adaegecim, günlerdir senin durumunu takip ediyorum canım inan hiç birşey yazmadım. Senin yaşamaış olduğunu bir kaç ay önce bende yaşadım biliyorsun. Birerbir aynıydı. Ama insan hep mucize olsun istiyor olumusuz bişey düşünemiyor.
İnşallah canım yolk kesesini ve kalp atışlarını duyarsın.
Şuandaki yaşamış olduğun durum çok boşlukta gibi hamilemisin değilmisin bunu bilememek çok kötü. İnsan nasıl davranacağiını şaşırıyor. Kimseyle paylaşamıyorsun haykıramıyorsun hamileyim diye. Ama inan bizler çok güçlüyüz ve eminimki bu zor günleride atlatıp yarına gülen gözlerle bakmaya devam edeceğiz.
Ben hiç son ana kadar ümidimi yitirmemiştim. Bebeğimi sıkı sıkı tutmuştum. Sende öyle yap tatlım inşallah bebeğin seninle kalmaya devam eder. Benim doktorum bana hiç olumsuz konuşmamaıştı son ana kadar çünkü hayat mucizelerle dolu heran herşey olabiliyor bizde bazen anlam veremiyoruz demişti. İnşallah canım bebeşin sağlıklı bir şekilde yoluna devam eder.
Bak ben o kadar kötü günlerden sonra dün gene aşılama yaptırdım. Ümitler hiç tükenmiyor hala yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. Çünkü o kadar çok istiyorumki bebeğimin artık benimle olmasını o yüzden bu kadarda güçlüyüm. Buda olmasazsa önümüzdeki ay tüpe yaptıracağım tekrar.
Bebişlerimize kavuşana yola durmadan devam edeceğiz canım. Ve sonunda meleğimize kavuşacağız canım. buna çok inanıyorum.
Seni çok öpüyorum.
Ama unutma hayat süprizlerle dolu. Neden senin de kapını çalmasınki ???
adaegecim, günlerdir senin durumunu takip ediyorum canım inan hiç birşey yazmadım. Senin yaşamaış olduğunu bir kaç ay önce bende yaşadım biliyorsun. Birerbir aynıydı. Ama insan hep mucize olsun istiyor olumusuz bişey düşünemiyor.
Şuandaki yaşamış olduğun durum çok boşlukta gibi hamilemisin değilmisin bunu bilememek çok kötü. İnsan nasıl davranacağiını şaşırıyor. Kimseyle paylaşamıyorsun haykıramıyorsun hamileyim diye. Ama inan bizler çok güçlüyüz ve eminimki bu zor günleride atlatıp yarına gülen gözlerle bakmaya devam edeceğiz.
Ben hiç son ana kadar ümidimi yitirmemiştim. Bebeğimi sıkı sıkı tutmuştum. Sende öyle yap tatlım inşallah bebeğin seninle kalmaya devam eder. Benim doktorum bana hiç olumsuz konuşmamaıştı son ana kadar çünkü hayat mucizelerle dolu heran herşey olabiliyor bizde bazen anlam veremiyoruz demişti. İnşallah canım bebeşin sağlıklı bir şekilde yoluna devam eder.
Bak ben o kadar kötü günlerden sonra dün gene aşılama yaptırdım. Ümitler hiç tükenmiyor hala yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. Çünkü o kadar çok istiyorumki bebeğimin artık benimle olmasını o yüzden bu kadarda güçlüyüm. Buda olmasazsa önümüzdeki ay tüpe yaptıracağım tekrar.
Bebişlerimize kavuşana yola durmadan devam edeceğiz canım. Ve sonunda meleğimize kavuşacağız canım. buna çok inanıyorum.
Seni çok öpüyorum.
ah godescim.. biliyorum hatta dün değerlerini nereye yazmıştın diye baya bir aradım ama bulamadım.. insan sürekli bir umut ışığı arıyor. hayatta kalmak için var olan içgüdümüz gibi birşey anne olmaya çalışmak.. son ana kadar çabalamaktan, çırpınmaktan vazgeçemiyor insan.. ben mucizelere inanırım, belki biri de bizim için olur kimbilir..
senin durumunu çok merak ediyordum ama biraz uzak kalmak istiyorsun diye düşünüp, rahatsız etmek istemedim.. aşılamaya çok sevindim, dilerim bir mucize de sizin kapınızı çalar.. seni daha sık görebilmeyi umuyorum ve ben de seni çok öpüyorum canım..
