Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım ,telefonumun şarjı bitmiş,şarj aletini takayım,arayacağım seni..Takip ediyorum günlerdir..İlla tam 2 katı artmak zorunda değil,üzme kendini

canım benim Allah razı olsun aradın.. sana mesaj da yolladım, benim iş yerindekiler bilmediği için hiç rahat konuşamıyorum. akşam çıkınca arayacağım inşallah..

bu arada yarın belli olacak zaten ne olduğu. inşallah hakkımda hayırlısı olur selincim..

canım yol arkadaşlarım, dert ortaklarım, dostlarım..

biliyorsunuz yarın sabah benim için büyük gün.. bebeğimin kesesini görebilecek miyiz bilmiyorum.. ama Rabbime tüm kalbimle yalvarıyor ve dua ediyorum, hayırlısıyla bebeğimi görebilmek ve onun benimle ve doğru yere tutunmuş olarak var olduğunu bilmek için.. şu sıkıntılı günleri ileride bebeğimin nazları, cilveleri olarak gülümseyerek hatırlayabilmek için, boşuna o kadar sıkıntı etmişiz, yavrumuz bizimle işte diyebilmek için..

bildiğim tek şey ben anne olmayı çok istiyorum.. şu kısacık sürede bile ona çok alıştım ve bağlandım, dilerim o da benimle kalmak için mücadelesine devam eder..

yarın sizlere güzel haberlerle gelebilmek için Rabbime yalvarıyorum. yarın saat 09.00'da emre amcamızda randevumuz var, Rabbim onun da bizim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. dualarınız benimle biliyorum, Allah hepinizden razı olsun.. sizi seviyorum..

adacım bende seni takip edenlerdenim.hemen siteyi açtığımda bakalım test yapmışmı diye bu konuya baktım.yarın inşallah her şey iyi olacak.en iyi biz anlarız birbirimizi di mi? inşallah bebişin kesesini görüp burdan yazacaksn yine.senin için dua ediyorum.

bzde senı sevıyoruz ADACIGIMm,senın topıgınlen burda sevgı yumagı halıne geldık
cok sevndık cok uzulduk cok dusunduk cok yardımlastık cok ıstedık cok yalvardık
cıkmıs oldugun bu yol umutlu hayırlı olarak son bulur ınss
bu yıldzın sana hayırlı bır evlat olsun ınşşş
hepımız duacınız merak etme
yarının gıbı butun gunlerınde sana gusel seyler getırır ınş melegınlen
rabbım duyuyor sesını sen merak etme
oda sana alısmıstır bence o da senı brakmayacak
ve tam 8 ay sonra bızım tatlımı tatlı yegenımız olacak ınşşşşşşşşş

Bugün senin ve bebeğin için hayırlı bir gün olacak inşallah..dualarımızdasın canım arkadaşım...İnşallah istediğini bu sefer elde edeceksin rabbimin yardımıyla..Seni çok seviyorum güzel yürekli arkadaşım....Allaha emanet olun ikinizde.....Güzel haberlerini bekliyorum..

adacııım bugün büyük gün inşallah yıldızının kesesini görürsün Rabbim onu 9 ay sonra kucağında görmeyi nasip eder.hadi hayırlı haberlerle gel bizlere

ben geldim canlarım.. nasıl haberlerle geldim bilmiyorum ki.. sabahtan kan verdim sonra emre amcamıza gittik..

keseyi gördük ama o kadar küçük ki.. 4+1 ile uyumlu dedi emre amcamız ama ben 5+2 yim.. bu arada ben muayenedeyken emre amcamız 1500 değeri ile uyumlu dedi bana anlayamadım. meğerse eşim ben lavabodayken aramış kan değerimi öğrenmiş. 1200 den 1500 e çıkmış yani eskisinden de daha az artmış. dış gebelik riski ortadan kalkmış gibi duruyor çünkü keseyi gördük.. ancak büyük ihtimal kese gelişmeyecek ve gebeliği sonlandıracağız.. önümüzdeki pazartesi tekrar çağırdı, o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama benim hikayem bu şekilde sonlanmak üzere canlarım.. şu an üzgün müsün deseniz bilmiyorum galiba hala tam olarak idrak edemedim.. benim için de üzülmenizi istemiyorum sakın bunu yapmayın.. bitti demiyorum ki, bir gün mutlaka diyorum :)

