kızlar selam
cok sık giremıyorum ama emın olun gırıncede kım ne yazmıs bastan sona okuyorum..hepınızı tek tek merak edıyorum, aklımda ve de dualarımdasınız...
derıncım hadı bakalım bu sefer olucak tatlım..hep boyle pozıtf ol az kaldı..Rabbım yuzunu gulduruck ınsllh bu sefer..
espoırcım seende ıcını ferah tut bılıyosundur belkkı benımde lekelenmelerım aylarca surdu..neden oluyo bılmıyorum ama kafana takma demekkı benım gebelıgımde boyle gecıcek fln dıyodum artuk bnde
devıncım cnmm uzulme uc ay tamalanıp bullantın gecınce unutursun bu gunlerı.. bende kolestaz sarılıgı oldugumda 2 kılo vermıstım.. ama masallh sımdı hepsını fazlasını koyarak aldım toplmda 5 kılo almıs durumdayım..meeleklerımız ıı olsnda kılo dert degıl..
adacım sende ıyısındır ınsallh..ınsallh yolundadır hersey..hmn oyle kotu dusunme yapısıklık faln oldumu dıye..Allah korrusun olmaz ınsllh
adaegecim çok teşekür ederim.bugun tekrarladık testi ama 215 cıktı yani 170 ten iki kat artması bekleniyordu malum moralim bozuk bekliyorum iki gün sonra yeniden yaptırıcam.
kızlar selam
cok sık giremıyorum ama emın olun gırıncede kım ne yazmıs bastan sona okuyorum..hepınızı tek tek merak edıyorum, aklımda ve de dualarımdasınız...
derıncım hadı bakalım bu sefer olucak tatlım..hep boyle pozıtf ol az kaldı..Rabbım yuzunu gulduruck ınsllh bu sefer..
espoırcım seende ıcını ferah tut bılıyosundur belkkı benımde lekelenmelerım aylarca surdu..neden oluyo bılmıyorum ama kafana takma demekkı benım gebelıgımde boyle gecıcek fln dıyodum artuk bnde
devıncım cnmm uzulme uc ay tamalanıp bullantın gecınce unutursun bu gunlerı.. bende kolestaz sarılıgı oldugumda 2 kılo vermıstım.. ama masallh sımdı hepsını fazlasını koyarak aldım toplmda 5 kılo almıs durumdayım..meeleklerımız ıı olsnda kılo dert degıl..
adacım sende ıyısındır ınsallh..ınsallh yolundadır hersey..hmn oyle kotu dusunme yapısıklık faln oldumu dıye..Allah korrusun olmaz ınsllh
Canlarım hepinize tünaydınlar iyi haftalar diliyorum.
Ben son 1 haftadır pek iyi değilim agırlaşmam ve tansiyonum beni biraz ters düz ediyor...Gece uykulaırm yok oldu neredeyse...Tansiyonum devamlı düşük gözlerim kararıyor...Birkaç gün kendimi takip edeceğim böyle bakalım...Dünde prensesim aksama kadar kıpırdamı iyice gerildim zaten tansiyon düşük neyseki ekşi bir portakal yedim aksam üzeri o zaman kıpırdadı..Çok korkutdu beni ya.....Bu c.tesi doktora gideceğim...Sanırım şeker tarama vaktimiz gelmiş...
Derin tatlım yumoşların toplanmış maşallah 9 tane çok iyi...İnşalalh hepsi döllenirler....Bu sefer geçen seferkine göre daha sakinsin...inşallah herşey böyle devam eder...Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorsan rahat olucaksan dua edelim senin transferin 6.gün embriyorsu olsun...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Yeni yılın bu ilk ayında inşallah güzle haber alırız butun yıl böle geçer..
Ada tatlım sen nasılsın canımcım geçmişi okuyamadım..İnşallah çok güzel bir hafta geçirirsin tatlım..
