canım benim annene acil şifalar diliyorum. çok zor geçmiştir ona ulaşana kadar geçirdiğin zaman. çok şükür.. umarım şimdi çok daha iyidir. Allah annelerimizi, babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah...
senin ve bebişin durumunuzun iyi olmasına çok sevindim, inşallah en kısa zamanda bulantıların da geçer kanaman da devinim..
cicosum tatlim benim bende cok fazla giremiyorum artik.. benim acupunckture devam ediyor.. 3 ay bana zaman ver dedi. detoks programina aldilar.. bakalim kismet... iyi oldugunuza sevindim...
hepinizi kocaman opuyorum..
canımmm çok sağol...inanki çok zor geçti zaman...ama annemi sağsağlim karşımda görünce derin bir ohh çektim.. bebiş te iyi çok şükür...dün ilk kez ultrasonda bebeğe benzer bişey gördük :)) Allahım en yakın zamanda sana ve isteyen herkese yaşatsın adacımm...parmakları burnu kulağı...herşeyiyle minicik 32 mm lik bir bebek ...Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah...
canım benim maşallah yavrunainşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olsun..
ya her darısı başına dendiğinde Allahım inşallah birgün bana da birilerine darısı başına demek nasip olur diyorum :))
Günaydın canlarım hepinize hayırlı bir gün olmasını diliyorum..
dün iyi değildim tansiyonumu ölçtürüdm iyiydi gerçi eve izni aldım çıktım artık tek tek sektelere ugruyorum bir yerlerim agrıyor helede belim acayip bu seferde sol tarafım başladı hayır olsun..gece uykulaır gitti desem dogru olur..Gaviskon mide hapını kullanmaya başlıycam mide yanmlarım artıyor..
Devincim seni çok iyi anlıyorum annene ulaşamayınca neler çektiğini bende acayip çılgına dönerim bulana kadar...Hamilelikte dahada hassas oluyor insan....Bebeğinin iyi olduguna çok sevindim....
bulantılar geçiyor başka şikayetler çıkıyor hazır ol arkadaşım :))
Ada canım geçmişe bakamadım sen yine duygu patlamasımı yaşadında döktün kuşum artık bunları bir kitap haline getirmeye başla istersen...Çok güzel bir ugraş olur :))
[/B]
Adacnım emin ol aynı şeyleir bizlerde düşündük hamile olmamız hayaldi bak şimdi darısa sana olsun sende yaşa diyoruz sana sende başkalarına diyeceksin ama o zaman bu zaman mı bilemiyorum.
Önceki sayfaya duygularını yazdın sanırım okuyamadım bitanem..............
Günaydın canlarım hepinize hayırlı bir gün olmasını diliyorum..
dün iyi değildim tansiyonumu ölçtürüdm iyiydi gerçi eve izni aldım çıktım artık tek tek sektelere ugruyorum bir yerlerim agrıyor helede belim acayip bu seferde sol tarafım başladı hayır olsun..gece uykulaır gitti desem dogru olur..Gaviskon mide hapını kullanmaya başlıycam mide yanmlarım artıyor..
Devincim seni çok iyi anlıyorum annene ulaşamayınca neler çektiğini bende acayip çılgına dönerim bulana kadar...Hamilelikte dahada hassas oluyor insan....Bebeğinin iyi olduguna çok sevindim....
bulantılar geçiyor başka şikayetler çıkıyor hazır ol arkadaşım :))
Ada canım geçmişe bakamadım sen yine duygu patlamasımı yaşadında döktün kuşum artık bunları bir kitap haline getirmeye başla istersen...Çok güzel bir ugraş olur :))
e canım ağırlaşmaya başlıyorsun artık bunlar doğal.. çoğu gitti azı kaldı be cicoşum, inşallah sağlıkla kucağına aldığın günü de yazacaksın burada canım arkadaşım.. bu arada isim konusunu ne yaptınız cicoşum, şekillendi mi biraz??
:)) patladım patladım sorma cicoşum. kısmetse hamile kaldığımda (tabi sağlıklı bir hamilelik olursa, devamını getirip kucağıma alabileceğim) yazmaya başlamak istiyorum, hani hamilelik dönemini de içersin diye.. öncesi hazır zaten.. kimbilir belki 3. tedavim yavruma/yavrularıma kavuşacağım tedavim olur, o zaman başlarım :))
En zor dönemlerim başlıyormuş dr öle dedi dikkat dedi..
