Kızlarrrrr günayyyyydınnnnnnnnnn cmtt tolanana yumoşlarım dööleniyomuş sanırsam sorunsuuzz açıkçaı kaç tanesii kaç hücreli diyemedim telefondaaa sadece bu gün transferimin kesin olmadığını öğrendimm çok şükür Rabbime geldik bu aşamaya inşallahhh güsel haberler vermek nasip olur banada güsel yol arkadaşlarım benimmmmmm sizleden dua bekliyorummm
Cicoşum nasılsınnnnn???irem sultan nasıllar efendimmmm
espoirimmmm nasıl bebişiler bakalımmmkilo durumları nasıl kız ikiz gebelik başka oluyo derler yaaa
tupbabyyyycimmm nasılsın tatlımmcanımm nasıl gidiyor dondurulmuşş tedavinn bakalımmmm ne aşamadasınnn
devinimm günaydın canımmmnasıl gidiyor bakalım az kaldı işallahhhh bulantılatrın mide sounlarının geçmesineee doyasıyaa yedimmmlei bekliyoruzzz
imojeee godesimmmm özlemciimm hulacannn elifiiimmmm semracımmmm nelocummm nanelicimmm canlarımm nasılsıınınnnzzzz:)ne var ne yokkkk nerelerdesinizzzz unuttunuzzz bizii yaaaaaa
derınnnnnnnnnnnn az kaldı melegın senınlen olacak bu sefer ben cok ınaıyorummmmmmm
devın keske senın yerınde ben olsammmmmmmmmmmmmmmmmmm hem zayıflasam hem bebgım benımlen olsa :)maşşşş
adacık nasılsınnnnnnnnnn tatlım
suervar 2. kalıte 6 hucrelı demek o yazdıgın
:))) Bugün pazartesi haftanın ilk iş günü :)) Pazar günüde çalıştığımdan hiç enerjim yoktu taki yazını görene kadar :))) Enerji aşılıyorsun tatlım
Ben bekliyorum perşembe kontrolüm var bakalım neler olacak transfer olup olmayacağı bile belli değil herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
okudukçe mutlu oldum
Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah
gelsin konsun içine meleğin
hiç bırakmasın inşallah seni
hepinize günaydın kızlar...hatta tünaydın ...derincim herşey güzel gidiyo inşallah böyle de devam eder canım...sağlıkla tutunsun bebişin sana...adacımm nasılsın??? bugün daha bir enerjik gördüm seni...hep böyle olursun inşallah tatlım...benden yana değişen bişey yok ....hala midem kötü ve hala karnım aç...başlangıç kilom 64 tü şimdi 61 e kadar düştüm...aslında zayıflıyor olmaktan şikayetçi değilim ama yemek yemeyi özledimmmm...(
derınnnnnnnnnnnn az kaldı melegın senınlen olacak bu sefer ben cok ınaıyorummmmmmm
devın keske senın yerınde ben olsammmmmmmmmmmmmmmmmmm hem zayıflasam hem bebgım benımlen olsa :)maşşşş
adacık nasılsınnnnnnnnnn tatlım
suervar 2. kalıte 6 hucrelı demek o yazdıgın
Canlarım hepinize tünaydınlar iyi haftalar diliyorum.
Ben son 1 haftadır pek iyi değilim agırlaşmam ve tansiyonum beni biraz ters düz ediyor...Gece uykulaırm yok oldu neredeyse...Tansiyonum devamlı düşük gözlerim kararıyor...Birkaç gün kendimi takip edeceğim böyle bakalım...Dünde prensesim aksama kadar kıpırdamı iyice gerildim zaten tansiyon düşük neyseki ekşi bir portakal yedim aksam üzeri o zaman kıpırdadı..Çok korkutdu beni ya.....Bu c.tesi doktora gideceğim...Sanırım şeker tarama vaktimiz gelmiş...
