Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

godescim aklımda yer etmiş ahu. inşallah bundan sonra hayatındaki herşey yolunda gider, benden de çok selam ve sevgi söyle :)

devinim benim canım arkadaşım. hepsi geçecek göreceksin. cicoş da senin gibiydi bak şimdi maşallahı var. en azından meleğin hep hayalini kurduğun gibi seninle, bunu düşünüp güç ver kendine olur mu..

espicim minnoşların çok iyiymiş okuyuca derin bir oh dedim ama ben biliyordum, emindim zaten :) kanamanın nedeni ne olabilirmiş birşey dedi mi dr'un. bana gelince bazen çok hüzünleniyorum. tam 2 defa denedim ama ellerim bomboş diyorum, çıldıracak gibi oluyorum ama sonra vardır bunda da bir hayır diyerek şükrediyorum. ikiye bölünmüş gibiyim işte :)

esracım bütün dualarım seninlee inş rabbim en güzel en hayırlı almanı nasip etsin bitanem

dualarımız seninle esracım, inşallah 2011'in ilk hamile haberi senden gelecek inşallah.

ya kızlar bnde kasık batması falan hıc bır sey yok
sadece goguslerımde sıddetlı gecelerı agrı var o kadar yarın adet gunum
prs de test gunum
7. gunde ıdrarda cıkmaz demi?

Son düzenleme:

bebing merhaba..

emre bey'in hastası olan birileriyle tanışmak ve onlardan güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor inan. ivi'nin lab. bence çok güzel. yani ben orada sadece dondurulmuş emb. transferi yaptırdım ama embriyom çok güzel bir şekilde çözüldü ve transferim de çok iyi geçti ama kısmet olmadı işte gebeliği sürdürmek.. ben lab. ilgili bir sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum. sadece bizim durumumuz eşimden kaynaklı ağır bir erkek infertilitesi. yani sperm çok az ve morfoloji gerçekten çok kötü. bu gibi durumlarda imsi tekniği fayda sağlayabiliyormuş ve bu teknik bildiğim kadarıyla ivi de yok. ama ben buna rağmen emre bey'i bırakıp bir başka dr a geçmek istemiyorum ve kendisiyle bu çekincelerimi paylaşmadan hareket etmem asla..

bu arada senin yaşın kaç, sorununuz nedir, kaç yumurtan toplandı ve kaçı döllendi, bu kaçıncı tedavin. hepsini yazarsan çok sevinirim. tedavin hayırlı olsun inşallah arkadaşım..

selam kızlar...başladım başlayacağım derken 4. gün iğnemi de oldum...yumurtalama aıntım var normalmi

selam kızlar...başladım başlayacağım derken 4. gün iğnemi de oldum...yumurtalama aıntım var normalmi

hayırlı olsun edutcum..

gayet normal canım, ben de korkmuştum yumoşlar çatladı mı diye ama kullandığımız ilaçlar bol bol östrojen salgılattığı için oluyormuş bu akıntılar, korkma :)

prs de test gunum

prs de test gunum

esracım herkesin belirtisi olacak diye birşey yok, lütfen kendini sıkma canım.. bence 7. gün idrar testi için çok erken tatlım, yapıp da moralini bozma. en azından 9. güne kadar bekle kan testi yaptır.

prs de test gunum
i
bende de hiç olmamıştı kasık ağrısı falan bunlar belirti değil kii esracım
hıııı ne oldu şeker ben idrar testi yapmıycam diyordun dayanılmmıyor değilmi bak sormaya başlamışsın neyse büyük ihtimalle çıkmaz ben nasılsa çıkmayacak ama deneyim diye yaptım silik çıkmıştı ben üzülmeyeceğimi biliyordum ama çıkmassa 7. gün çok erken çünkü üzülmem dersen dene az kalmış yada bekle valla geceleri falan dua ediyom sana inşlhhh güzel haberini bekliyoruz

:)))) evlat embrıo bıle olsa cok tatlıymıs valla yhaaaaa
dayanılmıor gercektende :)
rabbım bana bgslar ınşşş

ben ilk tedavimde 7. gün çok çok silik bir çizgi görmüştüm idrar testinde ama sonraki günler de hiç koyulaşmadı zaten kimyasal oldu.

