ah cicoşum hepinizi şaşkın ettim biliyorum.. benim elimden bile birşey gelmiyor ki siz ne yapabilirsiniz.. hem zaten yanımda olmakla bana en büyük iyiliği yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun..
civcicanımmm kaç haftalık olmuş o minnoş öyle yaaa...maşallah
günler ne hızla geçiyor aslında ya...
adajım gelişmeleri merak ediyorum.içimde bi his var evham yapıyorsun herşey yolunda diyor...
çook öpüyorummm
cicoşşş nasılsınnnnnnprenses napıo bakalıımm bakalımmmm
:))İnşallah mucizemiz çok bekletmeden çalacak kapılarımızzzııııcanım aşılama denedim yine 16 sında negatif aldım bundan sonra ki ilk hedefimm test günümü 16 sına denk getirmemeksoğuyacam rakamdan bişi değilll sonraki gün kontrolde kocaman bi kistin oluştuğu görüldü ilaçlarında etkisiyle büyümüş.geçen cmt onu aspire ettiler içini boşalttılar.şimdi ilaç alıorum içi dolmasın diye.31 aralıkda kontrolüm var herşey yolundaysa sanırım lucrine başlayıp uzun protokolle 2. denemeye start vericez:) doktorumun sölediğine göre herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test günü olabilir dedi.böle işte tatlım.herşey yolunda giderse yakında maraton başlıyorrr bence çok haklısın eşin uzakta ama belki böylesi hayırlıdır hakkınızdaaa inşallah eşine harika bir süpriz yapma fırsatı verir bu yeni tedavin hayatımmm
Ah adacım ya iyi yaptın emin ol kötü bişey değil ağlamak.sen bebişin için döküyorsun gözyaşlarını.Kendini suçlama ssakın gerçekten taş olsa dayanmaz etten kemikten ruhtan ibaret çok zayıf canlılarız yine de emin ol bizim götürdüğümüzüü dağ taş götürmez.İnşallah bu yaşadıkların bir mutlu sona bağlanırda yüreğimizin tüm sarı yapraklarına bahar gelir yeşerir. Ama şunu düşün ki Rabbim bu yükü veriorsa var bir hikmeti.Ve her sabrın sonu selamet.Şu an ezan okunuyor ezanlar yüzüsuyu hörmetine Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun seni vesilenle bir araya geldiğimiz tüm yol arkadaşlarımızı Her an aklımdasın adacım her aklıma geldiğinde ama içimden ama dışımdan dua ediyorum hepimizde dualarımızla yanındayızz
Bende şimdi baktım adacım yaaçok güzelll inşallaaahhh sabrı yüzlerinden okunan o iki melek gibi tam iki meleğin olurrrr Tablo harika bir derinliğe sahip ve ben uğur getirecek diyorummm
Canım benim herşeyde bir hayır vardır derler senin için de hayırlı olan ne ise o olsun ama yine ben senin için umudumu kaybetmiş değilim keseyi de gördünüz sonuçta... Demekki senin ufaklık şu sıralar biraz nazlanıyor ben ikinizin de bu günleri atlatıp feraha çıkacağınızı düşünüyorum... Bitmedi henüz o son gelmedikçe hiç bırakma bence kendini bebeğin de senden güç alacak....
Sen iyi ol canım gerisi önemli değil artık...Hep yanındayız güzel yürekli arkadaşım benim yeterki sen mutlu ol.... Bugünler geride kalsınnn inşallah...
Kızlar bu arada bu özüm bu aralar pek ses vermiyor hayırdır..Bilen varmı???
canım ben iyiyim inan ki.. inşallah hepimiz mutlu olalım..
her an yüreğim ağzımda cicoşum. onun için aramaya da elim gitmiyor.. kötü haberler almak istemiyorum Rabbim esirgesin. inşallah o da kızçesi de iyidir..
amin inşallah iyidir canım...28 haftalığa kadar getirebilir inşallah kızçesinde dayanır sımsıkı tutunur annesine inşallah...Ya ben onu dün rahim agzı yetmezliği topiğinde gördüm...
amin inşallah iyidir canım...28 haftalığa kadar getirebilir inşallah kızçesinde dayanır sımsıkı tutunur annesine inşallah...Ya ben onu dün rahim agzı yetmezliği topiğinde gördüm...
eSPİ canım kahverengi akıntılaırn devam ediyormu ? İyimisin canım...