İsim şekillendi belli oldu artık net :)))Allahım hayırlısı ile kucagıma alabilmeyi nasip eder inşallah.
Anladım zaten patladığını ama ben hala bakamadım,bu yaşadıkların herşeye bedel illaki hamile kalmayı beklemen gerekmezki hamile kalabilmek için 10 yıl 15 yıl acı , hasret çekenler var sonunda kavuşuyorlar pes etmiyorlar...Rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah sen o zamana kadar yazmaya devam et canikom...
cicoşummm dur yapma canım yaaa...ben 2 hafta sonra herşey düzelecek diye ümitle bekliyordum :)) ben gaviskonun şurubunu kullanıyorum şimdi...ama iğrenç bişey...midem yanıyor diye ondan içiyorum bu sefer de midem bulanıyor kusuyorum...alışamadım o şuruba...
anneme ulaşamamak çok kötüydü...yaşlı ve yalnız yaşayan biri olunca aradığında ulaşamamak kötü şeyler getiriyor insanın aklına...
sen okuma zaten cicoşuuuuum çok etkileniyorsun, üzülmeni istemiyorum
o zaman ne zaman ben de bilmiyorum cicoşum. gelecek mi onu da bilmiyorum ama sabır.. benim mükafatım sabır oldu, sabretmeyi öğrenmek oldu çok şükür..
amin cicoşum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kızçeni, sen ve hamile olan herkes inşallah. ben ve benim gibi bekleyenlere de sağlıklı gebelikler nasip olur inşallah..
bu arada isim ne oldu çok merak ettim :)))))
canım benim maşallah yavrunainşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olsun..
ya her darısı başına dendiğinde Allahım inşallah birgün bana da birilerine darısı başına demek nasip olur diyorum :))
Haklısın hassasım ama seni çok benimsedim ve hamile olmanı o kadar çok istedim ve istiyorumki her türlü olumsuzluğu kabullenemiyorum bitanem...Çok istedim çok hayal ettik beraber hamiş kalalım diye nasip kısmet işte..Geç olsunda güç olmasın be güzelim..Bende çok sabrettim...Demekki sıra sende :)))
Allahım tez zamanda senide yavruna kavuştursun inşallah...
O zamanı hangimiz bile biliyoruzki canım benim...Yanlızca hayırlısını isteyebiliyoruz..Rabbim vereceği zamanı biliyordur...Biraz ara verip ertelemek iyi olabilir canım sakınan göze çöp batarmışcasına aksilikler çıkıyor yada birşeyi çok isteyince üzerine düşünce olmuyorya senin durumda öle oldu senin bebek nazlandı vallahi kız olursa nazlı olsun adı :)))
amin canım amin inşallah isteyen bekleyen hasret çeken herkese rabbim nasip etsin...inşallah....
İsim İrem SU olucak allahım nasip ederse....
tabiki birgün sen de öyle diyeceksin...ben hamile olduğumun hayalini bile kuramıyordum bak bugün ne haldeyim...
gerçekten canım, biz en başından beri birlikte olunca, bağımız da farklı oldu.. ben de çok istedim sana yetişeyim, beraberce hamileliğimizi geçirelim, keşke olabilseydi, içimde uhde kaldı ama kısmet işte.. biliyorsun bir dahaki deneme için ancak nisan olabilir demişti dr um o da bir problem çıkmazsa.. belki ucundan köşesinden sana yetişmek kısmet olur..
valla naz adını düşünüyordum ben.. hatta ilk transferimden sonra embriyo fotoğraflarıma bakarken doktorum ve asistanlarına bunlardan biri naz demiştim.. ama birkaç hafta önce bir arkadaşımın önceden söylemiş olduğu birşey geldi aklıma. çocuklar adlarıyla yaşıyor.. ben de o yüzden kararımı verdim, dedim ki Allah kısmet ederse oğlum olursa çınar, kızım olursa defne olsun adı.. adları gibi kalıcı, köklü olsunlar, uzun ömürlü olsunlar beni bırakıp gitmesinler bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?