Kızlarr selaammmm
yumoşlar toplandııı çok şükürrr9 tane bakalım kaçı döllenecekkkk:18: Rabbim hayırlısıylaaa sağlıkla döllenmesini nasip etsiiinn işallahhhhh hepinizi öpüyorummmmm
Kızlarr selaammmm
yumoşlar toplandııı çok şükürrr9 tane bakalım kaçı döllenecekkkk:18: Rabbim hayırlısıylaaa sağlıkla döllenmesini nasip etsiiinn işallahhhhh hepinizi öpüyorummmmm
Kızlarr selaammmm
Hadi hayirlisi olsun insallah döllenirler ve bebislerin sana tutunurlar.
Bu ne enerjii yaa :) hızına yetişemiyorum ne ara başladın yeni tedaviyeben en son aşılamanda kaldım cnm
İnş güzel güzel bölünürlerle sana sımsıkı tutunurlar tatlım :))
ooo maşallah derincim...çok güzel bir sayı..inşallah güzelce döllenirler ve sımsıkı tutunurlar sana...öpüyorum kocamann...
Canlarım benimmm
espoirimmmm saol bebeğiimmm bol dua bekliyorumm bak üçünüzdendeee
tupbabyy hayatım saol bebeğim yawwwAllah razı olsun valla hatta geçen ay kistim olmasa geçen ay yapacaktım valla hızlı hızlıı koşuyorum bakalım nolcakkk sen ne aşamadasın hayatım ne var ne yok bakalım
devinimmmm saol hayatımmminşallahhh inşallahhhh ikinizdennndee bol dua bekliyorumm ona göreee
Canlarım benimmm
espoirimmmm saol bebeğiimmm bol dua bekliyorumm bak üçünüzdendeee
tupbabyy hayatım saol bebeğim yawwwAllah razı olsun valla hatta geçen ay kistim olmasa geçen ay yapacaktım valla hızlı hızlıı koşuyorum bakalım nolcakkk sen ne aşamadasın hayatım ne var ne yok bakalım
devinimmmm saol hayatımmminşallahhh inşallahhhh ikinizdennndee bol dua bekliyorumm ona göreee
günaydın güzellerim iyi haftalar...
deriniiiiim cts hemen girdim haberine bakmak için. 9'u görünce çoooook sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. inşallah süpppeeer yumoşların, süpppper embriyolara dönüşür, tosun tosun bir bebiş gelir sana inşallllaaah. bunları cts yazmak istedim ama siteye giremedim sanırım e-mailimle ilgili bir problem olmuş, bu sabah düzelttiler, gecikme için kusuruma bakma tatlımm..
Adacımm benimm çok saoll hayatımm benimmmm çok saolllllgüne çokkkk enerjik başladımm yaaaa merkezden aradılarr geçen sefer pzt transfer olmuştu cmt toplanıpppp şimdiiii durumlar çok güseeel herşeyy yolundaaa yarın tekrar arayacağııığızzz bu gün kesin transferin yok dedilerrr bir güsellll gelişme bir gün bile geç olsa transferimmm daha motive ediciii benimm içinnn
Kızlarrrrr günayyyyydınnnnnnnnnn cmtt tolanana yumoşlarım dööleniyomuş sanırsam sorunsuuzz açıkçaı kaç tanesii kaç hücreli diyemedim telefondaaa sadece bu gün transferimin kesin olmadığını öğrendimm çok şükür Rabbime geldik bu aşamaya inşallahhh güsel haberler vermek nasip olur banada güsel yol arkadaşlarım benimmmmmm sizleden dua bekliyorummm
Cicoşum nasılsınnnnn???irem sultan nasıllar efendimmmm
espoirimmmm nasıl bebişiler bakalımmmkilo durumları nasıl kız ikiz gebelik başka oluyo derler yaaa
tupbabyyyycimmm nasılsın tatlımmcanımm nasıl gidiyor dondurulmuşş tedavinn bakalımmmm ne aşamadasınnn
devinimm günaydın canımmmnasıl gidiyor bakalım az kaldı işallahhhh bulantılatrın mide sounlarının geçmesineee doyasıyaa yedimmmlei bekliyoruzzz
imojeee godesimmmm özlemciimm hulacannn elifiiimmmm semracımmmm nelocummm nanelicimmm canlarımm nasılsıınınnnzzzz:)ne var ne yokkkk nerelerdesinizzzz unuttunuzzz bizii yaaaaaa
slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?