Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Mustafa Bahçeciye gittim ve maalesef E2'im 500'den 250lere düşürülmeye çalışırken tam tersine 850'ye çıkmış neredeyse 20 gündür olduğum lucrin tam anlamıyla bir hayalkırıklığı yaratarak uzun protokol denemem iptal edildi. şimdi kistimin geçmesini bekliyorum ve kısa protokole kaldığım yerden devam edeceğim. Bu konuda Bahçecinin bir hatası olabilir mi merak ediyorum ? bilgisi olan var mı ?

Bu Brüksel merkezini hiç duymamıştım, erkek infertilesinde kullandığı teknik tam olarak nedir. Ben gerçekten bu forumu okuyana kadar kendimi çok araştırmış öğrenmiş sanıyordum ama öyle olmadığını mesajlarınızla görmüş bulunmaktayım. Bu teknik bahçecide yok mu ? sadece memorial ve brukselde mi var ? Allah rızası için bilgiiii veriinn

Espoir, bugün hiç mesajlara bakmadığım için dün akşam itibari ile gelen tüm mesajları sırasıyla okudum ve senin güzel mesajını okuyana kadar nefesimi tutmuşum farkında bile değilim. Çok çok sevindim, bizim derdimiz olmayanı oldurmak, olanı korumak ve bunun için endişe etmek eminim bizimkinden kat kat zordur.

Ağustos ayında çok yakın bir tanıdık süper fal bakar bana demişti ki eşinle bir yerlere gidiyorsun geliyorsun çok uğraşacaksın ama 3.kerede olacak !!! sizce ilk denemeden sonra bu ikinci deneme yumurta toplanmadan iptal edildi ama o kadar tedavi gördüm.. bu ikinci deneme sayılır değil mi ? :) bu arada eğeeeeerr şubatta bu rezil kist yok olursa hemen kısa protokol yapacağız ve muhtemel doğum tarihi
11.11.11 olacak !!

11 benim uğurlu sayımdır, hemhayatıma girmiştir . yeğenlerimin ikisi de 11 aralık ve 11 martta doğdu ben de 11 ekim doğumluyum, 11 temmuzda evlendim kocam ve annem aynı tarihte 08.03^te doğmuş toplayın bakın 11 ediyor :) belki de 11 bana şans getirir. bunlardan mustafa bahçeciye söyleyince ne desin ? o da 01.11 'de doğmuş yani 1 kasımda.. çok ilginç değil mi ? geçen gün bir sıra numarası aldım ne çıktı ? 111 :)

neyse çenem düştü.. çoook zor bir gündü..kendimi bu ay transfer olacağına çok hazırlamıştım.. şubatta olacak diye mutlu olacak neden arıyorum.

bu foruma yazmak psikoloğa gitme etkisi yaratıyor bende.. ohh konuşup rahatlıyor. psikoloğa vereceğim parayı aranızda bölüştüreceğim :)

sevgiler iyigeceler
happy

canım seni bir kaç gündür takip ediyorum yazılarını okuyorum. O kadar güzel bir dille düşüncelerini yaşadıklarını anlatıyorsunki yazın ne kadar uzun olurda olsun bir solukta okuyorum...
Bu kadar pozitif olman süper bişey.

Benimde uzun protokol diye başlamış olduğum tedavim 14 gün boyunca lucrin kullandıktan sonra yumurtalarımı baskılanmadığını ultrasonda öğrenildik ve iptal edildi. sonra kısa protokol olarak devam ettim canım. Ben lucrin kullanırken benim hiç e2 değerime bakılmadı malesef aslında bakılması gerekiyordu. (
Daha sonra kısa protokol uygulandı yumrutalarım toplandı ve sonra e2 me bakıldı 6300 çivarındaydı doktorum maksimum 4500 olması gerek düşmezse donduracağız transferin yapılmayacak dedi. toplama işleminden sonra 5-6 saat serum verdiler. Sonra tekrar verdiler ve değerim 3300 çivarına düştü ve transferim yapıldı.
Yani senin gibi tedavisi yarım kalıp kısa protokolle devam eden çok kişi var canım.
bu arada bende 11.11.2011 de doğurmak istiyorum. Subat başı tedaviye başlarsam bende o zamanlara denk gelirmi diye hayal kuruyorum. Çünkü benimde evlilik tarihim 11.11......
Hadi bakalım tutturabilecekmiyiz :)))

