Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim

odaya aldılar operasyondan sonra, gözlerimi zor açıyorum ama dr umu gördüm, emre beycim ben bir dahaki denemeyi ne zaman yapabilirim dedim, eşim, en yakın arkadaşım da odadaydılar, hepsi gülmekten bayılacaktı. kesin narkozun etkisindesin daha yoksa bu kadar aceleci olman mümkün değil dediler ama emre bey herşey yolunda giderse 3 ay sonra başlarız dedi.. böyleymiş demek ki bu his, daha anne olamadan başlıyormuş mücadelemiz...

Günaydınlar herkese,

Adacanım benim çok geçmiş olsun bitanem...Kendini iyi hissettiğine sevindim tatlım..Derdi veren rabbim dermanınıda veriyor işte allahım yardımcın olsun..Yeni yıl inşallah herkese istediklerini gerçekleştirme imkanı verir..

yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı

Esra canım benim kaliteye takılı kalma tatlım..Hayırlısı ise zaten bebegin sana tutunur sen içini ferah tut...Belkide transferin olmuştur artık bebeğin seninledi rcnaım benim stres yapma lütfen...

Canım benim teşekkür ederim..iyi sayılırım antibiyotiği kullanıyordum dün kestim artık kendimi iyi hissettim ama burnum akıyor ve tıkalı konuşurken zorlanıyorum..Sanırım bir buhar işlemi yapamm gerekicek...

canım benim yaaaaAynen öyleee mücadele de o güzel duygudaa ne kadar erken gelip yerleşiyor yüreğimizeeHakkında hayırlısı olsun canım benimİnşalllaaahhh inşallaaahhh herşeyy çok güsel olacakkkk

yasadıklarını o kadar gonulden o kadar ıcten yasıyorsun kı sabır da sanırım senın mukafatın oluyor..en kısa zamanda kı 3 ay :) hayırlısyla yıldızın sennle olur canım..

devincim teşekkür ederim hayatım idare ediyorum işte...Sen ve bebişin nasıl bakalım.Evde istirattesiniz sanırım bol bol dinlenin...

Ohhhh canım benimmmmm yaaa maşallahh iyi ol tıkalıı burnun için sprey bilmem kullanabiliomusunn??iyi gelirdi.yada az tuzlu su da çeksen iyi olur.Bide bi kaşık papatyayı suay at tatlım.buharına tut.oda iyi gelir.malum benim7/24 tıkalı ya ahahaha:)bi sürü alternatif ürettimprensen ne yapıo bakalımmm)

Günaydin arkadaslar.
Nasilsiniz ? Iyi haftalara diliyorum.
Cicim iyilesmisin dahada iyi olun.
Ben evdeyim istiratliyim evde dinleniyoruz meleklerimle ben.

cnm arkadasım cok gecmıs olsun ....
her ne kadr ates dustugu yerı yakarsada senın ne yasadıgını anlıyoruz cnm.. zor tabıkı kolay degıl ama dedıgın gıbı Rabbım sabrınıda verıyo..
ve bılıyoruzkı sabrın sonu selamet...
2011 senın yılın olucak tatlım, dualarım herzamn senınle..
Allah cumlemıze yardım etsın.......

cicoşuuuum çok geçmiş olsun güzel arkadaşım benim.. inşallah artik toparlanirsin. artik biraz dikkat et kendine, son zamanlarda çok sıkıntın oldu ve yordun kendini güçsüz düştün tabi. bundan sonra lütfen kendini bu kadar hırpalama tamam mı kuzum.

melocum canım benim desteğin için çok teşekkür ederim. inşallah, sen de ben de bekleyen herkes de sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz..

derincim sen ne zaman başlıyorsun, son durum nedir tatlım.. kusura bakma aklım karışık hala, ama en kısa zamanda toparlayıp yetişicem size inşallah..

espicim iyi haftalar tatlım..

slm kızlar.yeni yılınızı kutluyorum.öpüyorum.pek giremiyorum bu aralar.adacan geçmiş olsun hayatım 2011 de hep beraber kalırız artık ne yapalım.diğer arkadaşlar ne durumda?? bekleyen var mı tam okuyamadım.allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığını alalım.by.

saol semracım, kısmet böyleymiş diyecek birşey yok maalesef..

sonuç bekleyen esra var canım. transferi oldu beklemede. inşallah 2011'in ilk haberi güzel gelsin..

dualarımız seninle esra.hadi 2011 in ilk bebişinin haberini.ver.allahın izniyle bakın görün 2011 de boş yok.bir lana bir bedava bile varrr

canım yeni yılda tüm duaların ve tüm isteklerin gerçekleşir inşallah. 2010 yılında yaşamış olduğun tüm olmusuzlukları unutturacak bir 2011 yılı diliyorum. Tüm güzelliklerin seni bulması diliyorum canım.

saol semracım, kısmet böyleymiş diyecek birşey yok maalesef..

sonuç bekleyen esra var canım. transferi oldu beklemede. inşallah 2011'in ilk haberi güzel gelsin..

adacım hoşgeldin canımm yoklugun cok farkedılıyordu senın durusun hayat karsı mucadelen güç verıo bana bı kaç gundur yoktun bende kötü hissettim kendımı
butun guçluklere karsı ayakta durmaya calısan oflayıp puflamayn bırını gorunce ınsan kendıne gelıo sılkınıo
canımm dualarımız senınle yenı mucadelnde de hep yanındayız dualrımız senınle sende hep bızımle ol gucunden yoksun koyma
cok öptumm senii

günaydın güzel arkadaşlarım..

dün bugün pek sessiz kalmış buralar, hepiniz iyisinizdir inşallah..

godescim canım arkadaşım..Allah razı olsun, inşallah hepimiz için dilediğin gibi olsun 2011, güzelliklerle dolu olsun inşallah..

bu arada geçmişe biraz baktım da sanırım yeni bir merkez araştırmasındaymışsın. benim emre beyden başka deneyimim yok biliyorsun o yüzden pek yorum yapamayacağım ama ivi yi de denemeni öneririm. lab. ekibinin geçmişi baya başarılı görünüyor. biliyorsun asıl işi o ekip yapıyor, dr dan çok lab. araştırmak lazım belki de..

umutcum canım benim böyle şeyler duymak o kadar güzel ki.. ben de hepinizi çok özledim. geldim işte, lütfen sen de kendini kötü hissetme. hem sanma ki ben de oflayıp poflamıyorum.. içimden naralar atıyorum çoğunlukla ama dışa vurup da dillendirmek ve çöküntüye uğramak istemiyorum. hem Rabbim sabrını da veriyor inan. ben de seni çok öptüm arkadaşım.

nasılsın adacım?ben gelıyorum bakıyorum kımsecıkler yok yazılanları okuyorum cıkıyorum sonra..

nasılsın adacım?ben gelıyorum bakıyorum kımsecıkler yok yazılanları okuyorum cıkıyorum sonra..

çok şükür halimize melocum.. sen nasılsın?

troid tedavin nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım. yeni tedavin ne zaman başlayacak merak ediyorum, bizi bilgilendir olur mu tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…