dondurulmuş tedavimde 6. gün idrar testimde çok silik çizgi vardı sonraki günler koyulaşmaya başladı. ama dondurulmuş embriyolarda bhcg çok daha çabuk çıkıyor diyorlardı doğruymuş. ondan bu kadar erken gördüm çizgiyi. tabi o da devam etmedi işte.. yani önemlisi esracım, sağlıklı ve kalıcı bir gebelik olması. o yüzden günün gelmeden erkenden sevinme. ben sevinememiştim görünce, içimde hep korku vardı, hissetmiştim belki de..

hayırlı olsun edutcum..

gayet normal canım, ben de korkmuştum yumoşlar çatladı mı diye ama kullandığımız ilaçlar bol bol östrojen salgılattığı için oluyormuş bu akıntılar, korkma :)

bende dün öyle elime gelince endişelendim.. sağol canım ya iyiki varsınız

Allaha sükür iyiler teyzesi. Beni çok korkuttular çok agladim yemekten kesilmistim o kadar üzülüyordum ki. Taki cuma aksami doktoruma gidince o beni rahatlatti. Hersey yolunda dedi doktor minoslarimin kalpleri küt küt atiyordu. Rahim agzim kapaliydi. Kanama nedeni su olabilir : placenta asagiya dogru indiysi bir damara bastirip damar çatlamis olabilir diyor. Hamilelikte olan seylermis.

Canim benim adacim seni çok iyi anliyorum ne durumda oldugunu ne düsünce içinde ne psikoloji içinde oldugunu tahmin edebiliyorum. Kolay degil Allah yardimcin olsun. Sakin kendini birakma herseyde vardir bir hayir. Sonuçta sen hamile olabiliyorsun. Ben inaniyorum sende hamile olacaksin bebegin sana simsiki tutunacak ve hiç birakmicak. Anne olacaksin adacim zamani geldiginde.

prs de test gunum

Canim kendinde belirti arama test gününü bekle ve pozitif düsün.
Sakin önceden idrar tahlili yapim deme biliyorum su an merakini.
Bende çok istemistim ama ben 15 gün beklemistim.
Sende sabret kan sonucunu bekle insallah pozitif sonucu alirisin.

espoircim iyiyim çok şükür...işe gelmek iyi geldi diyebilirim...evde sıkılmıştım iyice...akıntım kırmızı olmadığı için endişelenme dedi doktor o da rahatlattı beni...bakalım 12 haftam bitsin diye bekliyorum...umarım mide bulantılarım geçer...ben hep ikizim olsun istiyordum ama şimdi bide ikiz olsaydı napardım diyorum...allah sana kolaylık versin canım...

biliyorum adacım hepsi geçecek...inşallah bebeğim benle kalmaya devam eder...hala hissizim...mide bulantılarım olmasa orada değil sankii...bilmiyorum ne zaman geçer bu durum???

canım bebiş seninle lütfen artık kuruntu yapıp da canını sıkma.. ne zaman geçer sorusuna gelince, biliyorsun hiç oralara kadar gelemedim henüz :) ama duyduğum ve çevremde gördüğüm kadarıyla 3 aylık olduktan sonraki aylar daha kolay geçiyor.. inşallah seninki de en kısa zamanda düzelir tatlım..

dılegım tabıkı saglıklı hayırlı ımanlı bır evlat ınşşşş senınde 3. de yuzun gulecektır handecıgım hıc uzulme
bende dün öyle elime gelince endişelendim.. sağol canım ya iyiki varsınız
tedavın hayırlı olsun canım
beklıce zaten yapacak bırsey yok
sen nasılsın bebısler nasıl

devıncıgım nbr yha nasılsın nasıl gıdıor gebelık

aman canım beklenmedik birşey olmasın da, böyle olabilecek şeyler denildiği zaman benim içim hemencecik rahat eder bilmem size de öyle olur mu :)

kısmet işte espicim.. kolay değil evet ama nedense en başından beri biliyordum ben kolay çocuk sahibi olamayacağımı. anneme bile anne bak ben şimdi istemiyorum ama isteyince de o beni uğraştıracak diyordum.. malum mu olmuş ne :) zamanım gelirse bir gün ben de anne olurum inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…