Selam canlarımmm benimmmmm))
Adacım şimdilik lucrin aşamasındayım bu kez uzun prot.devam olacakinşallahh birlikte veriririz güsel haberleri ard ardaa
Cicoşum iyidir nolsun ilaçları azalta azalta devamDaha iyi olursun işallahh en kısa zamandaaa Tatlımm benim lucrin vuruyor eşim akşamları yarın o bahsettiğim arkadaşımı benim merkeze götürcem şimdi onun için heyecanlıyım öncelikleee ayyyyyy:18:böle tatlımmm bolll boll su meyve mamalar kızımızaa
Godescim nasılsın bakalım
hulaaaaaaa oğluşşşşumuzzzz mu oluyoo kızzzzzAllah ikinizede sağlık versin tatlımmmm
Elifcim tatlım nasılsın minnoş nasıl kız cinsiyet belli miiisorularr sorularr sorulaarrrrr kanaman noldu kaşıntı maşıntı anlat bakemmmm
meloooo nasılsın bebebğim
semramuussss canımm nasılsıınn
Kızlarr var mı özlem den haberrrrhepinizi püyorum
günaydın güzel arkadaşlarım..
dün bugün pek sessiz kalmış buralar, hepiniz iyisinizdir inşallah..
godescim canım arkadaşım..Allah razı olsun, inşallah hepimiz için dilediğin gibi olsun 2011, güzelliklerle dolu olsun inşallah..
bu arada geçmişe biraz baktım da sanırım yeni bir merkez araştırmasındaymışsın. benim emre beyden başka deneyimim yok biliyorsun o yüzden pek yorum yapamayacağım ama ivi yi de denemeni öneririm. lab. ekibinin geçmişi baya başarılı görünüyor. biliyorsun asıl işi o ekip yapıyor, dr dan çok lab. araştırmak lazım belki de..
canım emre beyle ilk tüp denememi yaptım aslında memnunda kaldım ama bazı soru işaretleri kaldı kafamda. O yüzden farklı bir ekiple devam etmek istedim. Kendi doktorum kaan bey beni bülent baysala yönlendirdi. Dünde görüşmeye gittim. Bakalım inşallah sonuda iyi olur. aslında kafamda bahçeci ve american has. bülent urman var ama ilk görüşme için bile 300 tl alıyorlar. hepsine o parayı verip karar verirsem boşuna daha başlamadan bir sürü para harcamış olacağım. Kısmet artık bazen diyorum nereye gidersen git olacağı varsa olur zaten diyorum. Artık bol bol dua etmekten başka yapacak birşey yok....
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
DERİNCİM BENİM BİLGİM YOK.malesef.ama allaha dua ettim benim bi o sorunum yok.gülermisin ağlarmısın??:44:
Kızlar selammmm
Kimseeeciklerr yokkkknerdesinizzz cicoşşş adaaa espoiiirrr imojee esraa melooo özleemmm naneliii semramuss devinnnnnnn
kızlar bi sorum olacak bi arkadaşımın eşinde hiç sperm bulunamadıbugün benim merkezdeydik fsh ına bakıldı 4.15 çıktı doktor iyi bulduhatta bi sperm örneği istedi bi de biz bakalım belkide bulabiliris dedii var mı arkadaşlar bilgisi olan bu kan testi iyi bi gösterge sayılabilir mii????
çok şükür halimize melocum.. sen nasılsın?
troid tedavin nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım. yeni tedavin ne zaman başlayacak merak ediyorum, bizi bilgilendir olur mu tatlım..
Selam canlarımmm benimmmmm))
Adacım şimdilik lucrin aşamasındayım bu kez uzun prot.devam olacakinşallahh birlikte veriririz güsel haberleri ard ardaa
Cicoşum iyidir nolsun ilaçları azalta azalta devamDaha iyi olursun işallahh en kısa zamandaaa Tatlımm benim lucrin vuruyor eşim akşamları yarın o bahsettiğim arkadaşımı benim merkeze götürcem şimdi onun için heyecanlıyım öncelikleee ayyyyyy:18:böle tatlımmm bolll boll su meyve mamalar kızımızaa
Godescim nasılsın bakalım
hulaaaaaaa oğluşşşşumuzzzz mu oluyoo kızzzzzAllah ikinizede sağlık versin tatlımmmm
Elifcim tatlım nasılsın minnoş nasıl kız cinsiyet belli miiisorularr sorularr sorulaarrrrr kanaman noldu kaşıntı maşıntı anlat bakemmmm
meloooo nasılsın bebebğim
semramuussss canımm nasılsıınn
Kızlarr var mı özlem den haberrrrhepinizi püyorum
günaydın güzel yol arkadaşlarım..
biliyorum ki benim adıma hepiniz çok üzüldünüz, hayal kırıklığına uğradınız. benim durumum yüzünden devinimin sevincini bile coşkuyla yaşayamadık ama bu durum beni çok üzüyor.
