Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

:))) Bugün pazartesi haftanın ilk iş günü :)) Pazar günüde çalıştığımdan hiç enerjim yoktu taki yazını görene kadar :))) Enerji aşılıyorsun tatlım
Ben bekliyorum perşembe kontrolüm var bakalım neler olacak transfer olup olmayacağı bile belli değil herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

canım seni görmek ne güzel....
İnşallah o günlerde gelecek allahın izniyle sabret tatlım..Herşerde bir hayır vardır....Allaha emanet ol canım....

canımsınnn vallaaa aynen bende aynı enerjiyi alıyorumm sndeennninşallah sağlıkllaa çözünecek inan olması bi yana hamişim diyeceksinnnnnnnnnn inşallahh hayırlısıylaaaabak devinim donmuş minnoşuyla hamiş şu andaaaaahiç umutsuz olmaaaolumsuz bi şey karşıma dimdik dikilene kadar olumsuzluk yok artıkk yeni felsefem buuuuRabbim hepimizeee önce güç kuvvettt saplık versiinnnnnbebişler geliiiirrrr

okudukçe mutlu oldum
Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah
gelsin konsun içine meleğin
hiç bırakmasın inşallah seni

canım benim Allahhh razıı olsunnnnnninşallahhh dediğin gibi olurrrrrsen ne aaşamadasın hayatımmmm

tatlım ilk dönemler kilo kaybı oluyor genelde.benim görümcedende gördüm ben yakinen şimdii tosspik tospikk kısımızda maşallah çok iyiiiinşallahhhh dediğin gibi olur kalır minişim bu kez benimleeee

canım benimm Allahhh razı olsunnnnnnninşallah dediğin gibi olurrrnasıl oldun hayatım nasılsın aklımdasın hep

cicoşumm artık büyüyor büyüdükçede zorlaşıyor dimiRabbim ikinizeee de sağlık versinn inşallahhhhrahatlarsın en kısa zamanda hayatımvalla geçenkinen bi farklı olması bile harika bir umut benim için yoksa 2. günlede gebe çok arkisiş var 5. günü tutmayan var benimki uğur gibiydi biras batıl sanırım yarın olacak transferim öle hissediorummm

canlarım kusura bakmayın oldukça yoğun başladım haftaya, okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmuyor.. ben iyi sayılırım, dişimle başım dertte yine.. bu arada regl oldum gerçi biraz garip oldu ve korkuyorum. dün kahve lekelerle başladı, akşama doğru biraz kırmızılaştı. sabah da azar azar kanama başladı ama çok yoğun değil.. kürtaj sonrası regl miktarı azalması iyi değil, yapışıklık ihtimalini akla getirir bu diyorlardı, umarım öyle birşey olmaz.. bakalım zaten regl olunca kontrole gel demişti doktorum, ararım birazdan..

hepinizi kocaman öptüüüüm..

merhaba kızlar.nerelerde yaptırdınız tedavılerınızı.bende 2-3 ay sonra baslamak ıstıyorum.nereyı tavsıye edersınız.Rabbim hepımızın yuzunu guldursun kucaklarımızı bebıslerle doldursun ınsallah.

hazelcim kusura bakma yeni gördüm sorunu.

ben ilk denememi metropolitan florence nightingale de yaptım. kimyasal gebelik yaşadım. sonra dondrulmuş embriyomla IVI tüp bebek merkezinde denemim çünkü doktorum oraya transfer oldu. maalesef bu denemem de boş gebelikle sonuçlandı.. iki merkezden de memnun kaldım, doktorumdan da öyle.. sen nerede başlarsan başla umarım en hayırlı sonucu alırsın canım..

Canım benim maşallah enerjine inşallah bu sefer güzel olucak....Bu saate kadra arayıp transferini söylemediler mi??? Demekki yarın olacagın belli değil güzelim hayırlısı olsun...
amin canım benim inşallah tabi büyüdükçe zorlaşıyro farklı sorunlar çıkıyor allahım korusun...

Canımm benim inşallahh olmazzz öle bişi yaaahuuubenim reglim genelde öle başlıyo canım son zamanlarda sorunda olmadı hiç işallah yok bişey bak görr

canım ben ümraniye erdemde yaptım ilkini.serap hanım drum.negatifti.şu anda 2. denememdeyim bakalım nolcakkben merkezimden çok memnunum tavsiyee ederrimmmmhayırlı olsun şimdiden tedavinnnn

hadi bakalım cicoşumm benimmm)kız saçlarıda koyulltuumm yaaa bennnnnn
minişimis sağlıkla büyüsün Rabbimde sana kolaylıklar versin tüm hamişlerimise inşallahh hep dualarımdasın tatlım

Günaydin arkadaslar. Bende yarim saat önce uyandim
Evde olunca aksam geç uyuyorum birde ben her gece tuvalet için uyaniyorum ondan sonra uyuyamiyorum uykum kaçiyor sabaha karsi uyuyorum ve öglen kalkiyorum
Düzen müzen kalmadi olsun ise giden yok
Bugünde kontrolumuz var aksam bebislerimi görücem insallah iyiler.
Cuma aksama yine kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü. Yine korktum doktor dediki kahverengiye dönüsünce korkma dedi 25 haftaya kadar sürer.

