Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Bugün ve dün derin hiç ugramadımı kızlar merak ettim :))))

ben de yazdım ya cicoşum ben de merak ettim.. en son az mı yumoşum var diyordu, sonra ikna olmuştu sayının güzel olduğuna.. sonrasında kuluçkaya yatıcam demişti, daha kalkamadı herhalde yumoşların üstünden

adacanımmm o yeşeren umut hiç eksik olmasın gönlünden....Allah gönlünden geçeni versin sana ... versin ki anneanne anne ve kız olarak çok güzel şeyler yaşayın....

amin inşallah canım benim.......Banada kızı olacakmış gibi geliyor kaçtır ellerime geldi yazdım sildim nur topu gibi bir kızı olur inşallah.....

aminnn cicoşumm..inşallah gönlündeki gibi bir kızı olur...kız evlat başkadır...

canım devinim inşallah dediğiniz gibi olur :))

aslında diyorum ya, yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, cinsiyetin ne önemi var.. ama olur da kız olursa ballı kaymak olur :))

tabi canım evlat evlatdır her ikisinin tadını yaşatsın rabbim cümlemize..........

canım devinim inşallah dediğiniz gibi olur :))

aslında diyorum ya, yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, cinsiyetin ne önemi var.. ama olur da kız olursa ballı kaymak olur :))

Kız Ada,hep şu saatte arıcam arıcam diyorsun ama asla aramıyorsun..

Küsüm artık sana..

hiiiii alminacıııımmm.. ben dün seni arayacaktım di mi (( çok özür dilerim canım, dişim çok çok ağrıyordu eve gidip ağrı kesici alıp uyumuşum, sabaha bile zor kalktım.. kusura bakma ne olur.. işte konuşamıyorum diye akşam ararım dedim, onu da unuttum. bu akşam için telime alarm kurucam unutmıcam inşallah :)))))

kızlar özlem hala hastanede biliyrosunuz doguma kadarda yatacak..Allahım hayırlısı ile kızını kucağına alabilmeyi nasip etsin...sanırım 28 haftada dogumu yapılacak...Detaylı ultrasona girmiş kızı iyiymiş....600 gr olmuş haberiniz olsun.....

Kız Ada,hep şu saatte arıcam arıcam diyorsun ama asla aramıyorsun..

Küsüm artık sana..

bak daha sen yazarken ben adını aşağıda görür görmez yazmışım.. nollur küsme, çok mahcubum sana ama bu akşam telime alarm kurucam sööööz, uzun uzun konuşucaz inşallah..

maşallah özümüze.. aslında onun çok zor geçiyor diye üzülüyorum ama inşallah hayırlısıyla kızını kucağına alınca geçecek tüm çektikleri inşallah..

Kızlarrrrrselaamm hepiniiziii öpüorummmmmmmmm

Gelemedim yaff kuluçkadaydımmmmgeçmişi okuyayım dedim gelincede.adacan kuluçka sonuç verdi kaliba dün bi tarafta 5 diğerinde 4 gibi görüldüü bugün akıntılarda arttı bence yumurtlaaamaayaaa devamm ediyorummmmhehehehhe

cicooooooooooşşşşşşşşşşşşşçok özledim seni ve irem kızımızııı yaaaa

devincimm az kaldı işallahh rahatlayaacaksınızzzz bebişle

hoşgeldin kuşum maşallah kuluçka işe yaramış.....Yumoşlar gayet iyiymiş....Ay böle giderse sen biraz daha yumurtlarsın kız bak gör.....Ay sorma kuşum bizde özledik merak ettik kızımla şekerim....

canikoooooom.. çok sevindiiiiim. dedim ben sana, onlar çoğalır diye. hatta toplama sırasında sayısı 1-2 daha artar merak etme.. ay ne heyecanlı, keşke benim de o günlerim hemen gelseeeee :)

canikoooooom.. çok sevindiiiiim. dedim ben sana, onlar çoğalır diye. hatta toplama sırasında sayısı 1-2 daha artar merak etme.. ay ne heyecanlı, keşke benim de o günlerim hemen gelseeeee :)

hoşgeldin kuşum maşallah kuluçka işe yaramış.....Yumoşlar gayet iyiymiş....Ay böle giderse sen biraz daha yumurtlarsın kız bak gör.....Ay sorma kuşum bizde özledik merak ettik kızımla şekerim....

