Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar selam
cok sık giremıyorum ama emın olun gırıncede kım ne yazmıs bastan sona okuyorum..hepınızı tek tek merak edıyorum, aklımda ve de dualarımdasınız...

derıncım hadı bakalım bu sefer olucak tatlım..hep boyle pozıtf ol az kaldı..Rabbım yuzunu gulduruck ınsllh bu sefer..

espoırcım seende ıcını ferah tut bılıyosundur belkkı benımde lekelenmelerım aylarca surdu..neden oluyo bılmıyorum ama kafana takma demekkı benım gebelıgımde boyle gecıcek fln dıyodum artuk bnde

devıncım cnmm uzulme uc ay tamalanıp bullantın gecınce unutursun bu gunlerı.. bende kolestaz sarılıgı oldugumda 2 kılo vermıstım.. ama masallh sımdı hepsını fazlasını koyarak aldım toplmda 5 kılo almıs durumdayım..meeleklerımız ıı olsnda kılo dert degıl..

adacım sende ıyısındır ınsallh..ınsallh yolundadır hersey..hmn oyle kotu dusunme yapısıklık faln oldumu dıye..Allah korrusun olmaz ınsllh

adaegecim çok teşekür ederim.bugun tekrarladık testi ama 215 cıktı yani 170 ten iki kat artması bekleniyordu malum moralim bozuk bekliyorum iki gün sonra yeniden yaptırıcam.

elifcim hoşgeldiniz tatlımmm. seni merak ediyoruz, böyle güzel haberlerinizi alınca da çok mutlu oluyoruz maşallah sizeeee. tatlım ben öyle bir endişelendim ama Allah korusun öyle bile olsa çözümü var çok şükür.. kocaman öpüyorum sizi..

adaegecim çok teşekür ederim.bugun tekrarladık testi ama 215 cıktı yani 170 ten iki kat artması bekleniyordu malum moralim bozuk bekliyorum iki gün sonra yeniden yaptırıcam.

canım ya.. öf ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama dur bakalım.. emre bey ne diyor? kesin bişi söyleyemez tabi ama beklenen istenen bir durum diil maalesef. yalnız aklıma geldi, sana tek embriyo mu transfer edildi? eğer tek değil de 2 tane transfer olduysa önce ikisi tutunmuş, sonradan biri devam etmiş olabilir. inşallah bir dahaki testin çok güzel çıkar. dualarım seninle..

Ferah tutuyorum akintilarim geçince tekrarda gelince moral sifira düsüyor.
Evet demekki ben bunu hamileligim boyunca çekicem.
Yeter ki bebeklerim iyi olsun. Onlar için endiselleniyorum ben.
Seninde iyi olmana sevindim canim. Sizde kendinize iyi bakin sen kaçlik oldun ?

hepinize günaydın kızlar...dün yoğun bir haftaya başladım...nasıl akşam olduğunu anlayamadım bile...bugün de pek sakin geçecek gibi değil...

cicoşumm tansiyon düşüklüğü bende de var...ama ben genelde uzun süre aç kaldığımda kötü oluyorum..normalde de hep düşüktür ama daha da düşüyor...ağırlaştın zor dönemlere giriyosun ama başından beri neyi kolay yaşadıkki...bunlar da geçecek...
bana gelince bulantılarım geçsin tabikiii ama en büyük isteğim mide yanmamın geçmesi...ne yesem yanıyor...çok kötü bişeymiş bu...1 şubatta randevumuz var doktorda 2 li taramaya giricez...eğer bebek gösterirse cinsiyetini de öğrenmiş olacağız...sağlıklı olsun yeterki...

adacımmm nedir bu dişinden çektiğin tatlım..yeni tedavinden önce mutlaka hallet bu dişini...yapışıklık ihtimali falan nerden geliyo aklına senin...lütfen kötü şeyler düşünme...bi de iyi yanını düşün...eskiden 45-50 günde bir regl oluyordun bu sefer öyle bişey olmadı...demi ?? inşallah kontrolün güzel geçer...

