Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

okuyunca benim de gözlerim doldu.. Rabbim kimselere böyle acılar yaşatmasın. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, eşine, çocuklarına bağışlar Rabbim onu..

Ah canım benim yaaa...Hayat; her an her saniyesinin ne kadar kıymetli olduğunu ispatlayacak olaylar çıkarıyor karşımıza ama biz galiba hayata kör birasda sağırız....Allah sabır versin o beyin eşine...Çocuklarının yüzüne baksın.işte bu yüzden hayırlısını dilemek lazım herzaman.herşey gelebilir insanın başına.cicoşum sen iki canlısın karartma kalbini minik prensesimize sarıl her şey daha dayanılır gelecektir o zaman.Bol bol yaşayın arkadaşlar.Boş boş diil.Hayat gerçekten bir an kadar kısa...

adacım ınsallh hayırlısı olur ınan dıcek bişi bulamadm ne kadar zor durumlar ama allhın ıznıyle sen bunun ustesınden gelırsın bı bakmıssın yıldızın hala sennle ve annesını bırakmamıs allhım o beyın aılesıne sabır wersın ıkı cocuk ve yanlız bı kadın cok zor durum herkese acıl sıfalar dılıyorm..

Sağolun kızlar vallahi öyle hayat çok kısa..Bende günlerdir içimdeki sıkıntılardan dolayı mutsuzdum heran agladım aglayacaktım bunu duyunca rabbim beni sınıyor dedim...Allahım böyle dert vermesin kimseye dedim...Kendi sıkıntımı attım köşeye...İnsanız canım insan heran herşey olabilir..Yarına çıkabilecğimizin garantisimi varki...Evet şuanda hamileyim kızım benimle çok şükür ama rabbimin bizi kavuşturduğu gün belki korkularım azalıcak inanıcam....

adacım canım senı nekadar dusundugumuzu senınle uzulup sevındıgımızı bılmenı ıstıyorum cnm ınankı dualalrmın bır parcasısısn artık.. kendı sıkıntımı unutup senın ıcın yalvarıyorum Allaha..
o nedenle ben umıtlıyım hala senın ıcın canım.. o bebek senın rahmınden uzaklasıncaya kadarda ınanmıcam olmayacagına...
sende ınan adacım.. zaten olmıcaksa olıcak ama sımdden kendını uzme bılıyosun dusunce gucu dyede bısey var.. bıseye cok yogunlasrsan o olur..lutfen pozıtıfe yogunlas...
Rabbım yardımcın olsun....

benım durumumda bugun belırgınlestı arkadaşlarr, rahim agzımda kocaman bır yara varmıs ve knama da burdan gelıyomus bu arada halen kanamaya devam edıyorum..bugun smear alındı bakalım sonucu ne cıkıcak ınsallah kotu bırseyler cıkmaz bıraz korkuyorum dogrusunu soylemek gerekırse ama Allaha emnetız ıste ben ve bebegım...dua lıstenızde benı anın yol arkadaslarım.. Allah cumlemızın gonlunn muradını versın ınsallah...

Merhaba canim benim.
Su an kesen minicik hepimiz buralardan geçtik. Ben inaniyorum ki bir hafta içinde gelisip büyÜyecek.
Arkadaslarin dedigi gibi allah'tan ümit kesilmez. Herkesin gebeligi farkli son verip vermeyecegine karar veremezsin yarabim sürdürürse ki insallah öyle olur sende bizim gibi güzel bir hamilelik geçireceksin.
Sen yavas yavas bebegine kavusacaksin.
Insallah bebeginde sana tutunup birakmaz.
Allah yardimcin olsun canim arkadasim. Dualarimiz seninle.

