bugulll geçmişi okuken gördüm tedavi yarım kalmış çok üzüldüm bunda da vardır bi hayır..
nedir son durum ???
Ben de çok ağladım her tedavi ardından bir yığın gözyaşı... Bu yüzden herhalde benim gözyaşı çeşmeleri gevşemiş komedi filminde bile ağlıyorum bazen eşim garip garip bakıyor bana içinden "kafayı yedi" diye geçiyordur herhalde... Ama bu son tedavide ağlamayacağım diye söz vrmiştim ama tutamadım tabi.. 2 gün önceden ağladım içime doğdu olmayacağı galiba... Test günü pozitifti sonradan düştü ama ben peşin peşin ağlamış oldum...
suzişş hoşgeldin canım..O agustos ayına kadar tatildesin desene süper bu ya....Sonuna kadar tadını çıkar tatlım....Eylülde senin içinde maraton başlıyor...Bende eylül ilk haftası sonucumu almış olurum Allahtan bir engel mani çıkmaz ise...Olumsuz olursa ben civvic kaçar......Enerji depolar gene gelirim...
canım anlamadım yani hamilemisin
Yok canım sonradan değerler düştü kimyasal gebelik oldu yanii
sen nerde tedavi oluyosun canım
Ben de çok ağladım her tedavi ardından bir yığın gözyaşı... Bu yüzden herhalde benim gözyaşı çeşmeleri gevşemiş komedi filminde bile ağlıyorum bazen eşim garip garip bakıyor bana içinden "kafayı yedi" diye geçiyordur herhalde... Ama bu son tedavide ağlamayacağım diye söz vrmiştim ama tutamadım tabi.. 2 gün önceden ağladım içime doğdu olmayacağı galiba... Test günü pozitifti sonradan düştü ama ben peşin peşin ağlamış oldum...
ben burayı sevdim kafa arkadaşlar ne güzel degişiklik iyi oluyokaydirigubbakcemile2
Suziş ne güzel tatil yapıyor bu sene bize tatil yok evde oturuyorum kös kös.. Eşim izin alamıyor ben de onsuz tatile gidemem hayatta....
amerikan hastanesi canım...laelaelaelaelae
Neşe, keder,Hepsi geçer,Bize kar kalan,Nedir bu dünyadan Bize kar kalan Nedir bu dünyadan geleceğe bakalım arkadaş sonrasına........Allahım ömür sağlık sıhhat verdiği sürece herşeyi yaparız....Yaşımız da yerinde dursa pek eyü olurdu napak idare etcez artukun..sempatiksalakcinni
Herşey gelip geçecek inşallah da kötü günler hemen geçsin güzel günler çabuk gelsin... Dediğin gibi yaş yerinde dursa bir de.. Ben sona çok yaklaştım artık kaybedecek vaktim yok 33 yaşındayım bu sıpalar çabuk gelse de yaşlı bir anne olmasak....
Eşimin çocuğumuz için çok güzel gelecek planları var!!!! yerimseniben.... Eğer5 erkek olursa ayakkabı boyayacak kız olursa dikiş nakış falan yapacakmışşşş... malum yapılan masrafları çıkaracakmışşşş
Herşey gelip geçecek inşallah da kötü günler hemen geçsin güzel günler çabuk gelsin... Dediğin gibi yaş yerinde dursa bir de.. Ben sona çok yaklaştım artık kaybedecek vaktim yok 33 yaşındayım bu sıpalar çabuk gelse de yaşlı bir anne olmasak....
Eşimin çocuğumuz için çok güzel gelecek planları var!!!! yerimseniben.... Eğer5 erkek olursa ayakkabı boyayacak kız olursa dikiş nakış falan yapacakmışşşş... malum yapılan masrafları çıkaracakmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?