Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

süper bır haber buıuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşşşşş
darısı bıze canımmmmmmmmm

schatze Cok sevvindim.. Allah tamamina erdirsin canim... darisi bizlerin olsun insallah...

schatze Cok sevvindim.. Allah tamamina erdirsin canim... darisi bizlerin olsun insallah...
ciciskom nasilsin? bebisin nasil? insalah hersey yolundadir tatlim.. ozumu merak ettim haber aliyor musunuz?

Adacim tatli arkadasim guzel yurekli arkadasim... Pazartesi gunu bile olsa stress yok ok mi tatlim... bebegini dusun... ve seni kocaman opuyorum...

canım Allah tamamına erdırdsın ınsallah...cok sevındım... hep boyle mutlu ol ve bırgun sag salım al bebegını ınsallah kucagına
ve ısteyen herkes
ve ben:)))

adacıgım bugun doktora gıdecektın ınş hayırlı haberlerlen gelırsın ınşşşşşşş

günaydın kızlar..hepinize güzel ve iyi haberlerle dolu bir hafta diliyorum..ben bu gün işe geldim ama patronum kızdı...öğleden sonra doktorla randevum var..rapor alıp evde yatıcam sanırım bir süre...kahverengi akıntım hala devam ediyor..
adacanımm bugün doktora gidecektin...Allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin...eğer bebişin oradaysa çokk mutlu ol ama orada değilse üzülme...seni çok seviyorum...

günaydın güzel arkadaşlarım, güzel anneler..

günümüz aydın, haftamız güzel olsun..

schatcan çok ama çok tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..

ben kısacık yazıcam.. buraya kadarmış yani.. dr um istersek kendisi gitsin diye bekleyebileceğimizi ama bunun beni riske sokabileceğini, içeride parça kalırsa zaten tekrar operasyon gerekebileceğini, kanamanın düzensiz olabileceğini anlattı. yani beni riske atmamak için perşembe günü malum operasyon için hastanede olacağım..

kısmetimiz buymuş, üzülmemek elde olmasa da, sanırım güçlü hissediyorum kendimi, elbet bunlar da geçecek..

Geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine bol bol istirat tatlım..Allaha emanet olun ikinizde canım...Benimde sümüksü şekilde akıntım var son günlerde doktoruma söyledim gel rahim agzına bakalım dedi ben gidemedim..Ocakta gideceğim artık...Hayırlısı olsun.....

Canım benim rabbim sana bol bol sabır nasip eylesin...Demekki kısmetinde buda varmışş.Bu hayatta herşeyi ögreniyoruz yaşadıkça..Yeni yıla tertemiz bir sayfa ile girmeni canı gönülden diliyorum..Bu duaları ve inancı rabbim geri çevirmez eninde sonunda seni güzel günler karşılayacaktır..O güzel günleri, beraber paylaşıcaz burda..Seni seviyorum canım öpüyorum..Lütfen üzülme çok zor ama elden bişey gelmiyor ki..Allaha emanet ol bitanem

Kelimelerin anlamsız kaldığı nokta. Sakın umudunu kaybetme herşey güzel olacak.

canım arkadaşımm herşey çok daha güzel olacak...üzme kendini lütfen...

cok gecmıs olsun...ama herseyde bır hayır vardır dıyorum herseyın bır zamanı boyle durumlarda n tesellı eder bılmıyorum ınsanı...belkıde bebeklerımızın bıze ogrettıgı en guzel sey sabır...
dılıyorum en kısa surede yasadıgın hrseyı unutup tekrar baslarsın herseye kalbım dualarım senınle rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns...

adacım sevinemeden üzüntüye dönüştü herşey.kısmet diyelim artık.sıkma canını.3-4 güne atlatıp normal hayata dönüyosun.bunları burda hepimiz yaşadık.ama umutlu olmak istoyorum.2011 diyorum.yenilikçi yeni bir yıl diyorum.

gözün aydın arkadaşım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben yeni bir merkezle görüşmeye gittim.biyığın tetkik falan istesi.ben ekstra yapılacak birşey var mı diye sordum.zorunlu tutmamamkla birlikte genetik testler var.kromozon testleri.istersen yaptır.dışarda yapılıyor bizle alakası yok dediler.araştırdım.1000 civarı.aranızda yaptıran var mı acaba.gerek mi.yapsak bi tütlü yapmasak bi türlü.nedersiniz??

Tatlım hayırlısı böyleymiş zor bir durum seni anlıyorum Allah yardımcın olsun. umudunu kaybetme canım

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. bu defa da böyle bitiyor ne yazık ki.. kısmet işte diyebilecek birşey yok.. çevremde bunu bilen insanların hepsi doktorum da dahil olmak üzere benden daha üzgün, daha şokta görünüyorlar. ben henüz kavrayamadım belki de ya da ne bileyim bir şekilde hissediyordum böyle olacağını. Rabbim sizlerin evlatlarınıza uzun ömürler, sağlıklar versin. zamanı değilmiş, olmadı ama bir gün ben de anne olacağım elbet..

dicek bişey bulamıyorum cnım ama hayırlısyla zamanının oldugunu dusunmeden edemıo ınsan sen cok guclu bırısın..senın ıcın en hayırlısı neyse o olsn..!kendıne ıı bak opuyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…