Derin tatlım yumoşların toplanmış maşallah 9 tane çok iyi...İnşalalh hepsi döllenirler....Bu sefer geçen seferkine göre daha sakinsin...inşallah herşey böyle devam eder...Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorsan rahat olucaksan dua edelim senin transferin 6.gün embriyorsu olsun...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Yeni yılın bu ilk ayında inşallah güzle haber alırız butun yıl böle geçer..
Ada tatlım sen nasılsın canımcım geçmişi okuyamadım..İnşallah çok güzel bir hafta geçirirsin tatlım..
Devin canımcım az kaldı bulantıların sonraısnda bol bol kılo alırsın :)) Bebişinin cinsiyetini ögrenmeyee az kaldı yaaaa ne güzel....tatlı heyecanlar...
canım benim Allahhh razıı olsunnnnnninşallahhh dediğin gibi olurrrrr sen ne aaşamadasın hayatımmmm
canım benim Allahhh razıı olsunnnnnninşallahhh dediğin gibi olurrrrr sen ne aaşamadasın hayatımmmm
tatlım ilk dönemler kilo kaybı oluyor genelde.benim görümcedende gördüm ben yakinen şimdii tosspik tospikk kısımızda maşallah çok iyiiiinşallahhhh dediğin gibi olur kalır minişim bu kez benimleeee
canım benimm Allahhh razı olsunnnnnnninşallah dediğin gibi olurrr nasıl oldun hayatım nasılsın aklımdasın hep
cicoşumm artık büyüyor büyüdükçede zorlaşıyor dimiRabbim ikinizeee de sağlık versinn inşallahhhh rahatlarsın en kısa zamanda hayatım valla geçenkinen bi farklı olması bile harika bir umut benim için yoksa 2. günlede gebe çok arkisiş var 5. günü tutmayan var benimki uğur gibiydi biras batıl sanırım yarın olacak transferim öle hissediorummm
regl olmayı bekliorum şeker
her ay beklemem gelir
bu ay bekliorum ya teşrif etmedi daha :)
canlarım kusura bakmayın oldukça yoğun başladım haftaya, okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmuyor.. ben iyi sayılırım, dişimle başım dertte yine.. bu arada regl oldum gerçi biraz garip oldu ve korkuyorum. dün kahve lekelerle başladı, akşama doğru biraz kırmızılaştı. sabah da azar azar kanama başladı ama çok yoğun değil.. kürtaj sonrası regl miktarı azalması iyi değil, yapışıklık ihtimalini akla getirir bu diyorlardı, umarım öyle birşey olmaz.. bakalım zaten regl olunca kontrole gel demişti doktorum, ararım birazdan..
hepinizi kocaman öptüüüüm..
merhaba kızlar.nerelerde yaptırdınız tedavılerınızı.bende 2-3 ay sonra baslamak ıstıyorum.nereyı tavsıye edersınız.Rabbim hepımızın yuzunu guldursun kucaklarımızı bebıslerle doldursun ınsallah.
Canım benim maşallah enerjine inşallah bu sefer güzel olucak....Bu saate kadra arayıp transferini söylemediler mi??? Demekki yarın olacagın belli değil güzelim hayırlısı olsun...
amin canım benim inşallah tabi büyüdükçe zorlaşıyro farklı sorunlar çıkıyor allahım korusun...
Günaydin arkadaslar. Bende yarim saat önce uyandim
Evde olunca aksam geç uyuyorum birde ben her gece tuvalet için uyaniyorum ondan sonra uyuyamiyorum uykum kaçiyor sabaha karsi uyuyorum ve öglen kalkiyorum
Düzen müzen kalmadi olsun ise giden yok
Bugünde kontrolumuz var aksam bebislerimi görücem insallah iyiler.
Cuma aksama yine kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü. Yine korktum doktor dediki kahverengiye dönüsünce korkma dedi 25 haftaya kadar sürer.
