tupbaby hosgeldın aramıza canım......
Deme ya c.tesi çalışmak hiçte iyi değil.Allah yardımcın olsun güzelim. ooo maşallah bu kadar hızlısın olsun iyidir kafan dagılır tatlım.Sende gez bakalım gezin gariiiiii
Gözlerim dolu dolu okudum.. allah dualarinizi kabul eder insallah..
29 yasindayim 1 senelik evliyiz.. Ruhen hamileliye hazirim Anne olmayi tatmak istiyorum ama evimizin gecimini ben sagliyorum esim malesef issiz ve bi süre daha böyle olacagi gözüküyor.. Bi kac kere korunmadim allah bilir olursa olur dedim allah bi yerden kapi acar rizkimizi verir dedim ama hamilelik olusmadi.. Simdi hikayenizi okuyunca beni biraz korku sardi.. Allaha siginip yil sonuna dogru bebek denemelerine baslasakmi ? Git gel icerisindeyim ben zaten cok panik bir insanim ama esimin is durumunu garantilemeden benim anne olmaya hakkim var mi? Suan yine kötü oldum ve agliyorum bende bu güzel duyguyu tatmak istiyorum yasim da cok genc degil hani rahat rahat 5 sene bekleyelim diyebilecek kadar
canım kayınvalıdemın yanına gıdıyorum....n kadar guzel olur hafta sonu sen dsun artıkkkk. acıklara goturup bagmasında benı denızdeee
Gözlerim dolu dolu okudum.. allah dualarinizi kabul eder insallah..
29 yasindayim 1 senelik evliyiz.. Ruhen hamileliye hazirim Anne olmayi tatmak istiyorum ama evimizin gecimini ben sagliyorum esim malesef issiz ve bi süre daha böyle olacagi gözüküyor.. Bi kac kere korunmadim allah bilir olursa olur dedim allah bi yerden kapi acar rizkimizi verir dedim ama hamilelik olusmadi.. Simdi hikayenizi okuyunca beni biraz korku sardi.. Allaha siginip yil sonuna dogru bebek denemelerine baslasakmi ? Git gel icerisindeyim ben zaten cok panik bir insanim ama esimin is durumunu garantilemeden benim anne olmaya hakkim var mi? Suan yine kötü oldum ve agliyorum bende bu güzel duyguyu tatmak istiyorum yasim da cok genc degil hani rahat rahat 5 sene bekleyelim diyebilecek kadar
hoşgeldin canım..hemen yelkenleri suya indirme azıcık bekle sabret...1 yıl korunmadan çalışmalara devam et güzelim doktorlar bu şekilde söylüyro zaten...o zaman gebelik oluşmaz ise bir doktora başvurabilirsin..Tedavi süreci yorucu gergin ve maddiyata dayalı bir süreç alalh yardımcımzı olsun..İyice düşün canım bu tek başına verebileceğin bir karar değil..Dilersen saece kontrol amaçlı bir doktora görünebilirsin..opuyorumnanaktan
kusum yaaa kayınvalıdemmmmm zaten hıc aram yok kendısıyleee
:roflol::roflol::roflol: ilahi özcan..yok o kadar da değil..sen onu sulu götürür susuz geri getirirsin hem yanında tosunun var sana kimse bişey yapamazhihoyyyt
yalnis anlasilmak istemiyorum.. bu zaman kadar korunuyordum.. bi kac kere korunmadik.. Bebek yapaya cesaret edemiyorum esim issiz oldugu icin..
Ciddi ciddi bir gebelik calismadi yapadik.. Anne olmayi cok istedim hayat sartlari bizi bukadar yormasaydi..
kusum ver gaz ver gaz zaten bogazıma kadar doluyum....eteklerımızdekı tas duruyo.....
betusum canım bu yumurtalar anestezıyle mı toplanıyo
Hiştt şimdi taş dökme zamanı değil kurt dökme zamanı hopa:teytey:
Boşver düşünme diyorum sana şimdi valdenin sırası değil..dolma boşalt içini....
betusum canım bu yumurtalar anestezıyle mı toplanıyo
Çok haklısın hp beraber boşaltalım içimizi.... Ne o stres stres şiştik valla...
adacımın hala elektrikleri yok...merak ettik canım nerelerdesin??zemuszemus
Beticim ismini görüyroum burdasınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?