gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib
günaydınnn kızlar...
kelimelerın kıfayetsiz kaldıgı an..gunaydın herkese
sadece bır nefesti
neye yanayım bılmıorum
COK TSK EDERIMMMMM...kib
günaydın şekerim, bugün nasılsın?
günaydın adacım...bugün pek iyi değilim...hatta dün öğleden sonra 16-17.00 gibi bir halsizlik çöktü üzerime baş dönmesi tansiyon düşüklüğü mide bulantısı karaışık...eve gider gitmez yattım uyudum ama sabah uyandığımda hala üzerimden atmış değildim...bişey yiyemiyorum açlıktan böyle oluyor sanırım ...az önce de patronum rengin bembeyaz eve git istersen dedi ...yemekten sonra da düzelmessem giderim sanırım..sen nasılsın???
canım ya.. ne diyebilirim ki inşallah bir an önce toparlanırsın.. hamile kalmak zor, sürdürmek zor, sonrası zaten çok zor... Allah kolaylık versin tatlım..
ben ne iyiyim ne kötü.. öylesineyim işte tatlım. bir süre böyle olacak herhalde.. dün eşimin telefonundaki fotoğraflara bakıyordum, birden transfer günümde çekilmiş ağzım kulaklarımda fotoğraflar çıkıverdi karşıma. doktoruma, asistanına sarılmışken, transferden çıkmış sedyenin üstünde zafer işareti yaparken.. embriyomun fotosu falan.. ay fena oldum ya, atamadım üstümden hala..
canım benim yaaa...emin ol az kaldı bu günler de geçecek..ama dediğin gibi hamile kalmak ta sürdürmek te çok zor...şuan 12 hafta sınırının dolmasını bekliyorum...düşük riski o dönemden sonra azalıyomuş ya...anlayacağın ben hala onu kaybetme korkusu yaşıyorum...normal hamileler bu kadar hissetmiyorlardır bu duyguyu...tek istediğim sağlıkla doğurup kucağıma alabilmek onu...bu uğurda çekebileceğim tüm rahatsızlıklara razıyım...yeterki bırakmasın beni...( ve sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var...kendi doktorumla konuşup bu konuda bana yardımcı olabilecek bir doktorun ismini isteyeceğim...beni anlarsanız sadece siz anlarsınız ...yoksa kimsenin anlayacağını düşünmüyorum...
Rabbimden tüm kalbimle bebeğini sağlıkla kucağına alabilmeni diliyorum devinim.. psikolojik destek olayına gelince sanırım benim de çok ihtiyacım var ama kendi içimde bunu kabul edemiyorum. ben iyiyim diyorum, sürekli herkese kendimi iyi göstermek, bana üzülmelerini, acımalarını engellemek gibi bir dürtü var. herzamankinden daha aktif, daha neşeliyim ama yalnız kaldığım anda, ya da o fotoğraf meselesindeki gibi uyarıcı birşey çıkınca karşıma dağılıyorum resmen.. Rabbim aklımızı korusun inşallah..
sağol canımm...valla ben desteğe ihtiyacım olduğunu kabul ediyorum ve destek almak için de hemen girişimde bulunacağım...sen de güçlü olmaya çalışma ...acını tam anlamıyla yaşa ki çabuk geçsin...emin ol kimse sana acımıyor...derdinin ne olduğunu bizler biliyoruz seninle birlikte üzülüyoruz...derdini bilmeyenler de zaten ne yaşadığını bilmedikleri için sana acımıyolar...lütfen adacım...kimseye rol yapmak zorunda değilsin acınla yüzleş yaşa ve bitsin...biz burada yapmacık tan bir cıvıl cıvıl ada değil eski adamızı istiyoruz...biraz canını yaktım belki ama senin iyi olmanı istiyorum sadece...
gunaydın herkese
sadece bır nefesti
neye yanayım bılmıorum
COK TSK EDERIMMMMM...kib
o acıyla yüzleşmekten çok korkuyorum devinim, altında ezilecekmişim gibi geliyor.. düşünememek, onunla başbaşa kalmamak için o kadar çabalıyorum ki.. mesela sürekli öyle bir geçer zamanki gibi şeyler izliyorum. hani ne kadar kötü hayatlar var, onlara bak kendi haline şükret. ya da sürekli başkalarının sorunlarıyla ilgilenip onları çözmeye çalışırken kendi içimdekilere fırsat vermemek çabasındayım.. iyi değilim farkındayım ama böyle böyle aşacağım inşallah. kimyasal gebeliğimde dünya başıma yıkılmıştı.. bu defa yaşadığım çok daha fazlasıydı, daha acıydı ama ben bu defa yıkıntıların altında kalmak istemiyorum, içimdekiler yıkılmaya başladıkça ben oradan kaçıyorum, arkamda kalıyorlar en azından üstümde değil.. gittiği yere kadar...
