Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aaa neden acaba tatlım. ya hürriyetin arşivinden ayşe arman ın yazısıydı tatlım. 2006 senesinden, belki fransadan çekmiyordur p

Simdi okuyabildim.
Ne güzel anlatilmis hayattan gerçeklerden bir parça.
Bir cogumuzun yasadigi sorunlar.
Ama kendisinin basarisi büyük bir cesaret ister baskasinin yumurtalariyla anne olmak.
Bu konu tartisilmaz herkesin kendine göre bir bildigi bir düsüncesi vardir.

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın espicim.. dediğin gibi asla tartışılamayacak bir konu..

bir başkasının yumurtasıyla anne olmuş ama onun içinde büyümüş yavrusu, onun kanıyla, onun canıyla beslenmiş. bence unutması lazım yumurtanın başkasının olduğunu. her ay regl oluyoruz ve boşa gidiyor bir yumurtamız, işte bir kadının boşa gidecek yumurtası, kendi kendine anne olamayacak bir kadını anne yapmış, daha ne olsun...

adacım bende çok etkilendim okurken.en zor karara bile koşarak kucak açmak.ben kötü bir durum göremiyorum.ama zor bir şey çok zor...

Günaydınlar canlarım hepinize iyi günler geçirmenizi dilerim..

Biz bugün kuzucumla uykusuz yorgunuz gece çok dönüyorum helak oluyorum o dönmelerde acayip agrı yapıyor belimde sırt üstüde yatamıyorum artık.sag sol sag sol sabah ezanında uyuya kalmışım pat diye iş saati geldi yavaş yavaş geldik işte..Havalar soguk dışarı çıkıyoruz,suratım pul pul oldu dökülüyor...Gülsuyu ile yıkıyorum 2 gündür..

Adacanım naber şekercim???

Devin kuşum bulantılar ne alemde bakayım?

Derin biz iyiyiz canikom sen naıslsın?Kuluçka nasıl gidiyor varmı yumoşlarda artık...

Espi tatlışkom salla gitsin evdesin dinlen tadını çıkartmaya bak böyle....Bebişlerinde dogumdan sonra bol bol gezersin şeker......En azından evindesin bak özlem hastanede iyiyce bunalmış...Allahım sen evlatlarımızı bize bagışla...Amin..

İsmini sayamadığım diger arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallah keyifler yerindedir.

canım benim yaaa...inşallah çabucak geçecek bu günler...benim mide bulantılarım azaldı ama devam ediyor...ama artık kusmuyorum çok şükür...şimdiki en büyük şikayetim mide yanması...sabah uyandığım andan gece uyuyana kadar yanıyor...gaviskon şurup verdi doktor ama onu da içemiyorum içince kusuyorum...bugünler geçecek diye umutla bekliyorum...ama sanırım hamilelik ilerledikçe dertler artacak gibi :))

Bende gaviskonun şurubunu aldım daha içemedim o yanmayı çekiyorum ama içmiyorum....Sırf sen değil her içen aynı tepkiyi veriyormuş...Evet canım bebek büyüdükçe bünye alışmakta zorlanıyor genişliyor ve sana farklı olarak tepkileri yansıyor..Yok sakına öyle düşünme hamilelik hastalık değil çok güzel bir süreç allahım herkese nasip etsin....O şikayetler bile hoşuna gidiyor insanın...Ayrıcalıklı yapıyor seni düşünsene bir can taşıyorsun...Çok detaylı mırmır bir insan olursan bu süreç zor geçer olanı o an yaşa ve unut :)))Eşim bana diyor senden allah razı olsun çok dert sıkıntı yapmıyorsun yapsan banada yansırdı diyor...(benim en büyük şikayetim bel agrım,sag bacagıma vuruyor uyuşuyor yürüyemiyorum yatamıyorum popom dahi acıyor dogumdan sonra halledicez onu diye şimdi çekiyorum)

ooooo günayydınn canlarrrrrrben gece uyumuyor sabah uyanmıyor ekibine terfi ettim 3 gecedirrr

kızlar adacaaan devinn espii cicoşşşş cmt sabah 9 da opu için hastanede olacağım naipse.görünen 6 6 gibi ama bakalımm ne çıkacakkuluçkaa işe yaradı ilkine göree çok şükürhehehhe

midelerrr mide yanmalarııııı bel ağrılarıııı yaw çokkça gereksiz yere yaşadığım şeyler umarım hamişlikten yaşarım yawwwwwwww

hepiniziii öpüyorum

derincim çok sevindim inanki...ne kaldı ki cumartesiye maşallah valla sayı da güzel...bu demek oluyorki salı ya da perşembe de transferin olucak yani...inşallah bu yılın ilk güzel haberi senden gelir ve devamı da gelir canım...

Canııııııııımmmmm benimmm güsel annişim beniiiimmmmmçok teşekkür ederimm canım beniimm azcık kaldııııııııııııinşalllaahhhh peşinizden gelmek nasip olur sağlıklaaa hayırlıısııylaaaaaaaaa

aminnnn canımmm hadi inşallah...Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

günaydın canlarım benim hepinizi koccaman öpüyorum :)

harika bir haber bu derinim. 6 yumoş dediyse o 8 olur opuda gör bak

inşallah devincanın dediği gibi, bu senenin ilk hamişi sen olacaksııııııııınnnnn

İnşallahh adaacımmmmbi tarafta 6 diğerinde 6 gibi görünüyor ama küçükler var sanırımmmm ondan tam çıkmayabilir bu sayı dedilerrr

İnşallahh adaacımmmmbi tarafta 6 diğerinde 6 gibi görünüyor ama küçükler var sanırımmmm ondan tam çıkmayabilir bu sayı dedilerrr

ay bu harika haber tatlım. toplam 12 yumoş e daha noolsun haydi tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah

bu arada saçlarını ne renk yaptın bakalım

ay bu harika haber tatlım. toplam 12 yumoş e daha noolsun haydi tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah

bu arada saçlarını ne renk yaptın bakalım

Vallahiii bilmiorum ki yaw ne renk buana rengim kahve gibi az koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…