Bizler basardik sende basaracaksin.:92:

ah canım sen ne iyi yürekli, ne fedakar bir arkadaşsın Allah senden razı olsun.. ama beni boşver şimdi sen kendine yoğunlaş.. ben çok eminim smear in güzel çıkacağından. yara da yakılarak geçiriliyor biliyorsun değil mi.. yani ilaç tedavisi vermez herhalde şimdi sen hamileyken. ama çok okuduk yaralarla hamilelikleri devam eden, doğumdan sonra yaralara veda edenleri. lütfen sen de aklına kötüyü getirme. sen ve bebeğin nelerin üstesinden geldiniz. inşallah bunu da atlatacaksınız. yalnız kan kaybediyorsun tabi, bol bol kan yapıcı şeyler ye.. pekmez, siyah üzüm gibi canım.. Allah yardımcınız olsun sen de benim dualarımdasın..

Adacım ,ultrasondan ultrasona ve ölçen dr .un eline göre ölçümler değişebilir..1-2 haftalık geride olması çok önemli değil..Hemen aldırmaya kalkma lütfen...benimkiler de kah 2 hafta geride kah 1 hafta geride kah 5 gün önde görünüyorlardı...Kalp atışlarını bekle lütfen...En azından 8. haftaya dek....

espicim Allah razı olsun.. ben şimdi sabah kan testimi duyana kadar olumluydum da, yükselişler iyice azalmış bunu dr dan çıkınca öğrendim. eşim de ben biliyorum sanıp söylemiş. 1200 den 1500 e çıkmış.. yani çok çok az yükselmiş. neyse ki dış gebelik değil ve içimde kesesi var bebeğimin diyordum o ana kadar.. şimdi de farklı birşey demiyorum gerçi.. herşeyin hayırlısı, benim kalbim çok temiz bu konuda.. kötü hiçbir şey düşünmüyorum.. benimle kalmak istediği sürece ona annelik etmekten o kadar büyük bir mutluluk duyarım ki..

AMIN arkadasim.
Insallah temiz çikar test sonucun.

Canim benim çok aci bir durum.
Hepimizin bu aralar sikintisi var maddi, manevi,... allah bundan daha kötü dert vermesin.
Yakinini kaybetmek yada yatalak görmek kolay bir durum degil.
Allah sifa versin.

alminacım çok teşekkür ederim. ben kendi tüp bebek doktoruma gittim canım. emre bey beni ilk baştan beri takip eden doktorum. üstelik yeni merkezdeler ve aletleri uzay mekiği gibi yani çok hassas. ya benim derdim 1 hafta eksik görünmesi değil zaten. artık hcg artışının iyice azalmış olması.. yoksa inanın 1 hafta geriden gelmesini de sorun etmezdim.. aslında şu anda hiçbirini sorun etmiyorum.. sonuçta benimle, bir şekilde var olmaya çalışıyor, ben de ona yardım etmek için tüm kötü hisleri, düşünceleri attım içimden, beynimden.. pazartesiye kadar tuttum ellerinden, bekliyorum, hiçbir olumsuzluk düşünmeden hem de..

canım keseyi görmüşsün çoooook sevindim rabbim ayırmasın inşallah kucağına alırsın ben de cuma görmeye gideceğim.

yolk kesesi ve kalp atışını görürsünüz inşallah,hemen sonlandırmaya kalkma canım...

yolk kesesi ve kalp atışını görürsünüz inşallah,hemen sonlandırmaya kalkma canım...

bana kalsa ömür boyu benimle kalsın isterim alminacım biliyorsun... inşallah dediğin gibi yolk kesesi ve kalp atışını görmek de kısmet olur.. belki bir mucize de bizim için olur kimbilir..

ada ege canım değerin kaç çıktı en son 450den 720 çıkmıştı değil mi? şimdi kaç ve kaç gün sonra

zeynepcim benim değerlerimi referans alma kendine çünkü gerçekten çok yavaş arttı. önce 2 kat artıyordu, sonra %60 artmaya devam etti bugün %25 artmış, yani aslında hiçbirşey yolunda görünmüyor ama içim öyle demiyor :)

canım yok referans için sormadım seni merak ettiğimden benim 11. gün 63 13 153 17. gün 1153 olmuş. sadece merak ettim hatta ne durumdasın diye bakmaya geldim buraya. ama her zaman umut var inşallah bebeğin seni bırakmaz

maşallah maşallah canım çok güzel artmış. inşallah hep böyle güzel devam eder.. güzel dileklerine amin Allah razı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…