merhaba kızlarr...ben raporluyum ve evde yatıyorum..kahnerengi kanamam devam ediyor ve bu da yüksek düşük riski anlamına geliyormuş...bi de o kadar çok bulantım varki kusmak için midem kasıldıkça kanamam da artıyor...inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum..eskiden hiç belirtim yok diye şikayet ediyordum şimdi ise midem bulandıkça bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...ve onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki bu korku hamile olmanın verdiği sevinci gölgede bırakıyor...
biz sanki sınavdan geçiyoruz...hamile kalabilmek için o kadar uğraş sonra bebeğin senle kalsın diye uğraş...doktorum ne ümit veriyor ne de ümitsiz bırakıyor...eğer düşerse üzülme sağlıklı bebeğe bişey olmaz demekki sağlıklı olmayacakmış bebeğim dersin diyor...benim hissettiğim tek şey ise korku...
eğer bebeğime bişey olursa hiçbişey eskisi gibi olmayacak...çünkü eşimin gözlerindeki o parlamayı gördüm artık....eskiden olmazsa olmasın çok ta şart değil bir bebek diyen adam şimdi sanki bulutların üzerinde geziyor...onu öyle gördükçe daha da üzülüyorum...ve yapabildiğim tek şey dua etmek...
adacım hem kendi derdimden hem de ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum seni...ama aklımdasın hep...ve ayrıca sakın sevincimi gölgelediğini düşünme sakın...ben zaten şuan hiçbişeye sevinemiyorum...sen iyi ol perşembeyi de kolayca atlat ve 2011 senin yılın olsun..bu yıl yaşadığın hiçbişeyi tekrar yaşama inşallah...
esracım inşallah hakkında hayırlısı olur...güzelce toplanıp döllenir inşallah yumoşların...
derincim burada hangimizin psikolojisi sağlam kaldıki...umarım en kolay şekilde atlatırsın bu süreci...
cicoşum,özlemcim,espioircim,elifcim,hulahopcum,imojeum ve tüm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...topik çok sessiz kalmış nerelerdesiniz??
Kızlar durum bildireyim dedim...bugünki görüşmemde merkezimle ortak karar tedaviye devam oldu kullandığım ciprallexin beni rahatlatacağından biz tedaviye başlayana kadar etkisi olacağından beklemeye gerek yok dediler.uzuuun uzuunn konuştum.betül hanım öyle güzell yardımcı oldu ki.sanki sizden biriyle dertleşiyor gibi hissettim.onları çok seviyorum harika insanlar.birde ilaçlardan sanırım enfeksiyon mu artık böle rahim kenarında kuruluklar içinde tahriş ve yanma vardı.serap hanım ilaç ermiycem yeter artık ilaçlardan çektiğin dedi yatırdı rahmi yıkadı.yaw acıdı biraz ama şu an o kadar rahatladım kii anlatamamm.ferahladı resmen rahimşimdi lucrinimizi aldık 31 aralık günü ilk iğne başlayacak. böle canlar başlıyacağız Allahtan bişi çıkmazsa çok yakında.hepinizi çok seviyorum.
günaydın güzel arkadaşlarım, güzel anneler..
günümüz aydın, haftamız güzel olsun..
schatcan çok ama çok tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..
ben kısacık yazıcam.. buraya kadarmış yani.. dr um istersek kendisi gitsin diye bekleyebileceğimizi ama bunun beni riske sokabileceğini, içeride parça kalırsa zaten tekrar operasyon gerekebileceğini, kanamanın düzensiz olabileceğini anlattı. yani beni riske atmamak için perşembe günü malum operasyon için hastanede olacağım..
kısmetimiz buymuş, üzülmemek elde olmasa da, sanırım güçlü hissediyorum kendimi, elbet bunlar da geçecek..
Merhaba Arkadaşlar,
Günlerdir süren şiddetli öksürüğüm devam etmektedir.Belki bu yüzden 2 gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum çıldırıcam artık dayanamadım tedavimi oldugum doktoruma ulşamaya çalıştım çıkmıştı mail ile ulaştım beebği kontrol etmemiz gerekmektedir dedi.Ama yarına kalıcak...Ben yarına kadar dayanamıycagım için eski doktorumu aradım 16;30 da muayene gideceğim...İnşallah herşey yolundadır...Bir grip beni mahvetti ya.....Allaha emanet olun..
merhaba kızlarr...ben raporluyum ve evde yatıyorum..kahnerengi kanamam devam ediyor ve bu da yüksek düşük riski anlamına geliyormuş...bi de o kadar çok bulantım varki kusmak için midem kasıldıkça kanamam da artıyor...inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum..eskiden hiç belirtim yok diye şikayet ediyordum şimdi ise midem bulandıkça bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...ve onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki bu korku hamile olmanın verdiği sevinci gölgede bırakıyor...
biz sanki sınavdan geçiyoruz...hamile kalabilmek için o kadar uğraş sonra bebeğin senle kalsın diye uğraş...doktorum ne ümit veriyor ne de ümitsiz bırakıyor...eğer düşerse üzülme sağlıklı bebeğe bişey olmaz demekki sağlıklı olmayacakmış bebeğim dersin diyor...benim hissettiğim tek şey ise korku...
eğer bebeğime bişey olursa hiçbişey eskisi gibi olmayacak...çünkü eşimin gözlerindeki o parlamayı gördüm artık....eskiden olmazsa olmasın çok ta şart değil bir bebek diyen adam şimdi sanki bulutların üzerinde geziyor...onu öyle gördükçe daha da üzülüyorum...ve yapabildiğim tek şey dua etmek...
