Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım benim allahım hep yanında olsun ve korusun seni bitanem..Rabbim kalbine gönlüne göre verisn geçecek bu günlerde bitanem sabır canım çok ama sabır teselli etmek yersiz..Allaha sıgın bitanem....Beterin beteri var diye düşün bırakma kendini canım arkadaşım seni çok seviyorum...

Canlarım sizlerede haber vermek istedim..Bugünlerde tedavide olan ve hamiş olan arkadaşlarımızın bizim dualarımıza çok ihtiyaçları var...Özlemin mesajı ; hastanedeyız canım durumumuz bıraz krıtık amnıyosentezden vazgectıler...doguma kadar hastanedeyız...kotu dusunup hıc moralımı bozmuyorum ama dr pek umutlu deyıl ben rabıme sıgınıyorum o hep yanımda oldu yıne yanımda olacak ıns....
Allahım sen özümü ve kızını koru yarabbim sana emanetler ikiside....Doguma kadar dayanabilme gücü nasip eyle minik prensesimize....Mübarek perşembe günü...

Birde size bahsettiğim tanıdıgın eşi vefat etmiş kızlar..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..amin..Eşine ve evlatlarına rabbim sabır nasip etsin..

offff Allahım yaaageçecek mi bugünnnsabahtan ber,i içim içe sığmıo duramıorum yerimde mütiş sıkıntım var neredeyse panik atak geçiricceem o durumdayımadacım yaaa ne diyeyim bilmiorum ben şu an niye böyleyim bi sebebide yok beni kendime haklı çıkarack amaa Allah bilio çok fenayım yaaoyyy oyyycicoş Allah rahmet eylesinnözcüme de çok üzüldüm.Allahım bi nefes aldır bize arkadaşlarıma huzur ver nolurr sağlık ver hepimize iç rahatlığı ver kafamıza ryuhumuza sahip çık.sana emanetizz...Ada dayaan meleğin için daayann.seni sevenler için dayan.hayat zor yerinden sordu bize ama yanıtıda verecek inan.ilk görüşmelerde doktoryum bebeğiniz olacak ama madden ve manen pahalı bi bebeğiniz olacak dedibende neyim ucuzdu ki dedim.üniversiteden beri ki 15 yaşında girdim ünv.teye hem çalış hem oku sonra evlen çalış oku sonra evlen çalış şimdi yüksek okumak için çalış bebek yapmak için çalış Rabbim kolayından vermedi bana.görüorum hepimiz aynıyız:26:Allah yüzümüze baksın...

Canim benim kiyamam ben sana.
dinlenmek yatmak hepsi bos yeter ki meleklerimiz iyi olsun.
Benim yumurtalarim toplandigi günden itibaren 1 hafat evde kaldim.
Sonra kasim'da 4 gün evdeydim.
Simdide noel tatili. Ohhhhhhhhhhhhhh ne güzel iyi olur dinlenmek.
Yol beni çok yoruyor yipratiyor kaldirimlar sukurlar derken sarsiliyorum.

Insallah doguma kadar götürÜr hamileligini.
Dualarimiz özlem ve prensesini allaha emanetler onlari korusun.

Derincim sanada geçmis olsun canim.

Adacim pazartesi'ye az kaldi insallah kesen gözûkür.

cicoşum derincim sağolun canlarım.. sizleri de sıkmak istemediğim için en kötü anlarımda girmek istemedim topic e.. şimdi daha iyiyim çok şükür..

cicoşum başınız sağolsun.. Allah rahmetlinin eşine ve coçuklarına sabırlar versin, mekanı cennet olsun..

özün yazdığı mesaj içimi yaktı, çok yaktı.. geçmişte yaşadıklarını yaşıyor yine, inşallah bu defa sonu kötü bitmeyecek, kızı onu bırakmayacak inşallah. Allah yardımcısı olsun, dualarımız onunla ve kızıyla..

espicim, kesemi gördük biliyorsun ama çok küçüktü. bir mucize olsa pazartesi yolk kesesi de kalp atışı da olsa.. mucize bir defa da benim kapımı çalsa..

ozum tatli arkadasimm.. insallah hersey yolunda gider tatlim.. Allah bebegini ve seni korusun...

Cicisim arkadasinin esi icin uzuldum.. Allah rahmet eylesin.. emkani cennet olsun.. Ailesine ve yakinlarina Allah sabir versin...

