Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım hoşbuldum.
eylül hepimiz için önemli bir ay olacak desene hem ramazan olacak.
rabbim rahmetini esirgemez üzerimizden inşallah..
hepimizin yüzünü güldürür..

canım ben sana yazmıştım ama unuttun sanırım şimdi adetimle estoferme başladım bakalım hayırlısı
yoook unutmadım unuturmuyum.
2.s sandım.oke
aynı yerde devam degil mi?

Suziş ne güzel tatil yapıyor bu sene bize tatil yok evde oturuyorum kös kös.. Eşim izin alamıyor ben de onsuz tatile gidemem hayatta....
canım benim evde olmak gibisi yok.
zil çalınca felegimiz şaşıyo:))

bir avrupa ülkesi canım..:)))
pek tatil sayılmaz akraba ziyareti de diyebiliriz.
nescafe 2 si bir arada gibi.)))

Yok canım sonradan değerler düştü kimyasal gebelik oldu yanii

aslında hamile kalabilmek bile güzel degil mi?
vucud bunu başarabiliyor bunu biliyorsun?
inşallah bir dahaki saglıklı olur canım

bugulll canım inanç herşeyin ilacı oluyor bizim için bir gün mutlaka bebeğimize kavuşacağımız inancı....

Hoş ben bu inancı daha ne kadar daha koruyabilirim bilmiyorum... Olacak olacak diye diye 5. denemeye geldik.. 5. de olmazsa 6. ya da böyle bakabilecek miyim bilmiyorum ama şu an bunları düşünmek istemiyorum....

haklı eşin canım bunlar özel pahalı bebeklerkaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle pahalı bebekler... Ama eminim ki hele bir bebek olsun kucağından yere bile bırakamayacaktır bırak çalıştırmayı elini bile kıpırdatmasına izin vermez... Şu an çok kızgınız ya!! Bizi çok bekletti diye.....

kızlar ben kaçar gece gelir tüm yazılanları tek tek okur cevap yazarım:)))
allaha emanet olunnnn
yıldız çiçekleri.)))

Oy oy oy canım benim aslında tatil sana öyle güzel gelirdiki..Haketmişsin tatili sakinliği maviyi...

Dur kız şimdi nasıl canım çektii... Şu anda kayınvalidem yazlıkta beni çağırıyor ama eşim olmadan asla.. Onu burada bırakıp gidemem ki... :1no2:

kızlar ne çok şey yazmışsınız yaaa okudukça sayfa sayısı artıyoo...bugün çok yoğunum 5-10 dakikada bir yerimden kalktım bi akşam olsaydı...off off çok gerilip sinirlendim bugün transferden sonra şirkete gelmesem çok iyi olacak...sizde de oolmuşmuydu kızlar ..ben çok çabuk sinirleniyorum kimseye tahammül edemiyorum...

canım benim evde olmak gibisi yok.
zil çalınca felegimiz şaşıyo:))

aslında hamile kalabilmek bile güzel degil mi?
vucud bunu başarabiliyor bunu biliyorsun?
inşallah bir dahaki saglıklı olur canım

Evet evde olmak güzel ben tam bir ev kedisiyim....

Hamile kalıyor olmak çok güzel bir de onu karnımda tutmayı becerebilsem....

ya kızlar bişey sordum pozitif olmak için ne yapmalıyım

canım yukarıda yazdım sana görmedin sanırım yine yazayım.. Bir gün mutlaka bebeğin olcağına bütün kalbinle inanmalısın canım öncelikle... İyi mi olacak kötü mü olacak... olaacak mı olamayacak mı vb. sorularla kendini yiyip bitirme.. Bunlar tecrübeyle sabittir.. Kendi kendine sorunlar yaratmanın hiç faydası olmuyor...

haklısın canım

Ay kızlar ağustos topiğinde bir arkadaşımızın kan sonucu belli oldu ve hamileeeeeeeeeee alkisalkisalkis çok mutlu oldum yaa darısı bizlerin başına alkisalkisalkis

Sen çalış canım benim...Bize bakma sen çatlağı biz çatlakkkk...Ada beni delüü yaptıı....Katıksız delüyüm....Ttansfer olacağın gün imkanın varsa izin al tatlım...Doktor bana dediki mesela Opu için ögleden sonra toplarız aksam evde yatarsın ertesi gün işe gidersin dedi...

kızlar ben kaçar gece gelir tüm yazılanları tek tek okur cevap yazarım:)))
allaha emanet olunnnn
yıldız çiçekleri.)))

suzişkom çok az kaldım ya nereye kaçıyorsun bakim...Akşamlarıda biz giremiyoruz ki olsun görüşürüz yineden sen yaz tatlım..Tatildesin madem bol bol enerji depola....Eylülde lazım olucak......hihoyyytBen yarın doktordan gelince eve geçersem sizleri haberdar ederim yoksa pazartesi yazarım canımcım...

Ay kızlar ağustos topiğinde bir arkadaşımızın kan sonucu belli oldu ve hamileeeeeeeeeee alkisalkisalkis çok mutlu oldum yaa darısı bizlerin başına alkisalkisalkis

çok sevindim canım hayırlı olsun..Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.opuyorumnanaktan

Allahı izniyle korursun..Farkındaysan bak 5.denemem diyorsun hala sabrın çok şükür yerinde..Sen farketmeyebilirisn ama Allahım veriyro sabrını..6.denemeyi düşünme çünkü gerek kalmayacak..Bu kadar poztif inançlı bir anneyi daha üzmeyecekler..gelecekler.....
Betiicikk kıyılırmı veletlere yıllardır hasretleri çekiliyor hele bir gelsinler ah ah ellerini sıcak sudan soguk suya sokmayacagız..
Bencede eşin olmadan tatile gitme tadın olmaz....Tak kocanı koluna bak yoluna.....laelaelaelaelae

pardon kuzular ya sürekli elektrik kesiliyor ve bilgisayarım kapanıyor. ayrıca çok çişim geldi ama wc de sular akmıyor, ofis tam takır kuru bakır oldu yani öööööf

dedim ya testini bu ay yapan çoğu arkadaş hamile maşallaaaah, darısı başımıza olsun inşallah, söylediğin arkadaş soway mi yoksa?

soway den bahsediyosun demi?? çok tedirgindi 2.gün embriyosu diye çok sevindim valla 207 çıkmış değeri

hastanenden memnunmusun canım bide hangi aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…