Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet adacim kismet.
Ama aklina kötü birsey getirme sonuçta sende anne olacaksin geç olsada olacaksin zamani geldiginde.
Herseyin ilaci zaman seninde anne olman zamana kalmis.

canımmm adacımm cok huzunlu geldı yazıların yaaa
ama çok normal illaa yok uzulmemelıyım dıye dusunmemek lasım
daha sonrasında daha cok patlıo ınsan ben
negatıf alınca ayy cok ıyıyım uzulmıcem cok yıpratmıcam
dedım bır hafta sonra cok kötu patladı
ben soyle dusunuyorum ben senın nickını görunce hep ıkı ısım goruorum
sankı senın ıkızlerın olacakmıs gıbı nedense
ada ve ege bırı kız bırı erkek
oyle hııssedıyorum bılmıorum bende kendıme oyle dıorum
ılk ıkıde olmadı 3.de ıkız olacak ınsallah rabbım benı ıkı kez
ugrastırmamak ıcın ıkız vereck dıorum
bana kişisel gelişim kitapları çok iyi gelıo
mesela annee annee oluoyurm ayşe aydın
zero limit bıde okuyunca cok ıyı gelıo gaz verıo
belkı sanbada iyi gelır canımm çok öptumm

Günaydınnn canlarııııııııııııımmmmmmmm

Hepinizeeee güsel bir gün diliyorummmm

Dün kontrolde herşey yolunda gittiiidün akşam ilk menagonumu vuruldum.Cumaya kadar iğneye devamm.cuma kontrolüm var...

Sizde ne var ne yok keyifler yerinde mi canlarımmm

günaydın güzel yol arkadaşlarım.. hepimiz için aydınlık bir gün olsun inşallah..

derincan çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. bu defa tamamsın sen ben söölemiş olıyım da sonrasında ben dememiş miydim dicem ya hazırlıklı olıyım :))))

umutcum, hüzünlü olabilir yazdıklarım haklısın. dün biraz çökkün hissediyordum kendimi ama toparlamak için de çaba harcıyorum. yine de yazdıklarım tamamen gerçekti.. annem neden sevinmiyorsun kızım bak ne güzel değerlerin dedikçe ben kalp atışını görmeden hamileyim demem diyordum. gerçekten içime doğmuş herhalde :) bu arada dediğin gibi eşimle artık dalgaya vurduk kendimizi, diyoruz ki, toptan aradan çıkıversin diye 2 tane hakkımızı bekledik, ikiz olucak.. yora yora Allah vere demişler neden olmasın :)) kişisel gelişim kitapları hakkında ne düşünüyorum biliyor musun, ben hayırlısıyla bir hamile kalıp, bebeğimi ya da bebişlerimi büyütüp dünyaya getirmeye hazırlanırken kendi kitabımı kendim yazmayı planlıyorum.. ciddiyim bak.. kısmet bakalım :)

günaydın kızlar...derincim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...sonuna kadar böyle devam eder inşallah...adacanımm Allah gönlündekini versin canım...hem çokk güzel bir kitap yazacağına da eminimmm...
bu arada cicoş nerelerde ?? hasta falan değildi demi??

devincim günaydın tatlım.. umarım bugün daha iyisindir. cicoştan hiç haber yok en son benim durumuma gerçekten çok üzüldüğü için topic e giremediğini içinin kaldırmadığını yazmıştı özel mesajla. belki hala sıkkındır canı diye ben de üzerine gitmek istemiyorum sonuçta hamile ve hassas.

benim kitaba gelince, sonu güzel olsun, hatta bir sonu olmasın bebeğimi/bebeklerimi büyütürken diye falan devamı gelsin di mi :) ay benim bu pozitifliğim kendime bile fazla geliyor bazen :)

:)) pozitif olacaksın tabiki tatlım yaa...bitmesin kitabın...seri yap :)) yalnız bebekler derken iyi düşün valla...biliyosun ben de ikiz istiyordum ama teki bile bu kadar zorken ikisini birden düşünemiyorum şimdi :))
bana gelincee...bugün daha iyiyim..hatta cumartesiden bu yana kusmadım diyebilirim..çalışmak iyi geliyor...kafam dağılıyor...