Adacim ben yinede israr ediyorum bitanem icini ferah tut.. bebegin seninle hala.. kim bilir o neler cekiyor mucadele veriyor cok guclu bir bebek... Allah hakkinda hayirlisini eylesin.. ve bebegine kavusmani diliyorum tatlim...

canım benim.. benim de ümidim kesiliyor bazen.. merdiven inip çıkıyorum hızla, sonra eğilip kalkıyorum birden ben ne yapıyorum belki de hala savaş veriyor bebeğim diye sakin sakin yapıyorum işlerimi. aksi gibi bu arada hep koşturmaca içindeyim.. kalbimden bir ses hala seninle kalacak meleğin diyor, mantığımsa kendini yavaş yavaş alıştır.. ikisi arasında bölünmüş durumdayım.. yüreğimi dinlemek istesem mantığım kendine gel diyor, mantığımı dinlesem yüreğim anne yüreği oluvermiş bile.. Rabbimden hayırlısını dilemekten başka çıkarım yok..

seni de çok özledim.. sen nasılsın, neler yapıyorsun. lütfen kızma bana kendi derdime düştüm de seni unuttum sanma sakın..

tatlim benim tabiki kendini ve bebegini dusuneceksin.. ki suanda zaten annesin oyle hissetmende cok dogal.. vallahi bu sitede oyle mucizeler okudukki.. her an hersey olabilir.. bebegin o minikligiyle arayida kapatir.. sen icini rahat tut.. relax olabilecegin seylerle ugras... bak pazartesi diye de kendini asla kasma... hic kimse hic bir seyi bilemez.. Allahin bilecegi birsey bu.. zaten drlerde diyor ya.. biz transferi yapariz gerisi icin dua edin diye.. sende oyle merdiven felan cikma tatlim yada yavas cik... artik senden once bebegini dusunmen lazim.. Allahim hayirlisi neyse onu yasatsin sana... hepimize.. mucedele veren tum arkadaslarima Allah yardimcimiz olsun...
Adacim seni mutlu edecek ugraslarla gecir hafta sonunu tatlim... lutfen...!!

ne bileyim imocum, kendimi hazırlamaya mı çalışıyorum ne yapıyorum ben de bilmiyorum.. biraz önce bir garip oldum cama yansıyan görüntüme bakarken karnıma baktım, 4 aylık hamile gibi. top gibi çıkmış ortaya... evet hamileyim.. ama sevinemiyorum çünkü beni her an terkedebilir belki de etti bile.. o kadar çok dua ettim ve hala o kadar çok ediyorum ki.. Rabbim meleğime kan ver can ver onu bana bağışla diye.. şu an kendimi mutlu edebilecek tek uğraşım kan testi yapmak, değerimin artarak normale dönmüş olması ve bebeğimin büyüyerek kalbinin atıyor olması.. yatıp kalkıp bunu düşünüyorum.. arada işlere dalıyorum ama bir an aklımdan çıksa anında geri dönüyor. Rabbim kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah..

sanmayın ki vazgeçtim, pes ettim. Rabbim sağlık ve güç verdikçe anne olma savaşım devam edecek.. sadece yaralarımı sarmaya ihtiyacım var bir süre..

Adaege, bütün kalbimle güzel haberlerini bekliyorum. Eskiden sıkı bir müdavimdim üyelik iptali yaptırdım, şimdi ise gerekmedikçe gerekçekten yaşadıklarım yol göstermeyecekse yazmıyorum. Ama seni merak ediyor ve okuyorum güzel haberlerinle çok sevineceğim. sevgiler

bu forumu bu yüzden seviyorum.. hiç tanımadığımız insanlar için bile en içten dualarımızı edip, tek yürek olabildiğimiz için.. sana çok ama çok teşekkür ediyorum.. Allah razı olsun. pazartesi günü belli olacak kısmetse ne yöne gittiğimiz.. ama biliyor musun diğer topicte söylediklerinden sonra (can dostunun sana öğüdü gibi) bebeğime (embriyo bile demiyorum işte, demeyeceğim) sonuna kadar güvenmeye devam ediyorum.. seni burda, yanımda görmek bana her zaman mutluluk verir.. sağol, varol..

[ı]erken doğum riskiyle hastanede yine canım inşallah bu defa hayırlısıyla atlatacak bu zor günleri ve kızı onunla kalacak..[/ı]

allh yardımcısı olsun
rabım evladını ona bagslasın
sen nasılsın adacgm ınş senınde gusel haberlerını okuyacagız
bnde yaın doktora gıdıorum yumoslarımın durumuna bakılacak korkuyorum neden bılmıorum
herkese ayrıca hayırlı cumlarrrrrrr

inşallah canım, bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim. özüme kızını bağışlasın, bana da sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, bebeğim beni bırakmak zorunda kalmasın..

sen de içini ferah tut tatlım.. göreceksin herşey çok yolunda gidecek inşallah..

ınş tatlım ınşşşşşşşşş
rabbım emklerımızı bosa cıkarmasın ınşşşşş

kızlar ben geldim siz yoksunuz ama neden ya TEYZELERİ....
size geldik biz mutlu haber vermeye siz yoksunuz.
neyse kızlar ben hamileyim bebeğim benimle. yazamadım kusura bakmayın.malum yeni eve taşındık internet yok.şimdi kayınvalidemlerdeyimdeyim de ordan açtım neti.çok özledim hepinizi.
biz çok iyiyiz.teyzeleri bebeğim yaklaşık 8haftalık ultrason muayenesine göre.kese normalmiş kalp atışını da duydum çok şükür isteyen daha nice arkadaşlarımın başına inşallah.
forum değişmiş zor oldu alışmam ama sık girebilirsem iyice alışırım heralde.neyse bi dahaki girdiğimde herkes online olur inşallah.görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…