Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet subat'taki kontrolumuz sevgililer gününe denk geliyor.
Insallah o gün sevgililer günümüzün en mutlu günümüz olur. 3 tane askim'la beraber olucam.
Heyecan hep var. Birde cinsiyeti ögrensek heyecan dahada articak.
Dedigin gibi önce saglik hayirli evlat olsunlar gerisi önemli degil.

Günaydin devincim.
Evet hepimiz ayni seyleri hissediyoruz ancak ultrasonda rahatliyoruz. Yoksa hep tedirginiz merak içindeyiz, iyiler mi .... Onlari zor elde ettik bu kadar endisellenmemiz gayet normal.
Dogurana kadar bu sorular devam edicek. Ama dogduktan sonrada devam edicek uyuyor mu nefes alip veriyor mu ... Biz farkli anne adaylariyiz.

inşallah bebek bekleyen tüm annelere yavrularını sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun.. hamile kalıp evlat sahibi olmak isteyen herkese de Rabbim bu güzel duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin..

ben hep bunları geçiriyorum içimden espicim, inşallah hepsi gerçek olsun..

Insallah adacim. Ben inaniyorum hepsi gerçek olucak zamani geldigince.
Zamana birakacaksin. Herkes anne olmayi hak ediyor. Kimsenin göbegi kucagi bos kalmasin

aa ben daha yeni gördüm bu yazdığını canım :)) ya kimyasal gebeliğimden sonra yazmıştım bunları sadece içimi dökmekti niyetim, kimbilebilirdi ki bugünlere geleceğimizi, bir sürü dost kazanıp, bebeklerimiz olacağını.. topic'in ilk bebeği asudan geldi, ilk hamilemiz cicoşdu.. ne günler geçirdik...

aslında boş gebeliğim için de birşeyler yazmıştım ama göndermedim kimse üzülmesin diye.. belki bir gün onu da paylaşırım sizinle...

bir de bebeğimi anlatacağım yazılara geçebilmeyi umuyorum, diliyorum.. hayat sürprizlerle dolu belki bu defaki sürprizi çok güzel olur...

inşallh canım ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu seferki süpriz çok güzel olacak...o yazdıklarını da paylasırsın bi gun..

inşallh canım ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu seferki süpriz çok güzel olacak...o yazdıklarını da paylasırsın bi gun..

kısmet şekerim.. ilk başlarda çok sevdiğim bir arkadaşımla derdik ki, kimyasal da olsa bir gebe kalabilsek en azından hamile kalabildiğimizi anlarız.. tabi ben bunu söylerken tüp bebek yaptıracağımı bilmiyordum.. sonra zaman geçti, ilk denememizi yaptık hoop kimyasal.. dualarım kabul oldu!! bunu temmuzda yaşadım, arkadaşım da ağustos da hamile kaldı, hoop o da kimyasal.. dedik ki ne dilediğimize dikkat edelim, eksik hacet dilemeyelim.. bu arada şimdi bahsettiğim arkadaşım 14 haftalık hamile yine bu defa güzel gidiyor maşallah...

bu denememde de 2. kan testim de güzel olmadan rahat etmem diyordum. ikinci testte neredeyse 3 katına çıkmıştı değerim, o da tuttu ama sonradan devamı güzel gelmedi..

şimdi diyorum ki, sağlıkla gelişecek bir gebelik, kucağıma sağlıkla ve zamanında alabileceğim bir evlat olacaksa ver Rabbim.. evet yaşadıklarım acıydı ama öğrendim, nihayet!!

Bu konuda çok haklısın canm bende bazen bakıyorum yanlıs seyler dılemısım..ama işte insanoğlu doğruları yanlıs yapa yapa öğrenır ya bızde oleyız..ama sonunda öğreniyoruz...

bu arada arkadasına dına cok sewındım amanınnnn nazarlar degmesn ınsallh :)allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın.

okuyayım dedim yaf öncee uçmuş sayfalar yaw bi iki saatcik yok oldumm

Kızlar kontrol geldim bi tarafta 2 diğerinde 4 yumurta görülüyo daha küçük yumoşlar tebiki:26:lucrini 2,5 a indirdiler kaliba yumoşlarım az yaww geçen sefer bi tarafta 5 diğerinde 10 görüldü 8 toplandı 4 döllendiydi.kısa protokoldü.şimdiuzun ve böle gidiyor bilemiorum:26zt kontrolüm var sanırım perşembe toplanacak yumoşlar.ne diyosunuz kızlar durum için?

bu arada arkadasına dına cok sewındım amanınnnn nazarlar degmesn ınsallh :)allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın.