canıııımmmmm çok teşekkür ederim. Bakalım bir mucize olsun bekliyorum. Olmadı bir dahaki ay tüpte olur inşallah. Sen neler yapıyon canım. Ne durumdasın.Godessscimm seni görmek çok güzelllhayırlı olsun İnşallahhh kalbine göre verir Rabbimm:)
canım yazim ben sana değerlerimi
9. gün 44
11.gün 80
13. gün 104
15. gün 83
20.gün 311
23.gün 678
25.gün 979
26.gün 1232
30.gün 2300
canım benim 26. gün kese 6 mm olmutu. Sonra 2300 de 9 mm olmuştu ama içi boştu malesef
Evet biraz uzak kalmak istedim hemde eşim iş için izmire gitti 6 ay gibi bir süre yok canım bende evimde kalamıyorum arkadaşlarımda annemde falan kaldığın için çokda nete giremedim.
Artık buradayım sizlerleyim....
önce Rabbimin emri sonra emre ve cihan amcaları eliyle bize geldi bebeklerimiz.. çizdikleri yön de aynı görünüyor değil mi godescim.. yapacak birşey yok beklemek ve dua etmek dışında.. kendimi en kötüsüne hazırlamak istemesem de, yapmak zorundayım biliyorum. kısmetten ötesi yok..
eşin yok demek, inşallah o yokken bebeğin sana eşlik eder canım inşalllaaaah..
önce Rabbimin emri sonra emre ve cihan amcaları eliyle bize geldi bebeklerimiz.. çizdikleri yön de aynı görünüyor değil mi godescim.. yapacak birşey yok beklemek ve dua etmek dışında.. kendimi en kötüsüne hazırlamak istemesem de, yapmak zorundayım biliyorum. kısmetten ötesi yok..
Seni çok öpüyorum.
canım inşallahh bana uğramayan mucize senin kapını çalar ve bebeğin sıkı sıkı tutunur. İnsan hiç kötüsünü tabiikide düşünmek istemiyor. Ama herzaman hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelimiyor iinsanın elinden. İnan ben o kötü günleri yaşarken hep gene beterin beteri vardır diye düşündüm ve kendimi teselli ettim. İyi dış gebelik yaşamadım iyiki tüplere zarar vermedi diye inan dua ettim. Çünkü bu durumda olup dış gebelik geçirip tüpleri patlatan bir sürü hamilelik olayı var. Yine çok şükür bence. Malese beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden canım.
Eşim yok evet 15 gün oldu gideli dün geldi aşılama için yarın sabahta gidicek. Onun düşünmekten özlemekten bebek konusunu bile artık kafama takmıyorum. İnsanın önce eşi valla. Ondan ayrı olmak inan çok zor. Eşime diyorumki " seni seviyordum ama bu kadarda çok sevdiğimi bilmiyordum :))))" diyorum. Yani önce sağlık sonra eş sonra bebek valla. Bakalım böyle hasretle dolu günler geçiriyorum belki eşime süpriz yaparım ve hamile olduğumu izmire gidip öyle söylerim. Belkide birşeyleri elde etmem için eşimle ayrı olmam gerekiyordu. Kısmet ne diyim.
Adacim hissleriniz okadar guzel kelimelere cumlelere dokuyorsun ki... okadar guzel anlamlar yukluyorsun ki... Allahim insallah hersey yolunda gider... insallah bebegine kavusursun tatlim... bunu cani gonulden diliyorummm...
ciciskom arkadasinin esine inan bende cok uzuldum... insallah sagligina tez zamanda kavusur...
canım inşallahh bana uğramayan mucize senin kapını çalar ve bebeğin sıkı sıkı tutunur. İnsan hiç kötüsünü tabiikide düşünmek istemiyor. Ama herzaman hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelimiyor iinsanın elinden. İnan ben o kötü günleri yaşarken hep gene beterin beteri vardır diye düşündüm ve kendimi teselli ettim. İyi dış gebelik yaşamadım iyiki tüplere zarar vermedi diye inan dua ettim. Çünkü bu durumda olup dış gebelik geçirip tüpleri patlatan bir sürü hamilelik olayı var. Yine çok şükür bence. Malese beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden canım.
