Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canikooooooooom hoşgeldin tatlım :) özlettin kendini hem de çok. bir daha bu kadar uzun aralar vermek yok

sağlığın ve keyfin yerinde anladığım kadarıyla, kızçem de iyidir tabi sen iyi olduğuna göre. hoşgeldin tekrar cicoşum, iyi ki geldin

hoşgeldin cicoşş...prensesinin de senin de yi olmanıza çok çok sevindimm...yazmamazlık yapma...yanımızda ol hep...

selam kızlar ;

herkes çok iyidir umarım , ben ve oğluşum şiddetti bir gripten sonra iyiyiz şükür.
esracıma üzüldüm ama napalım kısmet, tez zamanda allahım hepimize nasip edecek anne olmayı.Geçmişi pek okuyamadım hepinisi öpüyorum kocaman

ahhh canım valla o kadar zorki yalnız olmak. İnan eşim olmadan nefes alamıyorum hiç biryerde duramıyorum. Sanki elim kolum kanadım herşeyim olmuş eşim ayrılınca dahada iyi anladım bunu. bir bebek hasreti çekiyordum şimdi eşiminde hasreti eklendi üstüne. Sanki kaldıramayacağım bir yükü taşıyormuşum gibi geliyor ama bir bakıyorum günler geçiyor demekki ben gerçekten güçlü biriyim.
Canım test günü gelmeden kanamanın olması çok kötü yaa bende bu son aşılamamda yaşadım onu daha regli olmama 8 gün vardı ve ben regli oldum. Gerçi aşılamayla tüp bebek aynı değil ama beklentiler hep aynı tatlımm.
Valla iyiki varsınız sizde olmasanız kafayı yerdim galiba.
Çok sağol tatlım yaaa inan çok rahatlıyorum yazdıkca içimi dökdükce... Evet canım seninle ortak noktamız çok fazla hatta bende ekleme yapayım 5 yıllık evlilik hayatımızda 4 yıl bebek istemememiz 1 yıldır bebek istememiz hepssi aynı canım aynı kaderi yaşıyoruz.İnşallahda aynı zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım.
Ya canım gerçekten çok isterim buluşmak ben müsaitim hiç faretmez gündüz gece haftasonu haftaiçi çalışan sensin tatlım sen ne zaman uygunsan ben seve seve gelirim valla. Hatta senin dediğin gibi istanbuldaki tüm arkadaşlarımızla buluşalım ne güzel olur yaaa.. Ama lafta kalmasın valla biran önce gerçekleştirelim....

evet tatlım ya, onlar da var di mi, evlilik süreleri, bebek düşünmeme süreleri falan onlar da hep aynı :)) bir pazar kahvaltı sonrası kahve keyfi olabilir mesela. istanbul grubundan kimler gelebilecekse gün kararlaştıralım, bence süper olur. sen hangi yakadaydın godescim :))

evet canım herşeyimiz aynı valla...
Oleyyyyy süper bir fikir canım ben kağıthane -etiler arası mekik dokuyorum canım. Ama heryere gelirim sorun değil :)))) yeterki siz gün verin bana.. Koşa koşa gelirim valla... sabırsızlıkla bekliyorum..

Cicoşşşşşşşşşşşşşşşşşhoşgeldin bebeğimmmmmm

seni görmek çoooooooooooooook güselllllllprenses nasıll sen nasılsın ne var ne yok bakalımmmmmben bugün 4. iğnemi vurulucammmherşey yolunda özledim seni kocaman öpüyorummmm

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Insallah hepinizin keyfi yerinde.
Ben halen sersem gibiyim. Her gece idrali çikiyorum tam derin uykunun arasinda buda beni uykumu kaçiriyor bir türlü uyuyamiyorum sag sol sirt derken sabah karsi uyumusun ve 12h30'ta kalkmisim.
Iyikide raporluyum rahat rahat uyuyabiliiyorum.

Godescim canim yalnizlik zordu esin yaninda degil onlar bizim sag kolumuz. Benim esim iste oldugu zaman özlüyorum hep özlüyorum onu hep yanimda istiyorum ama elde degil iyi olsunlarda olmasinlar.

Devincim seninde kusmalar devam ediyormus ben bunu yasamadim sansli sayilirim insallah en kisa zamanda geçer.

Derin seninde ilerliyor hadi hayirlisi olsun.

Adacim çok güzel bir fikir bulmusun istanbul'da bir pazar keyfi yapmaniz bence çok güzel bir fikir keske bende istanbul'da olsamda katilsam Maalesef ben uzaklardayim fransa nere istanbul nere.

Cicim iyi olmaniza çok sevindim kaç gündür ses solun çikmadi özlettin kendini arada sirada girip bir selam versen iyi oldugunuzu söylesen yeter.

Esracim insallah bugün dahada iyisin.

Hulacim sende oglunda iyisiniz gripin geçtigine sevindim kendinize iyi bakin.

canım benm prensesın ve senın adına cok sewındm..kendıne ıyı bak tatlım.. :)

derincim 4. iğneye geldin demek, ne çabuk geçiyor zaman aslında ama bu ara bana çok yavaş :)) hayırlı olsun tatlım, inşallah bu defa yüzümüzü güldüreceksin.

espicim keşke sen de burda olsan... ama nerde olursan ol, iyi ol, kuzuların da iyi olsunlar da gerisi boş :)

melocum hoşgeldin, nasılsın tatlım?

hiiiiç melocum kocaman bir hiiiiiiç :)

aslında sabah saat 7 bile olmadan işe başladım ama yine de hiçbir şey yapmıyormuş hissine sahibim bu aralar.. yeni tedaviye başlayabilmem için önümde aylar var.. bakalım zaman nasıl geçecek, inşallah hiçbir aksilik çıkmaz..

sen naaptın, emre beyle hiç görüştün mü arada?