amin canım.. o da oldukça bekledi bebek için ama tedavisiz hamile kaldı sanırım tam 16. ayındaydı ya da 18. darısı başımıza olsun inşallah canım..

espicimmm iyi canım yaw.şimdilik sorun yok gibi bakalım sonu ne olacak14 şubattaymış bebeişlerl buluşmaaaagüsel haberleri güsel günde alamk ohhhh missshemddeee bu kadar güsel bir günde özel bir buluşma iyi gelecektir sanaaa

Insallah dahada çok olur büyÜrler. önemli olan kalite canim. Insallah persembe yumurtalarin toplanir döllenir sana tutunurlar.

canım benim hiç bunlara takılma lütfen.. benim doktorum diyor ki sayıdan çok kalite önemli.. ben de buna inanıyorum. mesela pgt falan yapılacak olan embriyoların sayıca çok olması işlerine geliyormuş doğru ama pgt yapılmayacaksa 2 tanecik bile olsa sağlıklı olsun senin olsun, e daha noolsun derinim :)

Insallah dahada çok olur büyÜrler. önemli olan kalite canim. Insallah persembe yumurtalarin toplanir döllenir sana tutunurlar.

saol espicim taslak bu kadarken çoğalır mı bilmem ama geçen seferde 1 transfer oldu gerisi dondurulamadıhakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim

takılmıycaz artık mecburnapalım bu kezde böle gitsin bakalım vardır bundada bir hayırrr

takılmıycaz artık mecburnapalım bu kezde böle gitsin bakalım vardır bundada bir hayırrr

hah şöyleeee. vardır elbet bir hayır. melo birşey paylaşmış face de çok hoşuma gitti, "Hep ''Hayır'' Desede Bana Hayat, Hep ''Hayırlsı'' Diyeceğim Hayata İnat..!!", bu kadar inat sonunda evet de der mutlaka değil mi

aynen adacannndruma dediim ki ama azzz bunlarr yaaaaaaa:26:güldü dedi ki mühim olan kalitesii kafanı yorma herşey yolundaaabende dedim ki gideyim eve de kuluçkaya yatayım hiç memnun kalmadım kendimdennngüldüler şimdi evdeyim kuluçkaya yattım haberleri yok

evet doktorcun çok doğru söylemiş şekerim ama sen her ihtimale karşı kuluçkaya yatmakla çok iyi etmişsin :)) bu arada lucrin dozunu indirdi, yumurta geliştirici olarak kullandığın ilacın dozunu yükseltti mi tatlım?

kızlar merhaba

yine uzun suredır gıremıyorum. ısler yogun benım kafam bulanık..her zaman bıseyler buluyo ınsan dusunecek hcbırzaman rahatlık yok heralde..

adacım yazdıklarını okuu..insallah zaman herseyn ılacı tatlım guler gectıkce canını acıtn seylerı unutucaksın ve Rabbım ınsallah bu yasadıklarının karsılıgını sana tez vakıtte fazlasıyla verıcek..sen bu yıl artık annne olucaksın..

esracım haberını yenı duydum canım benım..soylıcek ne bır sozum var ne tesellım...brdakı bıcok kısı kı bızı bıraraya getırende zaten yasadıgımız guc durumlar senın neler hıssettıgını az cok anlıyor...
Rabım zorlugu verdıgı gıbı sabrınıda verıyo..emnım sende bu yıl anne olucaksın ve tum bu yasadıklarını unur-tucksın canım...

espoırcım canm kanama gecırdıgını duydum bılıyorusundur belkı bend bı ay once sıddetlı bı kanama gecırmıstım...ve bır aydır hatta gecın bı suredırde kahverngıler basımda.. bana da en son doktorum plesenta prevıa gıbı gornyo dedı yanı rahım gzını kapatan plesenta..yaı daha asagıda duruyomus..kanamanın son nednı bu dedıler...ama oralım bozuldu cunku rısklı bır durummus okudum arastırdım.. cok kanamalı hatta rahım bıle alınabılıyomus bu durumda..dr um buyudukce yukseleblır dedıama Rabbıme emanetız ıste canım..

ınsallah bızde bu yıl sag salım beeklerımızı alırız kucagımıza...

gebe kalısımız ne kadar zorsa gebelıgımızde o kadar zormus bunu anladım ben..

ınsallah sonumuz hayır olsun

dvıncım canım aman dıkkat et kendıne cok bol su ıc.. 12 haftayı ak bı cırpıda atlatıcaksın ve hergecen gun daha cok baglancaksın mınık mucızene...hersey bosvercez yapcak bısey yok.. su 9 ayı bebeklerımız ıcın yasıcaz..her neka-dar ben yatıp dınlenemesemde...emınım sende 2011 annesı olucaksın cnm benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…