Eşim yok evet 15 gün oldu gideli dün geldi aşılama için yarın sabahta gidicek. Onun düşünmekten özlemekten bebek konusunu bile artık kafama takmıyorum. İnsanın önce eşi valla. Ondan ayrı olmak inan çok zor. Eşime diyorumki " seni seviyordum ama bu kadarda çok sevdiğimi bilmiyordum :))))" diyorum. Yani önce sağlık sonra eş sonra bebek valla. Bakalım böyle hasretle dolu günler geçiriyorum belki eşime süpriz yaparım ve hamile olduğumu izmire gidip öyle söylerim. Belkide birşeyleri elde etmem için eşimle ayrı olmam gerekiyordu. Kısmet ne diyim.
günaydın canlarım, güzel yol arkadaşlarım...
ben geldim ama gözlerim küçük kurbaacıklar gibi geldim.. dün çok ağladım, bebeğim de üzüldü biliyorum ama kendimi sıkmaktan çatlamak üzereydim.. şimdi çok daha iyiyim yani sanıyorum ki iyiyim..
eşim dün beni çok duygulandıran birşey yapmış zaten o andan sonra tutamadım kendimi.. benim gençkızlığımdan beri çok sevdiğim bir tablo vardır. ne zaman görsem içim gider, bayılırım nedense.. hani o kadar da şaheser birşey değil. hatta figürlerinin korkutucu olduğunu bile düşünenler olur.. eve onun bir replikasını almak istiyordum ama bir türlü kısmet olmuyordu.. dün eşim beni almaya geldiğinde arabanın arka koltuğunda kocaman bir tablo duruyordu.. tablo da şu
Imageshack - raphaelangvo1.jpg
eşim dedi ki, aynı bu tablodaki gibi bizim de iki meleğimiz var.. belki biri bizimle kalmaya devam eder ama eğer giderse bil ki kardeşini gönderecek ve o hep bizimle kalacak..
ne kadar ironik değil mi, senelerdir beğendim tablo, iki melek, benim iki meleğim..
Merhaba arkadaslar yemege gitmeden size bir selam vermek istedim.
Umarim hepiniz iyisiniz.
Elif geçmis olsun bebegin yasiyor kalbi atiyor insallah birsey olmaz allah korusun.
Devincim sende merak etme hepimizde oluyor o kahverengi lekelenmeler bende yine oldu cumartesi'den beri ve halen devam ediyor.
Adacim insallah senin içinde hersey yolunda gider içini ferah tut.
Cicim seninde masallahin var sana hayranim aktif arkadasim seninde kizin hyperaktif olur bu gidisle
Bana gelince dedigim cumartesi çok akintim oldu kahverengi tabii koktuk hastene yolunu tuttuk allaha sükÜr meleklerim iyiler. Artik hareket etmeye basladilar birisi yerinde hiç durmuyor digeri çok sakin utangaç diyebilirim arkasini döndu doktor incelemek istediginde.
Insallah hep böyle devam eder.
:18:
canıııımmmmm çok teşekkür ederim. Bakalım bir mucize olsun bekliyorum. Olmadı bir dahaki ay tüpte olur inşallah. Sen neler yapıyon canım. Ne durumdasın.
Canım benim tünaydın,
Tabikide ağlayacaksın taş olsa bile çatlar bitanem...İyi olmuş için boşalmıştır..Tabloyu çok beğendim, rabbim o iki meleği sana ulaştırsın ve göbüşündeki minnoşunu korusun inşallah..Hersey güzle gönlüne göre olsun canım ne diyeceğimi şaşırdım artıkın canım senin gibi bekliyorum artık.... güzel haberler alabilmeyi umut ediyorum...
Canım benim tünaydın,
Tabikide ağlayacaksın taş olsa bile çatlar bitanem...İyi olmuş için boşalmıştır..Tabloyu çok beğendim, rabbim o iki meleği sana ulaştırsın ve göbüşündeki minnoşunu korusun inşallah..Hersey güzle gönlüne göre olsun canım ne diyeceğimi şaşırdım artıkın canım senin gibi bekliyorum artık.... güzel haberler alabilmeyi umut ediyorum...
cicoşşş nasılsınnnnnnprenses napıo bakalıımm bakalımmmm
ah cicoşum hepinizi şaşkın ettim biliyorum.. benim elimden bile birşey gelmiyor ki siz ne yapabilirsiniz.. hem zaten yanımda olmakla bana en büyük iyiliği yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?