ayaklarınız geri geri gidiyor topic'e gelmemek için değil mi, lütfen yapmayın bunu. burada sevincimizi de acımızı da paylaştık. daha zamanım gelmemiş demek ki, bunda da vardır bir hayır diyorum, belki çok yakında gelecek belki daha da bekleyeceğim ama ben metanetimi koruyorum, inancımı kaybetmiyorum. sizler de beni bu yolda yalnız bırakmayın ne olur.
hem sadece ben yokum ki. transferi yapılıp yıldızını kapıp gelen esracık var, yeni denemesine hazırlanan devincan, godescim var. daha da katılacak olan arkadaşlarımız olacak. zamanı gelince ben tekrar deneyeceğim. hayat devam edecek öyle değil mi.. sadece benim için değil, hepimiz için birlik olmamız gerekir.
benim için daha fazla üzülmeyin, lütfen eskisi gibi olalım ki ben de daha kolay atlatayım.. ben hepinizi çok seviyorum.
derincim neşeli, pozitif arkadaşım. regl olduktan sonra başlıyorsun demek ne kadar güzel. ben de bir an önce gelse o günler diye bekliyorum işte :))))) sen hangi merkezdesin derincim.
biraz da aklım karışık ne yalan söyliyim. dr umu adete abim kadar çok seviyorum. o benim için çok farklı bir insan. yine onunla devam etmek geliyor içimden, eşim de sen nasıl istersen diyor ama içten içe başka bir merkez denemek istediğinin farkındayım. aslında içimden emre beyi alıp, memorial ya da amerikan da denemek geçiyor. keşke öyle birşey olabilse... neyse bakalım daha vaktimiz var, iyice düşüneceğiz..
bu arada ben de özü çok merak ediyorum. devinden de ses yok.. cicoşuma dün özel mesaj gönderdim ama sanırım daha girip göremedi. elifcimi de özledim, hulacımı da..
melocum kilo vermeye çalışıyormuşsun ben de aynı durumdayım sorma.. bu arada troidime de baktırıcam çünkü operasyondan önce yapılan kan testimde trombositim oldukça düşük çıktı, dr um çok önemli olmayabileceğini söyledi ama araştırdım troid hastalarında düşük olurmuş genelde. geçen sene baktırdığımda birşey yoktu ama bu sene benim az çok uyan belirtilerim var, baktırsam iyi olacak sanırım..
godescim kararını verdin mi merkez için?
derincim neşeli, pozitif arkadaşım. regl olduktan sonra başlıyorsun demek ne kadar güzel. ben de bir an önce gelse o günler diye bekliyorum işte :))))) sen hangi merkezdesin derincim.
biraz da aklım karışık ne yalan söyliyim. dr umu adete abim kadar çok seviyorum. o benim için çok farklı bir insan. yine onunla devam etmek geliyor içimden, eşim de sen nasıl istersen diyor ama içten içe başka bir merkez denemek istediğinin farkındayım. aslında içimden emre beyi alıp, memorial ya da amerikan da denemek geçiyor. keşke öyle birşey olabilse... neyse bakalım daha vaktimiz var, iyice düşüneceğiz..
bu arada ben de özü çok merak ediyorum. devinden de ses yok.. cicoşuma dün özel mesaj gönderdim ama sanırım daha girip göremedi. elifcimi de özledim, hulacımı da..
melocum kilo vermeye çalışıyormuşsun ben de aynı durumdayım sorma.. bu arada troidime de baktırıcam çünkü operasyondan önce yapılan kan testimde trombositim oldukça düşük çıktı, dr um çok önemli olmayabileceğini söyledi ama araştırdım troid hastalarında düşük olurmuş genelde. geçen sene baktırdığımda birşey yoktu ama bu sene benim az çok uyan belirtilerim var, baktırsam iyi olacak sanırım..
godescim kararını verdin mi merkez için?
annemde net var kızzzzzzz net olmasa gelmezdım :))))))))))
ben oturamıorum kasıklarımdan dolayı
adacığım,
yanlış bilmiyorsam sizin erkek infertilite sorunu değil mi
memorial çok başarılı diyorlar bu sorunda
ben başlıyorum regl başlayınca memorial e adım adım yazarım canım sana
gunaydın kızlar
opudan dolayı cok kasık agrıları cekıorum hala
bırde ustune gırp ve felaket oksurugu cektım ama bugun ıyıyım
bugun 3. gunum lutfen duanızı eksık etmeyın
sızı cok optum
aeo
sağolasın canım benim. evet erkek infertilitesi. ya kısmet olduktan sonra her yerde olur. dediğim gibi doktorumu çok ama çok seviyorum yine de daha adı duyulmuş bir merkeze gidip bakmak istiyor canım ama dr um da gelsin istiyorum. tabi çok imkansız :)
senin de tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah herşey çok güzel gider :)
canım benim kasık ağrısı oluyor canını sıkma, normal bunlar. biliyorsun espi de çok hastaydı ama ikizlerine hamilehadi darısı başına güzel haberlerle gel inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?