Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Allah sınar insanları her bir yaşanılan bir sınavdır aslında.geçtim sanmış sınavı unutmuş yaşananları.Oysa veren Allahsa gören Allah bilende Allah.kalbi kararmış onun kapkara olmuş.Allah kalbimizi böyle karartmasın.hele bu hassasiyeti bilen birinin bu tavrı.Allah affetsin onu. ne acı ne kötü...hiç takma çiz üstünü adacan.ben çize çize geziyorum pişman da diilim.

günaydın kızlar hepinize ...ve hayırlı cumalar...ben bugün geç uyandım...işe de geç kaldım...saati kapatıp uyumuşum..şirkettekiler hasta herhalde diye aramamışlar...eşimi de ben uyandırdığım için uyanmamış...saat 9.30 da kalkmış oldum..uyudukça uyuyasım geliyor...

canım benim.. diyorum ya, aslında her daim geriden gelenlere yardımcı olan bir insandır kendisi. bende de çok emeği var inkar edemem.. bu defa ondan ve grubumuzdaki tüm annelerden gizli yapacağımı bilmesine rağmen onunla paylaşmamama bozulmuş anladım. kendince haklı da olabilir inan üzüldüğüm nokta bu değil. deseydi ki bana ayıb ettin anlardım. özür de dilerdim kendimi de anlatırdım. onlar grubumuzda benim bebeğim diş çıkardı, benimki yeşil kaka yaptı, benimki bu gece uyumadı, benimki anne dedi diye konuşurlarken arada kara çalı olmak istemediğimi, negatif sonuç alırsam bunu paylaşıp da onları üzmek, bana acımalarına neden olmak istemediğim için en baştan sakladığımı anlatırdım ve o da eminim anlardı (gerçi artık emin değilim, belki de anlamazdı) ama facebook üzerinden gönderme yapıp bir de o gönderinin altına -benim için yazıldığını bilmeden- kötü kötü yorumlar yapan ortak arkadaşlarımızın yazdıklarını onaylaması içimde birşeyleri kırdı..

üstünü çizmiyorum, onun arkadaşlığı benim için güzeldi ama artık sonuna nokta koyuyorum. onun yaptığı gibi bende burda onun gıyabında atıp tutmayacağım. sadece burayı okuduğunu düşünüyorum olayı bildiğine göre. gelsin görsün istedim onun için yazdım biliyor musun. çünkü ona bir daha ulaşmaya çalışmayacağıma dün gece kendime söz verdim.

Son düzenleme:

:)) ooh bebişle birlikte keyif yaptınız demek ne güzel.. günaydın tatlım, hayırlı cumalar..

canım benimm..hiç üzme kendini...demekki gerçek arkadaşın değilmiş...ben de benzer birşey yaşadım...benim en yakın arkadaşım,nerdeyse 24 saatimin beraber geçtiği arkadaşım, çocuk yapmaya karar verdiği ay hamile kaldı...hiçbir şikayeti olmadan da hamileliği tamamladı...benim yıllardır uğraştığımı,geçirdiğim ameliyatları, her ay çektiğim sancıları da çok yakından bilen biriydi...doktor bana kanser olduğumu söylediğinde o da yanımdaydı...doğum yaptı...1 hafta olmadan bana çocukla uğraşmak çok zormuş illa doğurcam diye bu kadar uğraşıp para harcama dedi bana...neye uğradığımı şaşırdım...sen bu kadar zor olduğunu bilsen doğurmazmıydın dedim...yooo kesinlikle doğururdum dedi...bişey demedim ama çok bozuldum ve üzüldüm...eve gidince hüngür hüngür ağladım...şimdi de ohhh naz yap valla ben yapamadım diyor...rapor alıp evde yatmamı keyfi buluyor mutfağa giremememi de naz yapmak olarak görüyor...o kadar soğudumki ondan anlatamam...13 yılda ya hiç tanımamışım ben onu ya da çok çabuk değişti...
sen sakın üzme kendini...kimseye ne yaptığını anlatmak zorunda değilsin...çok seviyorum seni benn...kocaman da öpüyorum...

anlatmıştın bana devinim o zaman da çok üzülmüştüm ve yazıklar olsun demiştim.. insanlar bazen şaşırabiliyor, Allah şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın kimsecikleri diyorum.. arkadaşın senin 13 yıllık hem okul, hem apartman arkadaşındı yanlış hatırlamıyorsam. o çok çok daha acı bir durum tabiki.. ben de sana kendini üzme diyebilmek isterdim ama bu durumda üzülmemek çok imkansız.. sen de gerçek yüzünü gör, bundan sonra ona göre davran bari canım..

ben de seni çok seviyorum, tabi bebişi de :))))))))

günaydın canlarım..o ay dedıgın gelıp catıyo canm ben benm ıcınde senın ıcınde ve bızım gbı bekleyenler ıcınde herşeyın kesınlıkle bı zmaanı olduguna ınanıyorum..sen o kadar ıyı yureklısın kı emınım bu ıyılık samımıyet karsılksız kalmaz..yok hiç gorusmedm..cunku daha yenı basladım kılo wermeye ben gıdelı kac ay oldu..bı suru aksılık yasadım..bızı bızden baska kımse anlayamaz derdık ya hep...arkadasına cok sasırdm dıyebılırım..baska da yorum yapacak bişey bulmaıyorm..herkese hayırlı cumalar allah hepimizin gönlune gore wersın..opuyorum herkesı ısmınızı sayamasamda hep aklımdasınız dewamlı okuyorum son durumları..

canım melocum, buradaki herkes çok iyi yürekli ve temiz kalpli.. ben hepimizin hakkında en hayırlısı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.. kilo vermeye başlamana da çok sevindim. bakarsın beraberce başlarız birdahaki tedaviye ne güzel olur değil mi.. arkadaşımın yaptığına ben de çok üzüldüm ama iyi de oldu bir yerde, daha ilerde olsaydı belki daha çok üzülürdüm..

sen de benim hep aklımdasın acaba başladı mı diye düşünüyorum bazen.. sonra diyorum başlasa duramaz gelir patlatırdı bombasını :))))))))

evet canım doğru hatırlıyosun...ona göre davranıyorum zaten ama bir yandan da üzülüyorum...günlerdir görmedim desem yalan olmaz...ama yine de boşverrr diyorum...herşeyi boşveriyorum...

Günaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar, dualariniz kabul olsun.

Adacim seni arayani sorani sende aricaksin aramiyani sende aramicaksin, kalbini kirani son vereceksin.
Ben artik emer yaramaz insanlari sildim. Insan kiriliyor yakin bir arkadastan böyle tepki alinca birde ayni seyleri yasiyandan dahada bir kiriliyoruz.
Ama böyle canim insanlar çabuk unutuyor kötü günleri.
Ben diyorum ki yasananlari iyi ve kötü unutmicaksin sana destek olanlari iyi günündede kötü günündede aricaksin.
Bos ver adacim takma kafana degmez.

Devincim iyi yapmisin uyumakla ben hergün uyuyorum nede olsa çalismiyorum.

Derin tedavi nasil gidiyoru ?

tabıkı hayatım burdakı herkesın yerı bende ayrı..senın hıkayenı okudugum gunu hatırlıyorum bazen..o kadar guzel dıle getırmıstın kı..bu mubarek gunde dularım herkesle..belkıde gercekten aynı anda baslıyormusuz cok sewınırım buna..haklısın ınsanları bugun tanımak senn canını daha az acıtır..ama acıtır..buna engel olamazsın..ewet ılk yazacagm yer burası olur buna emın ol..fazla kımse bılmıyo durumu cunku sadece bır arkadasım bılıyo..annemler..esımın annesı ve ablaları..ama esımın tarafından pek bişey cıkmaz bana..o yuzden ılk yerım burası tabıkı yıldız avcısı yol arkadaslarım..benm aklımda yaza kadar eskı kıloma donmek sonra baslama var.bakalım kısmetımde ne warsa o olacak..

evet canım doğru hatırlıyosun...ona göre davranıyorum zaten ama bir yandan da üzülüyorum...günlerdir görmedim desem yalan olmaz...ama yine de boşverrr diyorum...herşeyi boşveriyorum...

tabi ki boşvereceksin, sen sadece bebişine odaklan canikom..

bencede canım boswer..bızı bızım gıbıler anlar demıstık kı senın en yakın arkadasın ustelık aynı yollardan gecmssn..o bunları solerken bı nebzede olsa uzulup utanmamıssa sen bnce hıc uzulme..uzuldugune emınım ama en kısa zamnda gecer ınsallh canım..

hoşgeldiniz espicim ve minnoşları :))

ya espicim diyorum ya aslında en kötü zamanlarımda yanımda oldu hep ilk tedavimde. eminim bu defa ona söyleseydim yine yanımda olurdu ama söylemedim diye bu kadar sinirlenmesine gerek yoktu çünkü söylemeyeceğimi de belirtmiştim kendisine. bu kadar kötü günümde canımı daha da yakmak için uğraşıyorsa boşvericem tabi, ne yapıcam ki başka..

ee sen nasılsın, bebişler nasıl tatlım?

Hosbulduk canim.

Bosver onu o yoksa biz variz ve hep olucaz

Biz iyiz teyzesi agrilarim sizilarim azaldi gitti diyebilirim.
Simdilik iyiz. 24 ocak kontrollümüz var insallah hersey yolundadir.
Ultrason'da görmedigim sürece insanin içi rahat degil.

canikom iyi ki varsınız

ay çağla şıkel demişti ya eve ultrasın almak istiyorum diye o zaman ay görgüsüz demiştim ama şimdi diyorum ki çooooook haklıymış :)) inşallah bebişlerini çok çok güzel görürsün tatlım. bu arada cinsiyet ne zaman belli olacak acaba?

bende duysam görgüsüz derdim. Insan yasamayinca bilemiyor. Yasiyan bilir.
Insallah görüm canim insan merak ediyor özlüyor onlari görünce kalplerinin attigini duyunca dünyalar benim oluyor.
Allah herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin 9 ay boyunca.
Cinsiyet ne zaman belli olur bilmiyorum bence 14 subat'ta tekrar ultrasonumuz var diyorum ki en geç o zaman belli olur tam 4 ayimizi bitirmis oluruz.
Hayirlisi olsun saglikli olsunlarda cinsiyeti er geç öneriz. Ama tabii ki merak ediyorum.
Hiç bir fikrim yok düsünüyorum bazen kiz mi erkek mi.

ay ne süper bir günde göreceksin bebişlerini tatlım yaa.. sevgililer gününde hayatın boyunca tek aşkın olacak bebişlerinin cinsiyetini de öğrenirsin belki canım. gerçi kız erkek ne fark eder ama insan eminim ki heyecanlanıyordur düşününce. hayırlı evlat hangisi olacaksa o cinsiyette olsunlar canım..

günaydın espicimmm....sanırım aynı şeyleri hissediyoruz...ultrasona girdiğimde kendimi çok rahat hissediyorum...bebişin orada olduğunu görünce,kalp atışını duyunca....ama aradan 1-2 gün geçtikten sonra acaba oradamı?iyimi? bebeğime bişey oldu mu? gibi sorular kafandan çıkmamaya başlıyor...valla Allah kısmet ederse doğurmayı sanırım doğurana kadar bu şekilde tedirgin olcam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…