aynen canımmm bu kezz hazırımm gelsin artık sıpaaaaaaaa:84:
İnşallahh adaacımmmmbi tarafta 6 diğerinde 6 gibi görünüyor ama küçükler var sanırımmmm ondan tam çıkmayabilir bu sayı dedilerrr
ada egecım merhaba canım
bırzmanlar agustos ayında sonuc bekleyenler topıgınde gorusuyorduk daha artık kımseyı goremez oldum
varmı sende bır gelısme bende 3,tupe nıyetlendım canımsın ınsalalh herkesınde benımde sıpalar bukez gelır ve kocagımıza saglıklıca ve hayırlısıyla alırız ınsallah
Günaydin kizlar.
Nasilsiniz canlar biz iyiz. Bugün 12'de uyandim.
Cicim bende senin gibiyim gece bir sag bir sol bir sirt üstü gecelerim geçiyor hamile olmadan oncede çok dönerdim.
Her gece tuvalete kalkiyorum oda beni maf ediyor bir daha uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum 12'den öncede ayikamiyorum.
Sonuçta evdeyim ise gitmiyorum.
Bebeklerim iyi olsunlar onlar için evde kalirim doguma kadar yeter ki onlar iyi olsunlar.
Adacim sen nasilsin bugün.
Derincim az kaldi hadi hayirlisi olsun insallah bu 2011'de ilk hamile haberini senden aliriz insallah.
Devincim ben kusmalar yasamadim. Sadece her yemekten sonra midem bulanirdi ve tiksinme olurdu ama hiç çikarmadim.
Benimde midem yaniyor kötü oluyorum banada gaviscon verdi doktor içmiyorum çekiyorum simdilik daha erken diyorum ileride daha yogun olursa içmek zorunda kalirim.
maşallah kuşum 6 yumoşun olmuş inşallah opu günü bu rakam artar bitanem...Hadi cumartesi adım atıyorsun 2.ci büyük adımda nasipse hafta içi olur ve yeni yılın yeni ayında güzel haberi verirsin bitanem ugur getirirsin inşallah....Stres yapma güzelim son zamanlarda hep rahattın öyle devam et canım görüşürüz allaha emanet ol...
kızlar bende başlıyorum.yeni doktordan geliyom.ama benim 3 tane yumurta sağ da görünüyor başka da yok malesef...:84:
hayırlı olsun semracım...benim de sağ yumurtalığım ameliyatla alındı...tek yumurtalıktan gelenlerle hamile kalabildim...kafana takma bunu...inşallah hayırlı haberler alırız senden de ...ankaradaydın sanırım sen de ...hangi merkezde yaptırıyosun???
Günaydın canlarımmmmmmdün gece çatlatma iğnemi deee oldummmmmmm sırada cmt opumusss varrrr
keyifler nasılll herkeş nasıııl bakalımmmmm
adacann inşallahh bu reglindeee çabucak toparlandığını görürler rahminnn inşalllaaahhhh
cicoşşum rahatım çok şükür nasip olacaksa olacakkk ben inancımı yitirmediğim gibi stresde yapmıyorum artık hayırlısııı diyorum sağlıklaa diyorummmirem sultan ne yapıyorrr bakalımmmm
semracım ttalımmm önemli olan kalitesi bi tasn elazım bende ilk tedavimde donmuş olmadığı için üzgündümm:44:şimdiki tyedavimin başınhda bi tarafta 3 diğerinde 2 gibi göründü ilk kontroldeo zamasn hatta yine üzüldüm donmuşum olamayacak vs diye.ama bunlar gerçekten gereksiz kaygılar.diğer topiclerde 20 küsür yumoştan donmuşu olmayan da oldu bakarsın hepsi mis gibi dölleniirdeee missss gibi tutarr hiç bişeye gerekkk kalmazzzzz
espicimm uyu ne güselll yaaaa ohhhhgecelerr zor dinlenebiliğin kadar dinlennn kolayyy mııı 3 canlısınnnnnnnn
Devincaann günayyydııınnnnnmiden nasıl ttalım
günaydın şekerlerim, hayırlı cumalar..