Merhaba arakadaslar. Hepimizin psikolojik destege ihtiyaci var size katiliyorum devincan ve adacim.
Inanin ki hepimizin duygusu sevinci çok farkli.
Adacim sen halen içindeki aciyi atamamisken, devin ve ben ve inaniyorum bütün hamile olan arkadaslar bir türlü bu sevinci dolu dolu yasayamiyoruz.
Ben hamileligimin tadini çikaramiyorum diye üzülüyorum. Eve mahküm oldum.
Yalnizim tek basimayim. Bunlarin hepsine raziyim yeterki meleklerim beni hiç birakmasin.
Halimize sükr ediyorum bugünümede sükür. Ama rahat edemiyoruz.
Bugün biz 13 hafta olduk. 3 ayimizi bitirdik yarindan itibaren 4cü ayimiza adim aticaz allahin izniyle.
Bugün annemi aradim kendimi tutamadim agladim. Evdeyim günler geçmek bilmiyor disariya çikmiyorum. Kendimi biraktim bakimsiz oldum. Dahan önümde koca uzun 6 ay var.
Dedigim gibi yeter ki bebislerim iyi olsunlar onlar için çekerim.
arkanda bırakabiliyorsan tamam ama altında kalma sakın...çokk öpüyorum seni..
Merhaba arakadaslar. Hepimizin psikolojik destege ihtiyaci var size katiliyorum devincan ve adacim.
Inanin ki hepimizin duygusu sevinci çok farkli.
Adacim sen halen içindeki aciyi atamamisken, devin ve ben ve inaniyorum bütün hamile olan arkadaslar bir türlü bu sevinci dolu dolu yasayamiyoruz.
Ben hamileligimin tadini çikaramiyorum diye üzülüyorum. Eve mahküm oldum.
Yalnizim tek basimayim. Bunlarin hepsine raziyim yeterki meleklerim beni hiç birakmasin.
Halimize sükr ediyorum bugünümede sükür. Ama rahat edemiyoruz.
Bugün biz 13 hafta olduk. 3 ayimizi bitirdik yarindan itibaren 4cü ayimiza adim aticaz allahin izniyle.
Bugün annemi aradim kendimi tutamadim agladim. Evdeyim günler geçmek bilmiyor disariya çikmiyorum. Kendimi biraktim bakimsiz oldum. Dahan önümde koca uzun 6 ay var.
Dedigim gibi yeter ki bebislerim iyi olsunlar onlar için çekerim.
kalırsam elimi uzatırım, gelir tutar çekersin beni olur mu...
tutmaz mıyım canım yaaa??? ama inşallah gerek kalmaz...keşke istanbulda olsaydım...emin ol kesinlikle yanında bitmiştim şimdiye kadar...yeterki üzülme sen..
canım benim sağlıklı geçireceğiniz bir 6 ay diliyorum bebişlerine ve sana.. elbette her durumun kendine has zorlukları var. hamilelik zaten başladığı andan itibaren endişeler hiç bitmiyor ve doğumla, evlat sahibi olmakla birlikte bir ömür boyu da sürüyor. koskaca 6 ay var diyorsun çok da haklısın. bir de benim ve bekleyenlerin açısından bakarsan o çok uzun altı aya kafadan bir 3 ay ve uzunluğunu bilemeyeceğimiz bekleme süresini de ekle.. şu an senden daha kötü durumda olan ta taa en başta ben varım. bunları düşünerek biraz mutlu olmaya çalış olur mu tatlım, çok şükür meleklerin seninleeşin yanında, ailen var.. ben de benden daha zor durumda olanlara bakıyorum ve öyle şükrediyorum. hayat başka türlü çekilecek gibi değil...
Haklisin canim. Tabii ki bu günümüzede sükür. Allah isteyenlere olmayanlarada nasip etsin canim benim. Elbet sende hamile olacaksin anne olacaksin can gönülden istiyorum.
Tabii ki benden daha kötü durumda olanlar var. Bu günümede sükr ediyorum allah bundan daha kötü dert vermesin cümlemize AMIN.
Tabii canim senide diger kadar arkadaslarimida düsünüyorum sadece burda demek istedigim bizim sikintilar bitmiyor bu yönden demek istedim. Tedavi beklersin, tedavide olursun, sonucu beklersin, hamile olursun, korkarsin,.... Her yönden korkular sikintilar bizimle.
Içini ferah tut canim arkadasim insallah sende bu yasadiklarimizi yasarsin en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?