Devin canımcım az kaldı bulantıların sonraısnda bol bol kılo alırsın :)) Bebişinin cinsiyetini ögrenmeyee az kaldı yaaaa ne güzel....tatlı heyecanlar...
canlarım kusura bakmayın oldukça yoğun başladım haftaya, okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmuyor.. ben iyi sayılırım, dişimle başım dertte yine.. bu arada regl oldum gerçi biraz garip oldu ve korkuyorum. dün kahve lekelerle başladı, akşama doğru biraz kırmızılaştı. sabah da azar azar kanama başladı ama çok yoğun değil.. kürtaj sonrası regl miktarı azalması iyi değil, yapışıklık ihtimalini akla getirir bu diyorlardı, umarım öyle birşey olmaz.. bakalım zaten regl olunca kontrole gel demişti doktorum, ararım birazdan..
hepinizi kocaman öptüüüüm..
Günaydin arkadaslar. Bende yarim saat önce uyandim
Evde olunca aksam geç uyuyorum birde ben her gece tuvalet için uyaniyorum ondan sonra uyuyamiyorum uykum kaçiyor sabaha karsi uyuyorum ve öglen kalkiyorum
Düzen müzen kalmadi olsun ise giden yok
Bugünde kontrolumuz var aksam bebislerimi görücem insallah iyiler.
Cuma aksama yine kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü. Yine korktum doktor dediki kahverengiye dönüsünce korkma dedi 25 haftaya kadar sürer.
Derincim senin bu enerjine masallahaz kaldi bebegine kavusmak için insallah sonucun güzel olur sonuna kadar devam eder.
Benim kilomu sordun simdi senin için tartildimben hamile oldugumda 53,5 kg simdi ise 3,5 aylik hamileyim kilom 56,5 kg her ay bir kilo almisim. Fazla kilo almadim ikizlere hamile oldugum halde.
Aslinda benim içtahim fazla yok ilk ayda çok yiyordum artik kesildi.
Birde bende hiç kusma olmadigi halde fazla kilo almadim.
Bacaklarim kalçam popom ayni yerinde sadece önümde bir top var yuvarlak sivri çok hos
Devincim kilo kaybettin son aylar telafi eder o zaman kilo artiyormus son 3 ay.
Kolay degil önemlisi bebegin iyi olmasi az kaldi en kisa zamanda atlatirsin insallah.
Cicim canim nasilsin ? Agarlastin artik yavas yavas yaklasiyorsun sonuna allah bizede nasip eder sonuna kadar sürdÜrmek. Irem Su'nun iyi olduguna sevindim sende iyi ol canim. Tansiyon hepimizde var bende bazen fenalik oluyor sicakliyorum halsizlesiyorum yiyilip kaliyorum yerimde hemen sekerli birsey aliyorum. Dikkat et birde ise gidip geliyorsun allah korusun sizi.
Adacim sen nasilsin arkadasim. Regl olmusun insallah düzene girer. Yinede doktoruna danis.
Insallah normaldir bu durum.
Aslinda haziranda banada kurtaj yapilmisti rahim içim temizlenmisti polipler temizlenmisti.
Kurtaj gÜnü adet günü gibi say demislerdi o gun akintilarin oldugu için ve ondan sonraki ay normal adet olmustum. Ama her vücut ayni degil.
Esracim sen nasilsin ? Umarim iyisin. Sakin umudunu yitirme derim.
Bu arada elif'ten, hula, özlem'den haber yok. Insallah hepsi iyidir.
kızlar selam
hep burdayımda arada yazıorum :)canım seni görmek ne güzel....
