ay ne süper bir günde göreceksin bebişlerini tatlım yaa.. sevgililer gününde hayatın boyunca tek aşkın olacak bebişlerinin cinsiyetini de öğrenirsin belki canım. gerçi kız erkek ne fark eder ama insan eminim ki heyecanlanıyordur düşününce. hayırlı evlat hangisi olacaksa o cinsiyette olsunlar canım..
günaydın espicimmm....sanırım aynı şeyleri hissediyoruz...ultrasona girdiğimde kendimi çok rahat hissediyorum...bebişin orada olduğunu görünce,kalp atışını duyunca....ama aradan 1-2 gün geçtikten sonra acaba oradamı?iyimi? bebeğime bişey oldu mu? gibi sorular kafandan çıkmamaya başlıyor...valla Allah kısmet ederse doğurmayı sanırım doğurana kadar bu şekilde tedirgin olcam ben...
Evet subat'taki kontrolumuz sevgililer gününe denk geliyor.
Insallah o gün sevgililer günümüzün en mutlu günümüz olur. 3 tane askim'la beraber olucam.
Heyecan hep var. Birde cinsiyeti ögrensek heyecan dahada articak.
Dedigin gibi önce saglik hayirli evlat olsunlar gerisi önemli degil.
inşallah bebek bekleyen tüm annelere yavrularını sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun.. hamile kalıp evlat sahibi olmak isteyen herkese de Rabbim bu güzel duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin..
ben hep bunları geçiriyorum içimden espicim, inşallah hepsi gerçek olsun..
tabıkı hayatım burdakı herkesın yerı bende ayrı..senın hıkayenı okudugum gunu hatırlıyorum bazen..o kadar guzel dıle getırmıstın kı..bu mubarek gunde dularım herkesle..belkıde gercekten aynı anda baslıyormusuz cok sewınırım buna..haklısın ınsanları bugun tanımak senn canını daha az acıtır..ama acıtır..buna engel olamazsın..ewet ılk yazacagm yer burası olur buna emın ol..fazla kımse bılmıyo durumu cunku sadece bır arkadasım bılıyo..annemler..esımın annesı ve ablaları..ama esımın tarafından pek bişey cıkmaz bana..o yuzden ılk yerım burası tabıkı yıldız avcısı yol arkadaslarım..benm aklımda yaza kadar eskı kıloma donmek sonra baslama var.bakalım kısmetımde ne warsa o olacak..
inşallh canım ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu seferki süpriz çok güzel olacak...o yazdıklarını da paylasırsın bi gun..aa ben daha yeni gördüm bu yazdığını canım :)) ya kimyasal gebeliğimden sonra yazmıştım bunları sadece içimi dökmekti niyetim, kimbilebilirdi ki bugünlere geleceğimizi, bir sürü dost kazanıp, bebeklerimiz olacağını.. topic'in ilk bebeği asudan geldi, ilk hamilemiz cicoşdu.. ne günler geçirdik...
aslında boş gebeliğim için de birşeyler yazmıştım ama göndermedim kimse üzülmesin diye.. belki bir gün onu da paylaşırım sizinle...
bir de bebeğimi anlatacağım yazılara geçebilmeyi umuyorum, diliyorum.. hayat sürprizlerle dolu belki bu defaki sürprizi çok güzel olur...
inşallh canım ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu seferki süpriz çok güzel olacak...o yazdıklarını da paylasırsın bi gun..
Bu konuda çok haklısın canm bende bazen bakıyorum yanlıs seyler dılemısım..ama işte insanoğlu doğruları yanlıs yapa yapa öğrenır ya bızde oleyız..ama sonunda öğreniyoruz...kısmet şekerim.. ilk başlarda çok sevdiğim bir arkadaşımla derdik ki, kimyasal da olsa bir gebe kalabilsek en azından hamile kalabildiğimizi anlarız.. tabi ben bunu söylerken tüp bebek yaptıracağımı bilmiyordum.. sonra zaman geçti, ilk denememizi yaptık hoop kimyasal.. dualarım kabul oldu!! bunu temmuzda yaşadım, arkadaşım da ağustos da hamile kaldı, hoop o da kimyasal.. dedik ki ne dilediğimize dikkat edelim, eksik hacet dilemeyelim.. bu arada şimdi bahsettiğim arkadaşım 14 haftalık hamile yinebu defa güzel gidiyor maşallah...
bu denememde de 2. kan testim de güzel olmadan rahat etmem diyordum. ikinci testte neredeyse 3 katına çıkmıştı değerim, o da tuttu ama sonradan devamı güzel gelmedi..
