Selam kızlar nasılsınız bakayım prensesimle biz iyiyiz çok şükür...Allahım cümlemize saglık huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..amin
Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamıycam,umarım hepiniz iyisinzidir..
Adacım,Devincim,Derincim,Espicim,Godescim,Nanelim,Esracım,Hulacım,Elifcim,Melocum Özüm,ve ismini sayamadığım arkadaşlarım herşey yolundamı keyifler yerindemi?
Gelişmelerİ okumaya çalışacagım şimdilik hoşçakalın..
ahhh canım valla o kadar zorki yalnız olmak. İnan eşim olmadan nefes alamıyorum hiç biryerde duramıyorum. Sanki elim kolum kanadım herşeyim olmuş eşim ayrılınca dahada iyi anladım bunu. bir bebek hasreti çekiyordum şimdi eşiminde hasreti eklendi üstüne. Sanki kaldıramayacağım bir yükü taşıyormuşum gibi geliyor ama bir bakıyorum günler geçiyor demekki ben gerçekten güçlü biriyim.günaydın kızlar...herkese çok çok güzel geçecek bir gün diliyorum.........
godescim eşinin yanında olmaması çok zor bir durum ama unutmaki geçecek bu günler...bebek konusunda da yaşadıkların elbetteki çok üzücü ama ikincisinde de aynısı olacak diye bişey yok ...benim ilk denememde kan verme günüm gelmeden kanamam olmuştu...o gün nasıl ağladığımı ne kadar üzüldüğümü kelimelerle anlatamam bile...yaz ne hissediyosan...unutmaki buradaki herkes seninle aynı acıya sahip,aynı sorunları olan,seninle aynı nedenlerle üzülen insanlar...birbirimizi en iyi biz anlarız...
Çok sağol tatlım yaaa inan çok rahatlıyorum yazdıkca içimi dökdükce... Evet canım seninle ortak noktamız çok fazla hatta bende ekleme yapayım 5 yıllık evlilik hayatımızda 4 yıl bebek istemememiz 1 yıldır bebek istememiz hepssi aynı canım aynı kaderi yaşıyoruz.İnşallahda aynı zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım.günaydın şekerler :)
günaydın derincan, hoşgeldin
ben de bişi demiyorum canikom, hatta ben psikolog olabilmeyi çok istemiş bir insandım, olmadı gerçi ama en yakın arkadaşım pdr o yüzden severim psikologları. ya benim sorunum belli, anne olmak için yanıp tutuşuyorum. bana doğurtturamayacağına göre, ben sorunumu çözebilecek bir dr a gitmeyi tercih ediyorum eheheh :) şaka bir yana zaten arkadaşımdan çok destek alıyorum, o da bir tedavi sayılır herhalde...
godesciiiim canikom, anlatacaksın tabi. seninle o kadar çok ortak noktamız var ki. dr umuz, hastanemiz, bomboş kesemiz, kürtajımız hep aynı.. benden daha iyi kim anlar ki seni.. ben de bazen düşünüyorum ya 2 defa denedim ve olmadı şaka değil gerçek diyorum, korkuyorum :18:. ama kısmet işte, ötesi yok ki.. ben ne zaman istersen dinlemeye hazırım. hatta gel buluşalım. hatta diyorum ki tüm istanbul grubu şöyle bir kahve-dedikodu falan yapsak nasıl olur kızlar :)
ahhh canım valla o kadar zorki yalnız olmak. İnan eşim olmadan nefes alamıyorum hiç biryerde duramıyorum. Sanki elim kolum kanadım herşeyim olmuş eşim ayrılınca dahada iyi anladım bunu. bir bebek hasreti çekiyordum şimdi eşiminde hasreti eklendi üstüne. Sanki kaldıramayacağım bir yükü taşıyormuşum gibi geliyor ama bir bakıyorum günler geçiyor demekki ben gerçekten güçlü biriyim.
Canım test günü gelmeden kanamanın olması çok kötü yaa bende bu son aşılamamda yaşadım onu daha regli olmama 8 gün vardı ve ben regli oldum. Gerçi aşılamayla tüp bebek aynı değil ama beklentiler hep aynı tatlımm.
Valla iyiki varsınız sizde olmasanız kafayı yerdim galiba.
Çok sağol tatlım yaaa inan çok rahatlıyorum yazdıkca içimi dökdükce... Evet canım seninle ortak noktamız çok fazla hatta bende ekleme yapayım 5 yıllık evlilik hayatımızda 4 yıl bebek istemememiz 1 yıldır bebek istememiz hepssi aynı canım aynı kaderi yaşıyoruz.İnşallahda aynı zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım.
Ya canım gerçekten çok isterim buluşmak ben müsaitim hiç faretmez gündüz gece haftasonu haftaiçi çalışan sensin tatlım sen ne zaman uygunsan ben seve seve gelirim valla. Hatta senin dediğin gibi istanbuldaki tüm arkadaşlarımızla buluşalım ne güzel olur yaaa.. Ama lafta kalmasın valla biran önce gerçekleştirelim....
evet tatlım ya, onlar da var di mi, evlilik süreleri, bebek düşünmeme süreleri falan onlar da hep aynı :)) bir pazar kahvaltı sonrası kahve keyfi olabilir mesela. istanbul grubundan kimler gelebilecekse gün kararlaştıralım, bence süper olur. sen hangi yakadaydın godescim :))
Selam kızlar nasılsınız bakayım prensesimle biz iyiyiz çok şükür...Allahım cümlemize saglık huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..amin
Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamıycam,umarım hepiniz iyisinzidir..
Adacım,Devincim,Derincim,Espicim,Godescim,Nanelim,Esracım,Hulacım,Elifcim,Melocum Özüm,ve ismini sayamadığım arkadaşlarım herşey yolundamı keyifler yerindemi?
Gelişmelerİ okumaya çalışacagım şimdilik hoşçakalın..
derincim 4. iğneye geldin demek, ne çabuk geçiyor zaman aslında ama bu ara bana çok yavaş :)) hayırlı olsun tatlım, inşallah bu defa yüzümüzü güldüreceksin.
espicim keşke sen de burda olsan... ama nerde olursan ol, iyi ol, kuzuların da iyi olsunlar da gerisi boş :)
melocum hoşgeldin, nasılsın tatlım?
Bir dostumun lafıdır " karşı kıyıya geçmek" sanırım seninde arkadaşın karşı kıyıya geçenlerden. Üzülmeye değmeyecek kişiler için üzülmek fazla lükstür. Boşverde geç.
canım benim.. bir gün karşı kıyıya geçebilirsem eğer, diğer tarafta kalanlarla aramdaki köprüyü asla yıkmayacağıma dair kendime bir sözüm var ilk andan beri. büyük konuşmayı sevmem ben ama bu konuda büyük düşünüyorum, Rabbim şaşırtmasın..
bu arada kimseye haksızlık yapmak istemiyorum, her konuda dostunun tabiriyle geride kalanlara yardımcı olan bir insandır bahsettiğim anne.. sadece ona söylememe bozulmuş ve hırslanmış anladığım kadarıyla.. oysa dedim ya ben söylemiştim gizli saklı yapacağımı.. keşke biraz daha benim tarafımdan bakmayı becerebilseydi ama artık çok geç ikimiz için de..
Öyle deme sağlam temellere oturan bir dostluksa eğer bunu hiçbirşey bozamaz yeterki ilk adımı atmayı sen ondan, o senden beklerken araya zaman girmesin. Herşeyin ilacı zamandır ama dostluklara hiç iyi gelmez bu ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?