Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Amin Elifiiimmmm

Yeni yılın hepimize iyi geleceğini düşünüyorummAradığını 2010 da bulabilen hamişlerimizee hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklıı hamişlikler diliyorummmmAradığını aramaya devam diyen umudu tek sermayesi olan yol arkadaşlarım.Sizlere de önce sağlık ve dayanacak güç diliyorum Rabbimden.Ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar tebiki.Yeni yılda umutlarımızıın yemyeşil tutacak iyi haberlereeeee işalllaahhhhhh:)2011 bizim yılımız olsun işallaaahhhhhhh

Son düzenleme:

AMİNNNNNNNN CANIM YAAAAAA
Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.. içinde sevgi, huzur, mutluluk, bol kazanc veeeeeee cocuk sesleriyle dolup taşan evlerin olduğu bir masal tabikide :)))
hepinizi kocaman opüyorum

Son düzenleme:
Günaydin arkadaslar bu yeni yillin ilk gününde ilk adiminda tekrar bu yillin hepimizin dileklerini getirmeni diliyorum. :92:

Adacım ve Devincim ikinize de çok geçmiş olsun arkadaşlarım inanın çok üzüldüm.fazla nete giremiyorum yanınızda olup olan bitenden geç haberim oluyor kusura bakmayın.ama kalbim hep sizinle unutmayın nolur Rabbim sabırlar versin zor ama yaşanması gerekiyormuş her şey biz kullar için değil mi?kendinize çok iyi bakın öpüyorum ikinizide.

ayrıca diğer beni tebrik eden arkadaşlarıma da teşekkür ederim.inşallah bir gün siz de bu heyecanı tadarsınız.canlarım hepinize kucak dolusu selamlar hoşçakalın.

Son düzenleme:
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı

esra8 canım uzun zamandır yazılarını okuyorum transfer asamasına gelmissin cok güzel .ikinci kalite
birinci kalite birsey farketmez aynısı nasibinde varsa zaten gelip o seni bulucak insallah minisin sıkı sıkı tutunur sanastres yapma simdiden, bu anın tadını cıkarmanı tavsiye ederim bol sanslar öpt

cok sagol canımmmmmm

yarın sabah dualrınıza ıhtıyacım var

hepınızı sevıorummmmmmmm

kızlar yaa acil yardımızını istiyorum. Benim 4. aşılamada malesef negatif. O yüzden hiç zaman kaybetmeden 2. tüpe geçmek istiyorum. Ama çok kararsızım nerede yaptırcağım konusunda. Kafamda 2 yer var ama bilimiyorum. Biri american has. Bülent urman digeride Bülent baysal lütfen yardımcı olun yaa çıldıracağım. reglimin yarın 3. günü hemen bu ay başlamak istiyorum. O yuzden acıl karar vermem gerek. Lütfenn yardımmmmmmmm....
Yada siz nereyi önerirsiniz...

kızlar merhaba...bu yılın hepimize sağlık,mutluluk ve hayırlısıyla birer bebek getirmesini dilerim....geçen sene yaşadığımız üzüntülein hiçbirini yaşamayız umarım...
esracım transferin başarıyla geçer ve sımsıkı tutunur inşallah bebişin...kalitesini falan takma hiç kafana...
schatze sana da teşekkür ederim umarım hamilelik iyi gidiyordur...cicoşum geçmiş olsun sana da canım...dikkat et kendine...adacım,elifcim,cicoşum,hulahopcum,espoircim,derincim,godescim,asumancım,özlemimm, imojecum,betycim hepinize kucak dolusu sevgiler....bu yıl tüm güzellikleriyle gelsin bize....hepimize anne olmayı nasip etsin...

Son düzenleme:

Amin devincim. Insallah 2011 hepimiz için daha hayirli olur.

Esracım haydi hayırlısııbenim ki birinci kaliteydi sonuç?olacaksaaa olurrrkalite malite hücre takılma tatlım bunlaraaa gelir göbişinee sıkı sıkı tutunur işaaallaaahh annişineee

Kızlarhepinize kucak dolusu sevgiler

Adacım umarım iyidir...

devincim ne durumdasın hayatım nasılsınn

cicoşummm umarım iyisindir tatlım yaaaa nasıl oldun????

günaydın canlarım, sevgili yıldız avcısı yol arkadaşlarım..

yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar.. dilerim hepimiz ve tüm sevdiklerimiz için, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve özlemini çektiğimiz herşeye kavuşabileceğimiz bir yıl olur 2011... anne olacağımız yıl olur inşallah..

perşembe günü operasyon gerçekleşti kızlar.. ya Rabbim sabrını verdi herhalde, içim rahat girdim ve içim rahat çıktım.. yapılabilecek başka hiçbir şey olmadığını biliyordum çünkü.. doktorum da çok nazik ve hassas davrandı Allah ondan razı olsun.. zaten önceki gün kanamam başlamıştı az, az, Emre bey belki gerek kalmaz ümidiyle beni muayne etti önce.. içi bomboş olan kesem de bozulmuş ama rahim hala çok kalındı... o yüzden operasyona gerek var dedi yoksa enfeksiyona neden olabilirmiş.. içim burulmadı mı, elbette çok acıdı ama sabrını verdi Rabbim.. inşallah bugünler de geçecek..

esracım transferin olmuştur herhalde, inşallah herşey çok yolunda gider canım. lütfen kaliteye takılma.. iki transferimde de harika durumdaydı embriyolarım ama kısmet değilmiş.. kısmetten ötesi yok tatlım..

Canım,

Allah sabrını versin inşallah. En kısa zamanda içindeki boşluk yepyeni bir umut yolcusu yıldız la dolsun.

Canım,

Allah sabrını versin inşallah. En kısa zamanda içindeki boşluk yepyeni bir umut yolcusu yıldız la dolsun.

canım benim, Allah razı olsun. ne güzel demişsin.. inşallah onun da zamanı gelecek.. ben de senin çok ama çok güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..

canım benim, Allah razı olsun. ne güzel demişsin.. inşallah onun da zamanı gelecek.. ben de senin çok ama çok güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..

canımsın, çok saol :)
senin haberin yok tabii sölemedim sana o kadar işinin içinde
memorial ile başladım ben.
regl olmamı beklioruz
25 ocak gibi olur.
2. günü başlayacağız :)

Günaydin adacim.
Iyi olmana sevindim bitanem. Için rahat girmisin operasyona insallah 2011'de yildizin hep seninle olur.

Adacım geçmiş olsun tatlım.Rabbim veriyor sabrını...İnşallah en kısa zamanda yıldızın göbişinee dolacak parıldıycak bu topicdeDualarımız hep seninle biliyorsun Şimdi çok yeni herşey ama ne düşünüyorsun hayatım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…