Adacanım azmin zaferi bu işte rabbim çok büyük , çıkmadık candan umut kesilmezmiş o yüzden gebeliği sonlandıracagız gibi laflardan söz etme bence Allahın gücüne gider. canım arkadaşım benim müthiş birşey ya keseyi gördün kimbilir 1 haftada geridende olsa seninle kalabilir bebeğin kimbilebilirki..Poztifitiğe devam canım benim bitti diye birşey yok hala o can senin içinde...Onu mutlu et üzme kendini bitanem benim..Allaha emanet olun ikinizde...

adacım ya çıkmayacak candan ümit kesilmez yaa.benim görüceminde kese ayına göre çok küçük düşük yapacaksın ama dur bi 10 bekleyelim demişti.üzüldüler falan şimdi ise ocak sonu doğuma gidecek.bekle olumlu düşün derim.keseyi gördün yaa bu olayın yüzde 50 si bence.

cicoşum bugün değerim 1500 değil de 1900-2000 civarı olsaydı, en azından istikrarlı yükseliyor diyecektim ama tatlım artık birşeylerin çok da yoluna gireceğine inanamıyorum.. bu defa da böyle oldu ucundan bir mutluluk yakaladım.. belki 3. de kısmet olur kimbilir. sadece küretajdan korkuyorum, hani ilk bebek alınınca pek iyi demezler ya bakalım kısmeeeeet. bu arada tam yeniyıla girerken bu işlem gerçekleşmiş olacak sanırım.. ya benim biraz kafam karışık.. yani saçmalayabilirim ne olur kusuruma bakmayın.. kesemi görüp de sevinememek çok acı bir duygu.. ama ben acısını daha anlayamadım..

Adacanım arkadaşım bunları düşünme lütfen allah büyük sabrın sonu selamet neler yaşayanacak hep beraber göreceğiz önceden yorum yapmak yanlış güzelim sen iyi düşün lütfen zor olsada...Bu arada kürtajı sen isteyerek bilerek olmuyorsunki Allah tarafından canım istemeyerek olacaksın tabi (Allah bilir daha belli değil....)Belki 2011 tertemiz saf bir sayfa açacaksın rabbim onun için bunları yaşatıyor sınıyor kimbilir tatlım...Elimden birşey gelse keşke yaşadıkların kolay değil bitanem ama dua ile aşacaksın biliyorum sen inançlısın...Alın yazımızda ne yazıyorsa onu yaşacağız canım benim..Bu bizim elimizde değilki engelleyemeyizki...Ya dur bakalım şu 1 hafta nasıl geçecek onu görelim sen yemene içmene dikkat et sütünü iç, dinlen ,üzülme sakına belkide kese gelişir....inşallah..Hayat bu mucizen olabilir senin azıcık olumlu ol herşeye tıbbi yönden bakma yaaaaa

Son düzenleme:
Mrb Adacığım,günlerdir dualarımda senin sonucunu takip ediyorum,ama aksine bence olumsuz bir gelişme yok,herşey mükemmel değil belki ama,içimde yaşamaya karar vermeye çalışan yıldızın var,parlamaya çalışıyor..Şu an olması gerektiği yerde,bence 1 haftan var,onu sevginle sar sarmala,mucizelere tanık olduk hepimiz,ki o kendi savaşını veriyor zaten...Olan olacak...Ama bu arada ona gerçekten şans verdiğini ve sağlıklı kabul ettiğini göster,sevgi herşeyi halleder...Allaha emanet olun...Dualarımız sizinle.....

cicoşum tuanaycım çok teşekkür ederim. haklısınız tabi Allah tan ümit asla kesilmez. şu gün geçsin, bir sindireyim gördüklerimi ve duyduklarımı ondan sonra eski halime döneceğim söz.. daha çok taze ya, kafamı toparlayamıyorum.. desteğiniz, dualarınız için Allah razı olsun.. bunlar da iyi ya da kötü geçecek elbet. ben bebeğime hala güveniyorum tek derdim bugün değeri beklediğimizin de çok çok altındaydı.. bu beni kötümser yaptı, yoksa ben yine başaracağız derdim de.. olsun, hakkımda hayırlısı olsun, Allah tan gelen herşeye razıyım. asla isyan etmem..