espicimm bu kanama konusunda neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum...benim kahverengi kanamalarım 7. haftada başladı ve hala devam ediyor...o kadar ilaç kullanmama rağmen geçmedi bir türlü...bebeğim sağlam kalsın sağlıklı olsun da önemli değil diyorum artık ama her seferinde o lekeleri gördükçe de moralim bozuluyor...
kilo kaybediyor oluşumu sorun etmiyorum...tedavi sırasında çok kilo almıştım çünkü...sadece karnımın aç olmasından şikayetim var...en sevdiğim şeyleri bile yiyememek tuhaf geliyor...

elifcimmm iyi olmana sevindim tatlım..inşallah meleklerimiz iyidirler ve sağlıkla gelirler...

canım seni görmek ne güzel....
İnşallah o günlerde gelecek allahın izniyle sabret tatlım..Herşerde bir hayır vardır....Allaha emanet ol canım....
hep burdayımda arada yazıorum :)

tatlım senı sormalı bebekler nasıl asıl

günaydın şekerlerim..

devincan gibi benim de çok yoğun bir haftam bu hafta..

devincanım yaa, inanamıyorum cinsiyet safhasına geldiniz demek.. ben de bir gün o günleri görebilmeyi diliyorum tüm kalbimle..

bu arada ben 24. günümde regl oldum ki hiç olmadığım birşeydir ama cyclo-prognovia mıdır nedir bir ilaç verdi bana doktorum, kürtajdan sonraki gün başladım, bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum..

Iyiyim canım çok sağol.sabah dr.giitm.benim yumurtlama gibibir problem var zaten.ama 4-5 arası yumurta göründü.inşallah istikrarlı bir büyüme söz konusu olur artık.geçen denememde 3 le başladık.ortalarda 4 oldu.bukadar.şimdi 5 gib umarım dahada gelişirler.
Benimde size bir sorum olacaktı.benim yaş 33. Bu 2.deneme.allah muhafaza 3.denemede de mi tek embriyo konuyo.bilgisi olan yazarsa sevinirim.bide kimler beklemede kimler başladı.bana bi özetle yazarsanız çok çok sevinirim.sizleride merak ediyorum çünkü.öptüm hepinizi.

evet adacanımm yaa...kritik günlerin biteceği, mide bulantılarımın geçeceği, ve cinsiyetin belli olacağı haftaya gelmiş bulunuyoruzz...inşallah bundan sonra da herşey güzel devam eder ve inşallah sen de bugünleri en kısa zamanda yaşarsın tatlım...ben dondurulmuş tedavime başladığımdan beri günde 3 tane cyclo-prognovia kullanıyorum...ama sadece beyazlarını kullanıyorum...niye kullanıyorum ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu ve cricone jeli 13. haftaya kadar da kullanacağım...

semracımm sayın iyi merak etme...kaliteli olsun yeterki..sadece ilk iki denemede tek embriyo yerleştiriliyo sonrasında ikiz doğurma şansın çok yüksek...aqma inşallah 3. tedaviye kalmadan bu sefer hamile kalabilirsin canım...şuanda derin tedavide canımm cumartesi yumurtaları toplandı bugün yarın transferi olacak biz de haber bekliyoruz ne zaman olacağı konusunda...bizi haberdar et gelişmelerden...öptüm ben de...

canım 3'ten 5'e çıkması da büyük başarı maşallah.. inşallah bu tedavinde yüzün gülsün arkadaşım..

bu arada evet tatlım 35 yaşın altına 3. denemeye kadar tek embriyo transfer ediliyor..

