Günaydınnn kızlarrrr hepiniziii öpüyorummm kocamannnn
sağlık dolu güsel bir gün diliyorumm hepinizeee
benim için değerli bir arkadaşım hakkında aslında yanılmış olduğumu öğrendim dün biliyor musunuz kızlar..
ben çok hümanist bir insanımdır, herkesi severim, sevmemek için neden aramam.. bu özelliğim yüzünden de yediğim kazığın haddi hesabı yoktur aslında :)) e, bu yaştan sonra da değişemiyorsun ki..
dün bahsettiğim arkadaşıma (dondurulmuş tedavimden bahsetmemiştim ona, sürpriz yapıp sevindirmek istemiştim, çünkü o da bir tüp bebek annesi ve bana çok yardımcı oldu) sesini duyarsam dayanamam ağlarım diye durumumu özetleyen uzunca bir telefon mesajı gönderdim. cevap vermedi.. şaşırdım ama tatlı oğluyla uğraşmaktan fırsatı kalmamıştır diye düşündüm. sonra şeytan dürttü ne zamandır girmediğim facebook sayfamı açtım, onun sayfasında dolaşırken bana ithafen yazdığına çok emin olduğum iki farklı durum iletisini gördüm.. bir şekilde tedavimi öğrenmiş ve ona söylememe bozulmuş anladığım kadarıyla.. oysa tedavime başlamadan önce ona defalarca ondan ve herkesden saklayacağımı, hepsine büyük sürpriz yapacağımı, aralarına ben hamileyim diye döneceğimi söylemiş ve ondan onay almıştım. hamile kal da, bize ne zaman söylersen söyle demişti.. gördüğümde çok şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm..
ben kimseyi arkasından vurmadım, kimseye hainlik yapmadım.. -ki bir saygısızlığım olmuş olsa bile, ikinci kez hayalleri çöpe gitmiş olan bir insana hiçbir annenin bu kadar acımasızca yaklaşabileceğine inanmazdım ama olabiliyormuş.. düştüğümde elimden tutar kaldırır sandığım insanın, tekmesini yemek canımdan çok ruhumu acıttı.. ama bir yandan da sevindim biliyor musunuz.. demek ki anne olunca, yavrusunu kucağına alınca insan, geçmişte ona kavuşmak için verdiği mücadeleyi, tüm olumsuzlukları unutabiliyormuş.. unatamamış olsa bana böyle davranamazdı çünkü.. unutulabildiğine çok sevindim çünkü hafızamdan tüm bu acıların silinebileceğine dair umudum var artık...
Allah sınar insanları her bir yaşanılan bir sınavdır aslında.geçtim sanmış sınavı unutmuş yaşananları.Oysa veren Allahsa gören Allah bilende Allah.kalbi kararmış onun kapkara olmuş.Allah kalbimizi böyle karartmasın.hele bu hassasiyeti bilen birinin bu tavrı.Allah affetsin onu. ne acı ne kötü...hiç takma çiz üstünü adacan.ben çize çize geziyorum pişman da diilim.
günaydın kızlar hepinize ...ve hayırlı cumalar...ben bugün geç uyandım...işe de geç kaldım...saati kapatıp uyumuşum..şirkettekiler hasta herhalde diye aramamışlar...eşimi de ben uyandırdığım için uyanmamış...saat 9.30 da kalkmış oldum..uyudukça uyuyasım geliyor...
benim için değerli bir arkadaşım hakkında aslında yanılmış olduğumu öğrendim dün biliyor musunuz kızlar..
ben çok hümanist bir insanımdır, herkesi severim, sevmemek için neden aramam.. bu özelliğim yüzünden de yediğim kazığın haddi hesabı yoktur aslında :)) e, bu yaştan sonra da değişemiyorsun ki..
