Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Devincim çok geçmis olsun canim. Evde bol bol dinlen.
Bende izinliyim 24 ocak'a kadar, doktor arabayi yasakladi sancilarim yogun oldugu için.
Allaha sükür bebeklerim iyiler.
Ense ölçüldü hiç bir sorun yok.

Merhaba derincim hadi gözün aydin tedaviye baslamana bir gün kaldi.
Insallah senden iyi haberi aliriz 2011 sana ugurlu gelir.

Hepinize merhaba arkadaslar.
Bir haftadir giremiyordum tatildeyim eve bugün geldi internet baglantisi.
Bu arada tatilim istiratla uzicak. Dün aksam kontrolum vardi bebeklerim iyiler allaha sükür.
Fakat sancilarim yogunlasti ve araba yasaklandi
Evde bol bol dinlenicem.

Esracim yarin yumoslarin toplanacak insallah iyi geçer transfer'de iyi geçer ve sendende güzel haberi aliriz.

Adacim aklim sende insallah hersey yolundadir.
Allah yardimcin olsun.

Cicim sende kendine dikkat et tekrar hastalanmisin. Sendende iyi haber bekliyoruz bugun doktora gidecektin.

Isimleri saymadigim arkadaslar insallah sizlerde iyisiniz.

sagol canım allh razı olsun

cıvcıvım gırmemıssın senı merak ettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar herkese selam
Derincimm cnmm nolur rahat ol seni anliyorum kolay degil biliyorum ama bak hic anlamican bi anda hamile kalican ama stres bitmicek hatta dahada articak kanaman olcak yok sole yok bole eger simdiden koyverirsen sonra cok zorlanirsin rahat ol arkadasim

Dedevincim cnm seni cok iyi anliyorum gercekten o can sikici lekelenmeri ilk uc ay boyu yasadim ben sonra on ucuncu haftada sakir sakur kanadim dsimdide hergin petle geziyorum bildigin adet gibi gecen gittigim dr rahim agzi yarandan demisti smearim temiz cikti ama kaama durmadi
Baska bi dra gittim meger kanama plezenta etrafindan geliyormus yatican dedi dr offf biti onu diyo biri bunu bizim dogurana kadar stresimiz bitmiyo anlican Rabbim yardimcimiz olsun bize minikletimizi bagislasin
Adacim esracim ve diger tum yol arkadaslarim Rabbim insallh bizim yuzumuzu guldyrecek insallh saglikla onlari kucagimiza alicazz

Offf!!!! canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum.. Bu haberi hiç beklemiyordum... Bu acılar bizi öldürmeyecek ama dahada güçlendirecek inşallah.. Ben istediğimiz birşeye ulaşmak ne kadar zor olursa sonunda yaşayacağımız mutluluk da o kadar büyük olacağına inanırım hep.... Bugüne kadar yaşadığım bütün olumsuzluklarda hep bunu söyledim kendime şimdi senin için de aynı şeyi söylüyorum sonunda yaşayacağımız mutluluk çok daha büyük olacak canım arkadaşım ... Şu anki hislerini canı gönülden ben de yaşıyorum inan......

Canım ya sen yine mi hasta oldun... MUayene sonucu kızının sağlıklı olduğunu görüp rahatlarsın inşallah... Kendine dikkat et tatlım....

Canım sen moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hayırlısıyla bu çektiklerin sana bebeğini bağışlasın.... Doktorun çok doğru söylemiş eğer sağlıklı değilse sonrası çok daha acı verirdi sana ama bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını yürekten diliyorum... Bir kere varlığını hissettikten sonra kaybedeceğini düşünmek çok zordur ama inşallah bu acı günlerin mutlulukla bitsin....

Son düzenleme:
tatlisiyla acisiyla bir yili daha bitirdik arkadaslar... insallah 2011 yili hepimize ugurlu gelir ve bebislerimize kavusuruz... Adacim insallah hersey yolundadir...
ciciskom tatlim gecmis olsun tekrar..
ozum senin yazini okudum iyi olduguna sevindim. gerekirse bitanem hic kalkma...
devincim bitanem insallah bu gunleri atlatip bebegini kucagina alacaksin...
esracim senin de insallah guzel guzel yumoslarin dollenir ve bebegine kavusursun...
elfcim, hulacim, espricim, derincim, bettycim, daha ismini sayamadigim arkadaslarim insallah sizlerde iyisinizdir...
arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum...

