kızlar ben kaçar gece gelir tüm yazılanları tek tek okur cevap yazarım:)))
allaha emanet olunnnn
yıldız çiçekleri.)))
ben geldımmmm
Özcan hoşgeldin sefelar getirdin ne getirdin bizlere bakalım opuyorumnanaktan şekerim ne var ne yok..
Allahı izniyle korursun..Farkındaysan bak 5.denemem diyorsun hala sabrın çok şükür yerinde..Sen farketmeyebilirisn ama Allahım veriyro sabrını..6.denemeyi düşünme çünkü gerek kalmayacak..Bu kadar poztif inançlı bir anneyi daha üzmeyecekler..gelecekler.....
Betiicikk kıyılırmı veletlere yıllardır hasretleri çekiliyor hele bir gelsinler ah ah ellerini sıcak sudan soguk suya sokmayacagız..
Bencede eşin olmadan tatile gitme tadın olmaz....Tak kocanı koluna bak yoluna.....laelaelaelaelae
pardon kuzular ya sürekli elektrik kesiliyor ve bilgisayarım kapanıyor. ayrıca çok çişim geldi ama wc de sular akmıyor, ofis tam takır kuru bakır oldu yani öööööf
Ohh maşallah desene sen bugün epey yorulacaksın yardıma geleyim mi?
özlemcim yarın çalışmıyorsam bugün acısını bolca çıkart artkadaşım....
Bu tedavi öncesi kendinide bu kadar yorma lütfen...güçsüz kalam lütfen....
beticim vallahi tedavi sonra tatil yapıcam diyorsam tamamdır...mutlaka dinlenmeye bak..hiç düşünme dert etme olucak bu sefer...okul derdinde yok...gez toz...
LUTFEN GELLLLLLolumunekankayizsmile
yok canım nerde yarında calısıyorum ama pazar yokum tosunumla seferıhısara gıdıyoruzzz...kayınvalıdeye sormayın artık n kadar dınlenırsem...
Sen çağırırsın da ben gelmez miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?