Evet canim haklisin. Hepimiz oldugumuz yerde iyi olalim acisiyla tatlisiyla.

günaydın güzel arkadaşlarım, yıldız avcılarım...

hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah

benim için değerli bir arkadaşım hakkında aslında yanılmış olduğumu öğrendim dün biliyor musunuz kızlar..

ben çok hümanist bir insanımdır, herkesi severim, sevmemek için neden aramam.. bu özelliğim yüzünden de yediğim kazığın haddi hesabı yoktur aslında :)) e, bu yaştan sonra da değişemiyorsun ki..

dün bahsettiğim arkadaşıma (dondurulmuş tedavimden bahsetmemiştim ona, sürpriz yapıp sevindirmek istemiştim, çünkü o da bir tüp bebek annesi ve bana çok yardımcı oldu) sesini duyarsam dayanamam ağlarım diye durumumu özetleyen uzunca bir telefon mesajı gönderdim. cevap vermedi.. şaşırdım ama tatlı oğluyla uğraşmaktan fırsatı kalmamıştır diye düşündüm. sonra şeytan dürttü ne zamandır girmediğim facebook sayfamı açtım, onun sayfasında dolaşırken bana ithafen yazdığına çok emin olduğum iki farklı durum iletisini gördüm.. bir şekilde tedavimi öğrenmiş ve ona söylememe bozulmuş anladığım kadarıyla.. oysa tedavime başlamadan önce ona defalarca ondan ve herkesden saklayacağımı, hepsine büyük sürpriz yapacağımı, aralarına ben hamileyim diye döneceğimi söylemiş ve ondan onay almıştım. hamile kal da, bize ne zaman söylersen söyle demişti.. gördüğümde çok şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm..

ben kimseyi arkasından vurmadım, kimseye hainlik yapmadım.. -ki bir saygısızlığım olmuş olsa bile, ikinci kez hayalleri çöpe gitmiş olan bir insana hiçbir annenin bu kadar acımasızca yaklaşabileceğine inanmazdım ama olabiliyormuş.. düştüğümde elimden tutar kaldırır sandığım insanın, tekmesini yemek canımdan çok ruhumu acıttı.. ama bir yandan da sevindim biliyor musunuz.. demek ki anne olunca, yavrusunu kucağına alınca insan, geçmişte ona kavuşmak için verdiği mücadeleyi, tüm olumsuzlukları unutabiliyormuş.. unatamamış olsa bana böyle davranamazdı çünkü.. unutulabildiğine çok sevindim çünkü hafızamdan tüm bu acıların silinebileceğine dair umudum var artık...

Bir dostumun lafıdır " karşı kıyıya geçmek" sanırım seninde arkadaşın karşı kıyıya geçenlerden. Üzülmeye değmeyecek kişiler için üzülmek fazla lükstür. Boşverde geç.

Bir dostumun lafıdır " karşı kıyıya geçmek" sanırım seninde arkadaşın karşı kıyıya geçenlerden. Üzülmeye değmeyecek kişiler için üzülmek fazla lükstür. Boşverde geç.

canım benim.. bir gün karşı kıyıya geçebilirsem eğer, diğer tarafta kalanlarla aramdaki köprüyü asla yıkmayacağıma dair kendime bir sözüm var ilk andan beri. büyük konuşmayı sevmem ben ama bu konuda büyük düşünüyorum, Rabbim şaşırtmasın..

bu arada kimseye haksızlık yapmak istemiyorum, her konuda dostunun tabiriyle geride kalanlara yardımcı olan bir insandır bahsettiğim anne.. sadece ona söylememe bozulmuş ve hırslanmış anladığım kadarıyla.. oysa dedim ya ben söylemiştim gizli saklı yapacağımı.. keşke biraz daha benim tarafımdan bakmayı becerebilseydi ama artık çok geç ikimiz için de..

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlarrrr hepiniziii öpüyorummm kocamannnn

sağlık dolu güsel bir gün diliyorumm hepinizeee

Öyle deme sağlam temellere oturan bir dostluksa eğer bunu hiçbirşey bozamaz yeterki ilk adımı atmayı sen ondan, o senden beklerken araya zaman girmesin. Herşeyin ilacı zamandır ama dostluklara hiç iyi gelmez bu ilaç.

canım.. dostum olsaydı eğer, ne yapmış olursam olayım -ki gerçekten ben burda kendimde bir hata görmüyorum-, ben buu durumdayken hem de benzer şeyleri bizzat yaşamış bir insan olarak, kırıldığı için yanımda olmasa bile, canımı acıtmak için özellikle uğraşmazdı değil mi..

tartışmayı bilmem, kin de tutmam. kimse için kötü düşünecek bir insan değilim. kimseye de küsmem zaten. herkes yerinde yuvasında mutlu olsun isterim. arkadaşıma da kızgın değilim asla, kırıldım ama geçer zamanla. sadece eskisi gibi olmaz hiçbir şey. olmasın da zaten. bir defa kırılan yer güçsüzleşir, yeniden kırılması da kolaylaşır. gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…