Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar merhaba

yine uzun suredır gıremıyorum. ısler yogun benım kafam bulanık..her zaman bıseyler buluyo ınsan dusunecek hcbırzaman rahatlık yok heralde..

adacım yazdıklarını okuu..insallah zaman herseyn ılacı tatlım guler gectıkce canını acıtn seylerı unutucaksın ve Rabbım ınsallah bu yasadıklarının karsılıgını sana tez vakıtte fazlasıyla verıcek..sen bu yıl artık annne olucaksın..

esracım haberını yenı duydum canım benım..soylıcek ne bır sozum var ne tesellım...brdakı bıcok kısı kı bızı bıraraya getırende zaten yasadıgımız guc durumlar senın neler hıssettıgını az cok anlıyor...
Rabım zorlugu verdıgı gıbı sabrınıda verıyo..emnım sende bu yıl anne olucaksın ve tum bu yasadıklarını unur-tucksın canım...

espoırcım canm kanama gecırdıgını duydum bılıyorusundur belkı bend bı ay once sıddetlı bı kanama gecırmıstım...ve bır aydır hatta gecın bı suredırde kahverngıler basımda.. bana da en son doktorum plesenta prevıa gıbı gornyo dedı yanı rahım gzını kapatan plesenta..yaı daha asagıda duruyomus..kanamanın son nednı bu dedıler...ama oralım bozuldu cunku rısklı bır durummus okudum arastırdım.. cok kanamalı hatta rahım bıle alınabılıyomus bu durumda..dr um buyudukce yukseleblır dedıama Rabbıme emanetız ıste canım..

ınsallah bızde bu yıl sag salım beeklerımızı alırız kucagımıza...

gebe kalısımız ne kadar zorsa gebelıgımızde o kadar zormus bunu anladım ben..

ınsallah sonumuz hayır olsun

dvıncım canım aman dıkkat et kendıne cok bol su ıc.. 12 haftayı ak bı cırpıda atlatıcaksın ve hergecen gun daha cok baglancaksın mınık mucızene...hersey bosvercez yapcak bısey yok.. su 9 ayı bebeklerımız ıcın yasıcaz..her neka-dar ben yatıp dınlenemesemde...emınım sende 2011 annesı olucaksın cnm benım...

derıncım sen nasıl oldun ???gıremesemde nete ınan aklımhep sızlerde...ve dualrımdasınız canım benım...se de bu yılın annesı olucaksın ınsallah...ıyı hbaerlerını beklıyorum cnm

ayy canım benim amiiin inşallah dediğin gibi bu sene geçen seneden çok daha güzel olur ve anne olacağım yıl olur inşallah.. daha dün elif nerelerde diye konuşmuştuk devincanla, bugün senden haber alabildiğimize ve iyi olduğuna gerçekten çok sevindim..

söylediğin şey biraz tatsız bir durum tabi ama Allah korusun aklına hiç kötüleri getirme güzel annecik. siz bebeğinle neler atlattınız, bugünler de geçecek inşallah.. ben de senin 2011 de güzel bebeğini kucağına alacağına tüm kalbimle inanıyorum..

saol canım arkadasım gercektende oyle dıyorum...Allahım bebegım rahıme kondugu andan ıtıbarenn hakıkaten cok sıkıntılar atlattım..ypratmıyomu tabıkı cok yıpratıyoo.ınsallah en yakın zamanda bak sende yasıcaksın..deneme sonucunda negatıf sonuc aldıgında evet uzuluyosun ama hamıle olduktan sonra aksılıkler cıktıgında ınsan kendını untuyoartık bebegıne alısmıs sahıplenmıs oluyosun..onun kılınabısey olsa ıcın yanıo..
ınsalah sen sorunsuz bı hamılelık gecırırsın canım..nsallah hersey gonlunden gecırdıgın gıbı olur..ama hamılelıklte ysaanılan aksıılıklerde ınsanı allakbullak edıyo.ama tabıt-yıne de hamdedıyorum.Allah beterınden saklasın dıye..ınsallah sonumuz guzelolur apalım hamılelıkte boyle gecıversın...yeterkı sonu mutlu olsun guzel olsun

