Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım iyiyim 4. aşılamamda tutmadı cumartesi regli oldum. Dünde tüp bebek doktoruyla tanışmaya gittim. Kendi kadın doğum doktorum yönlendirdi. Florance has. prof. bülent baysal çok memnun kaldım görüşmeden. Bu ay başlamayalım aşılama yapmışsın bir sonraki ay başlayalım vücudun dinlensin dedi. Yani şubat başı başlıyorum. Antagonist protokol uygulayacakmış bende ilk defa duydum. Lucrinde kullanmayacağım 4-5 yıl önce kullanıyorduk dedi. Valla bakalım nasıl bir tedavi olacak. Heyecanla ay başını bekliyorum...

yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı

canım arkadaşım msnde de görüşemeyince merak ettim bak artık kavuşma zamanı gelmiş inşAllah sana sıkıca tutunur seni bırakmaz rabbim yardımcın olsun bütün dualarım seninle inş 12 gün sonra son çok mutlu haberler verirsin bizee

Günaydin arkadaslar.
Kimse yokmus. Bu yeni yilda burasi çok sakin kaliyor.
Bende evdeyim sohbet etmeye geldim yoksunuz

Kızlar selammmm

Kimseeeciklerr yokkkknerdesinizzz cicoşşş adaaa espoiiirrr imojee esraa melooo özleemmm naneliii semramuss devinnnnnnn

kızlar bi sorum olacak bi arkadaşımın eşinde hiç sperm bulunamadıbugün benim merkezdeydik fsh ına bakıldı 4.15 çıktı doktor iyi bulduhatta bi sperm örneği istedi bi de biz bakalım belkide bulabiliris dediivar mı arkadaşlar bilgisi olan bu kan testi iyi bi gösterge sayılabilir mii????

DERİNCİM BENİM BİLGİM YOK.malesef.ama allaha dua ettim benim bi o sorunum yok.gülermisin ağlarmısın??:44:

Merhaba derincim.
Benim esimdede 0 spermdi TESE yöntemiyle bulundu ve donduruldu allaha sükür.
Arkadasinin esinin FSH degeri gayet iyi esiminkide ayniydi. Allah yardimcilari olsun insallah ameliyatla bulunur.

çok şükür halimize melocum.. sen nasılsın?

troid tedavin nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım. yeni tedavin ne zaman başlayacak merak ediyorum, bizi bilgilendir olur mu tatlım..

ıyılık canım nolsn halımıze şükür.troid ıyı gecen hafta baktırdım bı problem yok..ama kıloları hala weremedm ıste.prblem orda tatlımne zman baslıyorum dıyete aksılık cıkıyo.ay bu sefer cıkmasa barı basladım ama bakalım hayırlısı sanırım yaza kalabılır eskı kıloma gerı donmelıyım ondan sonra gıderım doktora tekrar zaten kılo werınce baslayalım demıstı emre beyde..arada sorunlar oluyo tatlım esımın aılesıyle oturuyoruz bırazda bu yuzden ertelıyorum acıkcası.huzurum olmassa saglıklı bı tedavı yasayamam bunun sonucu etkıler dıye dusunuyorum..

ıyım canım benmmm hayırlı olsn ınsallh canım bu sene ılk guzel haberlerımızı sızzden alırız ınsallh canım benm.. :))

günaydın güzel yol arkadaşlarım..

biliyorum ki benim adıma hepiniz çok üzüldünüz, hayal kırıklığına uğradınız. benim durumum yüzünden devinimin sevincini bile coşkuyla yaşayamadık ama bu durum beni çok üzüyor.

ayaklarınız geri geri gidiyor topic'e gelmemek için değil mi, lütfen yapmayın bunu. burada sevincimizi de acımızı da paylaştık. daha zamanım gelmemiş demek ki, bunda da vardır bir hayır diyorum, belki çok yakında gelecek belki daha da bekleyeceğim ama ben metanetimi koruyorum, inancımı kaybetmiyorum. sizler de beni bu yolda yalnız bırakmayın ne olur.

hem sadece ben yokum ki. transferi yapılıp yıldızını kapıp gelen esracık var, yeni denemesine hazırlanan devincan, godescim var. daha da katılacak olan arkadaşlarımız olacak. zamanı gelince ben tekrar deneyeceğim. hayat devam edecek öyle değil mi.. sadece benim için değil, hepimiz için birlik olmamız gerekir.

benim için daha fazla üzülmeyin, lütfen eskisi gibi olalım ki ben de daha kolay atlatayım.. ben hepinizi çok seviyorum.

