nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
merhaba kızlarr...ben raporluyum ve evde yatıyorum..kahnerengi kanamam devam ediyor ve bu da yüksek düşük riski anlamına geliyormuş...bi de o kadar çok bulantım varki kusmak için midem kasıldıkça kanamam da artıyor...inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum..eskiden hiç belirtim yok diye şikayet ediyordum şimdi ise midem bulandıkça bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...ve onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki bu korku hamile olmanın verdiği sevinci gölgede bırakıyor...
biz sanki sınavdan geçiyoruz...hamile kalabilmek için o kadar uğraş sonra bebeğin senle kalsın diye uğraş...doktorum ne ümit veriyor ne de ümitsiz bırakıyor...eğer düşerse üzülme sağlıklı bebeğe bişey olmaz demekki sağlıklı olmayacakmış bebeğim dersin diyor...benim hissettiğim tek şey ise korku...
eğer bebeğime bişey olursa hiçbişey eskisi gibi olmayacak...çünkü eşimin gözlerindeki o parlamayı gördüm artık....eskiden olmazsa olmasın çok ta şart değil bir bebek diyen adam şimdi sanki bulutların üzerinde geziyor...onu öyle gördükçe daha da üzülüyorum...ve yapabildiğim tek şey dua etmek...
adacım hem kendi derdimden hem de ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum seni...ama aklımdasın hep...ve ayrıca sakın sevincimi gölgelediğini düşünme sakın...ben zaten şuan hiçbişeye sevinemiyorum...sen iyi ol perşembeyi de kolayca atlat ve 2011 senin yılın olsun..bu yıl yaşadığın hiçbişeyi tekrar yaşama inşallah...
esracım inşallah hakkında hayırlısı olur...güzelce toplanıp döllenir inşallah yumoşların...
derincim burada hangimizin psikolojisi sağlam kaldıki...umarım en kolay şekilde atlatırsın bu süreci...
cicoşum,özlemcim,espioircim,elifcim,hulahopcum,imojeum ve tüm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...topik çok sessiz kalmış nerelerdesiniz??
merhaba kızlarr...ben raporluyum ve evde yatıyorum..kahnerengi kanamam devam ediyor ve bu da yüksek düşük riski anlamına geliyormuş...bi de o kadar çok bulantım varki kusmak için midem kasıldıkça kanamam da artıyor...inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum..eskiden hiç belirtim yok diye şikayet ediyordum şimdi ise midem bulandıkça bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...ve onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki bu korku hamile olmanın verdiği sevinci gölgede bırakıyor...
biz sanki sınavdan geçiyoruz...hamile kalabilmek için o kadar uğraş sonra bebeğin senle kalsın diye uğraş...doktorum ne ümit veriyor ne de ümitsiz bırakıyor...eğer düşerse üzülme sağlıklı bebeğe bişey olmaz demekki sağlıklı olmayacakmış bebeğim dersin diyor...benim hissettiğim tek şey ise korku...
eğer bebeğime bişey olursa hiçbişey eskisi gibi olmayacak...çünkü eşimin gözlerindeki o parlamayı gördüm artık....eskiden olmazsa olmasın çok ta şart değil bir bebek diyen adam şimdi sanki bulutların üzerinde geziyor...onu öyle gördükçe daha da üzülüyorum...ve yapabildiğim tek şey dua etmek...
adacım hem kendi derdimden hem de ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum seni...ama aklımdasın hep...ve ayrıca sakın sevincimi gölgelediğini düşünme sakın...ben zaten şuan hiçbişeye sevinemiyorum...sen iyi ol perşembeyi de kolayca atlat ve 2011 senin yılın olsun..bu yıl yaşadığın hiçbişeyi tekrar yaşama inşallah...
esracım inşallah hakkında hayırlısı olur...güzelce toplanıp döllenir inşallah yumoşların...
derincim burada hangimizin psikolojisi sağlam kaldıki...umarım en kolay şekilde atlatırsın bu süreci...
cicoşum,özlemcim,espioircim,elifcim,hulahopcum,imojeum ve tüm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...topik çok sessiz kalmış nerelerdesiniz??
Kızlar durum bildireyim dedim...bugünki görüşmemde merkezimle ortak karar tedaviye devam oldu kullandığım ciprallexin beni rahatlatacağından biz tedaviye başlayana kadar etkisi olacağından beklemeye gerek yok dediler.uzuuun uzuunn konuştum.betül hanım öyle güzell yardımcı oldu ki.sanki sizden biriyle dertleşiyor gibi hissettim.onları çok seviyorum harika insanlar.birde ilaçlardan sanırım enfeksiyon mu artık böle rahim kenarında kuruluklar içinde tahriş ve yanma vardı.serap hanım ilaç ermiycem yeter artık ilaçlardan çektiğin dedi yatırdı rahmi yıkadı.yaw acıdı biraz ama şu an o kadar rahatladım kii anlatamamm.ferahladı resmen rahimşimdi lucrinimizi aldık 31 aralık günü ilk iğne başlayacak. böle canlar başlıyacağız Allahtan bişi çıkmazsa çok yakında.hepinizi çok seviyorum.
devincim çok geçmiş olsun , bende hamileliğimin başında yaşadım aynı şeyi, hemde kanamam kahve değil kıpkırmızıydı banada doktorum tek çare jelini kullanman ve istirat etmen demişti. Kendini sakın çok sıkıpta kargılanma bebişin etkilenmesin canım olumlu düşünmeye çalış , bebekler annelerinin hissettiklerin çok etkilenirlermiş çünkü. Zor günleri atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza umuyorum, malesefki bizlerin çilesi hamile kaldıktan sonrada bitmiyor.