Derincim senin bu enerjine masallahaz kaldi bebegine kavusmak için insallah sonucun güzel olur sonuna kadar devam eder.
Benim kilomu sordun simdi senin için tartildimben hamile oldugumda 53,5 kg simdi ise 3,5 aylik hamileyim kilom 56,5 kg her ay bir kilo almisim. Fazla kilo almadim ikizlere hamile oldugum halde.
Aslinda benim içtahim fazla yok ilk ayda çok yiyordum artik kesildi.
Birde bende hiç kusma olmadigi halde fazla kilo almadim.
Bacaklarim kalçam popom ayni yerinde sadece önümde bir top var yuvarlak sivri çok hos
Devincim kilo kaybettin son aylar telafi eder o zaman kilo artiyormus son 3 ay.
Kolay degil önemlisi bebegin iyi olmasi az kaldi en kisa zamanda atlatirsin insallah.
Cicim canim nasilsin ? Agarlastin artik yavas yavas yaklasiyorsun sonuna allah bizede nasip eder sonuna kadar sürdÜrmek. Irem Su'nun iyi olduguna sevindim sende iyi ol canim. Tansiyon hepimizde var bende bazen fenalik oluyor sicakliyorum halsizlesiyorum yiyilip kaliyorum yerimde hemen sekerli birsey aliyorum. Dikkat et birde ise gidip geliyorsun allah korusun sizi.
Adacim sen nasilsin arkadasim. Regl olmusun insallah düzene girer. Yinede doktoruna danis.
Insallah normaldir bu durum.
Aslinda haziranda banada kurtaj yapilmisti rahim içim temizlenmisti polipler temizlenmisti.
Kurtaj gÜnü adet günü gibi say demislerdi o gun akintilarin oldugu için ve ondan sonraki ay normal adet olmustum. Ama her vücut ayni degil.
Esracim sen nasilsin ? Umarim iyisin. Sakin umudunu yitirme derim.
Bu arada elif'ten, hula, özlem'den haber yok. Insallah hepsi iyidir.
Canım benimmm ohhh uyuuuuu maşallahhhhhhh yarasınn yahuuuuinşallahh o lekelerrr hiç bi önemi olmayan şeylerdiirrr hiç takma canım malum kalabalıksınızzz ya olur öle şeylerrrr maşallah kilon süperrmişşş çok sağlıklı bencee yaa ohh bugün kavuşma varrr haberleri bekliorrruuussss valla enerjimi koruorum espoiriiimmmm Rabbim yardımcımız olsunnnn
Selam kızlar,
Espicim canım benim teşekkür ederim..İnşallah herşey yolunda gider tatlım...Rabbim hayırlısı ile kucagımıza alabilmeyi nasip eder cümlemize amin...Uyku düzeninin bozulması normal tatlım dert etme..Kanamanın uzun sürmediğine sevindim....Dikkat et tatlım ikilere :)))))
Derin canım sagol,saçlarını boyattın demek süper iyi fikir bende öle yapmıştım transferden önce saçlarımı boyatmıştım ve kestirmiştim kızımı yeni halimle karşıladım..İnşallah rabbim sanada nasip eder bitanem...güzel haberlerini bekliyorum.Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşallah.
cicoşuuuuum espiciiiiim hoşgeldiniz tatlı anneler...
cicoşum aman tansiyonun düşük olsun daha iyi.. yüksek olsa tehlikeli kuzum.. inşallah tez zamanda normale döner güzel arkadaşım..
espiciiim senin de lekelenmeler normal diyor doktorun lütfen içini ferah tut. benim arkadaşımın arkadaşı doğuma kadar regl tarihlerinde kanama yaşamış birer gün birer gün.
adacim haklisin ama elde degil.
Benim lekelenmem 2 haftada bir ayda bir olsa haklisin.
Alisicam bu duruma ne yapalim. Rabim saglikli sorunsuz bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize salikli kucagimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?