Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bilmez miyim.. değil ankara'da istersen antartika da ol, beni sevdiğini ve benim için en güzelini, en iyisini en önemlisi en hayırlısını istediğini biliyorum canım benim.. iyi ki tanıdım seni :)

canımsın sen yaa...ben de çok mutluyum seni tanıdığıma...

bu arada cicoş ve öz bayadır yoklar.. özü merak ediyorum, aramaya da korkuyorum kötü birşey duyarım diye Allah korusun. ay herbir şeyden korkar oldum artık ya..

inşallah ikisi de iyidirler...ayrıca özlem ve cicoş dışında da diğer kızlar da yoklar...herkes mutsuz galiba ((

evet canım yaa. aslına bakarsan hula ve elifi de çok merak ediyorum. ne zamandır yoklar. derin sabah uğradı, godes de dün burdaydı ama bak ne zamandır betüş yok.. o naaptı acaba?

canim evet 3 ayim bitti ama korku sikinti bitmiyor.
Ilk zamanlar bende senin gibi diyordum su 3 ayi doldursam. Doldurunca yinede endiselleniyoruz.
Evet kolay sahip olmadik o yüzden ûzerlerine bu kadar tir tir titriyoruz.
Ben doguma kadar böyle kalicam öyle görünüyor.
Aslinda 4 5 aylik olsam arada sirada çikarim yürüyüse ama havalar soguk oldugu için simdilik koruyoruz kendimizi hastaliklardan.

esram canım arkadaşım msn de de konuşuyoruz ve çok üzüldüm sakın sakın pes etmek yok herzaman aynen devam yolumuza hayırlsıı buymuş böyle olmuş hepimiz aynı yollardan geçtik aynı acıları yaşadık ama biliyorum sende burada evlat isteyen herkes anne olacagız lütfen kendini yıpratma güzel arkadaşım çok gençsin daha olur olmıcak degil ya çok nadir burada ilk tutturanlar sende okuyosun ediyosun oyüzden rabbim inşallah 2denemene fırsat kalmadan normal yolla hamile kalmanı nasip etsin sana kzuum

evet canim benim. Herkesin hamile olmasini diliyorum ve sonuna kadar sürdürmesini.

o kadar üzgünüm ki canım ne yazacağımı inan bilemiyorum. kısmet kader demekten başka bişey diyemiyorum.

evet canım yaa. aslına bakarsan hula ve elifi de çok merak ediyorum. ne zamandır yoklar. derin sabah uğradı, godes de dün burdaydı ama bak ne zamandır betüş yok.. o naaptı acaba?
canım zaten psikolojik olarak o kadar kötüyümki ya 2. tedavimde negatif olursa diyeee. Şimdi esrayıda okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım. İnşallah en kısa zamanda bu üzüntüyü atlatır yaa canım benim...
Ama inan bizim yaşadıklarımızı yaşamaktansa en baştan negatif sonucu görmek en iyisi. ben hep o günleri yaşarken keşke en başından negatif olsaydıda bunları çekmeseydim dedim. emiminki sende öyle demişsindir.. Allah nasıl bir sabır veriyor ya inanamıyorum...
Canım o kadar yalnızımki anlatamam sana eşimde yok izmire gitti iş için en az 6 ay yok. Evde yalnız kalıyorum bazen anneme geliyorum.. Çıldırmak üzereyim. Kimseyle konuşamıyorum derdimi anlatamıyorum ailemden gizliyorum tüp bebek yaptırdığımı... Kafayı oynatmaya çok azz kaldı....
Ay seninde kafanı şişirdim yaa dolmuşum galiba.....
Ben şimdi niye bunları yazdım sana bilemiyorum biranda kendimi yazarken buldum. O kadar doluyumki sürekli içimi dökmek istiyorum beni anlayan benimle aynı dili konuşan kader arkadaşlarımla... yeri geliyor eşinle bile bu kadar çok dertleşemiyorsun malesef...

Son düzenleme:
Kızlarr günayydınnnhepiniziiii kocamann öpüyoummm

Dün giremedim işlerim vardıöncelikle psikolojik destek alan biri olarak şunu söylemeliyim ki bunda kabul etmeyecek bişi yok yawben gerçi bi ilacın tetiklediği kaygı durumuyla gittim ama şu anda hala devam ediyorum.dünde gittim hatta.emin olun kendinizi,öz benliğinizi dahada güvende hissedeceksinizgüvenebileceğiniz bir uzman bulursanız elbette

hepinizeee güselll sağlıklııı bir günn diliyorummmmm

cicoşş hulaaaa eliiiff özzzz eee artık ses verin ama küsecem vallaaaaa

günaydın kızlar...herkese çok çok güzel geçecek bir gün diliyorum.........

godescim eşinin yanında olmaması çok zor bir durum ama unutmaki geçecek bu günler...bebek konusunda da yaşadıkların elbetteki çok üzücü ama ikincisinde de aynısı olacak diye bişey yok ...benim ilk denememde kan verme günüm gelmeden kanamam olmuştu...o gün nasıl ağladığımı ne kadar üzüldüğümü kelimelerle anlatamam bile...yaz ne hissediyosan...unutmaki buradaki herkes seninle aynı acıya sahip,aynı sorunları olan,seninle aynı nedenlerle üzülen insanlar...birbirimizi en iyi biz anlarız...

günaydın derincimmm....

