sizziiiioda bana sen buraya taşınırsın gibime gelio dediidüşün bu kist oluşumunun bile stres boyutu varmış bana aşırı baskı altında olduğunda zaten ilaçlarla içine ettiğimiz hormonlarını iiice dengesizleştirirsin dedi.bu stres herşeyin başı anacaım.o yüzden no stress no çok iş yapmak.hafif hafiff az azzİnşallah tatlım yeni yıl bize yenii bi bebişş olaraktan gelirrr

Canım benim yaaödümkoptu okumaya başlayınca çok şüküür bebişimiz iyiiiicanım benim çok geçmiş olsunn Rabbim sağlık versinnnnndualarım seninle ve cici minnoşumuzlaaa

Allah hepinizden razı olsun canım.. birazdan arayacağım yarın saat 09.00 için randevu alın demişti eşime.. hayırlısı olur inşallah..

Hayırlısı olsun canım..Alabildinmi randevunu...Yarın keseyemi bakılacak kuşum..İnşallah o minicik mercimek kadar keseyi görürsünüz canım derin bir oh çekeriz hep beraber...

Bencede stres yapmadan yaşamak gerekli, herşeyin başı saglık canikom..2011 inşallah hepimize ugurlu gelir sayılı günler kaldı be kuşum...Hamileler hayırlısı ile bebeklerine kavuşur inşallah,Tedaviye başlayanlar ise göbeklerinde bebişlerine kavuşurlar inşallah..Sen rahat olmaya devam et canım faydasını göreceksin bak....
Vallahi derincim ben yatsamda bel agrım geçmiyor...Hatta yatarken daha kötü oluyorum saga dönüyorum agrıyor sola dönüyoruma grıyor düz yatıyorum agrıyor aslına bakarsan belim tutuluyor belim ama önemsemiyorum kızım için deger....Benim bel agrım hamile kalmadan öncede vardı hatta sag bacağıma vururdu kalırdım olduguım yerde dr gittim beyin cerrahı emar istedi ben üzerine düşmedim işlerim yogundu valdem ameliyat oldu derken kaldı ölece üzerinede hamile kaldım azdı şimdi aynısı oluyor sag ayagımı kullanamıyroum dersem inanırmısın ? Kuvvetimi sola veriyorum kasılmalar oluyor sagda....Sag ayagımın topuguna basarak yürüyorum anlayacagın bir garip yürüyorum...

Yeni hamişler için bilgi :))))
,

5. Hafta

- 4. haftadaki şikayetlerin hemen hepsi bu hafta da görülür.

- Bazı kadınlarda hormonların etkisiyle baş ağrıları görülebilir. Birçok kişide ise hiçbir şikayet olmayabilir.

- Bu haftada bebeğinizin ilk kalp atışları görülebilir.

- Bebeğinizin kalp ve merkezi sinir sistemi ve mide-barsak sistemi gelişir.

- Bebeğinizin baş-popo uzunluğu 1.5-2.5 mm’dir. Fasulyeye benzer bir görüntüsü vardır.

6. Hafta

- Bulantı ve kusma şikayetleri başlar.

- Bebeğinizin gırtlağı, iç kulağı oluşmaya başlar.

- Karaciğer, pankreas, akciğer ve midesi belirgindir.

- Bebeğinizde kan dolaşımı başlar. Kol ve bacak tomurcukları belirir.

- Bebeğinizin boyu 4 mm’ye ulaşır.

7. Hafta

- Yüzünüzde hormonlara bağlı olarak değişiklikler görülebilir.

- Bulantı ve kusma gibi ilk trimestere ait şikayetler devam eder.

- Bebeğinizde genital çıkıntı oluşur; ancak cinsiyet ayrımı mümkün değildir.

- Mide barsak sistemi gelişimine devam eder.

- Bu haftanın sonunda kemikler de belirmeye başlar. Çenede 20 süt dişi oluşmaya başlar.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 7-9 mm’ye ulaşır.

8. Hafta

- Halsizlik, bulantı, kusma, ruhsal değişiklikler gibi ilk trimestere ait şikayetler devam eder.

- Bu haftada bebeğinizin beyni net olarak görülür.

- Gonadları erkek veya dişi yönünde gelişir ve bebeğinizin spontan hareketleri başlar, el ve ayak parmakları oluşur.

- Bebeğinizin beyni çalışmaya, midesi mide öz suyunu salgılamaya ve karaciğeri kan hücrelerini yapmaya başlar.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 8-11 mm’ye ulaşır, ağırlığı ise yaklaşık 1 gramdır.

9. Hafta

- Halsizlik, bulantı, kusma, ruhsal değişiklikler gibi ilk trimestere ait şikayetler devam eder.

- Burun kanaması bütün gebelik boyunca görülebilir.

- Bu haftada bebeğinizin gonadları erkek (testis) veya dişi (over) yönünde farklılaşmıştır.

- Kendiliğinden veya uterusa dışarıdan dokunulduğunda hareket eder.

- Kalça, omuz kemikleri ile kısa kemikleri oluşmaya başlar.