şu anda derincan bekliyor transfer için, yumoşlarını verdi tosun tosun embriyoları oldu inşallah herşey güzel olacak. şu an tedavide olan bir tek o var sanırım, yanılmıyorum değil mi devincan??

canım benim sanırım östrojen desteği için kullanıyorsun. inşallah bir an önce sıkıntılı günleri atlatırsın tatlım.. seni gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.. sanki kendi gebeliğimi izliyor gibi oluyorum, sanki bir nevi ön izleme.. Allah sizi korusun devinim

hayır canım yanılmıyorsun...ben de sadece derini biliyorum...

canımm arkadaşımmm bugünlerimizi beraber geçirmeyi ne kadar çok isterdim...ama kısmet olmadı maalesef...dediğin gibi bu bir ön izleme olsun...sen hamile kaldığında adım adım herşeyimi yazdığım için sana çok güzel yol göstereceğime eminim...ama inşallah sen benim gibi mide şikayeti çekmezsin...reflün falan varsa hemen tedavini ol ve dişini mutlaka hallet güzelim...

ben de çok istemiştim maalesef.. napalım be devinim, bu da geçecek biliyorum.. sen her adımını yaz, benim de o adımları atacağım günler gelecek inşallah, inancımı kaybetmeyeceğim..

reflü ve gastritim var ama onların tedavisini olmuştum. tabiki arada reflü kendini hissettiriyor, mide rahatsızlığı bizim ailede genetik sanırım.. dişim için de reglin bitmesini bekliyorum Allah'tan bir mani çıkmazsa hepsini hallettiricem. ben ki o kadar iyi bakarım dişlerime hiçbirinde bişi yoktur ama bu 20'likler yaktı beni ya...

Son düzenleme:
Günaydin canlar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
Dün aksam doktora gittim ama bebislerimi göremedim diye üzüldük.
Sadece muayeneydi yinede kalp atislarini duyduk. Göbegimiz ölçüldü, tansiyon alindi, rahim agzina bakildi ve kilo'ya.
Muayene iyi geçti hersey yolunda göbisimiz baya bir büyümüs ve çok kilo almisim doktor biraz kizdi.
Benim evdeki tarti 56,5 gösterirken sabah aç karnina aksam doktorda 58,5 kiloydum biz 4 kilodan fazla almisiz ne zaman aldim nasil aldim anlamadim istahim yok yememde birsey degismedi almisiz kilolari olsun yarasin bebislerime nazar:
Ben doguma kadar çalismicam artik bitti is benim için doktor dinlenicen diyor israrla.
Araba kesinlikle yasak.

Adacim canim senin nasilsin bugün. Halen disin agriyor mu.

Devincim bu lekelere alismam lazim. Hepimizin derdi farkli sen birsey yiyemiyorsun. Ben ise bu sorunu hiç yasamadim normal yedim sadece yedikten sonra tiksinme oldu. Sonuçta hiç kusmadim bunada sükür. Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun basa gelen çekiliyor.

Derincim sen nasilsin transferin ne zamana ?

Esracim biz iyiz allaha sükür.

Cicim halen ugramamisin insallah iyisindir tansiyonun yerindededir.

Günayyydınnn kızlarrrrrrr

evetttt transfer günümmm nasipseee eğer herşey yolunda gidersee belli olduuuperşembe günüüübu arada acayip gaz sancıları çekiyorumm ateşleniyorum sürekli.gece su içinde uyandım.tuvalete çıkmaktada zorlanıyorum.kabız gibi dilde hiç wc gitme hissi yok.açlıkta hissetmiorumkayısı ılık su mestil vs. alıyorum ama.oldukça rahatsız edici.arada çoğalıyor duramıyorum vallahiiibende ki duurm bu kızlarrr:)İnşallah güsel haberler vermekte nasippp olurrr

Insallah iyi olucak sonuna kadar.
Sen böyle pozitif oldukça hersey çok güzel olucak.
OPU'dan sonra karin agrisi, sanci, sislik, kabizlik oluyor canim. Hamile oluncada hemen geçmiyor ben ilk 2 ay çektim kasik agrilarini karin sisligi.¨
önemlisi sonuç pozitif olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…