espicim Allah razı olsun.. ben şimdi sabah kan testimi duyana kadar olumluydum da, yükselişler iyice azalmış bunu dr dan çıkınca öğrendim. eşim de ben biliyorum sanıp söylemiş. 1200 den 1500 e çıkmış.. yani çok çok az yükselmiş. neyse ki dış gebelik değil ve içimde kesesi var bebeğimin diyordum o ana kadar.. şimdi de farklı birşey demiyorum gerçi.. herşeyin hayırlısı, benim kalbim çok temiz bu konuda.. kötü hiçbir şey düşünmüyorum.. benimle kalmak istediği sürece ona annelik etmekten o kadar büyük bir mutluluk duyarım ki..
Anliyorum seni canim degerin yavas yavas yükseliyor fakat düsmüyor. Bu da iyi sayilir.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Su an ne desek bos beklemekten baska çare yok zaman göstericek insallah pazartesiye kadar kesen gelisir.
Iyi bir anne olacagindan eminim hiç süphem yok.
bana kalsa ömür boyu benimle kalsın isterim alminacım biliyorsun... inşallah dediğin gibi yolk kesesi ve kalp atışını görmek de kısmet olur.. belki bir mucize de bizim için olur kimbilir..
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. sen nasılsın, bebişler nasıl.. herşey yolunda umarım
Aminn canım..İlk ikizlerimde 10. gün 37,
12. gün 57,
15.gün 144 dü...beta hcg bazan yanıltıcı olabiliyor...
Bugün akintim kesildi. Içim rahatladi diyebilirim.
Haftaya çarsamba günü ultrason'a gidicez.
Yarin 10 hafta olucak.
Simdilik hersey iyi güzel görünüyorlar insallah böyle devam eder.
ah canım sen ne iyi yürekli, ne fedakar bir arkadaşsın Allah senden razı olsun.. ama beni boşver şimdi sen kendine yoğunlaş.. ben çok eminim smear in güzel çıkacağından. yara da yakılarak geçiriliyor biliyorsun değil mi.. yani ilaç tedavisi vermez herhalde şimdi sen hamileyken. ama çok okuduk yaralarla hamilelikleri devam eden, doğumdan sonra yaralara veda edenleri. lütfen sen de aklına kötüyü getirme. sen ve bebeğin nelerin üstesinden geldiniz. inşallah bunu da atlatacaksınız. yalnız kan kaybediyorsun tabi, bol bol kan yapıcı şeyler ye.. pekmez, siyah üzüm gibi canım.. Allah yardımcınız olsun sen de benim dualarımdasın..
adacım cnm benım saol ınsallah dedıgın gıbı olur ve ınsallah bununda ustesınden gelırız Allahın ıznıyle...
emınım hepımız ıcın bu zorgunler gecıcek, her karanlıgın sonunda bıaydınlık oldugu gıbı bızımde sonumuz aydınlık olucak cnm...
kalbımız ve dualarımız senınle..
AMIN arkadasim.
Insallah temiz çikar test sonucun.
ben geldim canlarım.. nasıl haberlerle geldim bilmiyorum ki.. sabahtan kan verdim sonra emre amcamıza gittik..
keseyi gördük ama o kadar küçük ki.. 4+1 ile uyumlu dedi emre amcamız ama ben 5+2 yim.. bu arada ben muayenedeyken emre amcamız 1500 değeri ile uyumlu dedi bana anlayamadım. meğerse eşim ben lavabodayken aramış kan değerimi öğrenmiş. 1200 den 1500 e çıkmış yani eskisinden de daha az artmış. dış gebelik riski ortadan kalkmış gibi duruyor çünkü keseyi gördük.. ancak büyük ihtimal kese gelişmeyecek ve gebeliği sonlandıracağız.. önümüzdeki pazartesi tekrar çağırdı, o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama benim hikayem bu şekilde sonlanmak üzere canlarım.. şu an üzgün müsün deseniz bilmiyorum galiba hala tam olarak idrak edemedim.. benim için de üzülmenizi istemiyorum sakın bunu yapmayın.. bitti demiyorum ki, bir gün mutlaka diyorum :)
benım durumumda bugun belırgınlestı arkadaşlarr, rahim agzımda kocaman bır yara varmıs ve knama da burdan gelıyomus bu arada halen kanamaya devam edıyorum..bugun smear alındı bakalım sonucu ne cıkıcak ınsallah kotu bırseyler cıkmaz bıraz korkuyorum dogrusunu soylemek gerekırse ama Allaha emnetız ıste ben ve bebegım...dua lıstenızde benı anın yol arkadaslarım.. Allah cumlemızın gonlunn muradını versın ınsallah...
bana kalsa ömür boyu benimle kalsın isterim alminacım biliyorsun... inşallah dediğin gibi yolk kesesi ve kalp atışını görmek de kısmet olur.. belki bir mucize de bizim için olur kimbilir..
adaege,canım inşallah hamileliğin sağlıkla doğurana kadar devam eder.yazdıklarım faydasız bir umut mu olur bilmiyorum ama ben geçen sene bir dış gebelik geçirmiştim ve değerlerim sık sık takip edilmişti.o yüzden normal gebeliklerde bile değerlerin ilk günkü kadar hızla katlanmadığını biliyorum.gittikçe katlanma hızları düşüyor.umarım seninde sadece bu yüzden az katlanmıştır degerin...
Canım benim herşeyde bir hayır vardır derler senin için de hayırlı olan ne ise o olsun ama yine ben senin için umudumu kaybetmiş değilim keseyi de gördünüz sonuçta... Demekki senin ufaklık şu sıralar biraz nazlanıyor ben ikinizin de bu günleri atlatıp feraha çıkacağınızı düşünüyorum... Bitmedi henüz o son gelmedikçe hiç bırakma bence kendini bebeğin de senden güç alacak....
Yawwrumm benimm yaaaaAh bebeğim çıktı mı sonucunda ne olduuğu.en azından ne olduu bilisin önlemi alınır.Tatlı devrem benim dualarım seninle.çok mücadeleci bi bebişimiz var İkinizide Rabbime emanet ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?