İnanıyorumki hepimiz bu zor günleri atlacağız ve bütün arkadşlarımız bebeklerine kavuşacak. Sakın kendini bırakma bebeğin seninle ve hızla büyüyor sadece bunu düşün olumsuz düşünceleri at kafandan canım
ah devinim.. canım benim.. ben de seni arayamıyorum. elim kaç defa gitti telefona.. daha numaranı çevirirken gözlerim doluyor, hazır değilim diyorum. sanki sesini duysam tüm ipler kopacak kendimi koyvericem bir daha toparlanamayacağım gibi geliyor. seni deli gibi merak ediyorum. ben yaşatamadım ama senin bebeğin yaşasın istiyorum. bari birimizden biri bu sınavı geçelim diye yüreğim pır pır... lütfen gerekirse hiç kalkmadan yat.. lütfen çok dua et, ben senin için her an dua ediyorum ve tabi hepimiz için..
benim bugün sanki adetin ilk günü gibi kanamam var.. pede gelmiyor ama wc ye gittikçe geliyor. dr uma söyledim, çok sancı olursa hemen haber verin dedi ama yok şu anda.. bir de kendi gider mi acaba diyorum ama yarın saat 11.00 de kürtaj olacağım sanıyorum.. dr um isterseniz bugün yapalım dedi ama kendimi yarına şartlandırmıştım yapamadım.. hayırlısı olsun inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..
sagolun kızlarrrrr
cuma yumoslar toplanıor allhım ızın verırse
devin canim cok gecmis olsun aman diket et sakin yerinden kalkma insallah hemen riskler ucar gider canim...
Adacım;çok saol hayatım.aslında 2008de gördüm mini bir tedavi ama panik atak geliştirecek düzeyde heyecanlanıyordum o işlemlerde.bugüne değin jin. muayene bile olaydı bende çünkü.şimdi tam operasyonalara alıştım derken başıma bu geldi.Şimdi iki haftalık bi laç tedavisi ile çözülecek bu durum umarım.Sanırım yarın işlem olacak gerçekten elim varmıyor siteye yazmaya Allah biliyor ya.Sadece dua ediyorum durmadan.ilk belirsizlik döneminde annemlere vs. söledim hep dua edin nolur ama hayırlı ve sağlıklıysa diye.belli mi olur Rabbimin hangimizin duasına cevap vereceği.şimdi yine söledim bana ederken tüm arkadaşlarıma ama özelliklede sana etsinler diye.bizlerin hep dilinde kalbindesin zaten.annem her namazdan sonra gönderiyor duasını.Rabbim en kısa zamanda atlatmayı sağlığını korumayı nasip etsin.sana sağlık diliyorum öncelikle.ben kaybettim o an hiçbişeyin önemi kalmıyor.seni çok seviyorum...
Devincim Allahın izniyle su giii aksın zaman sağlıkla kalsın miniğin seninle.Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Çok dikkat et kendine çok iyi bak.
hulacım saolasın ttalım vallahi nasip.dedim artıkbebişimiiss nasıııllll
topiğinize çoktandır uğramaştım kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
sağol canım...inşallah bu günler de geçer...elimden geldiğince rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum ama...elimden geldiğinceee...daha fazlası olmuyor işte...
ahh adacanımm...ne hissederek arayamadığını çok iyi biliyorum...ben de seni arayamıyorum...inşallah yarın herşey çabucak olup biter ve daha çok üzülmezsin...
ben sadece yatıyorum bebeğime zarar verebilecek hiçbişey yapmıyorum...ama kusarken midem yerinden çıkıyor sanki...ama inşallah geçecek bu günler de...
hayırlı olsun esracım..inşallah kaliteli güzel yumoşların olur...ve Allah tamamına erdirir...
asumancım elimden geleni yapıyorum inanki...12.haftaya kadar yatıcam sanırım...bebişler nasıllar büyümüşlerdir...hani yeni fotolar nerde???
aminnn derincim...hepimiz için güzel şeyler olur inşallah...31 aralık sana uğurlu gelsin....
topiğinize çoktandır uğramaştım kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
Kızlar hepinizi öpüyorum ben iyi değilim görüşmek üzere..................İşe gelmek mecburiyetindeydim yol sonu sebebiyle bitiğim yani....
Merhaba Arkadaşlar,
Günlerdir süren şiddetli öksürüğüm devam etmektedir.Belki bu yüzden 2 gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum çıldırıcam artık dayanamadım tedavimi oldugum doktoruma ulşamaya çalıştım çıkmıştı mail ile ulaştım beebği kontrol etmemiz gerekmektedir dedi.Ama yarına kalıcak...Ben yarına kadar dayanamıycagım için eski doktorumu aradım 16;30 da muayene gideceğim...İnşallah herşey yolundadır...Bir grip beni mahvetti ya.....Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?