ohhh ne güzel 4.ay gelmiş...bebişlerine kavuşmana azcıkk kalmış...bu gittiğinde kesin cinsiyetlerini öğrenirsin canım...benin 1 şubatta randevum var doktor o zaman cinsiyetini görebiliriz dedi...sen benden ileri olduğuna göre kesin öğrenirsin...sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil diyoruz ama yine insan gönlünden geçiriyo hep kız ya da erkek diye...seninkiler ikiz inşallah biri kız diğeri erkek olur...
Nerde az kalmis devincim yarilamadik yaaa. Bunada sükür sadece bir hafta aldik 4cü aydan anlican 3 ayimizi yeni bitirdik. Allah tamamini erdirsin.
Bakalim pazartesi günü belli olur mu cinsiyeti insan merak ediyor.
Tabii ki hep diyoruz önce saglik ama yinede insan merak ediyor.
Gönlümüzden hiç birsey geçmiyor onlari o kadar zor elde ettik ki benim için fark etmez erkek kiz tabii ki isterim bir kiz bir erkek ama hayirlisi olsun.
aaa neden acaba tatlım. ya hürriyetin arşivinden ayşe arman ın yazısıydı tatlım. 2006 senesinden, belki fransadan çekmiyordurp
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın espicim.. dediğin gibi asla tartışılamayacak bir konu..
bir başkasının yumurtasıyla anne olmuş ama onun içinde büyümüş yavrusu, onun kanıyla, onun canıyla beslenmiş. bence unutması lazım yumurtanın başkasının olduğunu. her ay regl oluyoruz ve boşa gidiyor bir yumurtamız, işte bir kadının boşa gidecek yumurtası, kendi kendine anne olamayacak bir kadını anne yapmış, daha ne olsun...
Günaydınlar canlarım hepinize iyi günler geçirmenizi dilerim..
Biz bugün kuzucumla uykusuz yorgunuz gece çok dönüyorum helak oluyorum o dönmelerde acayip agrı yapıyor belimde sırt üstüde yatamıyorum artık.sag sol sag sol sabah ezanında uyuya kalmışım pat diye iş saati geldi yavaş yavaş geldik işte..Havalar soguk dışarı çıkıyoruz,suratım pul pul oldu dökülüyor...Gülsuyu ile yıkıyorum 2 gündür..
Adacanım naber şekercim???
Devin kuşum bulantılar ne alemde bakayım?
Derin biz iyiyiz canikom sen naıslsın?Kuluçka nasıl gidiyor varmı yumoşlarda artık...
Espi tatlışkom salla gitsin evdesin dinlen tadını çıkartmaya bak böyle....Bebişlerinde dogumdan sonra bol bol gezersin şeker......En azından evindesin bak özlem hastanede iyiyce bunalmış...Allahım sen evlatlarımızı bize bagışla...Amin..
İsmini sayamadığım diger arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallah keyifler yerindedir.
canikom evet işler yoğundu sabahtan. bir de kırgınlık var üstümde ama yaşadığım şeylerden sonra vücudumun tepki vermesi de doğal sanırım :))
şekercim, ben umut olsun diye yazdım. o yazıda bir laf çok hoşuma gitti, "Artık ota boka üzülmüyorum ve inanıyorum ki, çok istediğimiz şeyler, bir gün bize gelirler. Bunun için önce Allah'a inanmalı sonra da bunu yürekten istemeliyiz." tam benim içimden geçenlerdi, ondan paylaşmak istedim. yılmamak, mücadeleye hep devam etmek lazım.. sen iyi misin bugüüün, şeker kızımız nasıl??