Ama subattan önce 24 ocak'ta bulusucaz insallah. Her gördügümde bebeklerimi çok mutlu oluyorum.

derincimm az değil yumoşların...kaliteli olsun da isterse tek olsun..hiç düşünme bunları...inşallah bu sefer bebeğin seninle kalır ve sağlıkla kucağına alabilirsin canım....

elifcim valla hamile kalmak kadar sürdürmek te zormuş...inşallah çabucak geçer bu zamanlar...senin rahatsızlığın konusuna gelince...kafana takma ve iyi şeyler düşün canım..inşallah bebeğini sağlıkla doğuracaksın ve senin de hiçbişeyin olmayacak canım...

sen de sağol canım arkadaşım.. yaşadıkların az buz değil tabi, Allah yardım etsin, hem sana hem tüm hamilelere.. insan alışıyor tabi sahipleniyor.. ben bomboş kesemi bile öylesine sahiplenmiştim ki.. kürtajdan sonra hemşire gelip doktoruma gebelik materyali patalojiye yollandı falan diyince gözlerim doldu, bebeğimdi o benim diye geçirdim içimden, kim ne derse desin öyleydi. o kısacık zamanda bile benimdi, sahiplenmiştim.. o yüzden az çok anlayabiliyorum seni. Rabbim ömür boyu ayırmasın seni de tüm anneleri de yavrularından..

Insallah hepimizin bu sene saglikli kucagimiza aliriz bebislerimizi.
Benim kanamam siddetli degildi birden geldi durdu ve sonradan kahverengi lekelenme oldu ve sükür su an bitti. Doktoruma gittigimde plasentalar yukaridaydi hatta hersey iyi dedi sorun yok plasentalar yukariya çikmis. Kanamayi plasenta'nin asagiya inmesine bagladi aslinda anlam veremedi.
Sükür kötü birsey yoktu.
Insan bunu yasayinca rahat edemiyor korkuyor bir daha kan görüm diye.
Bebeklerimiz allah'a emanetler.

yok tatlım menagon alıyorum 5 toz bir su aynen devam dedi ona

Tattlımmm hoş geldiiinnnnnözlemişim seni yaaaaçok sıkıntılar yaşadın hepsini miniğimizi kucağına alınca unutacaksın inşallahh sağlıklaaaben 2. tedaviye başladım iğneler oluorum canım muhtemelen perşembe toplanacakk yumoşlarrhayırlısııı uğraşıorussss bakalım bakalımmm

ahanda hiiiç böle düşünmemiştim beeennnnvallahi aç artık şu merkezide gelelim adacannnnnn

aman aman sen bu defa hamile kal da artık gebelik takibine benim merkeze gelirsin canım ben bir de hamile kalsam ve sağlıkla devam ettirebilsem neler öğrenicem sizin için neler :))))))

ada
bebek isteyen kadınlar için dr ların konuşmama sorununu ortadan kaldıracak
her şeyi anlatacak bi merkez açalım diorum
gelsinler ağrı normal mi bu yumurta sayısı ii mi
5 e bölünmüş hüce nasıldır
yumurtlama ne zamandır
erken gebelik belirtisi nedir
aydınlatalım
en bi tatlı dilli genel müdür, CEO sen olabilin şekerim :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar, günaydın devincim. hepimize güzel bir hafta diliyorum ben de...

bu hafta sonu nasıl geçti... diş ağrısıyla, kalp ağrısıyla.. diş ağrısı çok önemli değil de, içim size bahsettiğim değerli arkadaşım yüzünden çok acıyordu.. hatta pazar günü oturdum baya ağladım, bir de Ali'den gizli gizli.. çünkü ona anlatmamıştım..anlatmama nedenim de sonradan biz sorunu hallettik dememekti, çünkü nedensiz bir şekilde inanıyordum bunların hepsinin geçeceğine.. sonra dedim ki, bu böyle olmayacak, aramam lazım, anlatmam lazım, hatta dinlemezse biliyorum evini dayanırım kapısına nasıl olsa beni geri çeviremez.. kendisi azıcık yufka yüreklidir de..