Kizlar herkese selam
Derincimm cnmm nolur rahat ol seni anliyorum kolay degil biliyorum ama bak hic anlamican bi anda hamile kalican ama stres bitmicek hatta dahada articak kanaman olcak yok sole yok bole eger simdiden koyverirsen sonra cok zorlanirsin rahat ol arkadasim

devincim cnm seni cok iyi anliyorum gercekten o can sikici lekelenmeri ilk uc ay boyu yasadim ben sonra on ucuncu haftada sakir sakur kanadim dsimdide hergin petle geziyorum bildigin adet gibi gecen gittigim dr rahim agzi yarandan demisti smearim temiz cikti ama kaama durmadi
Baska bi dra gittim meger kanama plezenta etrafindan geliyormus yatican dedi dr offf biti onu diyo biri bunu bizim dogurana kadar stresimiz bitmiyo anlican Rabbim yardimcimiz olsun bize minikletimizi bagislasin
Adacim esracim ve diger tum yol arkadaslarim Rabbim insallh bizim yuzumuzu guldyrecek insallh saglikla onlari kucagimiza alicazz

Canım benim inşallahhhhhbebişlerinn iyi olmasıı haberii mükmemmeeelll:)))evde dinlenin bakalım artık kalabalıksınız sizz ona göreee

Ah canım vallahi olcak mı olmayacak mı stresi kalmadı bu olanlardan sonra.önce sağlık.kendi sağlığımdan oldum ve anladım ki hiçbişeye bu kadar üzülmeye gerek yok.çözemedeiğin gibi çözecek yollardan çok uzaklara düşüyor insan.Herşey üst üste geldi sanıırım ama çok şükür tedavimi etkilemedi şimdilikkkAllahhın izniyleee çok iyi şeyler hissediyorummmmİnşalllllaaaaaaaaaahhhhh bebişimiiizz güçlüüü annesi güçlüüüü harikaa oplacak bak herşey.sen çok şeyler atlattınnnnn bebişimizde öyle Allahın izniyle bunlarda geçecek canım benim

Saol canım benimm...inşallah hepimizeee iyi gelecek yeni yıllll

Kızlar günaydın

Adacım umarım herşey yolundadır...Dualarım seninle...

Cicoşum tatlımmm gelmemişsin endişelendirmee beni yaaabi haberr verrrr herşey yolunda mı hayatımmmm

Günaydın kızlar hepinize evet ben yine şiddetli bir şekilde hasta oldum ve malesef ilaç kullanıyorum istemeyerekte olsa mecburmuşum bebeğime hastalığımın etki etmemesi için....

Dün dr gittim kızım iyiydi çok şükür allahıma binlerce kez şükrettim ama ben iyi değilmişim doktorum kan hapı felan verdi rahatsızlıgımdan sonra kullanacagım...Ve teşhisi koydu kıymetli bebek olduğu için dogum mecburen sezeryan olacakmış..Kızım gram gram büyüyor kıpır kıpırdı düşünün ama ben günlerdir hissedemiyorum demekki hastalığımdanmış..Ultrasonda görünce rahatladım şükür..Ama 2 gündür çektiğimi Allah bilir.Aklıma neler geldi neler dayanamadım ve dün hemen atladım ilk randevuya yetiştim..Dr gitmeseydim hala kıvranıyor olacaktım...Neyse geçti gitti çok şükür.

Adacanım sen nasılsın bitanem canım arkadaşım benim bu aralık ayı çok kasvetli geçti ya bitsin biran önce yeni mutlu bir yıla hep beraber adım atalım...Ses vermemişsin güzelim herşey yolundamı?Merak ediyorum seni bitanem aramak istiyorum kalbim hep seninle demek istiyorum ama elim varmıyor inanki sana telefonda ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorumki.
Allahın izniyle bugünlerde geçecek çektiğin bu sıkıntıların ardından çok ama çok büyük mutlu günler gelecek inşallah.Rabbim ödüllendirecek sizi bebeğinizle..

Espicim kuşum benim raporluymuşsun bitanem olsun be varsın evde yat ne olucak daha güzel aklın bebeklerinde kalmayacak en azından evdeyken daha çok dikkat edebiliyorsun daha rahat besleniyorsun ben işe gelir giderken korkuyorum inan bişey olucak diye Allah korusun ayagımız bile kaysa al balşına dert...Mesela Benim Yemek yeme düzenim sıfır 0 işyerinde sabah tan aksama kadar aç duruyorum dışarı yiyeceklerinden tiksiniyorum hala,işyerindede ocak yok..yani kısacası evde olman çok çok iyi keşke bende evde olsam :)))

Derin kuşum bugünlerde geçecek be güzelim...yeni tedaviye adım atacaksın Allahın izniyle,inşallah yeni yılda herşey güzel gönlüne göre olur..Stresi bir kenara bırak bu teavi sürecinde kimin psıkolojisi yerindeki..Malesef çeken biliyor canım benim..

Esracım canım bugün yumoşların toplanıyor demekki maşallah sende ne kadar çok yol kat etmişsin be güzelim..İnşallah bebeğine kavuşursun tatlım..Bol bol yumoşların olur inşallah..Allaha emanet ol güzleim.

Betycim canım benim sen nasılsın epeydir ugramıyordun be canım herşey yolundamı?Evet ben yine hasta oldum hiç bu kadar hasta olmazdım demekki bagışıklık sistemim çöktü Hatta akşamları sebze meyveda tüketiyorum ama olacagı varsa oluyor demekki

Son düzenleme:
2009 da hayatımızda olan bazı kişiler 2010 da yoktu.