Adacım şimdi okudum gelişmeleri.Tabi ki sindir iyice bir durumu şu anda o yada bu şekilde hamişsindeğerler böle katlanıyo kese minik bi düşünsene içinde minicik bi mucize var.zaten sen kendini en kötüsüne hazırlmış öyle olacak diye düşünmektesein.Ki bende olsam bu şekilde davranırdım.Şimdi birde düşünelim ki haftaya emre amcamız bize ya harika haberler verirsek.Sevincimiz iki katı olur ben deliririmm valla sevinnçteennnŞimdi Dua zamanı.İçinde ki minişe bu noktaya gelmeyi nasip eden Rabbim ona hayırlısıyla bizimle kalabilmeyide nasip etsin.Bu perşembe akşamı tümmm kızlar oturup okuyalım yasinimizi adacım için hayırlısı hangisi olacaksa o olsun diye.Derdi veren Rabbim Dermanını vermez mi hiç?Yeterki istemeyi bilelim...Yeterki hücrelerimize kadar teslim olalım..Hakkında hayırlısı adacım.Tek temennim hayırlısı sağlıkla hangisi olacaksa Rabbim ona dayanma gücü versin.Güzel bir dua okumuştum bir yerde;Rabbim değiştirebileceklerimi değiştirebilmem için güç - kuvvet,değiştiremeyeceklerimi kabul etmem içinde sabır ihsan eyle diye...

canım benim Allah senden razı olsun.. hiç yoktan iyidir değil mi.. yıldızımı kuyruğundan tutabildim, belki kalır benimle belki kayar avuçlarımdan.. takdir-i ilahi.. henüz içinde kendisi olmasa bile, sadece minik bir nokta (kese) olarak yaşamaya devam ediyor olsa bile o benim bebeğim, ben de onun annesiyim.. ne olursa olsun bu değişmeyecek...

Aynen Adacımm o minik orda hala Rabbim ne yazdıysa o olacak onun hikmetinden sual sorulmaz ama kendine bu bir hafta dikkat et canım iyi bak geriye dönüp baktığımdan ben elimden geleni yaptım demekde önemli.Hayırlısı adacım dualarımız hep seninle...

ultrason görüntülerini bile arabada torpidoda bıraktım.. bakamadım, aptal oldum..

benim içim rahat derincim, elimden geleni yaptım yapıyorum.. hem madden, hem manen rahatım çok şükür.. Allah sizlerden de razı olsun. üstümüzde hakkınız büyük. topicimizin bebeği oldu benim bebeğim, el birliğiyle bu günlere getirdik.. bundan sonrasını da beraberce göreceğiz inşallah hayırlar olsun göreceklerimiz..

Bugün bir tanıdığın eşinin hastanede olduğunu ögrendim...Birden bire gencecik adamcagız 2 çocugu var hastanede yatıyor ve doktorlar ümit vermiyor beyne kan gitmiyor eşi hep yanı başında ilk günlerde kadıncagız çok hırpalamış kendını şimdi ise zamanla kabullenmiş çünkü doktorlar ilk günden beri yaşar demiyorlarmış çünkü beyne çokaz kan gidiyor bilinci açık değil...Heran kaybedilebilir..Bunu bile bile 1 gün bile fazladan yaşasın diye acısız dua ediyorlarmış..Eşinin en çok sevindiği ise agrısı sızı olmadan o yatakta yatmasıymış...Acısı olsaydı birde yaşam mücadelesi verirken hiç dayanamazdım diyormuş...Şimdilik boşlukta bekliyorlar..Allah acil şifalar versin inşallah ailesine bağışlasın..AMİN..

Ben bunları duyunca bir agladım bir agladım bugün eşimi aradım seni çok seviyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin dedim...Herşeye dayanılabilir ,ama Evlat,Ana, Baba Kardeş ve Eş acısına dayanılamaz sanıyorum...Allahım kimseye yaşatmasın yarabbim...

Ben bugün alt üst oldum......Kelimelerimle kendimi ifade edemiyorum vallahi..

Canım benim ya hayırlısı ile bugünü atlatabilmeni nasip etsin yarabbi..YarIn seni ve bebeğini neşeli görmek istiyoruz bitanem..Amin canım amin....Ne olursa olsun sen şuanda taze annesin....Rabbim devamınıda nasip eder inşallah....Herşey onun elinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…