Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ah godescim.. biliyorum hatta dün değerlerini nereye yazmıştın diye baya bir aradım ama bulamadım.. insan sürekli bir umut ışığı arıyor. hayatta kalmak için var olan içgüdümüz gibi birşey anne olmaya çalışmak.. son ana kadar çabalamaktan, çırpınmaktan vazgeçemiyor insan.. ben mucizelere inanırım, belki biri de bizim için olur kimbilir..

senin durumunu çok merak ediyordum ama biraz uzak kalmak istiyorsun diye düşünüp, rahatsız etmek istemedim.. aşılamaya çok sevindim, dilerim bir mucize de sizin kapınızı çalar.. seni daha sık görebilmeyi umuyorum ve ben de seni çok öpüyorum canım..

Godessscimm seni görmek çok güzelllhayırlı olsun İnşallahhh kalbine göre verir Rabbimm:)

canım yazim ben sana değerlerimi
9. gün 44
11.gün 80
13. gün 104
15. gün 83
20.gün 311
23.gün 678
25.gün 979
26.gün 1232
30.gün 2300
canım benim 26. gün kese 6 mm olmutu. Sonra 2300 de 9 mm olmuştu ama içi boştu malesef

Evet biraz uzak kalmak istedim hemde eşim iş için izmire gitti 6 ay gibi bir süre yok canım bende evimde kalamıyorum arkadaşlarımda annemde falan kaldığın için çokda nete giremedim.
Artık buradayım sizlerleyim....

Son düzenleme:
:18:
Godessscimm seni görmek çok güzelllhayırlı olsun İnşallahhh kalbine göre verir Rabbimm:)
canıııımmmmm çok teşekkür ederim. Bakalım bir mucize olsun bekliyorum. Olmadı bir dahaki ay tüpte olur inşallah. Sen neler yapıyon canım. Ne durumdasın.

önce Rabbimin emri sonra emre ve cihan amcaları eliyle bize geldi bebeklerimiz.. çizdikleri yön de aynı görünüyor değil mi godescim.. yapacak birşey yok beklemek ve dua etmek dışında.. kendimi en kötüsüne hazırlamak istemesem de, yapmak zorundayım biliyorum. kısmetten ötesi yok..

eşin yok demek, inşallah o yokken bebeğin sana eşlik eder canım inşalllaaaah..

canım inşallahh bana uğramayan mucize senin kapını çalar ve bebeğin sıkı sıkı tutunur. İnsan hiç kötüsünü tabiikide düşünmek istemiyor. Ama herzaman hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelimiyor iinsanın elinden. İnan ben o kötü günleri yaşarken hep gene beterin beteri vardır diye düşündüm ve kendimi teselli ettim. İyi dış gebelik yaşamadım iyiki tüplere zarar vermedi diye inan dua ettim. Çünkü bu durumda olup dış gebelik geçirip tüpleri patlatan bir sürü hamilelik olayı var. Yine çok şükür bence. Malese beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden canım.

Eşim yok evet 15 gün oldu gideli dün geldi aşılama için yarın sabahta gidicek. Onun düşünmekten özlemekten bebek konusunu bile artık kafama takmıyorum. İnsanın önce eşi valla. Ondan ayrı olmak inan çok zor. Eşime diyorumki " seni seviyordum ama bu kadarda çok sevdiğimi bilmiyordum :))))" diyorum. Yani önce sağlık sonra eş sonra bebek valla. Bakalım böyle hasretle dolu günler geçiriyorum belki eşime süpriz yaparım ve hamile olduğumu izmire gidip öyle söylerim. Belkide birşeyleri elde etmem için eşimle ayrı olmam gerekiyordu. Kısmet ne diyim.

Son düzenleme:

canım benim bildiğim cihan bey ivide değildi oda geçmişmi oraya. Ben en son sedefle konuştuğumda cihan gelmedi demişti. ????

Godes canım mucizeler adacanla senin kapını tez zamanda çalar inşallah..Godescim senin mücadeleni unutmadık tatlım inancınla bugünlere kadar gelebildin şükürler olsun rabbim bebeğini kucagına alabilmeyi nasip eder inşallah pes etme canım yola hep umutla devam et bir yerlere saklanmış olan miniğin dayanamayıp çıkıcak ortaya bak gör..Aşılaman hayırlı olsun güzle haberlerini bekliyorum canım.Allaha emanet ol öpüyorum...

