Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oyyy kızlar yaa ne güzel isimler böylee... irem kızım olursa koymak istediğim isimdi ama çocukluk arkadaşım irem koydu kızının adını...çınar yeni olan bebeğimizin adı...defne de kızım olursa şimdi koymayı düşündüğüm ad...ama içimden erkek olacakmış gibi geliyor ve erkek ismi bulamıyorum...aslında umut ya da utku olabilir diyorum onu da eşim istemiyor... hem adacım sen 2 isim bul...hem erkek için hem kız için...sen 2 bebişine birden kavuşacaksın çünkü... :))

cicoşum hayırlısıysa kısmet olur inşallah.. sıra bende olsun ne olur.. gerçekten o kadar can-ı gönülden istiyorum ki bunu..

sankı sabrımın tukendıgı yerdeyım bugun felaket psıkolojım kotu
bagıra bagra aglamak ıstıyorum neden bır evlat vermıosun benım gıbı ısteyenlere dıe
ısyan etmıorum ama bunaldım artık.sureklı aynı dusuncelerın ıcınde bogulup gıdecegım.
benı ıyıy anlıyorsunuz bılıyorum.
neye nerden baslıyacagımı hıc bılmıorum.bır kac arkadasın umıt dolu sozlerı uzerıne kaan aydoslan ırtıbata gectım
onlarnda esı sıfırdı sperm sayısı bakımından sımdı hem sayı 90 mılyona cıkmıs hmde harekette sorun yok cok sukur.bnde maıl attım bana 2 tane vtamın verdı 1 ay kullanın sonra hormon testı yaptırın dedi 1 ay sonra ılaclar tahlıl sonucuna gore değişecek.
belkı bu yontemı denemek ısteyen olr dıe sölemek ıstedım.cunku tuptede anladmkı umıdım yok artık
o kadar caresız hıssedıorumkı kendımı.hamıle olanlarıda bu sekılde yazdıgım yazılarlan gerıyorum ama ozur dılıyorum sıze anlatmasam catlarım galıbaaaaa
offffffffki ne offfffffff

olabileceğim kadar mutluyum be cicoşum.. elden gelen bu kadarı, biraz yara aldım tabi kabul ediyorum. 2011'den önce sağlık sonra huzur ve mutluluk bekliyorum hepimiz için.. kısmetimde varsa yavruma da kavuşurum elbet..

kuzum benim sağlıklı, hayırlı olacak olan hangisiyse o olsun inşallah. kız dur, birini bulduk da ikiye mi geçtik alemsin :)))))))

yok arkadaşım yanlış anlamıyorum...yaşadıklarını yaşadığım için çok iyi biliyorum ne hissettiğini...benimle sevinip benimle üzüldüğünü de biliyorum...çünkü sen üzüldükçe ben çok üzülüyorum...biliyorum kalp kalbe karşı derler ... emin olki arkadaşım senin için sürekli dua ediyorum...ve hatta senin, senin kadar güzel kızın olacak onu da ben oğluma alacağım :)) (kaçırmamak lazım)

canım içini boşaltmaya ihtiyacın var....Allahım yar ve yardımcın olsun...Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...Bencede kaan beyin söyleidklerini dikkate al güzelim Espoir arkadaşımızda fransadan ankaraya kaan beye gelmişdi..Bak şimdi ikizlere hamile.Allahtan ümit kesilmez yaşın çok genç pes etme lütfen...

canımsın.. üzülmek yok, yola devam.. diyorum ki hayatta hiçbir şey için hırs yapmadım da, bu konuda yaptım sanırım.. sağlığım elverdiği sürece mücadeleme devam edeceğim. inşallah bir gün ben de "darısı başına" diyebileceğim :))

kızım olursa var ya.. dünyalar benim olur galiba.. içimde yatan bir kız aşkı var ki sorma, ama oğlana da hayır deme lüksümüz yok elbet. hepsi başımın tacı :)

esracım ne ümidin tükensin ne de sabrın...bak ne güzel yeni bir tedaviye başlamışsın..Allahım bu sefer verir inşallah bebeğini...ama sakın ümitsizliğe düşüp isyan etme..dua et sürekli ...pozitif ol yeni doktor yeni tedavi herşey güzel olacak de...buna inan ...inan ki gerçekleşsin dileklerin...

olabileceğim kadar mutluyum be cicoşum.. elden gelen bu kadarı, biraz yara aldım tabi kabul ediyorum. 2011'den önce sağlık sonra huzur ve mutluluk bekliyorum hepimiz için.. kısmetimde varsa yavruma da kavuşurum elbet..

