Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Selam güzel hanımlar,bugün keyifle rnasıl bakayım :)

Kızım ve ben iyiyiz zorda olsa ıhlaya mıhlaya işe geldik işte...Annesinin midesi yanıyor o kadar.....

Meloşcum olsun kız ilkkaki bebek konuşacak değiliz bak ne güzle kilo vermeye başlamışsın buda bir iş en önemlisi hemide benişmde dogumdan sonra ihtiyacım olucak kilo verme işlemlerine :))) Nasıl gidiyor diyet şimdilik...

Espi kuşum oh evdesin maşallah iyisiniz..Allahım bebeklerine ve sana saglık verisn tatlım..Nil su da güzel tatlım koymak nasip olur inşallah...Nasipse ne zaman ögreneceksin cinsiyetlerini bakalım..

Adacanım benim işler yogun sanırım gız.....Okuma artık duygusal yazıları artık gül cnaım arkadaşım gül...sen farketmesende etkileniyorsun bitanem...

Devin tatlım selam az kaldı geçecek bulantıların ben bulantılardan dolayı zorda olsa hep agzıma bişeyler attım o zaman rahatlıyordum buda benım yöntemimdi..Hafifte işyeirmde baktım bulantı başlıyor beni rahatsız ediyor elma,havuç,biskivü,yemek ne varsa yemeye çalıştım..

Hürriyet - Ayşe ARMAN-Mucizelere inanır mısınız?

günaydıııııın derken okumanızı istedim, inancın ve azmin zaferi arkadaşlar..

Adacığım, güzel bir yazı allah tüm isteyenlere evlat nasip etsin.

Donasyon yaptıranlara saygı duyuyorum, başımın üzerinde yerleri var. Ancak senin bu tip yazılar okumanı, çok çok ileri hamleleri düşünmeni yasaklıyorum. Mis gibi yumurtaların varken kızın seni beklerken bir daha böyle şeyler yapmak yok.

Son düzenleme:
sımdılık ıyı gidiyo canım yaza kadar eskı kıloma donerım ınsallh..aman sen bi doğum yapta hayırlısıyla verırsın nasılsa...önce bebiş.. :)

canikom evet işler yoğundu sabahtan. bir de kırgınlık var üstümde ama yaşadığım şeylerden sonra vücudumun tepki vermesi de doğal sanırım :))

şekercim, ben umut olsun diye yazdım. o yazıda bir laf çok hoşuma gitti, "Artık ota boka üzülmüyorum ve inanıyorum ki, çok istediğimiz şeyler, bir gün bize gelirler. Bunun için önce Allah'a inanmalı sonra da bunu yürekten istemeliyiz." tam benim içimden geçenlerdi, ondan paylaşmak istedim. yılmamak, mücadeleye hep devam etmek lazım.. sen iyi misin bugüüün, şeker kızımız nasıl??

:)) babycim çok tatlısın her zamanki gibi. yukarda cicoşa da söyledim, ben kadının azmine ve eşiyle birbirlerine olan sevgi ve dayanışmalarına hayran kaldığım için çok etkilendim. yoksa kızım beni bekliyor biliyorum, senin de oğlun seni bekliyor ama başı bağlı tabi biliyorum

Günaydin arkadaslar.
Günümüz güzel olsun güzel geçsin.
Ben bugün 11h30'ta kalktim. Dün gece uyuyamamistim bu sabah acisini çikardik.
çalismanin bu avantaji var geç saatte uyumak geç saatte kalkmak.
Evde günler geçmek bilmiyor iyiki siz varsiniz.
Bugün biz 14 hafta olduk 4cü ayimiza adim atmisiz :)

Cicim ne zaman ögrenicez cinsiyetini bilmiyorum. Bence 14 subatta tam 4 aylik olucaz o gün kesinlesir diyorum.
Haftaya pazartesi doktorda randevum var ama erken gibime geliyor.

Günayyyyydınnnnnnnya da tünaydınnnnnnnn

Naıl keyiflerrr canlarımmmHepinize harikaaa bir gün diliyorummmmdevincim elifcimm saolun canlarım yumoşlar büyüyorrr işallahh sağlıkla devam eder böyleeeeespicim sana da selammlarrAdacannn kırgınlık gayeeettt normal be canım yine de maşallahıın varrrcicoşşş nasılsın tatlımmelocumm kolaylar gelsinn b,r an öncee sağlıkla ver kiloları bakalımmmmm

hoşgeldiniz canikoooom. bir kız bir erkek gibi geliyor içime keşke öyle olsa :)) tabi önce sağlık

canımmmmmmm hoşgeldin. nasıl gidiyor bakalım kuluçka işleri kıs gıdaklıcan yakında, gıt gıdak yumurtam sıcaaaak :)) opu ne zaman derincim, ay fena halde heyecanlıyım

Günaydin derincim nasilsin bugün.
Yumoslarin ne zaman toplanacak belli oldu mu ?

inşallah canım cok saol..

ohhh ne güzel 4.ay gelmiş...bebişlerine kavuşmana azcıkk kalmış...bu gittiğinde kesin cinsiyetlerini öğrenirsin canım...benin 1 şubatta randevum var doktor o zaman cinsiyetini görebiliriz dedi...sen benden ileri olduğuna göre kesin öğrenirsin...sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil diyoruz ama yine insan gönlünden geçiriyo hep kız ya da erkek diye...seninkiler ikiz inşallah biri kız diğeri erkek olur...

derincim nasılsın??? belli oldu mu opu tarihin falan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…