yol arkadaslarım
hepınızın yenı yılı kutlu olsunn...
ınsallah bu yıl bızım anne oldugumuz yıl olur, gogsumuzden sutlerın tastıgı, bebek bezlerının havalarda ucustugu, kucagımızda mısıl mısıl uyuyan akıllı uslu saglıklı mınık bebeklerımızın oldugu bır yıl olur..
hamılelere ozlemcıgıme , cıvcıve,devıncıme, espr cım sana hulacım sana ve hepınıze saglıkla hamılelıklerınızı tam vaktınde tamamlamanızı dılıyorum Rabbımden,
ve bu yolculuga cıkmak ıcın bekleyen basta adacım sana , derıncıgıme, esracıgıma, ımojecım sana, godese ve tum bekleyenlerede, teeeeezz vakıtte hamılelelr kervanına katılıp 2011 bıtmeden de anne olmalarını dılıyorum...
Herkes eglenırken, belkı sarhos olup dagıtırken ben dua edıcem ....
bızler ıcın hepımız ıcınn...
hosgeldın 2011
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
cok sagol canımmmmmm
yarın sabah dualrınıza ıhtıyacım var
hepınızı sevıorummmmmmmm
kızlar merhaba...bu yılın hepimize sağlık,mutluluk ve hayırlısıyla birer bebek getirmesini dilerim....geçen sene yaşadığımız üzüntülein hiçbirini yaşamayız umarım...
esracım transferin başarıyla geçer ve sımsıkı tutunur inşallah bebişin...kalitesini falan takma hiç kafana...
schatze sana da teşekkür ederim umarım hamilelik iyi gidiyordur...cicoşum geçmiş olsun sana da canım...dikkat et kendine...adacım,elifcim,cicoşum,hulahopcum,espoircim,derincim,godescim,asumancım,özlemimm, imojecum,betycim hepinize kucak dolusu sevgiler....bu yıl tüm güzellikleriyle gelsin bize....hepimize anne olmayı nasip etsin...
günaydın canlarım, sevgili yıldız avcısı yol arkadaşlarım..
yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar.. dilerim hepimiz ve tüm sevdiklerimiz için, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve özlemini çektiğimiz herşeye kavuşabileceğimiz bir yıl olur 2011... anne olacağımız yıl olur inşallah..
perşembe günü operasyon gerçekleşti kızlar.. ya Rabbim sabrını verdi herhalde, içim rahat girdim ve içim rahat çıktım.. yapılabilecek başka hiçbir şey olmadığını biliyordum çünkü.. doktorum da çok nazik ve hassas davrandı Allah ondan razı olsun.. zaten önceki gün kanamam başlamıştı az, az, Emre bey belki gerek kalmaz ümidiyle beni muayne etti önce.. içi bomboş olan kesem de bozulmuş ama rahim hala çok kalındı... o yüzden operasyona gerek var dedi yoksa enfeksiyona neden olabilirmiş.. içim burulmadı mı, elbette çok acıdı ama sabrını verdi Rabbim.. inşallah bugünler de geçecek..
esracım transferin olmuştur herhalde, inşallah herşey çok yolunda gider canım. lütfen kaliteye takılma.. iki transferimde de harika durumdaydı embriyolarım ama kısmet değilmiş.. kısmetten ötesi yok tatlım..
Canım,
Allah sabrını versin inşallah. En kısa zamanda içindeki boşluk yepyeni bir umut yolcusu yıldız la dolsun.
canım benim, Allah razı olsun. ne güzel demişsin.. inşallah onun da zamanı gelecek.. ben de senin çok ama çok güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..
yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar.. dilerim hepimiz ve tüm sevdiklerimiz için, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve özlemini çektiğimiz herşeye kavuşabileceğimiz bir yıl olur 2011... anne olacağımız yıl olur inşallah..
perşembe günü operasyon gerçekleşti kızlar.. ya Rabbim sabrını verdi herhalde, içim rahat girdim ve içim rahat çıktım.. yapılabilecek başka hiçbir şey olmadığını biliyordum çünkü.. doktorum da çok nazik ve hassas davrandı Allah ondan razı olsun.. zaten önceki gün kanamam başlamıştı az, az, Emre bey belki gerek kalmaz ümidiyle beni muayne etti önce.. içi bomboş olan kesem de bozulmuş ama rahim hala çok kalındı... o yüzden operasyona gerek var dedi yoksa enfeksiyona neden olabilirmiş.. içim burulmadı mı, elbette çok acıdı ama sabrını verdi Rabbim.. inşallah bugünler de geçecek..
esracım transferin olmuştur herhalde, inşallah herşey çok yolunda gider canım. lütfen kaliteye takılma.. iki transferimde de harika durumdaydı embriyolarım ama kısmet değilmiş.. kısmetten ötesi yok tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?