- Elini ve parmağını ağzına getirebilir.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 13-17 mm’ye, boyu 2.5 cm’e ulaşır; ağırlığı ise 1, bazen 2 gramdır.

10. Hafta

- Karnınız çıkmaya başlar. Bunun nedeni rahmin büyümesi ve gebelikte hormonların etkisine bağlı olarak gelişen barsak distansiyonudur.

- Bebeğinizin gözleri oluşmuştur ve açıktır. Ancak göz kapakları kapanmaya başlar ve 25-27.haftaya kadar kapalı kalır.

- Ses telleri, üst dudak, dış ve iç kulak yolu oluşur.

- Bu haftadaki en önemli değişiklik, bebeğinizin kuyruk kısmının kaybolmasıdır.

- Bebeğinizin cinsiyeti belli olmuştur ancak hala ultrasonla görülemez.

- Göbek kordonu işlev kazanır.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 27-35 mm’ye, boyu 4.5 cm’e ulaşır; ağırlığı ise 4 gramdır.

Hayırlısı olsun canım..Alabildinmi randevunu...Yarın keseyemi bakılacak kuşum..İnşallah o minicik mercimek kadar keseyi görürsünüz canım derin bir oh çekeriz hep beraber...

canım benim inşallah Allah senden razı olsun.. inşallah yarın sizinle güzel haberleri paylaşmak nasip olsun bana..

Merhaba arkadaslar yemege gitmeden size bir selam vermek istedim.
Umarim hepiniz iyisiniz.

Elif geçmis olsun bebegin yasiyor kalbi atiyor insallah birsey olmaz allah korusun.

Devincim sende merak etme hepimizde oluyor o kahverengi lekelenmeler bende yine oldu cumartesi'den beri ve halen devam ediyor.

Adacim insallah senin içinde hersey yolunda gider içini ferah tut.

Cicim seninde masallahin var sana hayranim aktif arkadasim seninde kizin hyperaktif olur bu gidisle

Bana gelince dedigim cumartesi çok akintim oldu kahverengi tabii koktuk hastene yolunu tuttuk allaha sükÜr meleklerim iyiler. Artik hareket etmeye basladilar birisi yerinde hiç durmuyor digeri çok sakin utangaç diyebilirim arkasini döndu doktor incelemek istediginde.
Insallah hep böyle devam eder.

canım hoşgeldin. sana da geçmiş olsun bu h.sonu akıntı, kanama yaşamış hamişlerimiz aman hayırlar olsun..

ben de yarını bekliyorum espicim, bakalım ne olacak. inşallah dış gebelik değildir diyorum, inşallah sağlıklıdır diyorum.. aklımdan başka hiçbirşey geçmiyor..

Insallah iyi geçecek canini sikma.
Bugün kan verdin degerin çikti mi ? Ne zaman ultrason'a gideceksin.
Bu hafta sonu hepimiz akinti yasadik aslinda kan olmadigi sürece korkacak birsey yok diyor doktorlar ama rahat edemiyorsun.

ınş adacıgım kotu seler gcrme aklından
yarın ınş ıkımız ıcınde gusel olsun
bnde kan tahlılıne falan gıdıcem

adacım hayırlı haberlerını alırız ınsallh elıfcım cok gcmıs olsn.canlarım cok dıkkat edın kndınıze aman yarabbım allhım sızı ve tum hamılelerı korusun ınsallh..

ınş adacıgım kotu seler gcrme aklından
yarın ınş ıkımız ıcınde gusel olsun
bnde kan tahlılıne falan gıdıcem

esracım inşallah dediğin gibi ikimiz için de güzel olsun, tüm sonuç bekleyenler için de güzel olsun..
adacım hayırlı haberlerını alırız ınsallh elıfcım cok gcmıs olsn.canlarım cok dıkkat edın kndınıze aman yarabbım allhım sızı ve tum hamılelerı korusun ınsallh..

Allah razı olsun melocum.. heyecanlıyım, endişeliyim ama bir yanım da umut dolu herşeye rağmen.. Rabbim isteyen herkese bebeğini bağışlasın inşallah..

Insallah iyi geçecek canini sikma.
Bugün kan verdin degerin çikti mi ? Ne zaman ultrason'a gideceksin.
Bu hafta sonu hepimiz akinti yasadik aslinda kan olmadigi sürece korkacak birsey yok diyor doktorlar ama rahat edemiyorsun.

Espicim kuşum geçmiş olsun dikkat et kendine boıl bolda dinlen tatlım...Aynen öyle kanama olmadığı sürece sorun yok inşallah...Bende hala oluyor kahverengi akıntı tatlım...Doguma kadar devam demekki.Kendinize iyi bakın canım...

Özüm canım sen nasılsın ne var ne yok kuşum ara sıra ugra lütfen haberdar et bizi canımcım...Heran arayamıyorumda müsaitmisin değilmisin bilemiyorumda seni merak ediyorum...Allaha emanet olun canım kızınla sen Allahım korusun sizi şekerler...

Canım ,telefonumun şarjı bitmiş,şarj aletini takayım,arayacağım seni..Takip ediyorum günlerdir..İlla tam 2 katı artmak zorunda değil,üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…