semuşum çok ama çok sevindim, inşallah 3 tanecik diye küçümsediğin yumoşların tosun tosun embriyolar olsun sonra da tosun bir evlat da utandırsınlar seni :)
deriniiiiiiim harika haber cts opu kısmetse perşembe de transfer olur inşallah benim öyle olmuştu. bak önceden 5 yumoşun var sanıyordun ama bir baktın ki 12 oluvermiş harikaaaaa. bu arada bu defa uzun protokoldü di mi tatlım.. cts buraya yaz mutlaka kaç yumoş toplandığını tatlım. inşallah harika tosun tosun embriyolara dönüşür hepiciği
kaç yumurtan oluşmuş tı devincim senin??
Günaydın canlarımmmmmmdün gece çatlatma iğnemi deee oldummmmmmm sırada cmt opumusss varrrr
keyifler nasılll herkeş nasıııl bakalımmmmm
adacann inşallahh bu reglindeee çabucak toparlandığını görürler rahminnn inşalllaaahhhh
cicoşşum rahatım çok şükür nasip olacaksa olacakkk ben inancımı yitirmediğim gibi stresde yapmıyorum artık hayırlısııı diyorum sağlıklaa diyorummmirem sultan ne yapıyorrr bakalımmmm
semracım ttalımmm önemli olan kalitesi bi tasn elazım bende ilk tedavimde donmuş olmadığı için üzgündümm:44:şimdiki tyedavimin başınhda bi tarafta 3 diğerinde 2 gibi göründü ilk kontroldeo zamasn hatta yine üzüldüm donmuşum olamayacak vs diye.ama bunlar gerçekten gereksiz kaygılar.diğer topiclerde 20 küsür yumoştan donmuşu olmayan da oldu bakarsın hepsi mis gibi dölleniirdeee missss gibi tutarr hiç bişeye gerekkk kalmazzzzz
espicimm uyu ne güselll yaaaa ohhhhgecelerr zor dinlenebiliğin kadar dinlennn kolayyy mııı 3 canlısınnnnnnnn
Devincaann günayyydııınnnnnmiden nasıl ttalım
günaydın şekerlerim, hayırlı cumalar..
semracım benim 7 yumurtam olmuştu, 6 tanesi döllendi, 3 tanesi donduruldu...
ooo derincim ne güzel çatlatma iğnemizi de yapmışız ohhh maşallah...benim midem bugün daha da kötü...sabah hastaneye kan vermeye gittim aç olmam gerekiyordu...o açlık bugün beni mahvetti...öğlen yemekte de balık vardı...yemekhane kokuyodur diye yemeğe gitmedim hiçç iyi değilim valla bugün...
adacımmm sana da hayırlı cumalar canımm...
[ı]ah canım ya, keşke tost falan bişiler söyleseydin dışardan. Böyle aç aç durmak mideni daha da kötü yapıyor tabi..[/ı]
selam kizlar
Biz sükürler olsun cok iyiz,biraz yoruluyoruz ama onun disinda bi yaramazlik yok..
bebeisler 3,5 aylik oldu tam sevilecek döneme geldiler,asrtik aga gugular basladi :)) ...
Teyzeleri kizim masallah cok akili ama oglum cok cektiriyor bana yatmadan öncer kesin 1 saat aglayip yatiyor galiba uykuysu geliyor ama kendini uykuya veremyior,ama esimle idare ediyoruz....Sizlerde ne var ne yok???
Özlemin durum nasil??saricim sen nasilsin??
adacim sen toparladinmi kendin??
Ya kizlar gecmisi okuyamadim icin bana arada bi özel mesaj yazinda sizleri merak etmeyim.Adacim sana ulasa bilecim bi sabit hat varsa özelden nr ver ben arayim seni,senide saricim ve özlemcim...
hepinizi cok öpüyorum,tedavide olan arkadaslara dua ediyorum ALLAH hepimizin yardimci olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?