Devincim çok geçmis olsun canim. Evde bol bol dinlen.
Bende izinliyim 24 ocak'a kadar, doktor arabayi yasakladi sancilarim yogun oldugu için.
Allaha sükür bebeklerim iyiler.
Ense ölçüldü hiç bir sorun yok.
Merhaba derincim hadi gözün aydin tedaviye baslamana bir gün kaldi.
Insallah senden iyi haberi aliriz 2011 sana ugurlu gelir.
Kizlar herkese selam
Derincimm cnmm nolur rahat ol seni anliyorum kolay degil biliyorum ama bak hic anlamican bi anda hamile kalican ama stres bitmicek hatta dahada articak kanaman olcak yok sole yok bole eger simdiden koyverirsen sonra cok zorlanirsin rahat ol arkadasim
devincim cnm seni cok iyi anliyorum gercekten o can sikici lekelenmeri ilk uc ay boyu yasadim ben sonra on ucuncu haftada sakir sakur kanadim dsimdide hergin petle geziyorum bildigin adet gibi gecen gittigim dr rahim agzi yarandan demisti smearim temiz cikti ama kaama durmadi
Baska bi dra gittim meger kanama plezenta etrafindan geliyormus yatican dedi dr offf biti onu diyo biri bunu bizim dogurana kadar stresimiz bitmiyo anlican Rabbim yardimcimiz olsun bize minikletimizi bagislasin
Adacim esracim ve diger tum yol arkadaslarim Rabbim insallh bizim yuzumuzu guldyrecek insallh saglikla onlari kucagimiza alicazz
tatlisiyla acisiyla bir yili daha bitirdik arkadaslar... insallah 2011 yili hepimize ugurlu gelir ve bebislerimize kavusuruz... Adacim insallah hersey yolundadir...
ciciskom tatlim gecmis olsun tekrar..
ozum senin yazini okudum iyi olduguna sevindim. gerekirse bitanem hic kalkma...
devincim bitanem insallah bu gunleri atlatip bebegini kucagina alacaksin...
esracim senin de insallah guzel guzel yumoslarin dollenir ve bebegine kavusursun...
elfcim, hulacim, espricim, derincim, bettycim, daha ismini sayamadigim arkadaslarim insallah sizlerde iyisinizdir...
arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum...
Günaydın kızlar hepinize evet ben yine şiddetli bir şekilde hasta oldum ve malesef ilaç kullanıyorum istemeyerekte olsa mecburmuşum bebeğime hastalığımın etki etmemesi için....
Dün dr gittim kızım iyiydi çok şükür allahıma binlerce kez şükrettim ama ben iyi değilmişim doktorum kan hapı felan verdi rahatsızlıgımdan sonra kullanacagım...Ve teşhisi koydu kıymetli bebek olduğu için dogum mecburen sezeryan olacakmış..Kızım gram gram büyüyor kıpır kıpırdı düşünün ama ben günlerdir hissedemiyorum demekki hastalığımdanmış..Ultrasonda görünce rahatladım şükür..Ama 2 gündür çektiğimi Allah bilir.Aklıma neler geldi neler dayanamadım ve dün hemen atladım ilk randevuya yetiştim..Dr gitmeseydim hala kıvranıyor olacaktım...Neyse geçti gitti çok şükür.
Adacanım sen nasılsın bitanem canım arkadaşım benim bu aralık ayı çok kasvetli geçti ya bitsin biran önce yeni mutlu bir yıla hep beraber adım atalım...Ses vermemişsin güzelim herşey yolundamı?Merak ediyorum seni bitanem aramak istiyorum kalbim hep seninle demek istiyorum ama elim varmıyor inanki sana telefonda ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorumki.
Allahın izniyle bugünlerde geçecek çektiğin bu sıkıntıların ardından çok ama çok büyük mutlu günler gelecek inşallah.Rabbim ödüllendirecek sizi bebeğinizle..
