Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

tünaydınlar yol arkadaşlarım , geçte olsa yeniyılınızı kutluyorum. Umurım yeniyıl hepimize uğurlu gelir bebekleri yolda olan arkadaşlar sağlıkla kavuşurlar yavrularına. Tedavi sürecindeki arkadaşlarımda inşallah yeni yıla müjdeler ile girerler.

Ben ve oğluşum gayet iyiyiz şükür yalnız bu ara griple boğuşuyoruz. Bugün doktor randevumuz var. Braz endişeli ve meraklı geçiyor günüm, geçmişi pek okuyamadım umarım bütün canlar çok iyidir.

Günaydin arkadaslar.
Nasilsiniz bugün ? Kimsecikler yok.
Ben evde dinleniyorum.
ben doguma kadar raporlu olucam bu gidisle dogumdan sonra 6 ay annelik iznine hakkim var ikiz oldugu için. Anlicaniz ben ise seneye ocak 2012 baslicam yani bir yil ise ayak basmicam.
Kafaya takmiyorum su an benim meleklerimin sagligi önemli ve benim.
Tek düsüncem onlari saglikli dünyaya getirmek.

espoircim sağlıklı olunda iş nasılsa olur canım. Senin yükün 2kat allah sana güç ve sağlık versin. Nasıl gidiyor hamilellik cinsiyetleri belli oldumu?

Seninde yeni yilin kutlu olsun.
Geçmis olsun hulacim. Kendinize dikkat edin. Bu aralar havalar çok soguk.

espoircim sağlıklı olunda iş nasılsa olur canım. Senin yükün 2kat allah sana güç ve sağlık versin. Nasıl gidiyor hamilellik cinsiyetleri belli oldumu?

Sagol canim iyi gidiyor su an hulacim. Insan korkuyor tedirgin oluyor her kontrole gittigimde iyi olmalari için.
Ben yarin 12 hafta olucam daha cinsiyetleri belli degil.
Doktor arabayi yasakladi çok sarsiyor o yüzden ise gidemiyorum.

canım benim sağol önerilerin işin deneyeceğim...Yeni yıl sonrası işler yogun anca girip bakabilidm sen nasılsın? Herşey yolundamı ??

sağol canım benim teşekkürler..Vallahi ne kadar dikkatte etsek başımıza gelecekse geliyor vallahi..Öksürük hala devam ediyor zamanla geçer inşallah..Dert etmiyorum artık...Sen nasılsın bakalım ??

Günaydin arkadaslar.
Nasilsiniz ? Iyi haftalara diliyorum.
Cicim iyilesmisin dahada iyi olun.
Ben evdeyim istiratliyim evde dinleniyoruz meleklerimle ben.

İnşallah canım inşallah....Hepimiz saglıklı,mutlu ve huzurlu olalım ccanımcım...Sende bebişleirne iyi bak bol bol istirate devam et kıymetlıler sana emanet canım benim...

İnşallah canım inşallah....Hepimiz saglıklı,mutlu ve huzurlu olalım ccanımcım...Sende bebişleirne iyi bak bol bol istirate devam et kıymetlıler sana emanet canım benim...

Merhaba canim sen nasilsin bugün ?
Ben evdeyim birsey yaptigim yok. Araba kullanamamak beni eve bagliyor bir yere çikamiyorum.
Zaten hava soguk. Insan çikip gezmek istiyor bunada sükür yatalak degilim.

Hulacım maşallah güzelim iyi olmanıza sevindim...Gribi sorma gitsin hepimizin başının belası antibiyotik agrı kesici içtimde öle düzeldim tamda düzelemedim ama burun tıkanıklıgı ve öksürük devam ediyor...sende cinsiyeti ögrenmişsin ne güzel hayırlısı ile kucagımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim amin...

Merhaba canim sen nasilsin bugün ?
Ben evdeyim birsey yaptigim yok. Araba kullanamamak beni eve bagliyor bir yere çikamiyorum.
Zaten hava soguk. Insan çikip gezmek istiyor bunada sükür yatalak degilim.

Canım benim ben iyiyim..Eşinle beraber çıkıp dolaşabilirsiniz yürüyüş yapabilirsin merkeze uzakmısınki yürüyerek bir yerlerle gitsen dolaşsan...İstanbulda metro var Allahtan rahat oluyor haklısın araba sarsıyor ama arabasızde gidilecek yerler vardır...

