Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar ben kaçar gece gelir tüm yazılanları tek tek okur cevap yazarım:)))
allaha emanet olunnnn
yıldız çiçekleri.)))

ama böyle hiç karşılaşamıyoruz yol kankim, akşama ben de gelmeye çalışırım madem :)))) aaa dişçiye gidicem yahu ordan dönünce ne halde olurum hiç bilmem :)

Hastanemdem memnunum canım şimdilik sorun yok..Adetimin 3.günü yani yarın gidiyorum..İğnelere başlayacagız canım..Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..

Ne güzel söylüyorsun canım inşallah 6.ya gerek kalmaz... Zaten şu tedavi bir bitsin gönlümce gezeceğim tabi biricik eşimle...

pardon kuzular ya sürekli elektrik kesiliyor ve bilgisayarım kapanıyor. ayrıca çok çişim geldi ama wc de sular akmıyor, ofis tam takır kuru bakır oldu yani öööööf

Ayy sizde de mi sular kesik sabahtan beri evde sular yok duş alacağım sular gelmedi bir türlü...

o n yapsın kuzum benım....hıcde kıyamaz....yaa ksam envanter varya onun telası heryer altust sormaaa bıde uykususum ustune bıde aksam yemege mısafırım var yemeklı........

özlemcim yarın çalışmıyorsam bugün acısını bolca çıkart artkadaşım....
Bu tedavi öncesi kendinide bu kadar yorma lütfen...Güçsüz kalam lütfen....

Beticim vallahi tedavi sonra tatil yapıcam diyorsam tamamdır...Mutlaka dinlenmeye bak..Hiç düşünme dert etme olucak bu sefer...Okul derdinde yok...gez toz...

yok canım nerde yarında calısıyorum ama pazar yokum tosunumla seferıhısara gıdıyoruzzz...kayınvalıdeye sormayın artık n kadar dınlenırsem...

yok canım nerde yarında calısıyorum ama pazar yokum tosunumla seferıhısara gıdıyoruzzz...kayınvalıdeye sormayın artık n kadar dınlenırsem...

Deme ya c.tesi çalışmak hiçte iyi değil.Allah yardımcın olsun güzelim. ooo maşallah bu kadar hızlısın olsun iyidir kafan dagılır tatlım.Sende gez bakalım gezin gariiiiii

Gözlerim dolu dolu okudum.. allah dualarinizi kabul eder insallah..

29 yasindayim 1 senelik evliyiz.. Ruhen hamileliye hazirim Anne olmayi tatmak istiyorum ama evimizin gecimini ben sagliyorum esim malesef issiz ve bi süre daha böyle olacagi gözüküyor.. Bi kac kere korunmadim allah bilir olursa olur dedim allah bi yerden kapi acar rizkimizi verir dedim ama hamilelik olusmadi.. Simdi hikayenizi okuyunca beni biraz korku sardi.. Allaha siginip yil sonuna dogru bebek denemelerine baslasakmi ? Git gel icerisindeyim ben zaten cok panik bir insanim ama esimin is durumunu garantilemeden benim anne olmaya hakkim var mi? Suan yine kötü oldum ve agliyorum bende bu güzel duyguyu tatmak istiyorum yasim da cok genc degil hani rahat rahat 5 sene bekleyelim diyebilecek kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…