ayyyyy canlarımmmmmmm benimmm inşalllaahhhh inşallaahhhhhhhhvallaahii ağrılar arttı akıntı çoğaldı dün dozu 5 den 4 e düşürdülerr ona rağmen akıntı artıyorrrinşaaaallahhh adacım hemencik gelecekk o günlerr sağlıklaaaacicoşşşşşşşşumm benim ya vallahii özledim ağrılarda çoğalmış artık minik prenses irem hanım büyüyorr büyüdüükçedeee bellerr midelerrrRabbim ikinizee de sağlık versiiinnnnnnnn

ooo derincimm hoşgeldin...maşallah yumoşlarına senin...benim az kaldı canımm..son 2 hafta diye gün sayıyorum...açım ben ( istediğim tek şey doyabilmek... :))

hatırlanmak gercekten cok guzel bişeyy.cok tesekkur ederm.ben ıdare edıyorum yerımde sayıyorum su aralar..ben aslında dewamlı buralardayım.okuyorum ama yazıcak bişeyım olmuyo sızlerın ıyı oldugunu bılmekte rahatlatıyo..hayatımda anlatabılcegım tk guzel bı sey bıle yok su aralar aslında ne zamndır..o yuzden bıde ben sıkmıyım canınızı dıyorum..kendınıze cok ıyı bakın.her zamn aklımdasınız..

yapma böyle meloş lütfen.. ben bu topic i açtığımda geçmişteki başarısız tüp bebek deneyimimden başka birşeyden bahsetmedim, aa tabi umutlarımı saymazsan.. 6 ay geçti dondurulmuş embriyomun transferi oldu, hamile kaldım ve sonra kürtaj oldum.. anlatacak şeyim var ama hoş şeyler değil.. benim bahsetmek istediğim umutlarım, hayallerim, dualarım zaten.. neden açtın bu topic'i dersen, sadece içimi dökmek istemiştim, içimdeki zehri akıtıp, kendime gelmek, temizlenmekti tek istediğim.. bugünlere geleceğini de hiç düşünmemiştim doğrusu..

o yüzden anlatacak birşeyim yok deme. iyi kötü herkesin anlatacak birşeyleri vardır..

Son düzenleme:

ha ewet var hayatım ama bu konunun dısında ınan kı uzmek degıl amacım kımseyı bende actım topık..ama sonuc ne oldu ben daha uzuldum yazarken psikolojım alt ust oldu..tup bebek konusuna gelınce bıraz agırdan alıyorum acıkcası..cok ıstedım..ama kılo problemı cıktı demekkı dedım var bı hayır yasayacak baska seyler var..nıtekım ole de oldu.dewam da edıyo.bu yuzden sanırım bıraz daha zamnı var..herseyın...

merhaba arkadaslar.
Iyi kaynatmissiniz bugün.
ben bir türlü giremedim. Simdi girebildim ancak. Halen evdeyim dinleniyorum artik pozitif bakmaya çalisiyorum üzülmemeye çalisiyorum bebislerimi üzmek istemiyorum.

Cicim IREM SU güzel isim benimde aklimdan NIL SU geçiyordu :)
Hayirlisi olsun ben henüz cinsiyetlerini bilmiyorum.

Adacim insallah zamani geldiginde sende güzel isimler bulacaksin kizini ve ogluna.

Devincim annenden haber alamayinca telaslandin kim olsa aynisini yapardi.
Insallah senin kusmalarda en kisa zamanda geçer.

Derin masallah yumoslar cogaliyor

Esracim canim sende üzülme umutlarin tükendigi yerde yeni umutlar dogar.
Adacinin dedigi gibi benim esim azospermiydi yani 0 hep umutluyduk ve hep umutlarimiz artti ve simdi allaha sükür ben ikizlere hamileyim darisi bütün isteyenlere.

ayyyyyyy,,,derıncım cok sevındım ya canım benım...hadı bakalım yumos yumos yumurtaların olur ..pıtır pıtır dollenırlerde ıclerınden en guzelı en saglıklısı en hayırlısı sımsıkı tutunur sana ...

hadı bakalım dualarım senınle canım arkadasım...sakın stres yapma bu sefer azcık rahat ol..

olacagına ınanırsan olucak bu kez..

bak daha sen yazarken ben adını aşağıda görür görmez yazmışım.. nollur küsme, çok mahcubum sana ama bu akşam telime alarm kurucam sööööz, uzun uzun konuşucaz inşallah..

Eminmisin ?
İnanmayayım artık değil mi ?.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…