Selam canlarımmm benimmmmm))

Adacım şimdilik lucrin aşamasındayım bu kez uzun prot.devam olacakinşallahh birlikte veriririz güsel haberleri ard ardaa

Cicoşum iyidir nolsun ilaçları azalta azalta devamDaha iyi olursun işallahh en kısa zamandaaaTatlımm benim lucrin vuruyor eşim akşamlarıyarın o bahsettiğim arkadaşımı benim merkeze götürcemşimdi onun için heyecanlıyım öncelikleee ayyyyyy:18:böle tatlımmm bolll boll su meyve mamalar kızımızaa

Godescim nasılsın bakalım

hulaaaaaaa oğluşşşşumuzzzz mu oluyoo kızzzzzAllah ikinizede sağlık versin tatlımmmm

Elifcim tatlım nasılsın minnoş nasıl kız cinsiyet belli miiisorularr sorularr sorulaarrrrrkanaman noldu kaşıntı maşıntı anlat bakemmmm

meloooo nasılsın bebebğim

semramuussss canımm nasılsıınn

Kızlarr var mı özlem den haberrrrhepinizi püyorum

espoirimmm senin minişlerii ne zamna öğrenicess 2 kız bi oğlumuss var bak şimdilikkkseninnn durum dengeleri acayip değiştirebiliirrr

Canim benim bizim oturdugumuz yer küçük bir sehir burada metro falan yok.
Sadece halk otobüsleri var. Merkez yürüyerek uzak kaliyor. Dün aksam esimle beraber markette dogru gittik yürüyerek bu kadar. Hergünde markette gitmek olmaz
Birde benim esim bugün ise basladi beni isi biraktim o basladi allah yüzümüze bakti insallah devam eder çünki ben raporlu oldugum için maas yok
Ailem bana uzak yürüyerek gidilmiyor anlican burada arabasiz bir yere gidilmiyor.
Havalar çok soguk korkuyorum hasta olurum diye disarda.

Canikom maşallah ilaçlara bilem başlamışsın hızını yesinler senin....inşallah herşey gönlün egöre olur..Ay arkadaşın içinde inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım bir tane bile bulunsa süper biliyorsun....

Olsun be güzelim bebeklerin iyi olsunlarda varsın birkaç ay evde yat ne olucak...Kıymelimiz onlar bizim...Herşeye değerler...Biliyorum ama evde olmak ve yatmak gerçekten zor...Eşim diyorki bana kıpırkıpırsın hanım azııck oturda popon koltuk yüzü görsün diyor....Böyle bir yapıdayım o yüzden seni anlıyorum işin zor..........Allah yardımcın olsun...

espoirimmm senin minişlerii ne zamna öğrenicess 2 kız bi oğlumuss var bak şimdilikkkseninnn durum dengeleri acayip değiştirebiliirrr

Derincim canim benim bende bekliyorum. Bu son ultrason'da sadece bebiserimin ensesi ölçüldü beginleri. Diger kontrol 24 ocak insallah o gün belli olur. En geç subatta ögrenirim diyorum.
Allah hayirlisini versin. Insan merak ediyor. Iki kiz mi, iki erkek mi, bir kiz bir erkek mi, heyecan verici.
Sende ignelere devam uzun protokol insallah sonu güzel olur benim tedavimde uzun protokoldü.

Esin iyi demis cicim birazcil oturuver sende.
Ne diyim senin masallahin var insallah doguma kadar böyle kipir kipir olursun.
Senin prenses'te senin gibi olucak öyle görünüyor

Esin iyi demis cicim birazcil oturuver sende.
Ne diyim senin masallahin var insallah doguma kadar böyle kipir kipir olursun.
Senin prenses'te senin gibi olucak öyle görünüyor

Sağol canım benim,benim arkadaşım diyor zaten senin kız da gezginci olucak diye....
Canım uzun süre oturamıyorum yada yatamıyorum rabbim yatmak zorunda olanların binlerce kere yardımcısı olsun yatmak çok zor en başta beli agrıyor insanın..Birde işini yapacka kimse yoksa yanında yansın...Çok zor işte ben grip oldugumda iki gün evde yattım eşim işe gitti kalktım kendime çorba yaptım ısıttım içtim...mecburen ayaga kalkıyorsun..

Slm kızlar, nasılsınız.yoğunluktan pek giremiyorum.açık ama ne okuyabiliyom ne yazbiliyom malesef.derincim ben korkuyorum tekrar aynı sürece geçmekten bide kistle uğraştım.adetim gecikti 2 ay kadar.bu ay ki adetimde doktora gideceğim sözde başlayacağız ama ben hazır değilim .o gücü bulamıyorum tekrar.kist olayı etkiler mi tüp bebek sürecini soracağım doktora.3 gün önce edetin son günü doktora gittim.soldaki kist gitmiş şimdi sağda 3 cm.lik kist var dedi.ilaç vermedi.büyürse müdahale edelim oynamayalım artık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…