Espicim kuşum benim raporluymuşsun bitanem olsun be varsın evde yat ne olucak daha güzel aklın bebeklerinde kalmayacak en azından evdeyken daha çok dikkat edebiliyorsun daha rahat besleniyorsun ben işe gelir giderken korkuyorum inan bişey olucak diye Allah korusun ayagımız bile kaysa al balşına dert...Mesela Benim Yemek yeme düzenim sıfır 0 işyerinde sabah tan aksama kadar aç duruyorum dışarı yiyeceklerinden tiksiniyorum hala,işyerindede ocak yok..yani kısacası evde olman çok çok iyi keşke bende evde olsam :)))
Derin kuşum bugünlerde geçecek be güzelim...yeni tedaviye adım atacaksın Allahın izniyle,inşallah yeni yılda herşey güzel gönlüne göre olur..Stresi bir kenara bırak bu teavi sürecinde kimin psıkolojisi yerindeki..Malesef çeken biliyor canım benim..
Esracım canım bugün yumoşların toplanıyor demekki maşallah sende ne kadar çok yol kat etmişsin be güzelim..İnşallah bebeğine kavuşursun tatlım..Bol bol yumoşların olur inşallah..Allaha emanet ol güzleim.
Betycim canım benim sen nasılsın epeydir ugramıyordun be canım herşey yolundamı?Evet ben yine hasta oldum hiç bu kadar hasta olmazdım demekki bagışıklık sistemim çöktüHatta akşamları sebze meyveda tüketiyorum ama olacagı varsa oluyor demekki
Canım benim inşallahhhhhbebişlerinn iyi olmasıı haberii mükmemmeeelll:)))evde dinlenin bakalım artık kalabalıksınız sizz ona göreee
OOhhhhh be cicoşumm beeee çok sevindimmmmmmben ne dediiiimmm prensesssss süperr ohh maşallaahhhhh Canım bir an önce iyileşeceksin inşallaaahhhhh evde yaptığın güsel mamalardan götürürdün yuanında tatlım.yok mu öle bi imkanın bebeğim?
Günaydın kızlar hepinize evet ben yine şiddetli bir şekilde hasta oldum ve malesef ilaç kullanıyorum istemeyerekte olsa mecburmuşum bebeğime hastalığımın etki etmemesi için....
Dün dr gittim kızım iyiydi çok şükür allahıma binlerce kez şükrettim ama ben iyi değilmişim doktorum kan hapı felan verdi rahatsızlıgımdan sonra kullanacagım...Ve teşhisi koydu kıymetli bebek olduğu için dogum mecburen sezeryan olacakmış..Kızım gram gram büyüyor kıpır kıpırdı düşünün ama ben günlerdir hissedemiyorum demekki hastalığımdanmış..Ultrasonda görünce rahatladım şükür..Ama 2 gündür çektiğimi Allah bilir.Aklıma neler geldi neler dayanamadım ve dün hemen atladım ilk randevuya yetiştim..Dr gitmeseydim hala kıvranıyor olacaktım...Neyse geçti gitti çok şükür.
Adacanım sen nasılsın bitanem canım arkadaşım benim bu aralık ayı çok kasvetli geçti ya bitsin biran önce yeni mutlu bir yıla hep beraber adım atalım...Ses vermemişsin güzelim herşey yolundamı?Merak ediyorum seni bitanem aramak istiyorum kalbim hep seninle demek istiyorum ama elim varmıyor inanki sana telefonda ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorumki.
Allahın izniyle bugünlerde geçecek çektiğin bu sıkıntıların ardından çok ama çok büyük mutlu günler gelecek inşallah.Rabbim ödüllendirecek sizi bebeğinizle..
Espicim kuşum benim raporluymuşsun bitanem olsun be varsın evde yat ne olucak daha güzel aklın bebeklerinde kalmayacak en azından evdeyken daha çok dikkat edebiliyorsun daha rahat besleniyorsun ben işe gelir giderken korkuyorum inan bişey olucak diye Allah korusun ayagımız bile kaysa al balşına dert...Mesela Benim Yemek yeme düzenim sıfır 0 işyerinde sabah tan aksama kadar aç duruyorum dışarı yiyeceklerinden tiksiniyorum hala,işyerindede ocak yok..yani kısacası evde olman çok çok iyi keşke bende evde olsam :)))
Derin kuşum bugünlerde geçecek be güzelim...yeni tedaviye adım atacaksın Allahın izniyle,inşallah yeni yılda herşey güzel gönlüne göre olur..Stresi bir kenara bırak bu teavi sürecinde kimin psıkolojisi yerindeki..Malesef çeken biliyor canım benim..
Esracım canım bugün yumoşların toplanıyor demekki maşallah sende ne kadar çok yol kat etmişsin be güzelim..İnşallah bebeğine kavuşursun tatlım..Bol bol yumoşların olur inşallah..Allaha emanet ol güzleim.
Betycim canım benim sen nasılsın epeydir ugramıyordun be canım herşey yolundamı?Evet ben yine hasta oldum hiç bu kadar hasta olmazdım demekki bagışıklık sistemim çöktüHatta akşamları sebze meyveda tüketiyorum ama olacagı varsa oluyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?