hadi sizin kocalar istememiş kızlar, bana ne demeli.. ya bende annelik duygusu yok diyordum anneme, o da zamanı gelince gelir dedi hep. duygum geleli çooook oldu da, şimdi sıpanın gelesi yok, gelse de kalası yok anlaşılan...
ne diyeyim, hayır ola inşallah..
canım yaaa. Herşeyin hayırlısı demekki seninde şimdi anne olasın gelmiş. Ya hiç gelmeseydi :))))))
haklısın godescim ya gelmeseydi.. geldiği gibi kalsa ne güzel olurdu.. hayat mucizlerle dolu, biri de bizi bulur belki :))
Gülümseten ve hepimizde az çok olan bir durummuş sanırımmitiraf etmem gerekirse ben çocuk istiyorr ama doğumdan çok korkuorduumm şimdi maşallah doğumdan zor işleri kaç kez yapacağımızı bilmeden tekrarlıyorum arkadaşlarımdan 2 çocuğu olup dahajin.muayene olmamış olanı var.diyoruım ki doğurdum demeyin benim bu giriştiğim tedaviden sonra en yakın arkadaşım ben taşıyıcı anneymişim bu ne yaa dediii anne olmadan verdiğimiz mücadeleleri görsün Rabbimm
merhaba kızlar...bikaçgündür akıntımdan dolayı moralim çok bozuktu ve okuduklarım kafamı daha da karıştırdığı için hiç bilgisayar açmadım..ama nihayet bugün kontrolüm vardı ve bebişin kalp atışlarını duyabildik..çok tuhaf bir şey allahım hepimize yaşatsın bunu..ama biraz riskliymiş gebeliğim..12 haftalık olana kadar bol istirahat etmem gerekiyor....bu hafta işe gitmeyeceğim pazartesi de patronla konuşup durumu anlatmam gerekiyor..hep dualarımda Allaha yalvarırken hayırlısını istedim...eğer bu bebek benim için hayırlı olacaksa ver diye...ve hala aynı şekilde dua ediyorum..Allah hepimize hayırlısını versin...hepimiz için dua ediyorum...[/QUO
Ohhhh maşallaaahhhhhhhCanım benim gözüm aydınnnnn çok sevindimmmm yaaaaaaaaaa Allah sağlıklı bir gebelik,sağlıklı ve hayırlı bir şekildee kucağına almakkk nasipp etsinnnnn
merhaba kızlar...bikaçgündür akıntımdan dolayı moralim çok bozuktu ve okuduklarım kafamı daha da karıştırdığı için hiç bilgisayar açmadım..ama nihayet bugün kontrolüm vardı ve bebişin kalp atışlarını duyabildik..çok tuhaf bir şey allahım hepimize yaşatsın bunu..ama biraz riskliymiş gebeliğim..12 haftalık olana kadar bol istirahat etmem gerekiyor....bu hafta işe gitmeyeceğim pazartesi de patronla konuşup durumu anlatmam gerekiyor..hep dualarımda Allaha yalvarırken hayırlısını istedim...eğer bu bebek benim için hayırlı olacaksa ver diye...ve hala aynı şekilde dua ediyorum..Allah hepimize hayırlısını versin...hepimiz için dua ediyorum...
merhaba kızlar...bikaçgündür akıntımdan dolayı moralim çok bozuktu ve okuduklarım kafamı daha da karıştırdığı için hiç bilgisayar açmadım..ama nihayet bugün kontrolüm vardı ve bebişin kalp atışlarını duyabildik..çok tuhaf bir şey allahım hepimize yaşatsın bunu..ama biraz riskliymiş gebeliğim..12 haftalık olana kadar bol istirahat etmem gerekiyor....bu hafta işe gitmeyeceğim pazartesi de patronla konuşup durumu anlatmam gerekiyor..hep dualarımda Allaha yalvarırken hayırlısını istedim...eğer bu bebek benim için hayırlı olacaksa ver diye...ve hala aynı şekilde dua ediyorum..Allah hepimize hayırlısını versin...hepimiz için dua ediyorum...
Günaydin arkadaslar.
Hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.
Bu aksam ben noël tatiline ayriliyorum. ohhhhhhhhhhhhhh 10 gün evde olucam meleklerimle beraber iyi dinlenicez. TEkrar 3 ocak'ta is basi edicem tabii o zamana kadar doktorum istirat vermezse.
öpüldünüz
Günayyydınnn kızlar
Valla ben berbat durumdayım.cmtden beri artarak evam eden mide bulantımmm gece zirve yaptıııacile kaldırdı eşimm reflü ama acayip nirvana yapmışş!!! pöff ya hala berbatım siziii çok seviyorummmm umarım başıma iş açmaz bu iş.benim midem eskidende sabıkalı gastritt ülser reflü herşeyy vardı.stres sanıım tetikledii Hepinizzeee şu anda önce sağlık diliyorumm ve tebi hamişlerimizinnn bebişlerinedeee özlellikleeee
Günayyydınnn kızlar
Valla ben berbat durumdayım.cmtden beri artarak evam eden mide bulantımmm gece zirve yaptıııacile kaldırdı eşimm reflü ama acayip nirvana yapmışş!!! pöff ya hala berbatım siziii çok seviyorummmm umarım başıma iş açmaz bu iş.benim midem eskidende sabıkalı gastritt ülser reflü herşeyy vardı.stres sanıım tetikledii Hepinizzeee şu anda önce sağlık diliyorumm ve tebi hamişlerimizinnn bebişlerinedeee özlellikleeee
Adacan günaydın kuşum naber nasılsın??Herşey yolundamı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?