Bugün ve dün derin hiç ugramadımı kızlar merak ettim :))))
canım cicoşuuuuum. ay inşallah yaa.. gözlerim doldu ya :)) bir kızım olması demek, dünyaların benim olması demek.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, hiçbir zaman sadece kendim için dua etmemeyi öğrendim ben.. sizler de bana ne kadar içten dua ediyorsunuz biliyorum ne kadar güzel insanlarsınız siz, Allah razı olsun..
:)) devincan, sen çok hisli bir insansın, şimdi böyle diyorsun ya, içime bir umut daha yerleşiveriyor.. inşallah canım, inşallah.. annemle benim yaşıyor olduklarımızı ben de kızımla yaşayabilirim inşallah.. o kadar çok istiyorum ki..
amin inşallah canım benim.......Banada kızı olacakmış gibi geliyor kaçtır ellerime geldi yazdım sildim nur topu gibi bir kızı olur inşallah.....
adacanımmm o yeşeren umut hiç eksik olmasın gönlünden....Allah gönlünden geçeni versin sana ... versin ki anneanne anne ve kız olarak çok güzel şeyler yaşayın....
aminnn cicoşumm..inşallah gönlündeki gibi bir kızı olur...kız evlat başkadır...
ayy canım benim yaa.. saten patişlerini yerim ben güzel İremimin.. di mi cicoşum ya kızın alışverişi bile farklı oluyor.. büyüyünce de anneye bir arkadaş, dost, dert ortağı oluyor..
bir arkadaşımın bir oğlu ve bir de kızı var.. oğlan için de anneye hiç bitmeyecek bir aşk diyor, onun da tadı çok farklıymış. Rabbim hangisini nasip ederse etsin, yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah :)
canım devinim inşallah dediğiniz gibi olur :))
aslında diyorum ya, yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, cinsiyetin ne önemi var.. ama olur da kız olursa ballı kaymak olur :))
Kız Ada,hep şu saatte arıcam arıcam diyorsun ama asla aramıyorsun..
Küsüm artık sana..
kızlar özlem hala hastanede biliyrosunuz doguma kadarda yatacak..Allahım hayırlısı ile kızını kucağına alabilmeyi nasip etsin...sanırım 28 haftada dogumu yapılacak...Detaylı ultrasona girmiş kızı iyiymiş....600 gr olmuşhaberiniz olsun.....
Kızlarrrrrselaamm hepiniiziii öpüorummmmmmmmm
Gelemedim yaff kuluçkadaydımmmmgeçmişi okuyayım dedim gelincede.adacan kuluçka sonuç verdi kaliba dün bi tarafta 5 diğerinde 4 gibi görüldüü bugün akıntılarda arttı bence yumurtlaaamaayaaa devamm ediyorummmm hehehehhe
cicooooooooooşşşşşşşşşşşşşçok özledim seni ve irem kızımızııı yaaaa
devincimm az kaldı işallahh rahatlayaacaksınızzzz bebişle
Gelemedim yaff kuluçkadaydımmmmgeçmişi okuyayım dedim gelincede.adacan kuluçka sonuç verdi kaliba dün bi tarafta 5 diğerinde 4 gibi görüldüü bugün akıntılarda arttı bence yumurtlaaamaayaaa devamm ediyorummmm hehehehhe
canikoooooom.. çok sevindiiiiim. dedim ben sana, onlar çoğalır diye. hatta toplama sırasında sayısı 1-2 daha artar merak etme.. ay ne heyecanlı, keşke benim de o günlerim hemen gelseeeee :)
hoşgeldin kuşum maşallahkuluçka işe yaramış.....Yumoşlar gayet iyiymiş....Ay böle giderse sen biraz daha yumurtlarsın kız bak gör.....Ay sorma kuşum bizde özledik merak ettik kızımla şekerim....
[ı]tünaydınlar canlarım hepimize hayırlı bir hafta geçirmemizi diliyorum...
ada canımbenim senin songünlerde yaşadıklarını,özlemlerini,hayallerini anlamamak mümkün değil..o yüzdende sana karşı anlayışlı olmak gerekiyor...yaşanılanlar kolay değil neticede insanız...seni çok seviyorum canım arkadaşım pes etme yoluna devam et 2011 e güzel sayfa açarak griidn allahın izniyle devamı gelecek....
derin tatlım maşallah yumoş işlemlerine kadar gelebilmişsin tebrik ederim seni,2011 ilk annesi olacaksın desene hadi bakalım..start verdiniz ayagınızı sürüyün gariiii.
devin canım sen nasıl oldun bulantılara devammı ? çok zor biliyorum o hale işe gideyimd eme çok zorlanırsın madem patronun anlayışlı evde kal benim öle imkanım yoktu olsaydı evde olurdum işyerinde bulandım hep uyuyup unutmak istedim olmadı sokakta çıkardım ay...güzel günler neticede geçiyor...
esracıma ne oldu anlamadım geçmişi okuaymadım.sanırım sonucu ile alakalı allah yardımcısı olsun herşey güzel gönlüne göre olsun tatlım...
espci tatlım 24 ocaga az kaldı bitanem :))
elif tatlım hoşgeldin iyi olduguna sevindim epeydir sende ses vermiyordun ses gelmeyince insan korkuyor..allaha emanet olun ikinizde tatlım..
özüm nasıl oldu acep..detaylı ultrasona girecekti en son konuştuğumzuda hala hastanee yatıyor..ama iyilerdi..
schatzecim ara sıradada olsa selam ver canım iyi oldugunu bilelim yeter...bebeğin nasıl bakim.
ımoje,suzişko,semra,meloşeko,nanelim,bebiş asuman,betyyy nasılsınız hanımlar artık sesde vermiyorsunuz..[/ı]
yapma böyle meloş lütfen.. ben bu topic i açtığımda geçmişteki başarısız tüp bebek deneyimimden başka birşeyden bahsetmedim, aa tabi umutlarımı saymazsan.. 6 ay geçti dondurulmuş embriyomun transferi oldu, hamile kaldım ve sonra kürtaj oldum.. anlatacak şeyim var ama hoş şeyler değil.. benim bahsetmek istediğim umutlarım, hayallerim, dualarım zaten.. neden açtın bu topic'i dersen, sadece içimi dökmek istemiştim, içimdeki zehri akıtıp, kendime gelmek, temizlenmekti tek istediğim.. bugünlere geleceğini de hiç düşünmemiştim doğrusu..
o yüzden anlatacak birşeyim yok deme. iyi kötü herkesin anlatacak birşeyleri vardır..
hiiiii alminacıııımmm.. ben dün seni arayacaktım di mi(( çok özür dilerim canım, dişim çok çok ağrıyordu eve gidip ağrı kesici alıp uyumuşum, sabaha bile zor kalktım.. kusura bakma ne olur.. işte konuşamıyorum diye akşam ararım dedim, onu da unuttum. bu akşam için telime alarm kurucam unutmıcam inşallah :)))))
bak daha sen yazarken ben adını aşağıda görür görmez yazmışım.. nollur küsme, çok mahcubum sana ama bu akşam telime alarm kurucam sööööz, uzun uzun konuşucaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?