2010 da hayatımızda olan bazı kişiler de 2011 de olmayacak....

En değerli varlıklarımız bile gidiyor birgün ya da değer vermediklerimiz kayıyor elimizden..

Demek ki herşey varken güzel.. Herşey yaşanırken var..

Elimizde sahip olduklarımız hep var olmayacak..

Hiçbirşey ve hiç kimse "elde bir" değil. Biz de değiliz..

Elinden kayıp gidenlere öylece bakanlar, ya da silkelenip sımsıkı tutanlar var..

Şimdi yeniden çok kıymetli birşey sunuluyor bize..

ZAMAN ...

Yeni kocaman bir yıl...

Nasıl kullanacağınız nerede ,nasıl, kimle harcayacağınız size kalmış..

YENİ YIL, hayatı tutabildiğimiz, sevgiyi kaçırmadığımız, keşke demeyeceğimiz bir yıl olsun....

MUTLU YILLAR… :)

:81::81::81::81:

OOhhhhh be cicoşumm beeee çok sevindimmmmmmben ne dediiiimmm prensesssss süperr ohh maşallaahhhhhCanım bir an önce iyileşeceksin inşallaaahhhhhevde yaptığın güsel mamalardan götürürdün yuanında tatlım.yok mu öle bi imkanın bebeğim?

Canım benim inşallahhhhhbebişlerinn iyi olmasıı haberii mükmemmeeelll:)))evde dinlenin bakalım artık kalabalıksınız sizz ona göreee

Evet canim su an iyiler insallah hep bôyle devam ediyor.
Onlar için çok dikkat etmeliyim araba yasaklandi ne yapalim hayirlisi buymus yeter ki onlarin sagligi yerinde olsun vede benimki.
Evde dinlenicez teyzesi çok kalabaligiz dedigin gibi bize genis yer lazim bir yere simiyoruz

Canım evde yaptığım yemekleri getirmek yolda felan zor oluyor birde burda ocak felan yok soguk sogukmu yiyeceğim...Böle idare ediyorum ama formul arıyorum dün dr söyledi sadece düzenli saglıklı akşam evde beslenıyorsun diye işyerinde sabah akşam aç kalıyorum ölesine atıştırmalıklar yapıyorsun çok kilo alırsın dedi..Dışarda çorba dahi içemiyorum midem kalkıyor....Hayırlısı olsun güzelim bakalım...
Vallahi canım ama dünkü halimi anlamışsındır çok korktum hissetmedim bak bugün sabahtan beri hissediyorum dün ve önceki gün tık yoktu normal yani korktuğum eziyet..

Canim benim kizimizin iyi olduguna çok sevindim masallahi var
Sende kendine dikkat et mecburen kullanacaksin ilaçlari biliyorsun ben hamileligin ilk iki haftasinda hastalandim ve hamilelere özel antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ve sükür ki meleklerime birsey olmadi.
Biz hepsini atlaticaz herseyin üstünden gelicez allahin izniyle.
Canim evet raporluyum durumum hassas ikiz gebelik malum araba yasaklandi artik çikislarim kisitlanacak bebeklerim için mecburum.
Evde dinlenicem güzelce beslenicem ama benim istahim yok etten tiksindim et yiyemiyorum.
Hamile oldugumdan beri sadece 3 kilo almisim ayda bir kilo bilmiyorum iyi mi kötü mü aç degilim aciktigim zaman yiyorum ama hapur hupur yemiyorum.
Su an 56 kiloyum sadece yuvarlak göbisim var

Arkadaslar ben çikiyorum.
Ve simdiden yeni yillinizi candan gönülden kutluyorum.
2011'de size saglik, mutluluk, huzur ve bol kazançlar diliyorum¨.
Yeni yilda bebeklerimizi saglikli kucagimiza almak nasip olur insallah, kimsenin kucagi göbegi bos kalmasin.
Hepinize bol sanslar diliyorum.

yol arkadaslarım

hepınızın yenı yılı kutlu olsunn...
ınsallah bu yıl bızım anne oldugumuz yıl olur, gogsumuzden sutlerın tastıgı, bebek bezlerının havalarda ucustugu, kucagımızda mısıl mısıl uyuyan akıllı uslu saglıklı mınık bebeklerımızın oldugu bır yıl olur..

hamılelere ozlemcıgıme , cıvcıve,devıncıme, espr cım sana hulacım sana ve hepınıze saglıkla hamılelıklerınızı tam vaktınde tamamlamanızı dılıyorum Rabbımden,
ve bu yolculuga cıkmak ıcın bekleyen basta adacım sana , derıncıgıme, esracıgıma, ımojecım sana, godese ve tum bekleyenlerede, teeeeezz vakıtte hamılelelr kervanına katılıp 2011 bıtmeden de anne olmalarını dılıyorum...

Herkes eglenırken, belkı sarhos olup dagıtırken ben dua edıcem ....
bızler ıcın hepımız ıcınn...

hosgeldın 2011

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…