akşam erkenden ben diş ağrısına yenik düşerek ağrı kesici aldım ve uyuyakaldığım bir sırada kendisi beni aradı.. kalp kalbe karşı mıdır, yoksa hislidir kendisi hissetmiş midir bilemem ama uzun zamandır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum.. sonuç ne mi, sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı benim içim, sanırım onun da öyledir..

ayşe arman'ın dediği gibi hamiş: annem hep der ki, bir kırgınlığın, kızgınlığın varsa üstüne hemen harekete geçme, bir dur düşün, iki dur düşün, üçte de dur düşün.. 3 gün sonra hala kırgınsan yapacağın neyse yap.. eğer ki anneciğimi dinleyip 3 gün beklemiş olsaydım, buraya yazdıklarımı da yazmazdım, zaten olay hemen kapanmış olurdu ama ben yaşadığım olayların etkisiyle sanırım biraz dengesizleştim. o yüzden şimdi burayı okuyorsan, senden tekrar özür dilerim canikom.. gerinizde kalmış olabilirim ama biliyorum ki, yanında her zaman yerim var.. seni seviyorum..

slm canlarım herkes iyidir umarım ben bomba gibiyim.tek sıkıntım evde internetin olmayışı size sık sık yazamıyorum bu yüzden beni affedin nolur...

slm canlarım herkes iyidir umarım ben bomba gibiyim.tek sıkıntım evde internetin olmayışı size sık sık yazamıyorum bu yüzden beni affedin nolur...

canım affetmek ne demek, arada gelip iyi olduğunu söylüyorsun ya, o bize yetiyor.. nasılsın bebiş nasıl??

Tünaydınlar canlarım hepimize hayırlı bir hafta geçirmemizi diliyorum...

Ada canımbenim senin songünlerde yaşadıklarını,özlemlerini,hayallerini anlamamak mümkün değil..O yüzdende sana karşı anlayışlı olmak gerekiyor...Yaşanılanlar kolay değil neticede insanız...seni çok seviyorum canım arkadaşım pes etme yoluna devam et 2011 e güzel sayfa açarak griidn allahın izniyle devamı gelecek....

Derin tatlım maşallah yumoş işlemlerine kadar gelebilmişsin tebrik ederim seni,2011 ilk annesi olacaksın desene hadi bakalım..start verdiniz ayagınızı sürüyün gariiii.

Devin canım sen nasıl oldun bulantılara devammı ? Çok zor biliyorum o hale işe gideyimd eme çok zorlanırsın madem patronun anlayışlı evde kal benim öle imkanım yoktu olsaydı evde olurdum işyerinde bulandım hep uyuyup unutmak istedim olmadı sokakta çıkardım ay...Güzel günler neticede geçiyor...

Esracıma ne oldu anlamadım geçmişi okuaymadım.Sanırım sonucu ile alakalı allah yardımcısı olsun herşey güzel gönlüne göre olsun tatlım...

Espci
tatlım 24 ocaga az kaldı bitanem :))

Elif tatlım hoşgeldin iyi olduguna sevindim epeydir sende ses vermiyordun ses gelmeyince insan korkuyor..Allaha emanet olun ikinizde tatlım..

Özüm nasıl oldu acep..Detaylı ultrasona girecekti en son konuştuğumzuda hala hastanee yatıyor..ama iyilerdi..

Schatzecim ara sıradada olsa selam ver canım iyi oldugunu bilelim yeter...Bebeğin nasıl bakim.

Imoje,Suzişko,Semra,Meloşeko,Nanelim,Bebiş Asuman,Betyyy nasılsınız hanımlar artık sesde vermiyorsunuz..

Ben kaçıyorum canlarım yazamıyorum okuyamıyorum ekrana bakamıyorum abskamda okuyamıyorum yazılar birbirine giriypor başımda agrıyor ne oldu anlamaıdm bana ekrana bakamıyorum heryer parlakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…