canım benim cicoşum.. iyiyim diyebilmeyi çok isterdim ama değilim.. içim içime sığmıyor, yanıyor sanki.. çok tutmak istiyorum kendimi, yatıştırmak istiyorum. neden ben demek istemiyorum ama ben aklımdan bu soruyu uzak tutmaya çalıştıkça o geliyor tam ortasında duruyor beynimin.. bugün çok zor geçiyor bana..
Espicim çok şanlısın be güzelim vallahi oh meleklerinle birliklte bol bol tatil yap dinlen canım onlara iyi bak...Ben transfer oldu yine evde yatamadım hamile kaldım yine yatamadım...Ömrüm çalışmakla geçecek sanırım :))))))
Canlarım sizlerede haber vermek istedim..Bugünlerde tedavide olan ve hamiş olan arkadaşlarımızın bizim dualarımıza çok ihtiyaçları var...Özlemin mesajı ; hastanedeyız canım durumumuz bıraz krıtık amnıyosentezden vazgectıler...doguma kadar hastanedeyız...kotu dusunup hıc moralımı bozmuyorum ama dr pek umutlu deyıl ben rabıme sıgınıyorum o hep yanımda oldu yıne yanımda olacak ıns....
Allahım sen özümü ve kızını koru yarabbim sana emanetler ikiside....Doguma kadar dayanabilme gücü nasip eyle minik prensesimize....Mübarek perşembe günü...
ozum tatli arkadasimm.. insallah hersey yolunda gider tatlim.. Allah bebegini ve seni korusun...
Cicisim arkadasinin esi icin uzuldum.. Allah rahmet eylesin.. emkani cennet olsun.. Ailesine ve yakinlarina Allah sabir versin...
Adacim ben yinede israr ediyorum bitanem icini ferah tut.. bebegin seninle hala.. kim bilir o neler cekiyor mucadele veriyor cok guclu bir bebek... Allah hakkinda hayirlisini eylesin.. ve bebegine kavusmani diliyorum tatlim...
canım benim.. benim de ümidim kesiliyor bazen.. merdiven inip çıkıyorum hızla, sonra eğilip kalkıyorum birden ben ne yapıyorum belki de hala savaş veriyor bebeğim diye sakin sakin yapıyorum işlerimi. aksi gibi bu arada hep koşturmaca içindeyim.. kalbimden bir ses hala seninle kalacak meleğin diyor, mantığımsa kendini yavaş yavaş alıştır.. ikisi arasında bölünmüş durumdayım.. yüreğimi dinlemek istesem mantığım kendine gel diyor, mantığımı dinlesem yüreğim anne yüreği oluvermiş bile.. Rabbimden hayırlısını dilemekten başka çıkarım yok..
seni de çok özledim.. sen nasılsın, neler yapıyorsun. lütfen kızma bana kendi derdime düştüm de seni unuttum sanma sakın..
tatlim benim tabiki kendini ve bebegini dusuneceksin.. ki suanda zaten annesin oyle hissetmende cok dogal.. vallahi bu sitede oyle mucizeler okudukki.. her an hersey olabilir.. bebegin o minikligiyle arayida kapatir.. sen icini rahat tut.. relax olabilecegin seylerle ugras... bak pazartesi diye de kendini asla kasma... hic kimse hic bir seyi bilemez.. Allahin bilecegi birsey bu.. zaten drlerde diyor ya.. biz transferi yapariz gerisi icin dua edin diye.. sende oyle merdiven felan cikma tatlim yada yavas cik... artik senden once bebegini dusunmen lazim.. Allahim hayirlisi neyse onu yasatsin sana... hepimize.. mucedele veren tum arkadaslarima Allah yardimcimiz olsun...
Adacim seni mutlu edecek ugraslarla gecir hafta sonunu tatlim... lutfen...!!
Adaege, bütün kalbimle güzel haberlerini bekliyorum. Eskiden sıkı bir müdavimdim üyelik iptali yaptırdım, şimdi ise gerekmedikçe gerekçekten yaşadıklarım yol göstermeyecekse yazmıyorum. Ama seni merak ediyor ve okuyorum güzel haberlerinle çok sevineceğim. sevgiler
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzz
özcugume ne oldu derın cok uzuldum yazmıs
[ı]erken doğum riskiyle hastanede yine canıminşallah bu defa hayırlısıyla atlatacak bu zor günleri ve kızı onunla kalacak..[/ı]
allh yardımcısı olsun
rabım evladını ona bagslasın
sen nasılsın adacgm ınş senınde gusel haberlerını okuyacagız
bnde yaın doktora gıdıorum yumoslarımın durumuna bakılacak korkuyorum neden bılmıorum
herkese ayrıca hayırlı cumlarrrrrrr
inşallah canım, bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim. özüme kızını bağışlasın, bana da sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, bebeğim beni bırakmak zorunda kalmasın..
sen de içini ferah tut tatlım.. göreceksin herşey çok yolunda gidecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?