Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kızlarr selaammmm

yumoşlar toplandııı çok şükürrr9 tane bakalım kaçı döllenecekkkk:18:Rabbim hayırlısıylaaa sağlıkla döllenmesini nasip etsiiinn işallahhhhhhepinizi öpüyorummmmm

Kızlarr selaammmm

yumoşlar toplandııı çok şükürrr9 tane bakalım kaçı döllenecekkkk:18:Rabbim hayırlısıylaaa sağlıkla döllenmesini nasip etsiiinn işallahhhhhhepinizi öpüyorummmmm

Hadi hayirlisi olsun insallah döllenirler ve bebislerin sana tutunurlar.

Kızlarr selaammmm

Bu ne enerjii yaa :) hızına yetişemiyorum ne ara başladın yeni tedaviye ben en son aşılamanda kaldım cnm
İnş güzel güzel bölünürlerle sana sımsıkı tutunurlar tatlım :))

merhaba arkadaslar;

adaegecim sana özelden mesaj yazmak istedim ama kabul etmedi.
bugun test yaptırdım sonucum 170 pazartesi yine yapılacak
haber vermek istedim.
görüşmek üzere :)

Kızlarr selaammmm

ooo maşallah derincim...çok güzel bir sayı..inşallah güzelce döllenirler ve sımsıkı tutunurlar sana...öpüyorum kocamann...

Hadi hayirlisi olsun insallah döllenirler ve bebislerin sana tutunurlar.

Bu ne enerjii yaa :) hızına yetişemiyorum ne ara başladın yeni tedaviye ben en son aşılamanda kaldım cnm
İnş güzel güzel bölünürlerle sana sımsıkı tutunurlar tatlım :))

ooo maşallah derincim...çok güzel bir sayı..inşallah güzelce döllenirler ve sımsıkı tutunurlar sana...öpüyorum kocamann...

Canlarım benimmm

espoirimmmm saol bebeğiimmm bol dua bekliyorumm bak üçünüzdendeee

tupbabyy hayatım saol bebeğim yawwwAllah razı olsun valla hatta geçen ay kistim olmasa geçen ay yapacaktımvalla hızlı hızlıı koşuyorum bakalım nolcakkksen ne aşamadasın hayatım ne var ne yok bakalım

devinimmmm saol hayatımmminşallahhh inşallahhhhikinizdennndee bol dua bekliyorumm ona göreee

Dualarimiz seninle derincim.

:))) İnşşş sonu güzl olacak cnm bu neşeyle,potitiflikle aksini düşünemiyorum benden sana maşallah
Bende dondurulmuş tedavisindeyim transfer günümü bekliyorum (olacak mı olamayacak mı diye )
Allah hepimizin kucağının bebişlerimizle doldurur inş (amin)

hayırlı olsun canım degrın cok guzel maşşşş

kız derın maşallhın var varyaaaaa bence bu tedavın olumlu olacak ınşşşşşşş

günaydın güzellerim iyi haftalar...

deriniiiiim cts hemen girdim haberine bakmak için. 9'u görünce çoooook sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. inşallah süpppeeer yumoşların, süpppper embriyolara dönüşür, tosun tosun bir bebiş gelir sana inşallllaaah. bunları cts yazmak istedim ama siteye giremedim sanırım e-mailimle ilgili bir problem olmuş, bu sabah düzelttiler, gecikme için kusuruma bakma tatlımm..

bebiiiiiing Rabbim tamamına erdirsin canım... çok ama çok sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallaaaaah bugün de iki katına çıkar değerin inşallah canım..