Bebişinde bu pozitif gülümseyen mutlu olan annesini yanlzı bırakmaz istemez şıp diye göbüşüne konar güzelim..sonrada o isimleri sırasıyla koyarsın sendeeeeee :))))) Hayat bu bizlere neleir getireceği belli olmaz biz sadece en büyüğü en zor olanını hayal edelim çekeriz kendimize kimbilir.Tabikide kavuşucaksın..

kuzum benim sağlıklı, hayırlı olacak olan hangisiyse o olsun inşallah. kız dur, birini bulduk da ikiye mi geçtik alemsin :)))))))

he he he 1 olur 2 olur bir bakmışsın bir kız bir erkek olmuş al sana çınar ve defne süper değilmi hayat bu canım bizler hep isteyeceğiz vermesi Allahtan...........Ben isteyipte eli boş olan görmedim he ya çok çekmişlerdir yada çok beklemişlerdir ama sonunda kavuşmuşlardı...Unutma güzelim...

He he he bak ne güzel işte adacım kız yada erkek diye bile konuşabiliyoruz önce inanıyoruz,inanmak başarmanın yarısıdır.....kaçtır burda sana yazı yazıyorum (bugün ) cümlelerde kızın gelecek kızın göbeginde olacak diye geliyor aklıma yanlış anlarsın kırılırısn diye değiştiriyorum...Belkide allah söyletiyor yada hissettirtiyor bak şanlısın bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş ya biz snei çok seviyoruz ve sana dua ediyoruz bize yetişmeni istiyoruz....hadi iyisin :)))

evet cicoşum yaaa..inanmak başarmanın yarısıdır...ben adanın bebeklik resimlerini gördüm ...o kadar tatlı o kadar güzel bir bebek kii...kızı ona benzerse kocaman nazarlıklarla gezmeli valla...ve nedensen benim de hep içimden adacanın kızı olacakmış gibi geliyor :)) hayırlısı bakalım...

canım cicoşuuuuum. ay inşallah yaa.. gözlerim doldu ya :)) bir kızım olması demek, dünyaların benim olması demek.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah, hiçbir zaman sadece kendim için dua etmemeyi öğrendim ben.. sizler de bana ne kadar içten dua ediyorsunuz biliyorum ne kadar güzel insanlarsınız siz, Allah razı olsun..

:)) devincan, sen çok hisli bir insansın, şimdi böyle diyorsun ya, içime bir umut daha yerleşiveriyor.. inşallah canım, inşallah.. annemle benim yaşıyor olduklarımızı ben de kızımla yaşayabilirim inşallah.. o kadar çok istiyorum ki..

amin inşallah canım benim.......Banada kızı olacakmış gibi geliyor kaçtır ellerime geldi yazdım sildim nur topu gibi bir kızı olur inşallah.....

inşallah cnaım arkadaşım olacak....sende çok güzel bir insansın cnaım benim düşünceli arkadaşım,hepiniz aynı yollardan geçiyoruz seni çok iyi anlıyoruz...O yüzden eninde sonunda seninde kızına kavuşacagını biliyoruz..Kokoş kızın olur he he he benim kızım seninkinden büyük olur heyo heyo ah bilsen ben ona ne kokoş ayakkabılar aldım pembe saten he he he

Son düzenleme:
silme cicoşuuuum silmeee. bayıla bayıla amiiiin derim vallahi :) ayrıca yerim seni de kızını da

inşallah canım,kız çocugu sanırım biraz farklı alışverişinden tutda hayallerimize kadar farklı..İşveli cilveli olursa yemede yanında yat he he birde tosun :))))
Anne ile kızın arasındaki bag arkadaşlık bambaşka dert ortağım olacak benim diyorum......

ayy canım benim yaa.. saten patişlerini yerim ben güzel İremimin.. di mi cicoşum ya kızın alışverişi bile farklı oluyor.. büyüyünce de anneye bir arkadaş, dost, dert ortağı oluyor..

bir arkadaşımın bir oğlu ve bir de kızı var.. oğlan için de anneye hiç bitmeyecek bir aşk diyor, onun da tadı çok farklıymış. Rabbim hangisini nasip ederse etsin, yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…