Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

o kaadr cok uzgunumkı anlatamam.cok uzuldum adacıgım sana.ama rabbımın ımtıhanından sual sorulmazmıs
ne yapalım hayırlısı böleymıs.yıyecek ekmegı emecek sutu yokmus suan ıcın rızkında.rabbım senın ıcın hayırlısını versın ınşşşş..elbet bzde anne olacagızzzzz ınşşşşş

canım seni inan çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri bende yaşadım.
Hayattaki en kötü şey belirsizlik insan ne düşeneceğini bilemiyor şaşkın ördek yavrusu gibi oluyorsun. O yüzden bu tür belirsizlik yaşamaktansa günlerce biran önce iyi veya kötü sonucu öğrenmen en iyisi. Sende daha fazla beklemeden daha fazla işgençe çekmeden ve kafandaki bir sürü soru işaretleriyle yaşamadan sonucu öğrendin. Belli bir süreden sonra yeter artık ne olacaksa olsun yeterki bitsin bu belirsizlik diyorsun. Ben en azından böyle düşünüyordum.
Herşeyde vardır bir hayır. hep daha kötüsünü düşünmek gerekiyor tabiki bu tür durumlarda. Mesela dış gebelik olabilirdi tüplere zarar verebilirdi çok şükürki bunlar olmadı. Yaşamamız gerekiyormuş ve yaşıyoruz işte canım hepsi bir deneyim ve tecrübe olarak hanemize geçiyor.
Şuan senin boşlukta gibi olmanıda çok iyi anlıyorum. İnan perşembe günü tamamen kurtulduğunda kendini daha iyi hissedeceksin ve kendine yeni bir yol çizmeye hazılanacaksın. Bizler o kadar çok istiyoruzki bebişlermize kavuşmayı o yüzden herşeyin üstesinden çok şükürki geliyoruz.
Kısmetten öte bişey olmuyor tatlım.Allah bizlere sağlık verdiği sürece mücadelemize devam ediyoruz.
Seni kocaman öpüyorum. kendine iyi bak.

Adacım...Rabbim güç versin...Umarım sorunsuz geçer demek kalıyor geriye.seni çoook seviyoruzz sen biliyorsunn...Dualarımız hep seninle.

ben kısacık yazıcam.. buraya kadarmış yani.. dr um istersek kendisi gitsin diye bekleyebileceğimizi ama bunun beni riske sokabileceğini, içeride parça kalırsa zaten tekrar operasyon gerekebileceğini, kanamanın düzensiz olabileceğini anlattı. yani beni riske atmamak için perşembe günü malum operasyon için hastanede olacağım..

Adacim biliyosun sende bizde senin icin ve bebegin icin cok dua ettik demekki Allah simdilik buu hayirli gordu senin icin inan icim acidi buruldum ama bu moralini istegini sevkini bozmasin lutfen her serde bir hayir vardir ayetini unutma sana bu derdi veren Rabbiim inan sabrini ve karsiligini vericektir hemde bol bol .bugunler gecicek bu son hayal kirikligin olucak...insallh cnm bnm Allaha emanet ol yeni yil sana yepyeni guzellikler getircek inaniyorum

kısmetimiz buymuş, üzülmemek elde olmasa da, sanırım güçlü hissediyorum kendimi, elbet bunlar da geçecek..[/I][/QUOTE]

adacim tatlim inan bende cok uzuldum... sen guclu bir kadinsin eminim kendine biraz zaman verdikten sonra tekrar ayaga dimdik kalkarak yoluna devam edeceksin... insallah hepimiz bir gun anne oluruz...

Adacığım canım güzel kalpli arkadaşım , üzülme demesi kolay seni çok iyi anlıyorum, vardır bir hayır güzelim inşallaahh bu topikteki herkesin güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda. Allahım sana evlatların en hayırlısını en tatlısını en sağlıklısını tez zamanda tekrar gönderecek canım, çok seviyoruz seni

özlemcim geçmiş olsun canım , zor günler geçiriyormuşsun ama hepsi geçecek allahın izniyle. Şu an nasılsın sen ve bebişin?

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.. durumu sindirmeye çalışıyorum işte.. kısmet ne diyelim.. seneyi böyle bitirmek de varmış. yeni sene hayırlarla gelir inşallah.. ben de sizleri çok seviyorum..