şimdi diyorum ki, sağlıkla gelişecek bir gebelik, kucağıma sağlıkla ve zamanında alabileceğim bir evlat olacaksa ver Rabbim.. evet yaşadıklarım acıydı ama öğrendim, nihayet!!
bu arada arkadasına dına cok sewındım amanınnnn nazarlar degmesn ınsallh :)allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın.
Günaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar, dualariniz kabul olsun.
Adacim seni arayani sorani sende aricaksin aramiyani sende aramicaksin, kalbini kirani son vereceksin.
Ben artik emer yaramaz insanlari sildim. Insan kiriliyor yakin bir arkadastan böyle tepki alinca birde ayni seyleri yasiyandan dahada bir kiriliyoruz.
Ama böyle canim insanlar çabuk unutuyor kötü günleri.
Ben diyorum ki yasananlari iyi ve kötü unutmicaksin sana destek olanlari iyi günündede kötü günündede aricaksin.
Bos ver adacim takma kafana degmez.
Devincim iyi yapmisin uyumakla ben hergün uyuyorum nede olsa çalismiyorum.
Derin tedavi nasil gidiyoru ?
okuyayım dedim yaf öncee uçmuş sayfalar yaw bi iki saatcik yok oldumm
Kızlar kontrol geldim bi tarafta 2 diğerinde 4 yumurta görülüyo daha küçük yumoşlar tebiki:26:lucrini 2,5 a indirdiler kaliba yumoşlarım az yaww geçen sefer bi tarafta 5 diğerinde 10 görüldü 8 toplandı 4 döllendiydi.kısa protokoldü.şimdiuzun ve böle gidiyor bilemiorum:26zt kontrolüm var sanırım perşembe toplanacak yumoşlar.ne diyosunuz kızlar durum için?
okuyayım dedim yaf öncee uçmuş sayfalar yaw bi iki saatcik yok oldumm
Kızlar kontrol geldim bi tarafta 2 diğerinde 4 yumurta görülüyo daha küçük yumoşlar tebiki:26:lucrini 2,5 a indirdiler kaliba yumoşlarım az yaww geçen sefer bi tarafta 5 diğerinde 10 görüldü 8 toplandı 4 döllendiydi.kısa protokoldü.şimdiuzun ve böle gidiyor bilemiorum:26zt kontrolüm var sanırım perşembe toplanacak yumoşlar.ne diyosunuz kızlar durum için?
Insallah dahada çok olur büyÜrler. önemli olan kalite canim. Insallah persembe yumurtalarin toplanir döllenir sana tutunurlar.
canım benim hiç bunlara takılma lütfen.. benim doktorum diyor ki sayıdan çok kalite önemli.. ben de buna inanıyorum. mesela pgt falan yapılacak olan embriyoların sayıca çok olması işlerine geliyormuş doğru ama pgt yapılmayacaksa 2 tanecik bile olsa sağlıklı olsun senin olsun, e daha noolsun derinim :)
takılmıycaz artık mecburnapalım bu kezde böle gitsin bakalım vardır bundada bir hayırrr
hah şöyleeee. vardır elbet bir hayır. melo birşey paylaşmış face de çok hoşuma gitti, "Hep ''Hayır'' Desede Bana Hayat, Hep ''Hayırlsı'' Diyeceğim Hayata İnat..!!", bu kadar inat sonunda evet de der mutlaka değil mi
aynen adacannndruma dediim ki ama azzz bunlarr yaaaaaaa:26:güldü dedi ki mühim olan kalitesii kafanı yorma herşey yolundaaa bende dedim ki gideyim eve de kuluçkaya yatayım hiç memnun kalmadım kendimdennn güldüler şimdi evdeyim kuluçkaya yattım haberleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?