Maşallahh adacımaaa Rabbim bu sabrının karşılığını n güsel şekilde verecek inşallahh hayatımmmHepimiz seni gerçekten çok seviyoruz etkilendik elbette ama burdayız yanındayız her zaman olduğuu gibiiibıraktımmm d.kontrol hapınııı şimdi kırmızılarr geleceeekkk sonradaa 2. tüpe devammmAllahın izniyle umutluyumm hepimizzz içinnn olmaz yok vakti değil olacakkkk inşallaahhhhzaman o kadar hızlı geçiyor kii su gibi gerçektennn yeni denemeni konuşurkenn hamiş olarak yanında olmayı çok istiyorummmmRabbim nasipp etsinnn hepimizeee annişliği tez vakitte işallaaahh:)

Bu aradaaa cicoşşşş isimm buldu muuuuuu
Esra ile görüşen bi arkadaş annesinin evinde ordada net yok dedi.ama teldende ulaşamamış. son bildiğim bu kızlar.
Özlemmmm sen nasılsıın tatlımm hepp dualarımdasınnn
espoirriimm inşallahhhh arkadaşımında sonu senin gibi olsun yaaa çookk endişeliiyimmmm:18:evde olmak nasıl bakalım minişlerr ne yapıyooooo

derincim neşeli, pozitif arkadaşım. regl olduktan sonra başlıyorsun demek ne kadar güzel. ben de bir an önce gelse o günler diye bekliyorum işte :))))) sen hangi merkezdesin derincim.

biraz da aklım karışık ne yalan söyliyim. dr umu adete abim kadar çok seviyorum. o benim için çok farklı bir insan. yine onunla devam etmek geliyor içimden, eşim de sen nasıl istersen diyor ama içten içe başka bir merkez denemek istediğinin farkındayım. aslında içimden emre beyi alıp, memorial ya da amerikan da denemek geçiyor. keşke öyle birşey olabilse... neyse bakalım daha vaktimiz var, iyice düşüneceğiz..

bu arada ben de özü çok merak ediyorum. devinden de ses yok.. cicoşuma dün özel mesaj gönderdim ama sanırım daha girip göremedi. elifcimi de özledim, hulacımı da
..

melocum kilo vermeye çalışıyormuşsun ben de aynı durumdayım sorma.. bu arada troidime de baktırıcam çünkü operasyondan önce yapılan kan testimde trombositim oldukça düşük çıktı, dr um çok önemli olmayabileceğini söyledi ama araştırdım troid hastalarında düşük olurmuş genelde. geçen sene baktırdığımda birşey yoktu ama bu sene benim az çok uyan belirtilerim var, baktırsam iyi olacak sanırım..

godescim kararını verdin mi merkez için?

Canım ben ümraniye Erdemde serap hanımlayım çok memnunummmdüşüncek vaktin var hayatım içinden ne geliyorsa öyle yapp

adacığım,
yanlış bilmiyorsam sizin erkek infertilite sorunu değil mi
memorial çok başarılı diyorlar bu sorunda
ben başlıyorum regl başlayınca memorial e adım adım yazarım canım sana

gunaydın kızlar
opudan dolayı cok kasık agrıları cekıorum hala
bırde ustune gırp ve felaket oksurugu cektım ama bugun ıyıyım
bugun 3. gunum lutfen duanızı eksık etmeyın
sızı cok optum
aeo

annemde net var kızzzzzzz net olmasa gelmezdım :))))))))))

ben oturamıorum kasıklarımdan dolayı

annemde net var kızzzzzzz net olmasa gelmezdım :))))))))))

ben oturamıorum kasıklarımdan dolayı

kızz deliiiiinerdesin sennnnnnnyeter dedii ne biliyym telden de ulaşamadım dedi annesinde dediiihadi bakalım yaaa hayırlı haberlerr ver bizeeeeee

adacığım,
yanlış bilmiyorsam sizin erkek infertilite sorunu değil mi
memorial çok başarılı diyorlar bu sorunda
ben başlıyorum regl başlayınca memorial e adım adım yazarım canım sana

sağolasın canım benim. evet erkek infertilitesi. ya kısmet olduktan sonra her yerde olur. dediğim gibi doktorumu çok ama çok seviyorum yine de daha adı duyulmuş bir merkeze gidip bakmak istiyor canım ama dr um da gelsin istiyorum. tabi çok imkansız :)

senin de tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah herşey çok güzel gider :)

gunaydın kızlar
opudan dolayı cok kasık agrıları cekıorum hala
bırde ustune gırp ve felaket oksurugu cektım ama bugun ıyıyım
bugun 3. gunum lutfen duanızı eksık etmeyın
sızı cok optum
aeo

canım benim kasık ağrısı oluyor canını sıkma, normal bunlar. biliyorsun espi de çok hastaydı ama ikizlerine hamile hadi darısı başına güzel haberlerle gel inşallah.

akıl vermek bana düşmez tabii ki, sana hele :)
benden çok çok daha tecrübelisin
ama bence gidip bir öngörüşme yapmanda fayda var canım.
Memorial düşünürsen ama sakın hafta sonu gitme :)
konuşmaya fırsatları olmuyor çok yoğunlar.
bizim doktorumuz bizden msome die bir tetkik istedi. Sperm anatomisini inceyecekmiş.
Bakalım daha neler öğreneceğiz bu yolda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…