Oyyy cicoşumm çok yorma bak kendiiinii valla atar tekmeyi prenses görürsünnn canım benim işallah benimde onu göbişime koyacağım ve işte burdaa benimle diyeceğim günler çok uzak değildiirr ondan sonra başının etini yiycemm seninn cicooşşş niyee böleee oluyooo niyee böleee oluyooo diyeeeee
adacım şimdi 31 aralıkda ki kontrolümden sonra lucrin başalıycam kaliba dr um herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test olur diyo bakalım hayırlısı.Adacan bilio musun benim eşim de hiç çocuk seven daha dorusu sevmek demeyelimde hani çocuğum olsun vs. düşüncesinde biri değildir.biz durumumuzu bile rutin bi kontrolde öğrendik.ama öğrendiğimiz anda onun hep çocuk fikri uzağında olması nedeniyle ürktüm ve doktorun yanında konuşalım dedim.evde tek başıma bu konuyu konuşacak gücü görmedim kendimde.Dr bize videolar izletti gebelik oluşumu normal yollarla,aşılama ile tüp ile vs. sonra ne yapalım dedi.bende eşime döndüm ben zaten ilk günde isterdim sen istesen sen karar ver dedim. o da ben artık hazırım baba olmaya her şey sana yapılacak sen hazırsan ben niye istemeyeyim.bir an önce olsun isterim dedi. ve dünyalar benim oldu Allah bilio ya korktum ilk önce ya zaten soğuk acaba nolur diye şimdi bende senin kendin için düşündüğünü eşim için dillendiriorum bazen sen uzak dur uzak dur al sana diye ama tabi ki Rabbim nice çocuk diye senelerce yananlara bile verio bu derdi.o ayrı ben diorum ki Rabbim bize evlatlarımız daha gelmeden ne kadar önemli olduklarını bi güzel öğretiyor bu vesileyle.Ama ALLAAAHIMM ÖĞRENDİKK VALLAHİİİ GÖNDER MİNİŞLERİMİZİİİ SAĞLIKLAAAAA
Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Adacim kim olsa duygulanirdi. Insallah hersey güzel olucak senin için.
Artik sevinç gözyaslari akitirsin.
İnşallah kontorlunde herşey iyi çıkar ve tedavine biran önce başlarsın canım. Ay canım inan bende senin peşinden geliyorum. Bende negatifi görücem ama hiç üzülmüyorum nedense bende 2. tüp denememde bebeğime kavuşacakmışım gibi geliyor. Herşeyin hayırlısı olsun valla. Valla Allahım beni naısl sınıyor yaa şimdide eşimden ayrıyım. Ama inan mücadele etmeyi sorunların üstesinden gelmeyi hayat bana acımasız bir şekilde öğretti. Artık diyorum benim sırtım yere gelmez herhalde bu kadar sıkıntıyı yaşayıp atlattıktan sonra :))))))))):))İnşallah mucizemiz çok bekletmeden çalacak kapılarımızzzııııcanım aşılama denedim yine 16 sında negatif aldım bundan sonra ki ilk hedefimm test günümü 16 sına denk getirmemeksoğuyacam rakamdan bişi değilll sonraki gün kontrolde kocaman bi kistin oluştuğu görüldü ilaçlarında etkisiyle büyümüş.geçen cmt onu aspire ettiler içini boşalttılar.şimdi ilaç alıorum içi dolmasın diye.31 aralıkda kontrolüm var herşey yolundaysa sanırım lucrine başlayıp uzun protokolle 2. denemeye start vericez:) doktorumun sölediğine göre herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test günü olabilir dedi.böle işte tatlım.herşey yolunda giderse yakında maraton başlıyorrr bence çok haklısın eşin uzakta ama belki böylesi hayırlıdır hakkınızdaaa inşallah eşine harika bir süpriz yapma fırsatı verir bu yeni tedavin hayatımmm
Aminnnn canıımmm yaaa bende bekliyorum valla sabırsızlıkla....İnan hiç pes etmedim tam tersine herseferinde dahada hırslandım. Kaldığım yerdende son gaz devam ediyorum valla... Bende seni kocaman öpüyom canım..Godes canım mucizeler adacanla senin kapını tez zamanda çalar inşallah..Godescim senin mücadeleni unutmadık tatlım inancınla bugünlere kadar gelebildin şükürler olsun rabbim bebeğini kucagına alabilmeyi nasip eder inşallah pes etme canım yola hep umutla devam et bir yerlere saklanmış olan miniğin dayanamayıp çıkıcak ortaya bak gör..Aşılaman hayırlı olsun güzle haberlerini bekliyorum canım.Allaha emanet ol öpüyorum...