Canım dikkat et kendine lütfen salma kendini sakına...Bende baby katılıyorum bu ileri hamleleri okuyarak içini karartma lütfen...Rabbim büyük senin çektiğin sıkıntılar kimbilir bunlarla kalacak artık güzel günler gelecek kızınla :))))Evet yazıyı okumadım ama anlayabiliyorum bu tarz başarı hikayelerine ve mücadele örneklerine bazen ihtiyacımız olabiliyor...Aslına bakarsan bu hayatta sırf bu gün için değil genel olarak ota boka gerçekten üzülmemeliyiz çok detaylı bakmamalıyız hayata hep bu yüzden kaybediyoruz...İnsan rahat olursa oluruna bırakırsa herşeye daha çabuk kavuşuyor benim görüşüm..
canım benim yaaa...inşallah çabucak geçecek bu günler...benim mide bulantılarım azaldı ama devam ediyor...ama artık kusmuyorum çok şükür...şimdiki en büyük şikayetim mide yanması...sabah uyandığım andan gece uyuyana kadar yanıyor...gaviskon şurup verdi doktor ama onu da içemiyorum içince kusuyorum...bugünler geçecek diye umutla bekliyorum...ama sanırım hamilelik ilerledikçe dertler artacak gibi :))
ooooo günayydınn canlarrrrrrben gece uyumuyor sabah uyanmıyor ekibine terfi ettim 3 gecedirrr
kızlar adacaaan devinn espii cicoşşşş cmt sabah 9 da opu için hastanede olacağım naipse.görünen 6 6 gibi ama bakalımm ne çıkacakkuluçkaa işe yaradı ilkine göree çok şükür hehehhe
midelerrr mide yanmalarııııı bel ağrılarıııı yaw çokkça gereksiz yere yaşadığım şeyler umarım hamişlikten yaşarım yawwwwwwww
hepiniziii öpüyorum
derincim çok sevindim inanki...ne kaldı ki cumartesiye maşallah valla sayı da güzel...bu demek oluyorki salı ya da perşembe de transferin olucak yani...inşallah bu yılın ilk güzel haberi senden gelir ve devamı da gelir canım...
Canııııııııımmmmm benimmm güsel annişim beniiiimmmmmçok teşekkür ederimm canım beniimm azcık kaldıııııııııııı inşalllaahhhh peşinizden gelmek nasip olur sağlıklaaa hayırlıısııylaaaaaaaaa
ooooo günayydınn canlarrrrrrben gece uyumuyor sabah uyanmıyor ekibine terfi ettim 3 gecedirrr
kızlar adacaaan devinn espii cicoşşşş cmt sabah 9 da opu için hastanede olacağım naipse.görünen 6 6 gibi ama bakalımm ne çıkacakkuluçkaa işe yaradı ilkine göree çok şükür hehehhe
midelerrr mide yanmalarııııı bel ağrılarıııı yaw çokkça gereksiz yere yaşadığım şeyler umarım hamişlikten yaşarım yawwwwwwww
hepiniziii öpüyorum
günaydın canlarım benim hepinizi koccaman öpüyorum :)
harika bir haber bu derinim. 6 yumoş dediyse o 8 olur opuda gör bak
inşallah devincanın dediği gibi, bu senenin ilk hamişi sen olacaksııııııııınnnnn
İnşallahh adaacımmmmbi tarafta 6 diğerinde 6 gibi görünüyor ama küçükler var sanırımmmm ondan tam çıkmayabilir bu sayı dedilerrr
günaydın canlarım benim hepinizi koccaman öpüyorum :)
harika bir haber bu derinim. 6 yumoş dediyse o 8 olur opuda gör bak
inşallah devincanın dediği gibi, bu senenin ilk hamişi sen olacaksııııııııınnnnn
ay bu harika haber tatlım. toplam 12 yumoş e daha noolsunhaydi tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah
bu arada saçlarını ne renk yaptın bakalım
Vallahiii bilmiorum ki yaw ne renk buana rengim kahve gibi az koyu
ne güzel güle güle kullan tatlım. e tabi hamileyken saç boyatmak olmaz, o yüzden sarıdan ana renklere dönmek çok mantıklı :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?