Adacımm benimm çok saoll hayatımm benimmmm çok saolllllgüne çokkkk enerjik başladımm yaaaamerkezden aradılarr geçen sefer pzt transfer olmuştu cmt toplanıpppp şimdiiii durumlar çok güseeel herşeyy yolundaaa yarın tekrar arayacağııığızzz bu gün kesin transferin yok dedilerrrbir güsellll gelişme bir gün bile geç olsa transferimmm daha motive ediciii benimm içinnn

Kızlarrrrr günayyyyydınnnnnnnnnncmtt tolanana yumoşlarım dööleniyomuş sanırsam sorunsuuzzaçıkçaı kaç tanesii kaç hücreli diyemedim telefondaaa sadece bu gün transferimin kesin olmadığını öğrendimmçok şükür Rabbime geldik bu aşamaya inşallahhh güsel haberler vermek nasip olur banada güsel yol arkadaşlarım benimmmmmmsizleden dua bekliyorummm

Cicoşum nasılsınnnnn???irem sultan nasıllar efendimmmm

espoirimmmm nasıl bebişiler bakalımmmkilo durumları nasıl kız ikiz gebelik başka oluyo derler yaaa

tupbabyyyycimmm nasılsın tatlımmcanımm nasıl gidiyor dondurulmuşş tedavinn bakalımmmmne aşamadasınnn

devinimm günaydın canımmmnasıl gidiyor bakalım az kaldı işallahhhh bulantılatrın mide sounlarının geçmesineeedoyasıyaa yedimmmlei bekliyoruzzz

imojeee godesimmmm özlemciimm hulacannn elifiiimmmm semracımmmm nelocummm nanelicimmm canlarımm nasılsıınınnnzzzz:)ne var ne yokkkknerelerdesinizzzz unuttunuzzz bizii yaaaaaa

harika haber bu tatlımmm çok ama çooook sevindim.. demek ki 9'u birden döllenmiş maşallaaaah inşallah 5. güne kadar gidersiniz derincim, bu defa herşey çok güzel olacak çünkü sen çok pozitifsin

okudukçe mutlu oldum
Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah
gelsin konsun içine meleğin
hiç bırakmasın inşallah seni

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

valla cnm ben hiç bilmiorum ama
matematiksel düşünürsek
6 en ii 2 de senin embriyo kaliten bence
Ada doğru mu????

hepinize günaydın kızlar...hatta tünaydın ...derincim herşey güzel gidiyo inşallah böyle de devam eder canım...sağlıkla tutunsun bebişin sana...adacımm nasılsın??? bugün daha bir enerjik gördüm seni...hep böyle olursun inşallah tatlım...benden yana değişen bişey yok ....hala midem kötü ve hala karnım aç...başlangıç kilom 64 tü şimdi 61 e kadar düştüm...aslında zayıflıyor olmaktan şikayetçi değilim ama yemek yemeyi özledimmmm... (

derınnnnnnnnnnnn az kaldı melegın senınlen olacak bu sefer ben cok ınaıyorummmmmmm

devın keske senın yerınde ben olsammmmmmmmmmmmmmmmmmm hem zayıflasam hem bebgım benımlen olsa :)maşşşş

adacık nasılsınnnnnnnnnn tatlım

suervar 2. kalıte 6 hucrelı demek o yazdıgın

Canlarım hepinize tünaydınlar iyi haftalar diliyorum.

Ben son 1 haftadır pek iyi değilim agırlaşmam ve tansiyonum beni biraz ters düz ediyor...Gece uykulaırm yok oldu neredeyse...Tansiyonum devamlı düşük gözlerim kararıyor...Birkaç gün kendimi takip edeceğim böyle bakalım...Dünde prensesim aksama kadar kıpırdamı iyice gerildim zaten tansiyon düşük neyseki ekşi bir portakal yedim aksam üzeri o zaman kıpırdadı..Çok korkutdu beni ya.....Bu c.tesi doktora gideceğim...Sanırım şeker tarama vaktimiz gelmiş...

Derin tatlım yumoşların toplanmış maşallah 9 tane çok iyi...İnşalalh hepsi döllenirler....Bu sefer geçen seferkine göre daha sakinsin...inşallah herşey böyle devam eder...Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorsan rahat olucaksan dua edelim senin transferin 6.gün embriyorsu olsun...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Yeni yılın bu ilk ayında inşallah güzle haber alırız butun yıl böle geçer..

Ada tatlım sen nasılsın canımcım geçmişi okuyamadım..İnşallah çok güzel bir hafta geçirirsin tatlım..

Devin canımcım az kaldı bulantıların sonraısnda bol bol kılo alırsın :)) Bebişinin cinsiyetini ögrenmeyee az kaldı yaaaa ne güzel....tatlı heyecanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…