aminnnnnnn tatlım çok haklısın herşey yolundayken bir de bebişimiz olsun istiyoruz ama işte oda doğru zaman geldiğinde çat kapı yaıpı gelecek canım....ben de keseyi görünce aynısını düşündüm canım.. yani dışgebelik olmadığı için dua ettim.. beterin beteri var bu hayatta Rabbim bugünlerimizi, bu acımızı aratmasın ben hep böyle dua ediyorum.. tabiiki önce kendi sağlığımız, eşimizin, ailelerimizin sağlığı, onların yanımızda olması önemli olan. bebek de bu tabloyu taçlandırsın istiyoruz işte.. Rabbim bizlere de o mutluluğu nasip eder inşallah..
Ayyyy canım senii çok iyi anlıyorum. Ben evlendim 1 yıl sonra çocuk istedim. Ama eşim hiç istemedi. Baba olmaya hazır değilim diye. Sürekli hayatımızı garanti altına alma cabası içindeydi. Zaten çocukları sevmiyordu. Bana öyle diyordu. Ben çocuk için evlenmedim senin için evlendim diyordu. O kadar çok üzülüyordum ki anlatamam ona hiç belli etmiyordum ama birde bana sor. Taki geçen seneye kadar yani boşuna 3 yıl geçti gitti. ilk yılda bende istemiyorum tam 4 yıl uçtu gitti. Sonra eşim çocuk istedi. Sanıyorduki istediğimiz ilk ay hemen olacak. Ben bilmiyordum böyle olacağını bilseydim evlendiğimiz ilk gecemizden isterdim yoksa dedi sonradanda. bende geçmiş olsun artık dedim :)))))) Bende sürekli eşimin yüzüne vurmak istiyorum hep senin yüzünden bu kadar bekledik tüm sorumlusu sensin diye. Ama oda olmuyor tabikide oda istemezdi sonuçta böyle olsun. Yaşamamız gerekiyordu ve yaşıyoruz işte.Oyyy cicoşumm çok yorma bak kendiiinii valla atar tekmeyi prenses görürsünnn canım benim işallah benimde onu göbişime koyacağım ve işte burdaa benimle diyeceğim günler çok uzak değildiirr ondan sonra başının etini yiycemm seninn cicooşşş niyee böleee oluyooo niyee böleee oluyooo diyeeeee
adacım şimdi 31 aralıkda ki kontrolümden sonra lucrin başalıycam kaliba dr um herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test olur diyo bakalım hayırlısı.Adacan bilio musun benim eşim de hiç çocuk seven daha dorusu sevmek demeyelimde hani çocuğum olsun vs. düşüncesinde biri değildir.biz durumumuzu bile rutin bi kontrolde öğrendik.ama öğrendiğimiz anda onun hep çocuk fikri uzağında olması nedeniyle ürktüm ve doktorun yanında konuşalım dedim.evde tek başıma bu konuyu konuşacak gücü görmedim kendimde.Dr bize videolar izletti gebelik oluşumu normal yollarla,aşılama ile tüp ile vs. sonra ne yapalım dedi.bende eşime döndüm ben zaten ilk günde isterdim sen istesen sen karar ver dedim. o da ben artık hazırım baba olmaya her şey sana yapılacak sen hazırsan ben niye istemeyeyim.bir an önce olsun isterim dedi. ve dünyalar benim oldu Allah bilio ya korktum ilk önce ya zaten soğuk acaba nolur diye şimdi bende senin kendin için düşündüğünü eşim için dillendiriorum bazen sen uzak dur uzak dur al sana diye ama tabi ki Rabbim nice çocuk diye senelerce yananlara bile verio bu derdi.o ayrı ben diorum ki Rabbim bize evlatlarımız daha gelmeden ne kadar önemli olduklarını bi güzel öğretiyor bu vesileyle.Ama ALLAAAHIMM ÖĞRENDİKK VALLAHİİİ GÖNDER MİNİŞLERİMİZİİİ SAĞLIKLAAAAA
ah canım inşallah espicim inşallah.. artık ne düşünmem gerektiğini de şaşırdım.. godes aylar önce bu durumları yaşarken, Rabbim korusun, yardımcısı olsun, nasıl dayanıyor, nasıl bu kadar güçlü oluyor demiştim.. şimdi aynısını ben yaşıyorum.. veren Allah sabır da veriyormuş bir kere daha anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?