Saoll devincimmmmm:)hayde hayırlısıı bakalımmmmbu arada kusmalarının durmasına da sevindim canımm

Adacaannn demiştin diycemmm içime doğuyooohehehe:)bu arada kitap kısmına gelince yaz valla adacanım bende desteklerim seniyol gösterici olur yeni avcılaraaa

:)) inşallah derincim inşallaaaah.

eşim kitabı yazarken sıkılacağımı düşünüyor, ben biraz maymun iştahlıyımdır da.. ama kısmet be derincanım, belli mi olur, beraberce yazarız bizden sonra gelenlere yol göstermek için fena mı olur yani...

:)hiç fena olmaz bencedoğru bilinen yanlışları ve en çokda bizi yanıltan olumsuz sonuçların artmasına bire bir etki eden şu belirti arama işini ilaç kaygılarını, protokol kaygılarınıonlarca konu var ki bilimsel olarak değil herkesin anlayacağı bazda bir yayında sosyal kanıtlarla ortayan koymak doğru olacaktır diye düşünüyorum.yada yaşanmış hikayeler bir araya toplanabilir

Günaydin kizlar. Nasilsiniz ?
Biz iyiz allaha sükür dinlenmeye devam. Evde günler geçmek bilmiyor yalnizim arkadaslarimin hepsi çalisiyor ne gidenim var ne gelenim. Esimde çalisiyor
Esime diyorum dogumdan sonra bunun acisini çikaricam

Derincim senin tedavin iyi gidiyor insallah hep bôyle devam eder.

Devin sende iyisin. Kusmalarin azalmis. Insallah dahada iyi gider hamileligin.

Adacim sende kitap yazmaya karar verdin çok güzel olur.

Cicimden halen haber yok cuma'da girmemisti. Insallah iyilerdir kizi ve kendi. Isleri hep yogun oluyor.

ay süper olur valla bende sey dusunmustum eger bebeklerımı kucağıma alırsam saglıcakla
bende kendımı tup bebek tedavısındekı kadınlara adayacağım
ayda bır onlara gonullu danısmanlık yapmak ıterım tabıkıbu konuda eğitim almadım
ama en azından kendı yasadıklarımdan kendı hıssettıklerımden
bu surecıı nasıl daha hasarsız atlatabılırler konusmak ısterım onlarla dıyı dusundum
zaten kendı topiğimde elımden geldığınce yapmaya çalısıorum ıyı gelıo banada

valla benim aklıma çok yatıyor bu iş ne zamandan beri. durun bakalım kızlar belli mi olur her an bir bomba patlatabiliriz.

umutcum, insanın böyle anlarda en çok ihtiyacı olan şey yanında kendisiyle aynı şeyleri yaşamış ve başarıya ulaşmış birini görmek.. yani doktoruna, hemşirene, asistanına ne kadar güvenirsen güven, onlar ne kadar bilgili olursa olsun aynı yollardan geçmiş birinin sana verdiği destek çok daha farklı oluyor. ben de bu nedenle yeni başlayan ve bilgi almak isteyen herkese tekrar tekrar anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorum, inşallah gebelik kısmına terfi edince de bundan vazgeçeceğimi sanmıyorum.

gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib

canım benimm ne denir ki...Rabbim yardımcın olsun...Yaşamayan bilemezİnşallah gün doğmadan neler doğar be hayatım tekrardan hayırlıısyla denemek nasip olur...Rabbim yardımcın olsun

günaydın diye başlamak isterdim herzamanki gibi ama.. ah esracım sözün bittiği yer burası işte.. rahatlatmaz seni biliyorum ama önce bulup sonra kaybetmek çok daha acı.. ben o yüzden sana eğer sağlıklıysa, kalıcı olacaksa gelsin diye dua et demiştim. hayırlısı böyleymiş demek ki.. yaşın daha çok çok genç, belki hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğinden geliverecek meleğin. lütfen şu an üzülebildiğin kadar üzül, sonrasında at içindeki kara bulutu, anne olacağına inan, önünde çok uzun yıllar var..

CANIM ARKADAŞIM, ne yazılır ki bu durmda.ne denir.ne deseler seni keser..bana damdan düşen gelsin demişler.tabiki burda seni en iyi anlayan bu saylarda ki yaşanmışlıklardır.sıkma canınını.ağla ağla sonra tekrar sıçrarsın hayata.bu hep böyle zaten.allah umarım ummadığın bir anda bebeğini sana verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…