dün bahsettiğim arkadaşıma (dondurulmuş tedavimden bahsetmemiştim ona, sürpriz yapıp sevindirmek istemiştim, çünkü o da bir tüp bebek annesi ve bana çok yardımcı oldu) sesini duyarsam dayanamam ağlarım diye durumumu özetleyen uzunca bir telefon mesajı gönderdim. cevap vermedi.. şaşırdım ama tatlı oğluyla uğraşmaktan fırsatı kalmamıştır diye düşündüm. sonra şeytan dürttü ne zamandır girmediğim facebook sayfamı açtım, onun sayfasında dolaşırken bana ithafen yazdığına çok emin olduğum iki farklı durum iletisini gördüm.. bir şekilde tedavimi öğrenmiş ve ona söylememe bozulmuş anladığım kadarıyla.. oysa tedavime başlamadan önce ona defalarca ondan ve herkesden saklayacağımı, hepsine büyük sürpriz yapacağımı, aralarına ben hamileyim diye döneceğimi söylemiş ve ondan onay almıştım. hamile kal da, bize ne zaman söylersen söyle demişti.. gördüğümde çok şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm..
ben kimseyi arkasından vurmadım, kimseye hainlik yapmadım.. -ki bir saygısızlığım olmuş olsa bile, ikinci kez hayalleri çöpe gitmiş olan bir insana hiçbir annenin bu kadar acımasızca yaklaşabileceğine inanmazdım ama olabiliyormuş.. düştüğümde elimden tutar kaldırır sandığım insanın, tekmesini yemek canımdan çok ruhumu acıttı.. ama bir yandan da sevindim biliyor musunuz.. demek ki anne olunca, yavrusunu kucağına alınca insan, geçmişte ona kavuşmak için verdiği mücadeleyi, tüm olumsuzlukları unutabiliyormuş.. unatamamış olsa bana böyle davranamazdı çünkü.. unutulabildiğine çok sevindim çünkü hafızamdan tüm bu acıların silinebileceğine dair umudum var artık...
canım benimm..hiç üzme kendini...demekki gerçek arkadaşın değilmiş...ben de benzer birşey yaşadım...benim en yakın arkadaşım,nerdeyse 24 saatimin beraber geçtiği arkadaşım, çocuk yapmaya karar verdiği ay hamile kaldı...hiçbir şikayeti olmadan da hamileliği tamamladı...benim yıllardır uğraştığımı,geçirdiğim ameliyatları, her ay çektiğim sancıları da çok yakından bilen biriydi...doktor bana kanser olduğumu söylediğinde o da yanımdaydı...doğum yaptı...1 hafta olmadan bana çocukla uğraşmak çok zormuş illa doğurcam diye bu kadar uğraşıp para harcama dedi bana...neye uğradığımı şaşırdım...sen bu kadar zor olduğunu bilsen doğurmazmıydın dedim...yooo kesinlikle doğururdum dedi...bişey demedim ama çok bozuldum ve üzüldüm...eve gidince hüngür hüngür ağladım...şimdi de ohhh naz yap valla ben yapamadım diyor...rapor alıp evde yatmamı keyfi buluyor mutfağa giremememi de naz yapmak olarak görüyor...o kadar soğudumki ondan anlatamam...13 yılda ya hiç tanımamışım ben onu ya da çok çabuk değişti...
sen sakın üzme kendini...kimseye ne yaptığını anlatmak zorunda değilsin...çok seviyorum seni benn...kocaman da öpüyorum...
hiiiiç melocum kocaman bir hiiiiiiç :)
aslında sabah saat 7 bile olmadan işe başladım ama yine de hiçbir şey yapmıyormuş hissine sahibim bu aralar.. yeni tedaviye başlayabilmem için önümde aylar var.. bakalım zaman nasıl geçecek, inşallah hiçbir aksilik çıkmaz..
sen naaptın, emre beyle hiç görüştün mü arada?
günaydın canlarım..o ay dedıgın gelıp catıyo canm ben benm ıcınde senın ıcınde ve bızım gbı bekleyenler ıcınde herşeyın kesınlıkle bı zmaanı olduguna ınanıyorum..sen o kadar ıyı yureklısın kı emınım bu ıyılık samımıyet karsılksız kalmaz..yok hiç gorusmedm..cunku daha yenı basladım kılo wermeye ben gıdelı kac ay oldu..bı suru aksılık yasadım..bızı bızden baska kımse anlayamaz derdık ya hep...arkadasına cok sasırdm dıyebılırım..baska da yorum yapacak bişey bulmaıyorm..herkese hayırlı cumalar allah hepimizin gönlune gore wersın..opuyorum herkesı ısmınızı sayamasamda hep aklımdasınız dewamlı okuyorum son durumları..