İnşallah o günlerde gelecek allahın izniyle sabret tatlım..Herşerde bir hayır vardır....Allaha emanet ol canım....
canım benim Allahhh razıı olsunnnnnninşallahhh dediğin gibi olurrrrr sen ne aaşamadasın hayatımmmm
tatlım ilk dönemler kilo kaybı oluyor genelde.benim görümcedende gördüm ben yakinen şimdii tosspik tospikk kısımızda maşallah çok iyiiiinşallahhhh dediğin gibi olur kalır minişim bu kez benimleeee
canım benimm Allahhh razı olsunnnnnnninşallah dediğin gibi olurrr nasıl oldun hayatım nasılsın aklımdasın hep
bunalım asamasındayım tupte negatıfı aldıktan sonra :)
cicoşumm artık büyüyor büyüdükçede zorlaşıyor dimiRabbim ikinizeee de sağlık versinn inşallahhhh rahatlarsın en kısa zamanda hayatım valla geçenkinen bi farklı olması bile harika bir umut benim için yoksa 2. günlede gebe çok arkisiş var 5. günü tutmayan var benimki uğur gibiydi biras batıl sanırım yarın olacak transferim öle hissediorummm
Günaydin arkadaslar. Bende yarim saat önce uyandim
Evde olunca aksam geç uyuyorum birde ben her gece tuvalet için uyaniyorum ondan sonra uyuyamiyorum uykum kaçiyor sabaha karsi uyuyorum ve öglen kalkiyorum
Düzen müzen kalmadi olsun ise giden yok
Bugünde kontrolumuz var aksam bebislerimi görücem insallah iyiler.
Cuma aksama yine kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü. Yine korktum doktor dediki kahverengiye dönüsünce korkma dedi 25 haftaya kadar sürer.
Derincim senin bu enerjine masallahaz kaldi bebegine kavusmak için insallah sonucun güzel olur sonuna kadar devam eder.
Benim kilomu sordun simdi senin için tartildimben hamile oldugumda 53,5 kg simdi ise 3,5 aylik hamileyim kilom 56,5 kg her ay bir kilo almisim. Fazla kilo almadim ikizlere hamile oldugum halde.
Aslinda benim içtahim fazla yok ilk ayda çok yiyordum artik kesildi.
Birde bende hiç kusma olmadigi halde fazla kilo almadim.
Bacaklarim kalçam popom ayni yerinde sadece önümde bir top var yuvarlak sivri çok hos
Devincim kilo kaybettin son aylar telafi eder o zaman kilo artiyormus son 3 ay.
Kolay degil önemlisi bebegin iyi olmasi az kaldi en kisa zamanda atlatirsin insallah.
Cicim canim nasilsin ? Agarlastin artik yavas yavas yaklasiyorsun sonuna allah bizede nasip eder sonuna kadar sürdÜrmek. Irem Su'nun iyi olduguna sevindim sende iyi ol canim. Tansiyon hepimizde var bende bazen fenalik oluyor sicakliyorum halsizlesiyorum yiyilip kaliyorum yerimde hemen sekerli birsey aliyorum. Dikkat et birde ise gidip geliyorsun allah korusun sizi.
Adacim sen nasilsin arkadasim. Regl olmusun insallah düzene girer. Yinede doktoruna danis.
Insallah normaldir bu durum.
Aslinda haziranda banada kurtaj yapilmisti rahim içim temizlenmisti polipler temizlenmisti.
Kurtaj gÜnü adet günü gibi say demislerdi o gun akintilarin oldugu için ve ondan sonraki ay normal adet olmustum. Ama her vücut ayni degil.
Esracim sen nasilsin ? Umarim iyisin. Sakin umudunu yitirme derim.
Bu arada elif'ten, hula, özlem'den haber yok. Insallah hepsi iyidir.
günaydın şekerlerim..
devincan gibi benim de çok yoğun bir haftam bu hafta..
devincanım yaa, inanamıyorum cinsiyet safhasına geldiniz demek.. ben de bir gün o günleri görebilmeyi diliyorum tüm kalbimle..
bu arada ben 24. günümde regl oldum ki hiç olmadığım birşeydir ama cyclo-prognovia mıdır nedir bir ilaç verdi bana doktorum, kürtajdan sonraki gün başladım, bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum..