günaydın şekerler :)

günaydın derincan, hoşgeldin

ben de bişi demiyorum canikom, hatta ben psikolog olabilmeyi çok istemiş bir insandım, olmadı gerçi ama en yakın arkadaşım pdr o yüzden severim psikologları. ya benim sorunum belli, anne olmak için yanıp tutuşuyorum. bana doğurtturamayacağına göre, ben sorunumu çözebilecek bir dr a gitmeyi tercih ediyorum eheheh :) şaka bir yana zaten arkadaşımdan çok destek alıyorum, o da bir tedavi sayılır herhalde...

godesciiiim canikom, anlatacaksın tabi. seninle o kadar çok ortak noktamız var ki. dr umuz, hastanemiz, bomboş kesemiz, kürtajımız hep aynı.. benden daha iyi kim anlar ki seni.. ben de bazen düşünüyorum ya 2 defa denedim ve olmadı şaka değil gerçek diyorum, korkuyorum :18:. ama kısmet işte, ötesi yok ki.. ben ne zaman istersen dinlemeye hazırım. hatta gel buluşalım. hatta diyorum ki tüm istanbul grubu şöyle bir kahve-dedikodu falan yapsak nasıl olur kızlar :)

adacanımmm sana da günaydın...erkenci değilsin bugün...nerelerde kaldın????

günaydın canım benim nasılsın, gerçi mesajındaki enerjiden çok iyi olduğunu anlıyorum maşallah

ben nerde miyim, sabah 06.50'den beri iş başındayım, şaka gibi değil mi.. bu hafta hep böyle. sanki gün yarılandı gibi geliyor ama bakıyorum da daha çoooook var.. puuuuf..

yok adacım yaa ne enerjisi??? sadece enerjik görünmeye çalışıyorum...açım ben yaa ( sadece normal insanlar gibi yemek yemek doymak ve kusmamak istiyorum...bişey yemediğim için halsizim...tansiyonum normalde de düşüktür ama şimdi yerlerde geziyor..ara ara başım dönüyor..kaynanam ve kayınpeder hala bizdeler ...yani anlayacağın tadım tuzum pek yok...

sen niye öyle sabahtan başladın çalışmaya???

yani diyorsun ki bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri. hepimiz aslında çökkün durumdayız ama gülen maskemizi takıyoruz yüzümüze.. olsun o bile bir çabadır iyi hissetmek için, buna da şükür..

tatlım ya, ne diyim ki, inşallah en kısa zamanda mide bulantıların geçer ve sen hamileliğinin tadını çıkarmaya başlarsın. ayrıca k.valide ve k.peder de bir an önce giderler umarım, çünkü evde yalnızlığa alışılınca kimsecikler çekilmiyor...

benim bu ara işler çok yoğun sürekli raporlar var hazırlamam gereken. iki müşterimize ihtiyati haciz kararı çıkarıldı, eteklerimiz zil çalıyor onlara mahkeme ve vergi dairesi dilekçesi hazırlarken. çok uykusuzum ve çok yorgunum..

aynen öyle...maskeyle dolaşıyorum bazen maske de yetmiyor ....kusmalarım azaldı ama ne görsem midem bulanıyor...peynir süt yumurta gibi yemem gereken şeyleri ağzıma süremiyorum...
k.validemler pazar günü gidecekler herhalde aslında evde hazır yemek oluyo eşim rahat ediyo en azından ama dediğim gibi 7 yıllık evliyiz ve hep yalnız olduğumuzdan 3 haftalık bu misafirler fazla geldi..
iş yoğunluğun en kısa sürede azalır inşallah..ben hiçbişey yapmıyorum desem yalan olmaz...hatta patronum sürekli işe gelme eve git dinlen diyor...tanımasam beni gönderip yerime birini alacak derim :)) pazartesi doktor kontrolüm var...belki yine rapor alırım...

seni bırakıp yerine birini almaaaaaaz ben biliyorum yapmaz ööle şey :) ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk aylarda yediklerin çok etkilemiyor bebişi diye duymuştum. yani o sende var olanla besleniyor şu sıralar, yediklerin sana yarıyor bebişe değil ama kendine de enerji olması bakımından ve kalsiyumu artırmak için saydığın ürünleri yiyebilmen iyi olurdu.. yine de korkma lütfen, çok ihtiyaç olması halinde serumla takviye yaparsın, sayılı gün çabuk geçecek inşallah..

bana da sanki aylar geçmiş gibi geliyor ama bakıyorum sadece 15 gün olmuş yaa hayırlısı olsun da bekleyeceğiz tabi...

:80:
herşey geçecek canımm merak etme hiç...sen de bikaç ay sonra midenin nasıl bulandığından şikayet edeceksin..

:80:

herşey geçecek canımm merak etme hiç...sen de bikaç ay sonra midenin nasıl bulandığından şikayet edeceksin..

kısmet tatlım, kimbilir belki bir dahaki denememizde ben de hamile kalırım ve sağlıkla devam ettirmek kısmet olur bu defa :) isteyen herkese versin Rabbim inşallah amin..

kısmet tatlım, kimbilir belki bir dahaki denememizde ben de hamile kalırım ve sağlıkla devam ettirmek kısmet olur bu defa :) isteyen herkese versin Rabbim inşallah amin..

öyle olacak inşallah canım...allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin...

Selam kızlar nasılsınız bakayım prensesimle biz iyiyiz çok şükür...Allahım cümlemize saglık huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..amin

Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamıycam,umarım hepiniz iyisinzidir..

Adacım,Devincim,Derincim,Espicim,Godescim,Nanelim,Esracım,Hulacım,Elifcim,Melocum Özüm,ve ismini sayamadığım arkadaşlarım herşey yolundamı keyifler yerindemi?

Gelişmelerİ okumaya çalışacagım şimdilik hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…