Derincim senin bu enerjine masallah az kaldi bebegine kavusmak için insallah sonucun güzel olur sonuna kadar devam eder.
Benim kilomu sordun simdi senin için tartildim ben hamile oldugumda 53,5 kg simdi ise 3,5 aylik hamileyim kilom 56,5 kg her ay bir kilo almisim. Fazla kilo almadim ikizlere hamile oldugum halde.
Aslinda benim içtahim fazla yok ilk ayda çok yiyordum artik kesildi.
Birde bende hiç kusma olmadigi halde fazla kilo almadim.
Bacaklarim kalçam popom ayni yerinde sadece önümde bir top var yuvarlak sivri çok hos

Devincim kilo kaybettin son aylar telafi eder o zaman kilo artiyormus son 3 ay.
Kolay degil önemlisi bebegin iyi olmasi az kaldi en kisa zamanda atlatirsin insallah.

Cicim canim nasilsin ? Agarlastin artik yavas yavas yaklasiyorsun sonuna allah bizede nasip eder sonuna kadar sürdÜrmek. Irem Su'nun iyi olduguna sevindim sende iyi ol canim. Tansiyon hepimizde var bende bazen fenalik oluyor sicakliyorum halsizlesiyorum yiyilip kaliyorum yerimde hemen sekerli birsey aliyorum. Dikkat et birde ise gidip geliyorsun allah korusun sizi.

Adacim sen nasilsin arkadasim. Regl olmusun insallah düzene girer. Yinede doktoruna danis.
Insallah normaldir bu durum.
Aslinda haziranda banada kurtaj yapilmisti rahim içim temizlenmisti polipler temizlenmisti.
Kurtaj gÜnü adet günü gibi say demislerdi o gun akintilarin oldugu için ve ondan sonraki ay normal adet olmustum. Ama her vücut ayni degil.

Esracim sen nasilsin ? Umarim iyisin. Sakin umudunu yitirme derim.

Bu arada elif'ten, hula, özlem'den haber yok. Insallah hepsi iyidir.

Canım benimmm ohhh uyuuuuu maşallahhhhhhh yarasınn yahuuuuinşallahh o lekelerrr hiç bi önemi olmayan şeylerdiirrr hiç takma canım malum kalabalıksınızzz ya olur öle şeylerrrrmaşallah kilon süperrmişşş çok sağlıklı bencee yaaohh bugün kavuşma varrr haberleri bekliorrruuussssvalla enerjimi koruorum espoiriiimmmm Rabbim yardımcımız olsunnnn

AMIN derincim hepimizin yardimcisi olsun.
Enerjini koru hamile oldugunda dahada çok gerekicek.
Lekeler benim moralimi alt üst ediyor üzüyor aslinda demekki bendede bu olucak.
Kusma olmadi ama lekelenme oluyor 2 haftada bir. Allah bebislerimi korusun.
Aksam büyük bulusma var Özledim onlari insallah iyiler.
Geldigimde haber verim sizlere.

Selam kızlar,

Espicim canım benim teşekkür ederim..İnşallah herşey yolunda gider tatlım...Rabbim hayırlısı ile kucagımıza alabilmeyi nasip eder cümlemize amin...Uyku düzeninin bozulması normal tatlım dert etme..Kanamanın uzun sürmediğine sevindim....Dikkat et tatlım ikilere :)))))

Derin canım sagol,saçlarını boyattın demek süper iyi fikir bende öle yapmıştım transferden önce saçlarımı boyatmıştım ve kestirmiştim kızımı yeni halimle karşıladım..İnşallah rabbim sanada nasip eder bitanem...güzel haberlerini bekliyorum.Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşallah.

Canim bu akintilar olmasa dahada iyi olucam her 2 haftada bir oluyor 3 aydan sonra kesilir zanediyordum ama simdi kirmizi kan sonra kahverengine dönüsüyor.
Doktor devam eder diyor 25 haftaya kadar.
Rabbim meleklerimi korusun raziyim akintilara yeter ki bebislerimize birsey olmasin.
Aksam ultrasonumuz var çok heyecanliyim insan sabirsizlaniyor.

cicoşuuuuum espiciiiiim hoşgeldiniz tatlı anneler...

cicoşum aman tansiyonun düşük olsun daha iyi.. yüksek olsa tehlikeli kuzum.. inşallah tez zamanda normale döner güzel arkadaşım..

espiciiim senin de lekelenmeler normal diyor doktorun lütfen içini ferah tut. benim arkadaşımın arkadaşı doğuma kadar regl tarihlerinde kanama yaşamış birer gün birer gün.

adacim haklisin ama elde degil.
Benim lekelenmem 2 haftada bir ayda bir olsa haklisin.
Alisicam bu duruma ne yapalim. Rabim saglikli sorunsuz bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize salikli kucagimiza almayi nasip etsin.

adacim haklisin ama elde degil.
Benim lekelenmem 2 haftada bir ayda bir olsa haklisin.
Alisicam bu duruma ne yapalim. Rabim saglikli sorunsuz bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize salikli kucagimiza almayi nasip etsin.

tabi elde değil endişelenmemek çok haklısın tatlım.. ama bana doktorum herhangi birşey için bunlar normal dediği zaman az da olsa rahatlıyorum, sana da onun için söyledim tatlım.. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın yavrularını ben buna inanıyorum yürekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…