Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Anliyorum seni canim degerin yavas yavas yükseliyor fakat düsmüyor. Bu da iyi sayilir.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Su an ne desek bos beklemekten baska çare yok zaman göstericek insallah pazartesiye kadar kesen gelisir.
Iyi bir anne olacagindan eminim hiç süphem yok.

Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. sen nasılsın, bebişler nasıl.. herşey yolunda umarım

bana kalsa ömür boyu benimle kalsın isterim alminacım biliyorsun... inşallah dediğin gibi yolk kesesi ve kalp atışını görmek de kısmet olur.. belki bir mucize de bizim için olur kimbilir..

Aminn canım..İlk ikizlerimde 10. gün 37,
12. gün 57,
15.gün 144 dü...beta hcg bazan yanıltıcı olabiliyor...

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. sen nasılsın, bebişler nasıl.. herşey yolunda umarım

Bugün akintim kesildi. Içim rahatladi diyebilirim.
Haftaya çarsamba günü ultrason'a gidicez.
Yarin 10 hafta olucak.
Simdilik hersey iyi güzel görünüyorlar insallah böyle devam eder.

Aminn canım..İlk ikizlerimde 10. gün 37,
12. gün 57,
15.gün 144 dü...beta hcg bazan yanıltıcı olabiliyor...

benim değerler güzel güzel katlanırken neden böyle oldu anlamıyorum... alminacım inşallah benim de yüzüm güler, senin gibi bebeğimi kucağıma alabilirim inşallah..

Bugün akintim kesildi. Içim rahatladi diyebilirim.
Haftaya çarsamba günü ultrason'a gidicez.
Yarin 10 hafta olucak.
Simdilik hersey iyi güzel görünüyorlar insallah böyle devam eder.

çok sevindim espicim, inşallah haftaya çarşamba minnoşlarınla sağlıkla görüşürsünüz tatlım..

Son düzenleme:

adacım cnm benım saol ınsallah dedıgın gıbı olur ve ınsallah bununda ustesınden gelırız Allahın ıznıyle...

emınım hepımız ıcın bu zorgunler gecıcek, her karanlıgın sonunda bıaydınlık oldugu gıbı bızımde sonumuz aydınlık olucak cnm...

kalbımız ve dualarımız senınle..

ah be canım.. inşallah yakındır o günler.. 2010'un ikinci yarısı yordu beni.. bunu yeni yeni fark ediyorum. hayal kırıklıklarıma bir yenisini eklemek istemiyorum.. sadece kendimle de ilgili değil bu durum. hiçbirinizden kötü bir haber almak istemiyorum.. kalbim bebeğim için çarptığı kadar sizin bebekleriniz için de çarpıyor. Rabbim hepimizin karşısına hayırlar çıkarsın inşallah..

canlarım, güzel yol arkadaşlarım,

bugün kolum kanadım kırık biraz.. yarına daha iyi olacağımızı umuyorum, hem belki bebeğim de toparlar kendini kimbilir...

biraz önce patronumun eşi aradı. hal hatır sorarken bebek yok mu daha handeciğim dedi.. tam zamanında süper bir soru değil mi.. patronum biliyordu ilk tüp bebek denememizi demek ki eşine söylememiş.. gediğine oturdu yani :) o durumlar biraz karışık, istiyoruz ama bazı sorunlar var halledilir inşallah dedim.. ama içim parça parça oldu.. hamileyim ama hamileyim diyemiyorum.. çünkü hamileliğim devam edecek mi, bebeğim benimle mi yoksa bu benim hayalim mi bilmiyorum.. belirsizlik insanı yiyiyor bitiriyor ama bunlar da geçecek, Rabbim sabrını da verecek biliyorum..

Adacim hissleriniz okadar guzel kelimelere cumlelere dokuyorsun ki... okadar guzel anlamlar yukluyorsun ki... Allahim insallah hersey yolunda gider... insallah bebegine kavusursun tatlim... bunu cani gonulden diliyorummm...

ciciskom arkadasinin esine inan bende cok uzuldum... insallah sagligina tez zamanda kavusur...

Canım benim herşeyde bir hayır vardır derler senin için de hayırlı olan ne ise o olsun ama yine ben senin için umudumu kaybetmiş değilim keseyi de gördünüz sonuçta... Demekki senin ufaklık şu sıralar biraz nazlanıyor ben ikinizin de bu günleri atlatıp feraha çıkacağınızı düşünüyorum... Bitmedi henüz o son gelmedikçe hiç bırakma bence kendini bebeğin de senden güç alacak....

Yawwrumm benimm yaaaaAh bebeğim çıktı mı sonucunda ne olduuğu.en azından ne olduu bilisin önlemi alınır.Tatlı devrem benim dualarım seninle.çok mücadeleci bi bebişimiz varİkinizide Rabbime emanet ediyorum...

bana kalsa ömür boyu benimle kalsın isterim alminacım biliyorsun... inşallah dediğin gibi yolk kesesi ve kalp atışını görmek de kısmet olur.. belki bir mucize de bizim için olur kimbilir..

