- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
günaydın güzel arkadaşlarım, güzel anneler..
günümüz aydın, haftamız güzel olsun..
schatcan çok ama çok tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..
ben kısacık yazıcam.. buraya kadarmış yani.. dr um istersek kendisi gitsin diye bekleyebileceğimizi ama bunun beni riske sokabileceğini, içeride parça kalırsa zaten tekrar operasyon gerekebileceğini, kanamanın düzensiz olabileceğini anlattı. yani beni riske atmamak için perşembe günü malum operasyon için hastanede olacağım..
kısmetimiz buymuş, üzülmemek elde olmasa da, sanırım güçlü hissediyorum kendimi, elbet bunlar da geçecek..
günaydın güzel arkadaşlarım, güzel anneler..
günümüz aydın, haftamız güzel olsun..
schatcan çok ama çok tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..
ben kısacık yazıcam.. buraya kadarmış yani.. dr um istersek kendisi gitsin diye bekleyebileceğimizi ama bunun beni riske sokabileceğini, içeride parça kalırsa zaten tekrar operasyon gerekebileceğini, kanamanın düzensiz olabileceğini anlattı. yani beni riske atmamak için perşembe günü malum operasyon için hastanede olacağım..
kısmetimiz buymuş, üzülmemek elde olmasa da, sanırım güçlü hissediyorum kendimi, elbet bunlar da geçecek..
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. bu defa da böyle bitiyor ne yazık ki.. kısmet işte diyebilecek birşey yok.. çevremde bunu bilen insanların hepsi doktorum da dahil olmak üzere benden daha üzgün, daha şokta görünüyorlar. ben henüz kavrayamadım belki de ya da ne bileyim bir şekilde hissediyordum böyle olacağını. Rabbim sizlerin evlatlarınıza uzun ömürler, sağlıklar versin. zamanı değilmiş, olmadı ama bir gün ben de anne olacağım elbet..
cok gecmıs olsun...ama herseyde bır hayır vardır dıyorum herseyın bır zamanı boyle durumlarda n tesellı eder bılmıyorum ınsanı...belkıde bebeklerımızın bıze ogrettıgı en guzel sey sabır...
dılıyorum en kısa surede yasadıgın hrseyı unutup tekrar baslarsın herseye kalbım dualarım senınle rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns...
sagol hulacıgım sımdılık ıyıyız cok sukur...
özlemcim geçmiş olsun canım , zor günler geçiriyormuşsun ama hepsi geçecek allahın izniyle. Şu an nasılsın sen ve bebişin?
sagol hulacıgım sımdılık ıyıyız cok sukur...
amın canım ıns bende ınanıyorum butun kalbımle rabbıme sıgınıyorum...
buraya gırıp cok yazmıyorum kımsenın moralını bozmak ıstemıyorum...
umutcum sen de benim dualarımdasın. desteğin için çok teşekkürler canım..
espicim, kısmetim buymuş napalım.. sanki uyuşmuş gibiyim şu an pek birşey anlamıyorum. hatta perşembeye daha çok var falan diye kendimi avutuyorum.. ne bileyim, garip bir his.. Allah kimseyi bunu yaşamak zorunda bırakmasın.. kendine ve bebişlere çok iyi bak canım..
2010'un 2. yarısı hayatımda çok şey değiştirdi.. birden micro denemesi içinde buluverdim kendimi. ilki kimyasal oldu, ikincisi boş gebelik, sonra kürtaj.. umarım 2011 benim için bu seneden daha güzel geçer.. bebeğime kavuştuğum sene olur inşallah..
esracım Allah yardımcın olsun, inşallah yolun apaçık olsun arkadaşım..
ne yazıkkıKızlar selam...
bende gçenlerde kist operasyonundan sonra kullandığım antibiyotiğin reflümü tetiklemesi ile kullandığım metmapidin yan etkisiyle anksiyetik bozukluk(kaygı) oluştu. dün psikiyatırdaydım bana tedavimi ertelemememi söledi.şimdi iki ilaç başladım biiri sakinleştirici diğeri bu sanal kaygı durumunu tedavi edici.bana tüp sürecini etkilmez dedi dün psikiyatırım ama bugün pembe pembe bi akıntı oldu.ardım merkezimi hemen yarın gel bakalım sen bu durumdayken ben ertelerim bu tedaviyi muhtemelen bu konuyuda düşün ayrın konuşup ortak nokta bulalım dedi.ben haplıyım galibaçok mat karşılıyorum olanları artı en yakın arkadaşım düğünde şahitleri olduğum sağdıcı olduğum benden bir ay sonra evlenen arkadaşlarımında bugün eşinin hiç spermi olmadığını öğrendik galiba bu günlerde çok kişi için herşey çok zor...Hepinizi çok seviyorum.hepinize bol bol dua gönderiyorum...
Kızlar selam...
bende gçenlerde kist operasyonundan sonra kullandığım antibiyotiğin reflümü tetiklemesi ile kullandığım metmapidin yan etkisiyle anksiyetik bozukluk(kaygı) oluştu. dün psikiyatırdaydım bana tedavimi ertelemememi söledi.şimdi iki ilaç başladım biiri sakinleştirici diğeri bu sanal kaygı durumunu tedavi edici.bana tüp sürecini etkilmez dedi dün psikiyatırım ama bugün pembe pembe bi akıntı oldu.ardım merkezimi hemen yarın gel bakalım sen bu durumdayken ben ertelerim bu tedaviyi muhtemelen bu konuyuda düşün ayrın konuşup ortak nokta bulalım dedi.ben haplıyım galibaçok mat karşılıyorum olanları artı en yakın arkadaşım düğünde şahitleri olduğum sağdıcı olduğum benden bir ay sonra evlenen arkadaşlarımında bugün eşinin hiç spermi olmadığını öğrendik galiba bu günlerde çok kişi için herşey çok zor...Hepinizi çok seviyorum.hepinize bol bol dua gönderiyorum...
Kızlar selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?