Godes demek sen de bir 11.11 sin sevdim seni :80:
bekleyip göreceğiz bu iş ancak ve ancak sabırlı olursak çözülecek gibime geliyor.
ilk denememde ne çok ağlamıştım şimdi 5 ay geçti bu deneme iptal oldu yine üzüldüm ama ilk denemede olduğu kadar olmadı. Sanırım derim kalınlaştı.. daha sakin daha ılımlıyım.. 11.11.11 için o zaman eller havaya
sevgiler,
Happy

canım evet hedefimize yorulmadan sıkılmadan ilk günki isteğimiz gibi devam edeceğiz. Arada sıra tökezlensekde hep ağaya kalkmayı bildiğimiz sürece eminimki en kısa zamanda kavuşacağız mis kokulularımıza.
11.11.11 hadi bakalım :92:

Happyyyyycannnn ölme sen emiiiiiiiKız sayılır tebiii 2. tedavi geçer 3. tedavi bi daha kiiihappyyycannnn ben eylül reglimde kısa prot. ile başladım.16 ekim negatif aldım.kasım boş geçmeyim diye aşılama tebi şans düşük ama eşimin sperm sayısı 1 milyonno da negatif temm aralıkda başlıycam bi gittim eşek kadar bi kistttttkalan yumoş büyüüümüşş büyümüşşşş ertesi gün aspire ettiler bir ay ertelendi tedavi.uzun devam edelim dediler.31 aralık lucrine başladım dk hapıda kullanıodum 5 ocakda o bitti.şimdi regli olucam kaliba bi kaç güne bi sıkıntı yoksa devam nasipseeGeç olsun güç olmasın bak en önemlisiii senin sağlığın.ben kist operasyonundan sonra verilen antibiyotik yan etki yaptı reflümü azdırdı.verilen bulantı ilacı yan etki yaptı anksiyete bozukluğu(kaygı)yaptı pskiyatra gittim.onun verdiği ilaçları 2 hafta oldu kullanıorum.üstüne sinüzit,faranjit,anjin,üsye oldumanlayacağın tükendim ama devam dedim.şimdi içimde bi huzursuzluk var.ialçlardan olabilir bilmiyorum.ne patlayacak kadar çok ne bir oh çekecek kadar az.şu ara ne tedaviye sevinebiliyorum ne ne olur acaba diye kaygılanabiliyorum.sadece nefes alıp veriyorum....Sevinmek üzülmek yıkılmak devam etmek güçlü olmak zayıf olmak kolay inanın ennnn zoru ortada arada derede kalakalmak...Umuyorummm 11 çok uğurlu gelecekkkkbenim 16 takıntım var16 ekim negatif.16 kasım negatif

Derin Derin çok derinlere dalma güzelim :)

benim kocamın sperm sayısı geçen ay 1 idi !! :) Bir bir bir... yazıyla yazayım daha açıklayıcı olsun dedim. Ama genelde 100bin 300bin arası gidip geliyor. 1milyon bulsam göbek atarım kadınların forumunun ortasında ben de ilk denememi eylülde yaptım kısa protokol sonra amerikandan bahçeciyegeçtim onda da bir sürü testler yapıldı edildi süreç uzadı da uzadı. lucrine ben de 20 aralık gibibaşlamıştım kist yaptı işte burdayım. şimdi şubat ayında kistim kendiliğinden geçerse kısa protokol.. 16 sayısı ile ilgili hiiiç bir gönül bağım yok ama sana bu kadar negatif gelidyse bendce artık uğurlu sayını değiştirme vaktin gelmiştir.. :86: gel seni de uğurlu sayısı 11 olanların arasına alalım.. :)

sevgiler
happy

valla 16 uğurlu rakamım değildi hiç bi ön yargımda yoktu bu işlere bulaşana kadarama artık varrrrr16:84:ben şimdilik uğurlu sayı kullanmıycamne zaman hamiş olduğumu öğrenecem o sayı benimmm uğurlu sayım olacakkkama 11 lerrr den yana ümitliyim ne yalan söyliiiym 2011 bi kere biler yukarı doğru yükseliş yılı diyorlar ya astrologlarr ayyy işallahh öledirben şimdi ocakta startı verdim yarın reglimin 2. günü tedavim başlayacakk nasipsee kontrrolüm var.yılın ilk ayının ilk hamişlerinden olmak istiyorumm şu yukarııı yukarıı birlerr uğur getirsin hepsimizeeee

hadi inşallah yarından sonra sana ççççoookkk iyi şanslar diliyorum !!! bu 2011'de yükselişe geçelim artık valla ben indim indim yeter.. ben de çıkmak istiyorum artık.. çıkıcam bana ne !

Günayyyyyydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmm

yeni bir haftaaaa atalım şu rehavetii üstümüzden yahuuuuucicoşşum adaacımm özümmm devinim happycimmmm devinncim melocummm espoirimmmm imojecimmm semramusummm nanelicimmmm esracımmmm hepinizeee selamlar sevgiler nerdesinizzz ne yapıyosunuuuzz bakalımmmmmm

happyciimm aynen çıkacamm yolu yokkk

günaydın derincimm günaydın kızlar...

günaydın şekerler, iyi haftalar..

ne güzel kaynatmışsınız cuma günü kıskandım valla.

ben bir süre iptal durumdaydım, çünkü siteden çıkış yaptım ve şifremi unuttuğum için (ve hangi mail adresimi kullandığımı da unuttum) giremedim. ancak bu sabah hatırladım ve gelebildim aranıza :)

godescim arkadaşın ahukush değil mi, hatırlıyorum onun sorunları olmuştu. ya okuyunca çok üzüldüm.. tabi bu konuda hiç fikir beyan edemem çünkü bizim bilgilerimizin binlerce kat üstünde. sadece emre bey'in boşu boşuna ameliyat yapabileceği fikrine inanmak istemiyorum. her insanın hataları olur elbet, belki de bu da onun hatasıydı.. sonradan gidip görüştü mü hiç emre bey'le yani durum budur diye, belki onun da yorumları, tavsiyeleri olurdu?? arkadaşına da çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanır.

hepicim, bu enerji dolu haline bayılıyorum doğrusu Allah bozmasın. üzülme tatlım benim de ilk tedavim (geçen nisan başlamıştım) yarıda kaldı, lucrin den öteye gidemedik. o zaman çok bozulmuş saatlerce ağlamıştım ama sonra vardır bunda da bir hayır dedim. onu tedaviden bile saymadım, sonrasında 2 deneme yaptık işte biri taze, biri donmuş yine kısmet olmadı. Allah'ın hakkı 3'tür diye avutucam ben de kendimi napıyım.. inşallah senin de en kısa zamanda yoluna girer tedavin. sabııııııııır.. ben de nickimi sabır sabır ya sabır mı yapsam ne :)

derincan 16'ların lanetini bir an önce kırmanı diliyorum kuzum. hem de öyle bir kır ki çifter çifter gelsinler inşallah :)

semracım sana da günaydın, iyi haftalar :)

cicoooooş, devincan, elif, hula, öööööz valla hepinize küsücem sesiniz çıksın biraz ya.. ben sizden daha çabuk atlatıcam nerdeyse yahu :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar....3 haftalık bir aradan sonra işime döndüm...yemek yemediğim sürece sorunum yok...hafif kanamalarım da devam ediyor...ama doktor kırmızı olmadığı sürece sorun değil dedi...sadece açımm ama boğazımda bir tıpa var sanki hiçbişey yiyemiyorum...sizler nasılsınız??? çok bakamadım geçmişe esranın transferi olmuş sanırım...umarım güzel sonuç alır...

ayyy canım süpersin yaa nasılda aklında tuttun. Ahukush evet canım. Kız hala çekiyor valla. Emre beyi çok aradı tabikide kabul etmiyor bir türlü. Artık olan olmuş şuan 3 aylık ilaç tedavisine başladı. İnşallah ilaçlar işe yararda kaldığı yerden devam edebilir.

Günaydin arkadaslar. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Benim kanamam oldu ve durdu allaha sükür. Sonra kahverengi akintiya dônüstü.
Cuma aksami doktora gittim benim melekler iyiler çok sükür.
Dünde lekelerim bitti bir dus aldim.
Artik dinleniyorum evimde zaten doguma kadar raporluyum.
Umarim sizler iyisiniz.
Cicimden haber yok.
Devincim sende ise baslamissin kendine dikkat et akintin devam ediyormus.
Derincim sende adimini atacaksin tedavi için hayirlisi olsun.
Esra dualarimiz seninle.
Adacim sen nasilsin canim arkadasim.
Godes, elif, özlem, hulahop,.... insallah hepiniz iyisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…