Adacım, diliyorum ömür boyu kalsın seninle bebeğin... Dualarımız seninle canım, bu mucize gülücüklere boğsun seni tez zamanda inşallah Böylesine zor süreçleri beklemek de çok zor, iniallah alacaksın bu büyük sabrın ve emeğin karşılığını

adaege,canım inşallah hamileliğin sağlıkla doğurana kadar devam eder.yazdıklarım faydasız bir umut mu olur bilmiyorum ama ben geçen sene bir dış gebelik geçirmiştim ve değerlerim sık sık takip edilmişti.o yüzden normal gebeliklerde bile değerlerin ilk günkü kadar hızla katlanmadığını biliyorum.gittikçe katlanma hızları düşüyor.umarım seninde sadece bu yüzden az katlanmıştır degerin...

günaydın canlarım, güzel yol arkadaşlarım...

ben geldim ama gözlerim küçük kurbaacıklar gibi geldim.. dün çok ağladım, bebeğim de üzüldü biliyorum ama kendimi sıkmaktan çatlamak üzereydim.. şimdi çok daha iyiyim yani sanıyorum ki iyiyim..

eşim dün beni çok duygulandıran birşey yapmış zaten o andan sonra tutamadım kendimi.. benim gençkızlığımdan beri çok sevdiğim bir tablo vardır. ne zaman görsem içim gider, bayılırım nedense.. hani o kadar da şaheser birşey değil. hatta figürlerinin korkutucu olduğunu bile düşünenler olur.. eve onun bir replikasını almak istiyordum ama bir türlü kısmet olmuyordu.. dün eşim beni almaya geldiğinde arabanın arka koltuğunda kocaman bir tablo duruyordu.. tablo da şu

http://img504.imageshack.us/f/raphaelangvo1.jpg/

eşim dedi ki, aynı bu tablodaki gibi bizim de iki meleğimiz var.. belki biri bizimle kalmaya devam eder ama eğer giderse bil ki kardeşini gönderecek ve o hep bizimle kalacak..

ne kadar ironik değil mi, senelerdir beğendim tablo, iki melek, benim iki meleğim..

Son düzenleme:

canım, belki hatırlarsın seninle kimyasal gebeliğimden sonra da konuşmuştuk ve beni teselli etmiştin, şimdi yine aynı şeyi yapıyorsun Allah razı olsun.. benimkinin iyi giden bir gebelik olmadığının farkındayım, bunu yadsıyamayız. doktorum bile dün eşime, değerimi öğrendiğinde artık endişelenmeye başlayabiliriz, kalp atışı duyamayabiliriz demiş ama bana söylememişler, dün ağzından kaçırdı ve sonra lafı çevirmeye çalıştı ben de ısrar etmedim.. ama anladım.. yine de son ana kadar o benimle olduğu sürece ben ellerinden tutacağım...

betüşüm canım.. artık eskisi kadar uğrayamasan da bizim hep aklımızdasın, görüyorum ki biz de senin, sağ ol, var ol!
dün gücümün bittiği an geldi sandım ama sabah yine bir umutla uyandım.. benimle kalsa da, dayanamayıp vazgeçse de, seviyorum, umuyorum, bekliyorum..

Son düzenleme:

derincim cuma gunune dedıler ama bakalım bıraz gec cıkıyo dıye bılıyorum smear sonucu..

dedıgın gıbı baya mucadele ettık, sukur Allahıma bugune gelebıldık ınsallah tamamına da ererız sag salım canım benım

Bende senı Allaha emanet edıyorum tez vakıtte yenı tedavıne baslayabılesın ve mınıgını gobusune koyabılesın cnm bnm.. ve de sorunsuz bır gebelık dılıyorum ınsallah.. cunku cok yıpratıyo ınsanı.. Allahım beterınden saklasın ınsallah..

adaegecim, günlerdir senin durumunu takip ediyorum canım inan hiç birşey yazmadım. Senin yaşamaış olduğunu bir kaç ay önce bende yaşadım biliyorsun. Birerbir aynıydı. Ama insan hep mucize olsun istiyor olumusuz bişey düşünemiyor.
İnşallah canım yolk kesesini ve kalp atışlarını duyarsın.
Şuandaki yaşamış olduğun durum çok boşlukta gibi hamilemisin değilmisin bunu bilememek çok kötü. İnsan nasıl davranacağiını şaşırıyor. Kimseyle paylaşamıyorsun haykıramıyorsun hamileyim diye. Ama inan bizler çok güçlüyüz ve eminimki bu zor günleride atlatıp yarına gülen gözlerle bakmaya devam edeceğiz.
Ben hiç son ana kadar ümidimi yitirmemiştim. Bebeğimi sıkı sıkı tutmuştum. Sende öyle yap tatlım inşallah bebeğin seninle kalmaya devam eder. Benim doktorum bana hiç olumsuz konuşmamaıştı son ana kadar çünkü hayat mucizelerle dolu heran herşey olabiliyor bizde bazen anlam veremiyoruz demişti. İnşallah canım bebeşin sağlıklı bir şekilde yoluna devam eder.
Bak ben o kadar kötü günlerden sonra dün gene aşılama yaptırdım. Ümitler hiç tükenmiyor hala yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. Çünkü o kadar çok istiyorumki bebeğimin artık benimle olmasını o yüzden bu kadarda güçlüyüm. Buda olmasazsa önümüzdeki ay tüpe yaptıracağım tekrar.
Bebişlerimize kavuşana yola durmadan devam edeceğiz canım. Ve sonunda meleğimize kavuşacağız canım. buna çok inanıyorum.
Seni çok öpüyorum.
Ama unutma hayat süprizlerle dolu. Neden senin de kapını çalmasınki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…