anlatmıştın bana devinim o zaman da çok üzülmüştüm ve yazıklar olsun demiştim.. insanlar bazen şaşırabiliyor, Allah şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın kimsecikleri diyorum.. arkadaşın senin 13 yıllık hem okul, hem apartman arkadaşındı yanlış hatırlamıyorsam. o çok çok daha acı bir durum tabiki.. ben de sana kendini üzme diyebilmek isterdim ama bu durumda üzülmemek çok imkansız.. sen de gerçek yüzünü gör, bundan sonra ona göre davran bari canım..
ben de seni çok seviyorum, tabi bebişi de :))))))))
canım melocum, buradaki herkes çok iyi yürekli ve temiz kalpli.. ben hepimizin hakkında en hayırlısı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.. kilo vermeye başlamana da çok sevindim. bakarsın beraberce başlarız birdahaki tedaviye ne güzel olur değil mi.. arkadaşımın yaptığına ben de çok üzüldüm ama iyi de oldu bir yerde, daha ilerde olsaydı belki daha çok üzülürdüm..
sen de benim hep aklımdasın acaba başladı mı diye düşünüyorum bazen.. sonra diyorum başlasa duramaz gelir patlatırdı bombasını :))))))))
evet canım doğru hatırlıyosun...ona göre davranıyorum zaten ama bir yandan da üzülüyorum...günlerdir görmedim desem yalan olmaz...ama yine de boşverrr diyorum...herşeyi boşveriyorum...
evet canım doğru hatırlıyosun...ona göre davranıyorum zaten ama bir yandan da üzülüyorum...günlerdir görmedim desem yalan olmaz...ama yine de boşverrr diyorum...herşeyi boşveriyorum...
Günaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar, dualariniz kabul olsun.
Adacim seni arayani sorani sende aricaksin aramiyani sende aramicaksin, kalbini kirani son vereceksin.
Ben artik emer yaramaz insanlari sildim. Insan kiriliyor yakin bir arkadastan böyle tepki alinca birde ayni seyleri yasiyandan dahada bir kiriliyoruz.
Ama böyle canim insanlar çabuk unutuyor kötü günleri.
Ben diyorum ki yasananlari iyi ve kötü unutmicaksin sana destek olanlari iyi günündede kötü günündede aricaksin.
Bos ver adacim takma kafana degmez.
Devincim iyi yapmisin uyumakla ben hergün uyuyorum nede olsa çalismiyorum.
Derin tedavi nasil gidiyoru ?
hoşgeldiniz espicim ve minnoşları :))
ya espicim diyorum ya aslında en kötü zamanlarımda yanımda oldu hep ilk tedavimde. eminim bu defa ona söyleseydim yine yanımda olurdu ama söylemedim diye bu kadar sinirlenmesine gerek yoktu çünkü söylemeyeceğimi de belirtmiştim kendisine. bu kadar kötü günümde canımı daha da yakmak için uğraşıyorsa boşvericem tabi, ne yapıcam ki başka..
ee sen nasılsın, bebişler nasıl tatlım?
Hosbulduk canim.
Bosver onu o yoksa biz variz ve hep olucaz
Biz iyiz teyzesi agrilarim sizilarim azaldi gitti diyebilirim.
Simdilik iyiz. 24 ocak kontrollümüz var insallah hersey yolundadir.
Ultrason'da görmedigim sürece insanin içi rahat degil.
canikom iyi ki varsınız
ay çağla şıkel demişti ya eve ultrasın almak istiyorum diye o zaman ay görgüsüz demiştim ama şimdi diyorum ki çooooook haklıymış :)) inşallah bebişlerini çok çok güzel görürsün tatlım. bu arada cinsiyet ne zaman belli olacak acaba?
bende duysam görgüsüz derdim. Insan yasamayinca bilemiyor. Yasiyan bilir.
Insallah görüm canim insan merak ediyor özlüyor onlari görünce kalplerinin attigini duyunca dünyalar benim oluyor.
Allah herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin 9 ay boyunca.
Cinsiyet ne zaman belli olur bilmiyorum bence 14 subat'ta tekrar ultrasonumuz var diyorum ki en geç o zaman belli olur tam 4 ayimizi bitirmis oluruz.
Hayirlisi olsun saglikli olsunlarda cinsiyeti er geç öneriz. Ama tabii ki merak ediyorum.
Hiç bir fikrim yok düsünüyorum bazen kiz mi erkek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?