özlemcim geçmiş olsun canım , zor günler geçiriyormuşsun ama hepsi geçecek allahın izniyle. Şu an nasılsın sen ve bebişin?
sagol hulacıgım sımdılık ıyıyız cok sukur...
amın canım ıns bende ınanıyorum butun kalbımle rabbıme sıgınıyorum...
buraya gırıp cok yazmıyorum kımsenın moralını bozmak ıstemıyorum...

canım özüm.. ben de sık sık sorarak seni tekrar tekrar o anları yaşamak zorunda bırakmak istemiyorum ama kalbim de, dualarım da seninle.. Rabbim senin kızına ömür versin..

adacım canımm nasılsın hep dualarmdasın unutma olurmu cok öpuyorum senii artık okula gıtmelıyım kendıne cok ıyı bak canımm

Canim adacim adina cok uzuldum. Hayirlisi buymus. Dualarimiz hep seninle. Insallah 2011de yildizina kavusursun ve seni hic birakmaz. Hersey gonlunce olsun canim benim. Kendine iyi bak

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın

umutcum sen de benim dualarımdasın. desteğin için çok teşekkürler canım..

espicim, kısmetim buymuş napalım.. sanki uyuşmuş gibiyim şu an pek birşey anlamıyorum. hatta perşembeye daha çok var falan diye kendimi avutuyorum.. ne bileyim, garip bir his.. Allah kimseyi bunu yaşamak zorunda bırakmasın.. kendine ve bebişlere çok iyi bak canım..

2010'un 2. yarısı hayatımda çok şey değiştirdi.. birden micro denemesi içinde buluverdim kendimi. ilki kimyasal oldu, ikincisi boş gebelik, sonra kürtaj.. umarım 2011 benim için bu seneden daha güzel geçer.. bebeğime kavuştuğum sene olur inşallah..

esracım Allah yardımcın olsun, inşallah yolun apaçık olsun arkadaşım..

allh razı olsun canımmmmmmmm

Kızlar selam...

bende gçenlerde kist operasyonundan sonra kullandığım antibiyotiğin reflümü tetiklemesi ile kullandığım metmapidin yan etkisiyle anksiyetik bozukluk(kaygı) oluştu. dün psikiyatırdaydım bana tedavimi ertelemememi söledi.şimdi iki ilaç başladım biiri sakinleştirici diğeri bu sanal kaygı durumunu tedavi edici.bana tüp sürecini etkilmez dedi dün psikiyatırım ama bugün pembe pembe bi akıntı oldu.ardım merkezimi hemen yarın gel bakalım sen bu durumdayken ben ertelerim bu tedaviyi muhtemelen bu konuyuda düşün ayrın konuşup ortak nokta bulalım dedi.ben haplıyım galiba çok mat karşılıyorum olanlarıartı en yakın arkadaşım düğünde şahitleri olduğum sağdıcı olduğum benden bir ay sonra evlenen arkadaşlarımında bugün eşinin hiç spermi olmadığını öğrendikgaliba bu günlerde çok kişi için herşey çok zor...Hepinizi çok seviyorum.hepinize bol bol dua gönderiyorum...

ne yazıkkı
erkeklerın yuzde 75 i kısırlıklan bogusuyormus

günaydın yol arkadaşlarım, canlarım...

benim yüzümden hiçbirinizin içi elvermiyor artık gelip birşeyler yazmaya değil mi.. bu da geçecek ama.. inanın bana iyiyim.. bebeğim sağlıklı olsaydı gelirdi, sonradan bir problem yaşamaktansa bu çok daha iyi bunun bilincindeyim..

bir de devinciğimin sevincini gölgeledi benim yaşadıklarım, buna çok üzülüyorum.. uzun zamandır beklediğimiz çok güzel bir haberdi deviniminki.. lütfen ihmal etmeyin buraları.. o kadar inanıyorum ki bir gün benim sevincimin hepimizin sevinci olacağına.. sadece zaman.. daha zamanım var demek ki..

hepinizi çok öpüyorum..

canım ya yine başladı yani anksiyete bozukluğu.. sanırım tüp bebek tedavine başladığında söylemiştin ve panik atak ilaçlarımı bıraktım demiştin, yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen.. yaşadığımız stres az bişi diil ki her yerde bir soruna yol açıyor maalesef dr onaylı olmasa da bende de kaygı bozuklukları yok desem yalan olur.. bu ara duruldum biraz niyeyse.. belki herşeye boşverdim ondan bilemiyorum.. arkadaşın ve eşi için çok üzüldüm.. ama microtesa işlemleri ile hiç yok denirken oldukça fazla (binli milyonlu sayılarda) sperm bulunan ve bunlarla döllenen yumurtalarla hamile kalanların hikayelerini okuduğumu çok net hatırlıyorum.. inşallah arkadaşın ve eşi de o hikayelere eklenirler..

derincim geçmiş olsun canım ; banada bi haller oldu bu günlerde olaylara acayip tepkiler vermeye başladım. Sanırım tedavi sürecimizdeki vurdumduymazlılar sonradan acısını çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…