Canım benim inancını hiç yitirme çok güçlüsün maşallah...hep böyle kal lütfen...Bebeğin mutlaka seninle olacak....Rabbim güzel yüregine göre versin inşallah..Eşinden ayrı kalman onu özlemen de bile vardır bir hayır canım rabbim tarafından...Belki bununla sınanıyorsun...

amin canım inşallah herkes için bu hayatta herşeyin en iyisi olur inşallah kara bulutlar dağılsın artık..Sen nasılsın tatlım...???Ugramana sevindim canımcım..

ben de keseyi görünce aynısını düşündüm canım.. yani dışgebelik olmadığı için dua ettim.. beterin beteri var bu hayatta Rabbim bugünlerimizi, bu acımızı aratmasın ben hep böyle dua ediyorum.. tabiiki önce kendi sağlığımız, eşimizin, ailelerimizin sağlığı, onların yanımızda olması önemli olan. bebek de bu tabloyu taçlandırsın istiyoruz işte.. Rabbim bizlere de o mutluluğu nasip eder inşallah..

Canım benim tünaydın,
Tabikide ağlayacaksın taş olsa bile çatlar bitanem...İyi olmuş için boşalmıştır..Tabloyu çok beğendim, rabbim o iki meleği sana ulaştırsın ve göbüşündeki minnoşunu korusun inşallah..Hersey güzle gönlüne göre olsun canım ne diyeceğimi şaşırdım artıkın canım senin gibi bekliyorum artık.... güzel haberler alabilmeyi umut ediyorum...

eSPİ canım kahverengi akıntılaırn devam ediyormu ? İyimisin canım...

:18:
canıııımmmmm çok teşekkür ederim. Bakalım bir mucize olsun bekliyorum. Olmadı bir dahaki ay tüpte olur inşallah. Sen neler yapıyon canım. Ne durumdasın.

:))İnşallah mucizemiz çok bekletmeden çalacak kapılarımızzzııııcanım aşılama denedim yine 16 sında negatif aldımbundan sonra ki ilk hedefimm test günümü 16 sına denk getirmemeksoğuyacam rakamdan bişi değilllsonraki gün kontrolde kocaman bi kistin oluştuğu görüldü ilaçlarında etkisiyle büyümüş.geçen cmt onu aspire ettiler içini boşalttılar.şimdi ilaç alıorum içi dolmasın diye.31 aralıkda kontrolüm var herşey yolundaysa sanırım lucrine başlayıp uzun protokolle 2. denemeye start vericez:)doktorumun sölediğine göre herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test günü olabilir dedi.böle işte tatlım.herşey yolunda giderse yakında maraton başlıyorrrbence çok haklısın eşin uzakta ama belki böylesi hayırlıdır hakkınızdaaainşallah eşine harika bir süpriz yapma fırsatı verir bu yeni tedavin hayatımmm

cicoşşş nasılsınnnnnnprenses napıo bakalıımm bakalımmmm

ah cicoşum hepinizi şaşkın ettim biliyorum.. benim elimden bile birşey gelmiyor ki siz ne yapabilirsiniz.. hem zaten yanımda olmakla bana en büyük iyiliği yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun..

civcicanımmm kaç haftalık olmuş o minnoş öyle yaaa...maşallah

günler ne hızla geçiyor aslında ya...

adajım gelişmeleri merak ediyorum.içimde bi his var evham yapıyorsun herşey yolunda diyor...
çook öpüyorummm

Ah adacım ya iyi yaptın emin ol kötü bişey değil ağlamak.sen bebişin için döküyorsun gözyaşlarını.Kendini suçlama ssakın gerçekten taş olsa dayanmaz etten kemikten ruhtan ibaret çok zayıf canlılarız yine de emin ol bizim götürdüğümüzüü dağ taş götürmez.İnşallah bu yaşadıkların bir mutlu sona bağlanırda yüreğimizin tüm sarı yapraklarına bahar gelir yeşerir.Ama şunu düşün ki Rabbim bu yükü veriorsa var bir hikmeti.Ve her sabrın sonu selamet.Şu an ezan okunuyor ezanlar yüzüsuyu hörmetine Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun seni vesilenle bir araya geldiğimiz tüm yol arkadaşlarımızıHer an aklımdasın adacım her aklıma geldiğinde ama içimden ama dışımdan dua ediyorum hepimizde dualarımızla yanındayızz

ah cicoşum hepinizi şaşkın ettim biliyorum.. benim elimden bile birşey gelmiyor ki siz ne yapabilirsiniz.. hem zaten yanımda olmakla bana en büyük iyiliği yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun..

Bende şimdi baktım adacım yaaçok güzelll inşallaaahhh sabrı yüzlerinden okunan o iki melek gibi tam iki meleğin olurrrrTablo harika bir derinliğe sahip ve ben uğur getirecek diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…