Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hadi sizin kocalar istememiş kızlar, bana ne demeli.. ya bende annelik duygusu yok diyordum anneme, o da zamanı gelince gelir dedi hep. duygum geleli çooook oldu da, şimdi sıpanın gelesi yok, gelse de kalası yok anlaşılan...

ne diyeyim, hayır ola inşallah..

canım yaaa. Herşeyin hayırlısı demekki seninde şimdi anne olasın gelmiş. Ya hiç gelmeseydi :))))))

Gülümseten ve hepimizde az çok olan bir durummuş sanırımmitiraf etmem gerekirse ben çocuk istiyorr ama doğumdan çok korkuorduummşimdi maşallah doğumdan zor işleri kaç kez yapacağımızı bilmeden tekrarlıyorumarkadaşlarımdan 2 çocuğu olup dahajin.muayene olmamış olanı var.diyoruım ki doğurdum demeyin benim bu giriştiğim tedaviden sonra en yakın arkadaşım ben taşıyıcı anneymişim bu ne yaa dediiianne olmadan verdiğimiz mücadeleleri görsün Rabbimm

yaaa çok haklısın canımmm. Bizim yaşadıklarımızdan sonra doğum bana solda sıfır gibi geliyor valla. En azından bir sürü seceneğin var doğumla ilgili olarak ama bizim öyle değil malesef. En çok bizler anne olmayı hak ediyoruz valla. Yaradanımda en kısa zamanda müfakatlandracaktır bizi... Ben öyle innaıyorum..

merhaba kızlar...bikaçgündür akıntımdan dolayı moralim çok bozuktu ve okuduklarım kafamı daha da karıştırdığı için hiç bilgisayar açmadım..ama nihayet bugün kontrolüm vardı ve bebişin kalp atışlarını duyabildik..çok tuhaf bir şey allahım hepimize yaşatsın bunu..ama biraz riskliymiş gebeliğim..12 haftalık olana kadar bol istirahat etmem gerekiyor....bu hafta işe gitmeyeceğim pazartesi de patronla konuşup durumu anlatmam gerekiyor..hep dualarımda Allaha yalvarırken hayırlısını istedim...eğer bu bebek benim için hayırlı olacaksa ver diye...ve hala aynı şekilde dua ediyorum..Allah hepimize hayırlısını versin...hepimiz için dua ediyorum...

devincimm ne guzel masallah sana .. Allahım o pıt pıt ları duymayı daim etsin kucagına alana kadar..
aman dıkkat et iş falan bahane hatta atsınlar ıste nolcak
bız bu bebeklerı ne emeklerle elde edıyoruz, ne fadakarlıklarla, aman yat dınlen canım...
hayırlı ugurulu olsun fasulyenn..

Günayyydınnn kızlar

Valla ben berbat durumdayım.cmtden beri artarak evam eden mide bulantımmm gece zirve yaptıııacile kaldırdı eşimm reflü ama acayip nirvana yapmışş!!!pöff ya hala berbatım siziii çok seviyorummmmumarım başıma iş açmaz bu iş.benim midem eskidende sabıkalı gastritt ülser reflü herşeyy vardı.stres sanıım tetiklediiHepinizzeee şu anda önce sağlık diliyorumm ve tebi hamişlerimizinnn bebişlerinedeee özlellikleeee

Merhaba devincim. Bendede akinti var canim moralini bozma.
Bebegin kalp atisini duydun allah tamamini erdirsin. Insallah doguma kadar kalbi pit pit atar.
Hepimiz için hayirlisi olsun. Kendini ve minik'e iyi bak.

