suzişş hoşgeldin canım..O agustos ayına kadar tatildesin desene süper bu ya....Sonuna kadar tadını çıkar tatlım....Eylülde senin içinde maraton başlıyor...Bende eylül ilk haftası sonucumu almış olurum Allahtan bir engel mani çıkmaz ise...Olumsuz olursa ben civvic kaçar......Enerji depolar gene gelirim...
yoook unutmadım unuturmuyum.canım ben sana yazmıştım ama unuttun sanırım şimdi adetimle estoferme başladım bakalım hayırlısı
canım benim evde olmak gibisi yok.Suziş ne güzel tatil yapıyor bu sene bize tatil yok evde oturuyorum kös kös.. Eşim izin alamıyor ben de onsuz tatile gidemem hayatta....
suzişşşşş canım yol kankim gel gel :)) sen bana bir söyler misin hangi ülkedesin bakıyım.. ben bir tatil bile yapamadım ama inşallah göbeğimde bebişimle yapıcam tatillerin en güzelini inşallaaaah :)
Yok canım sonradan değerler düştü kimyasal gebelik oldu yanii
haklı eşin canım bunlar özel pahalı bebeklerkaydirigubbakcemile3
Oy oy oy canım benim aslında tatil sana öyle güzel gelirdiki..Haketmişsin tatili sakinliği maviyi...
canım benim evde olmak gibisi yok.
zil çalınca felegimiz şaşıyo:))
aslında hamile kalabilmek bile güzel degil mi?
vucud bunu başarabiliyor bunu biliyorsun?
inşallah bir dahaki saglıklı olur canım
ya kızlar bişey sordum pozitif olmak için ne yapmalıyım
canım yukarıda yazdım sana görmedin sanırım yine yazayım.. Bir gün mutlaka bebeğin olcağına bütün kalbinle inanmalısın canım öncelikle... İyi mi olacak kötü mü olacak... olaacak mı olamayacak mı vb. sorularla kendini yiyip bitirme.. Bunlar tecrübeyle sabittir.. Kendi kendine sorunlar yaratmanın hiç faydası olmuyor...
kızlar ne çok şey yazmışsınız yaaa okudukça sayfa sayısı artıyoo...bugün çok yoğunum 5-10 dakikada bir yerimden kalktım bi akşam olsaydı...off off çok gerilip sinirlendim bugün transferden sonra şirkete gelmesem çok iyi olacak...sizde de oolmuşmuydu kızlar ..ben çok çabuk sinirleniyorum kimseye tahammül edemiyorum...
kızlar ben kaçar gece gelir tüm yazılanları tek tek okur cevap yazarım:)))
allaha emanet olunnnn
yıldız çiçekleri.)))
Ay kızlar ağustos topiğinde bir arkadaşımızın kan sonucu belli oldu ve hamileeeeeeeeeee alkisalkisalkis çok mutlu oldum yaa darısı bizlerin başına alkisalkisalkis
bugulll canım inanç herşeyin ilacı oluyor bizim için bir gün mutlaka bebeğimize kavuşacağımız inancı....
Hoş ben bu inancı daha ne kadar daha koruyabilirim bilmiyorum... Olacak olacak diye diye 5. denemeye geldik.. 5. de olmazsa 6. ya da böyle bakabilecek miyim bilmiyorum ama şu an bunları düşünmek istemiyorum....
Ay kızlar ağustos topiğinde bir arkadaşımızın kan sonucu belli oldu ve hamileeeeeeeeeee alkisalkisalkis çok mutlu oldum yaa darısı bizlerin başına alkisalkisalkis
Allahı izniyle korursun..Farkındaysan bak 5.denemem diyorsun hala sabrın çok şükür yerinde..Sen farketmeyebilirisn ama Allahım veriyro sabrını..6.denemeyi düşünme çünkü gerek kalmayacak..Bu kadar poztif inançlı bir anneyi daha üzmeyecekler..gelecekler.....
Betiicikk kıyılırmı veletlere yıllardır hasretleri çekiliyor hele bir gelsinler ah ah ellerini sıcak sudan soguk suya sokmayacagız..
Bencede eşin olmadan tatile gitme tadın olmaz....Tak kocanı koluna bak yoluna.....laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?