Iyiyim canım çok sağol.sabah dr.giitm.benim yumurtlama gibibir problem var zaten.ama 4-5 arası yumurta göründü.inşallah istikrarlı bir büyüme söz konusu olur artık.geçen denememde 3 le başladık.ortalarda 4 oldu.bukadar.şimdi 5 gib umarım dahada gelişirler.
Benimde size bir sorum olacaktı.benim yaş 33. Bu 2.deneme.allah muhafaza 3.denemede de mi tek embriyo konuyo.bilgisi olan yazarsa sevinirim.bide kimler beklemede kimler başladı.bana bi özetle yazarsanız çok çok sevinirim.sizleride merak ediyorum çünkü.öptüm hepinizi.
Iyiyim canım çok sağol.sabah dr.giitm.benim yumurtlama gibibir problem var zaten.ama 4-5 arası yumurta göründü.inşallah istikrarlı bir büyüme söz konusu olur artık.geçen denememde 3 le başladık.ortalarda 4 oldu.bukadar.şimdi 5 gib umarım dahada gelişirler.
Benimde size bir sorum olacaktı.benim yaş 33. Bu 2.deneme.allah muhafaza 3.denemede de mi tek embriyo konuyo.bilgisi olan yazarsa sevinirim.bide kimler beklemede kimler başladı.bana bi özetle yazarsanız çok çok sevinirim.sizleride merak ediyorum çünkü.öptüm hepinizi.
evet adacanımm yaa...kritik günlerin biteceği, mide bulantılarımın geçeceği, ve cinsiyetin belli olacağı haftaya gelmiş bulunuyoruzz...inşallah bundan sonra da herşey güzel devam eder ve inşallah sen de bugünleri en kısa zamanda yaşarsın tatlım...ben dondurulmuş tedavime başladığımdan beri günde 3 tane cyclo-prognovia kullanıyorum...ama sadece beyazlarını kullanıyorum...niye kullanıyorum ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu ve cricone jeli 13. haftaya kadar da kullanacağım...
canım 3'ten 5'e çıkması da büyük başarı maşallah.. inşallah bu tedavinde yüzün gülsün arkadaşım..
bu arada evet tatlım 35 yaşın altına 3. denemeye kadar tek embriyo transfer ediliyor..
şu anda derincan bekliyor transfer için, yumoşlarını verdi tosun tosun embriyoları oldu inşallah herşey güzel olacak. şu an tedavide olan bir tek o var sanırım, yanılmıyorum değil mi devincan??
canım benim sanırım östrojen desteği için kullanıyorsun. inşallah bir an önce sıkıntılı günleri atlatırsın tatlım.. seni gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.. sanki kendi gebeliğimi izliyor gibi oluyorum, sanki bir nevi ön izleme.. Allah sizi korusun devinim
canımm arkadaşımmm bugünlerimizi beraber geçirmeyi ne kadar çok isterdim...ama kısmet olmadı maalesef...dediğin gibi bu bir ön izleme olsun...sen hamile kaldığında adım adım herşeyimi yazdığım için sana çok güzel yol göstereceğime eminim...ama inşallah sen benim gibi mide şikayeti çekmezsin...reflün falan varsa hemen tedavini ol ve dişini mutlaka hallet güzelim...
Günayyydınnn kızlarrrrrrr
evetttt transfer günümmm nasipseee eğer herşey yolunda gidersee belli olduuuperşembe günüüü bu arada acayip gaz sancıları çekiyorumm ateşleniyorum sürekli.gece su içinde uyandım.tuvalete çıkmaktada zorlanıyorum.kabız gibi dilde hiç wc gitme hissi yok.açlıkta hissetmiorum kayısı ılık su mestil vs. alıyorum ama.oldukça rahatsız edici.arada çoğalıyor duramıyorum vallahiii bende ki duurm bu kızlarrr:)İnşallah güsel haberler vermekte nasippp olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?