Günaydin arkadaslar.
Hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.
Bu aksam ben noël tatiline ayriliyorum. ohhhhhhhhhhhhhh 10 gün evde olucam meleklerimle beraber iyi dinlenicez. TEkrar 3 ocak'ta is basi edicem tabii o zamana kadar doktorum istirat vermezse.
öpüldünüz

Canım benim geçmiş olsun ve derin bir oh çekmenin zamanı gelmiş desene inşallah doguma kadar meleğinin kalbi böyle pıy pıt atmaya devame der..Canım bizim durumuzda hamile kalanların ilk 3 ayı tehlikeli canım dikkat et kendine ben 3 ayda 2 kez pembe lekeye yakaladın dr sorduguımda düşük riskin var demişti o sıradada kocaman kist çıkmıştı dedimki allahım nasip ettin çok şükür ama sonuna kadar getirebilmeyide nasip et diye dua ettim..Ben bu topicte hep söylüyorum hamile kalmak evet büyük iş ama hamiş kalmakla iş bitmiyormuş bunu ögrendim..03 aralıkta gördüm meleğimi 10 ocaga kadar göremiyem aklım onda merak ediyorum mesela...

Espicim çok şanlısın be güzelim vallahi oh meleklerinle birliklte bol bol tatil yap dinlen canım onlara iyi bak...Ben transfer oldu yine evde yatamadım hamile kaldım yine yatamadım...Ömrüm çalışmakla geçecek sanırım :))))))

Derin tatlım çok geçmiş neler yaşamışsın gece gece kız dikkat et kendine...Aman aman hamile kalınca bu derdin sıkıntı yapar he allah yardımcın olsun...Sagol canikom teşekkür ederiz.Allah razı olsun..Darısı sana...

şarjım çok az olmasına rağmen arayıp sesini duymak için inanılmaz bir dürtü hissetmiştim ve sen dr dan yeni çıkıyordun, aramızda özel bir telepati olduğu konusuna daha da inanmış durumdayım..

canım arkadaşım, güzel dostum, senin için o kadar mutluyum ki.. içimden koşa koşa ankaraya gelip boynuna sarılmak, seninle beraber mutluluktan ağlamak geliyor.. dilerim herşey su gibi akıp gider ve kucağına aldığın günü de beraberce kutlarız.

canım benim çok ama çok geçmiş olsun.. ben de aynı dertten çok çektim. reflü, gastrit bir de endoskopi sonucu ortaya çıkan helicobacterpylori mikrobu ile çok uğraştım. bir dönem (2 yaz önce) tam 6 kg verdim yemek yiyememekten.. Allah yardımcın olsun. şu ara stresten benim de çok gazım var ve çıkmıyor sürekli nefesim daralıyor.. ayrıca hemoroidim de sıkıntı nedeniyle baş gösterdi.. o da çok can yakıcıdır.. yani stres herşeyin nedeni.. keşke hayatlarımızdan uzak olsa.. tekrar çok geçmiş olsun..

bu arada dün beni catdog(esra) arkadaşımız aradı canlarım. haydi bana hamileyim de dedi.. olanları anlattım, benimle beraber üzüldü, ağladı.. onu üzdüğüm için ben de çok üzüldüm ama bütün gün etrafa ve kendime ben çok iyiyim diye kandırmacalar yapıp eve gittiğim anda ultrason fotoğrafını elime almıştım ve tam o anda aradı.. zaten ağlamak üzereydim.. bu arada kendisi ve bebeği çok iyi, maşallahları var

ben bugün hiç iyi değilim kızlar.. benim de gücüm buraya kadarmış galiba.. uyumak istiyorum sürekli ve bütün herşey düzelmeden önce de uyanmak istemiyorum.. geceleri kabuslarım var ama şimdi bunları size anlatıp da gününüzü berbat edip, canınızı sıkmak istemiyorum.. kolum kanadım çok kırık..

ne teselliler işe yarıyor, ne gelecek güzel günleri düşünmek.. bugün de böyleyim işte..asla isyan etmiyorum hamdolsun.. ama ne yalan söyliyim kapkara içim.. kusuruma bakmayın ne olur. hepinizi çok öpüyorum..

Adacan günaydın kuşum naber nasılsın??Herşey yolundamı bakalım....

canım benim cicoşum.. iyiyim diyebilmeyi çok isterdim ama değilim.. içim içime sığmıyor, yanıyor sanki.. çok tutmak istiyorum kendimi, yatıştırmak istiyorum. neden ben demek istemiyorum ama ben aklımdan bu soruyu uzak tutmaya çalıştıkça o geliyor tam ortasında duruyor beynimin.. bugün çok zor geçiyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…